Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 5
//
Resident Evil 5 Belgeleri
17405
59
Yazdır
Sayfa:
1
...
3
4
[
5
]
6
DWG22
Site Denetmeni
Ynt: Resident Evil 5 Belgeleri
«
Yanıtla #40 :
31 Aralık 2018, 16:02:09 »
TANIDIK BİRİNE E-POSTA
Hey,
Ani oldu biliyorum, ama kısa bir süreliğine oraya geleceğim.
Yeni proje üzerindeki işimizin çoğunu tamamladık (üzgünüm, işimle ilgili konuşamam, biliyorsun), bu yüzden onlar, sıkı çalışmalarımızın bir ödülü olarak biraz istirahat etmemize izin veriyorlar.
Ekibin tamamı yarın ayrılıyor ve sonunda bu şehrin dışına çıkabileceğiz.
Doğruca Arizona'nun yolunu tutturuyorum, eve dönmek ve herkesi görmek için sabırsızlanıyorum.
Ayrıca daha fazlası da var, "soylu ve aziz" Miguel'den ayrılmaktan mutlu olacağımı düşünüyorum. Herif, bir çeşit süper zeka gibi bir şey olduğunu sanıyor.
Miguel, işteyken benim yanımda oturan bir eleman. İyi bir araştırmacı ve beni yanlış anlamayın, ama adam her şey.
İyi fikirler buluyor ve ayrıntıları iyi bir şekilde fark ediyor, fakat her zaman ne kadar mükemmel olduğu hakkında ağzını açıyor. Sen bile gece gündüz nasıl bir işkencenin dinlenilmek zorunda olduğunu hayal edemezsin. Keşke bir sakinleştirici yapabilsek, bizzat ona verebilirdim.
Neyse unut gitsin.
En önemli şey birkaç gün içinde eve dönmem olmalı. Döndüğümde sana bir çağrı bırakacağım. Dışarı çıkıp biraz dağıtmalıyız. Böyle bir kaçamak yapabilirim.
Yakında görüşmek üzere,
Ryan
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #41 :
31 Aralık 2018, 16:02:34 »
TRICELL ARAŞTIRMACISI MIGUEL'İN GÜNLÜĞÜ 1
19 Şubat
Afrika'da Umbrella tarafından kullanılmış olan BU laboratuvarı duyduğumda, en basit ifadeyle beklentilerimi arttırdı. Ancak orayı gördüğümdeyse, meğersem, laboratuvar yalnızca isimden ibaretmiş. Umbrella'nın bugüne kadar burayı nasıl kullandığına anlam veremiyorum. Lord ise büyük olasılıkla, buranın herhangi bir şekilde nasıl kullanılacağını biliyor anlaşılan.
Mekan, uzun zaman önce terk edilmiş olduğundan ortada, bize değerli gözüken bir şey. Laboratuvar teçhizatının kalıntıları arasında tek bir şey yok, en azından hâlâ çalışan bir şey yok. Şaşırdığımı söyleyemem; çünkü kısmen, bunu bekliyordum.
Her neyse, önemli olan şey Ata Virüsü.
Eğer araştırmamız için bu virüse ihtiyaç duymuyor olsak, bu köhne Umbrella tesisine adım atmak bile gerekmezdi. T-Virüs, G-Virüs, T-Veronica Virüsü hatta ve hatta Las Plagas örneklerine zaten sahibiz. Araştırmamız için gereken her şeye sahibiz.
Yalnızca kahrolası Ata Virüsü'ne sahip değiliz.
Fakat sonunda, onu da edindik. Umarım ki bu, araştırmamızda çok ihtiyaç duyulan atılımı sağlayacaktır. Bunun üzerinde çalışmaya başlamayı bekleyemem.
7 Mart
Bu yaratıklar için "Licker" adının nereden geldiğini merak ediyorum. Demek istediğim, onun o uzun dilini gördüğünüzde bunun, mükemmel bir isim olduğunu anlıyorsunuz.
Ancak benim gibi araştırmacılar için tıpkı Licker gibi B.O.S.lar, sadece arka tamponda meydana gelen birer ağrıdır. Eğer Licker'ların mükemmel olduğunu söyleseydim, herhalde övgüm çok ileri gitmiş olurdu. Buna rağmen çok hoş bir evrimsel çıkmazları var. Geliştirme için oda sorunu yok.
T-Virüsü kullanılarak oluşturulmuş B.O.S.lar, Ata Virüsü uygulandığı takdirde çok fazla gelişim gösterecek gibi görünmüyorlar.
Yani yetenekleri daha küçük gelişimler sergiliyor. Örneğin, koku duyuları aşağı yukarı gelişmiş gibi görünüyor.
Ancak şimdiye kadarki tüm B.O.S.lar da zaten buna sahiptik. Hâlâ yaşlı bir kadın gibi körler ve bit tezek yığını gibi çirkinler. Evrimlerindeki en büyük sıçrama, üreme yeteneklerinin baş göstermiş olmasıdır.
Plana göre gitmeyen işlerden nefret ediyorum; fakat B.O.S. pazarında Licker'lar için kalu beladan beri süregelen bir talep var. Sanırım, işler o kadar da fena değil.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #42 :
31 Aralık 2018, 16:02:50 »
DENEK VERİSİ
Deney Öznesi
Beyaz kadın
Göz rengi: Mavi
Denek; medikal olarak uzun süreliğine atıl durumda kalmıştır. Kalp atışları, kan basıncı, solunum ve vücut ısısı dahil tüm hayati belirtileri normal değerlerde.
Vücutta bir renk anormalliği gözlemlendi. Anormalliğin etki alanı, kafatası çapındaki saç kökleleriyle sınırlı kaldı.
İlaveten, hafif cilt beyazlaması (etiyoloji) de gözlemlendi.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #43 :
31 Aralık 2018, 16:03:15 »
TESİSTE BULUNAN MUTANT ORGANİZMASI HAKKINDA
6 Mayıs
Urobors Virüsü'nün füzelere yüklenmesi için yapılan bir test sırasında tesiste bir yangın çıktı. Acil durum bölgesi için geçici bir Seviye 4 (BL-4) karantinası gerekli.
11 Mayıs
Bölge, karantina altına alıdığından bu yana 5 gün geçti. Garip ve hızlı mutasyon geçiren bir hayvan bildirilmiş. Görgü tanıklarının açıklamarında yaratığın çok sert bir üst eriye sahip olduğu belirtilmekte. Urobos'a ilişkin viral kistler raporda belirtilmiş durumda değil, her nasılsa.
Ender görülen bir olay olarak Uroboros Virüsü'yle etkileşime girmiş bir şeylerden emin olmak için uğraştığımızı tahmin ediyorum. Belki yarın bir soruştma ekibiyle birlikte örnek bir numune temin etmeye çalışacağım.
12 Mayıs
Bu garip yaratığın görüldüğü yeri incelemesi için hafif bir silahlı birlik gönderdim. Maalesef ki, son derece keskin bir şey tarafında parçalanan ilk ekibin cesetlerini alması için başka bir birliğin konuşlandırılması gerekiyordu. Dev bir mızrak tarafından yapılmış gibi görünen birden fazla kesici ve delici alet yaralanması da vardı.
Tuhaf kimyasal bir maddenin belirtili miktarı, bazı cesetlerin gözünde saptandı. Hâlâ şuanda bile ne tür bir mutant organizmasıyla uğraştığımız bilinmiyor. İlk belirlemelere göre; yaratığın saldırı türüne dayanarak yeni bir tür B.O.S. ile uğraşıyor olabiliriz. Şuandan itibaren ona "Reaper" kod adını veriyorum.
Elbette ayrıntılı bir analiz sunu yapılmadan önce bu yaratık üzerinde hâlâ daha fazla veri gerekli.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #44 :
31 Aralık 2018, 16:03:24 »
UROBOROS VİRÜSÜ'NÜN KULLANIM TALİMATLARI
Dikkat!
*Bu kılavuz, Uroboros'un doğru kullanımı ve bakımına ilişkin önemli bilgiler içerir.
*Bu kılavuzda belirtilen kullanımlar dışındaki bir şey için virüsün kullanımı, denetimcisinin son bulmasına neden olabilir.
*Bu kılavuzda belirtilen kullanımlar dışındaki bir şey için virüsün kullanımı, denetimcinin yakın mesafesinde bulunanların son bulmasına neden olabilir. Virüs idaresindeki bir deney öznesinin durumu, genellikle çözülmeyle sonuçlandığından deney öznelerinizi dikkatle seçin.
*Virüs kullanıldığında, lütfen itinayla bu kılavuzdaki talimatları takip edin.
Virüsün dozajı, öznenin ağırlığıyla orantılıdır. Lütfen aşağıdaki tabloyu inceleyiniz:
60 kilo üstü..........................1 şişe
40 - 60 kilo...........................2/3 şişe
20 - 40 kilo...........................1/2 şişe
20 kilo ve altı........................1/3 şişe
Virüs enjeksiyonunun ardından bir deney öznesi, aşağıdaki belirtilerine tümüne veya bazısına maruz kalabilir:
-Terleme, solunum yetmezliği, hezeyan ve/veya şaşkınlık.
Uygulama işinin ardından virüs, deney öznesinin DNA'sını tanıyacak ve DNA'ya uyum sağlayacak. Bu süreçte virüs, uyur pozisyon hâline geçecek. Eğer öznenin DNA'sına uyum sağlamakta başarısız olursa büyeme yakıtını karşılamak amacıyla etrafında bulunan organik maddeleri özümsemeye başlayacak.
Yakın çevre dolaylarındaki başarısız bir uyum sağlama, son derece uçucudur. Deney öznesinin kadavrasının etrafının tahliye edilmesi veya olası enfeksiyonun yayılmasını engellemek için kadavranın yakılması konusunda araştırmacılar uyarılmalıdır. Virüs, deney öznesinin vücudundaki hücreler, siyah sülük benzeri kabartılara dönüşecektir. Sonrasında ise bunlar, özneyi tamamen ziyan ederek, cilt yüzeyi yoluyla dışarı çıkacaktır.
Bu yaratık yalnızca ilkel zeka sergileyerek, büyüme yakıtı için organik madde yakalayıp yeme araştırması yapacaktır. Bireysel olarak bu kabarcıklar bir tehdit oluşturmasa da toplu bir kitle olarak diğer yaşayan organizmalar için tehlikeli olacak ve onlar üzerinden beslenmeye çalışacaktır. Virüsü kullanırken lütfen çok dikkatli olun.
Eğer virüs, deney öznesinin DNA'sına uyum sağlarsa veya kadavranın bertaraf edilme komplikasyon durumu oluşursa, lütfen ekteki kağıtta bulunan bölümle iletişime geçin. Daha sonra sorununuzla nasıl başa çıkılacağı konusunda size talimatlar verilecektir.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #45 :
31 Aralık 2018, 16:03:43 »
BİLGİ SIZINTISINI ÖNLEMEYE YÖNELİK RAPOR
Aşağıdaki rapor detayları sizin emir detaylarınızın ilerlemesi hakkındadır.
08:53
Tüm araştırma ekibi bir otobüse bindirildi.
08:57
Araştırma ekibi merkezden ayrıldı ve hava alanı yoluna doğru koyuldu.
09:22
Hedeflerin yok edilmesi için uyku gazı açıldı ve hepsi komaya girdi.
09:25
Otobüs yok edilmesi için durduruldu ve hedefler yok edilmek için dışarı çıkarıldı.
09:44
Hedeflerin yok edilmesi tamamlandı.
11:03
Hedeflerin vücutları toplandı ve araştırma merkezine getirildi.
11:35
Vücutlar yer altı ocağına getirildi tüm eşyalarıyla birlikte.
13:10
Tüm vücutların ve eşyalarının yok edilmesi tamamlandı. Hepsi istediğiniz gibi oldu.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #46 :
31 Aralık 2018, 16:03:55 »
TRICELL ARAŞTIRMACISI MIGUEL'İN GÜNLÜĞÜ 2
8 Mayıs
Şu anki hedefimiz, potansiyeli hem G-Virüsü hem de T-Veronica Virüsü'nü aşan bir virüs geliştirmek.
Virüste ortaya çıkacak her bir aşırı mutasyonu, zihinsel körelmeyi ve istikrarsızlığıyı bertaraf etmemiz gerekli.
Alıkoyma ve reddetme oranlarıyla ilgisi olmadığını söylesek de hala daha bu üç sorunun üstesinden gelmek, bir mücadele gerektirecek.
Tabii ki, normal araştırmacılar için bunların hepsi, aslında yalnızca bir sorundan ibaret.
Zaten sorunların ilk ikisini aşmanın kıyısındayım. Üçüncüsüyse, biraz yanıltıcı olduğunu kanıtladığından belki, alternatif yöntemlere başvurmak zorunda kalabilirim.
Bazen yaratıcılığım ile kendi kendimi korkutuyorum! Tricell, kadrosunda benim gibi zeki birine sahip olduğu için şanslı.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #47 :
31 Aralık 2018, 16:04:37 »
SPENCER'IN NOT DEFTERİ
Raccoon Şehri'nin yok edildiği haberini henüz aldım. Amerikalılar sonunda aleyhimize harekette bulundular. Kendi öz insanlarını öldürmeyi kayıp olarak görmeden yabancı saldırganlara karşı kendilerini koruyacaklarını sandıkları askeri teçhizatlarını kullanmayı son derece ironik bulurlar diye umuyordum.
T-Virüsü'nün yayılan tehdidi yüzünden ortaya çıkan tehlike bu kadar gerçek iken, hiç sanmıyorum ki Amerikalılar, 100,000 üzerindeki kendi insanının ölümünden dolayı hükümetlerini kolayca affedebilsinler.
Eğer bu meselenin aslı hiç açığa çıkmazsa, mevcut yönetimin desteği tam dikine düşecek. Böyle bir şeyi isteyeceklerini aklımdan geçirmiyorum.
Bir çocuk bile, sahip olduğu her şeyiyle birlikte Umbrella döneminden sonra gelecek olanları görebilir. Kendi aptalca hatalarını örtmek adına, Raccoon Şehri'nin ortadan kaldırılışından ötürü Umbrella'yı suçlayacaklar.
Öyle görünüyor ki Umbrella, Raccoon Şehri'nin kaderini paylaşacak; fakat belki de bir nebze daha düşük olarak.
Umbrella bir hiçti, ama buna karşın Ata Virüsü'nün araştırılması için bir araçtı. Yine de bu araç olmadan da araştırma, hâlen hayatta.
Tasfiyeden yalnızca Umbrella'nın düşük rütbeleri çalışanları zarar görecek.
Şayet Ata Virüsü'nü içeren gizli araştırma muhafaza ediliyorsa, o zaman ben, yeniden ve yeniden her daim istediğim şeyi kurabilirim. Zaten böyle bir planın hazırlıklarını yaptım bile.
Afrika'daki araştırma tesisinin kalıntıları bir sır ve 80'lerin sonuna kadar elde edemediğimiz şey, üretilmiş Ata Virüsü de orada saklı.
Şirketteki sadece bir avuç insanın dışında kimse, sıkı yönetmelikli bilgi akışımız sayesinde Afrika tesisinin varlığından haberdar bile değil. Yalnızca asgari miktarda çalışan, daha önce Afrika'dan başka yere nakledildi ve onlar da hep, çok yakından izlenmiştir.
Müdür Bailey'se, yaklaşık 30 yıl boyunca Afrika tesisine kapanmıştı ve bugünle o süreç, bütünüyle tamamlanmış oldu.
Geriye kalan herkes bu tesisin kapanmasını sağlıyor ve her şeyse, benim planıma göre ilerliyor.
Tesis bir kez kayıplara karıştıktan sonra, Umbrella'ya yönelik tüm bağlantılar da onla birlikte yok olacak. Daha sonra yalnızca Afrika tesisinin varlığına vakıf olanların bildiği seviye 10 güvenlik iznine sahip herkesi dize getirmem gerekecek. Özetle diğer herkes, tasfiye edilecek.
Sırlarım da korunmuş olacak. Bir hazine gömmüş birinin, ardında bir harita bırakması gerekir.
(Not defterimin içerisine sıkışmış bir çıktı daha var.)
Şirket Sırlarına Erişimi Olan Çalışanlar
Seviye 10
Ozwell S. - Ölü
Henning P. - Mahkum
Masaki T. - Ölü
Jenny K. - Nerede olduğu meçhul
Carlos M. - Bulundu -> Bilgiler temin edildi -> Öldürüldü
Seviye 9
Brandon B. - Ölü
Frank E. - Ölü
Isabella C. - Ölü
Greg A. - Ölü
Lee D. - Ölü
Michael K. - Ölü
Ethan W. - Ölü
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #48 :
31 Aralık 2018, 16:04:16 »
W PROJESİ'NE DAİR RAPOR
28 Ağustos 1998
Raccoon Şehri Arlay Araştırma Tesisi'ndeki, Proje W deney öznesi No. 013'e ilişkin (yazının devamında Albert olarak anılacaktır) kaynaklanan kaza teyit edildi. Kazayla ilgili elde edilmiş başka bir imkansız bilgiyse onun ölmüş olması (Albert'in ölümü, Bilgi Bölümü aracılığıyla doğrulandı).
Albert'in ölümü, Proje W'nin mevcut başarı oranının %18 olduğunu gösteriyor.
Proje için nitelikli bireylerin kontenjanında önemli ölçüde azalma oldu ve durum hemen ele alınmalıdır. Bu, projede gerçekleşmesi umut edilebilecek herhangi bir ilerleme açısından vahim bir durum teşkil etmektedir.
Son kayıpları telafi etmek için nitelikli bireylerin herhangi bir listesi olmadığından ötürü, başarısız aday havuzunda bulunan bireylerin seçimine başlanması tavsiye edilmektedir.
Bu işlemin ardından, Albert'in ölümü öncesindeki kotanın %93'ünü geri kazandıracak ayarlamalar yapılabilir.
Umbrella Bilgi Bölümü
Alex W.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #49 :
31 Aralık 2018, 16:04:27 »
UYDU LAZERİ SHANGO'NUN KULLANIM KILAVUZU
Shango Uydu Lazeri, uyduya hedef koordinatlarını gönderen roketatar benzeri bir lazer hedefleme cihazı (L.T.D.) kullanılarak çalıştırılmaktadır. Netice olarak lazer, santimetre içindeki hedefe, yüksek oranda yoğunlaşmış lazer ateşleme yeteneğine sahip.
Kullanım Şekli:
1. Uyduya giden koordinatların iletilmesi için L.T.D.'yle hedefe nişan alın.
2. Hedef tespit edildikten sonra koordinatlar iletilecektir. Aktarma sırasında hedef, hedefleme kapsamında kırmızı halkayla görünecek.
Not: Hedef sensörü yapay zekasının, hedefin artık hedefleme kapsamı dışına çıktığını algılaması hâlinde, koordinatların aktarımı iptal edilecektir.
3. Kapsamda KİLİT AÇIK göründüğü zaman bu, aktarımın başarıyla gerçekleştiği anlamına gelir. Tetiğe bastığınızda artık, lazer etkinleşecektir.
4. Ateşleyiciye, tekrar ateş edilmeden önce şarj olması için mutlaka zaman verilmelidir.
Yazdır
Sayfa:
1
...
3
4
[
5
]
6
« önceki
sonraki »