Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 18895
  • 117

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil 4 (2023) Belgeleri
« Yanıtla #20 : 14 Ocak 2024, 21:11:51 »
MENDEZ'İN TUTTUĞU KÖY KAYITLARI 1. CİLT

Köyün yaşlısı bugün köyü bana emanet etti. Görevleri yavaş yavaş öğreneceğimi söyledi. Ben de köyün kaydını tutarak başlayacağım işe.

Hâlâ yazmakta zorlandığım bazı kelimeler var; ama büyüğüm beni cesaretlendiriyor. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Dedesiyle birlikte göl kenarındaki kulübede yaşayan bir erkek çocuğu* var. Anlaşılan annesi, o doğduğunda cennete çağrılmış.

Dedesi pek konuşmasa da, çocuk çok zeki ve neşeli. Bugün bana yine eşeğe binen o şövalyenin hikâyesini anlattı.

Çocuğun dedesi hastalanmış, durumu her geçen gün kötüleşiyor. Çocuk onun için çok endişeli, köylülerin ağzındaysa "delilik"le ilgili mırıltılar dolaşıyor.

Çocuğun yanından ayrılıp evime dönecekken dedesi beni kenara çekti ve "Bir şey olursa ne yapacağını biliyorsun,"** dedi.

Sesim çıkmadı, cevap olarak başımı sallamakla yetindim.

Korkunç bir geceydi.

Herkes kulübenin etrafında durup alevleri izledi.

Çocuk tek kelime etmeden baktı. Şafak sökerken bile kılını kıpırdatmadı.

Ertesi gün gitmişti.

Belge Dışı Not: *Luis Serra Navarro.

Belge Dışı Not: **Luis'in dedesi, Plaga kaynaklı hastalığının ilerlemesi durumunda Mendez'den evle birlikte içindeyken kendisini yakmasını istiyor.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 15 Ocak 2024, 00:13:16 »
BİR OĞLAN VE DEDESİNİN FOTOĞRAFI

Navarro Ailesi, 1981

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 15 Ocak 2024, 00:16:45 »
FABRİKA FOTOĞRAFI

Uzun zamandır beklenen demir fabrikası (1992)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #23 : 15 Ocak 2024, 00:17:14 »
MENDEZ'İN TUTTUĞU KÖY KAYITLARI 2. CİLT

Teknenin su yüzeyinde hızla ilerlediğini duyan erkekler hep bir ağızdan tezahürat yaptı.

Bu muhteşem yağ; balıkları her zamankinden daha kolay yakalamamıza kesinlikle yardımcı olacak.

Demirhane alt tarafı bir yıl önce inşa edilmişti; ancak ne olduysa köyle iyice bütünleşiverdi. Oraklarımız ve bıçaklarımız daha önce hiç olmadığı kadar parlıyor.

Yaptığım ticaret sonucu alınan iki tatlı su balığı neredeyse her şeyi yiyor ve iyi de ürüyorlar. Bataklıktaki balık çiftliğiyse ciddi bir ilerleme kaydediyor.

Gün içerisinde köylülerin el birliğiyle inşaa ettiği muhtar evinde çocuklara okuma-yazma ve matematik öğretiyorum; akşamlarıysa, aynı evin çatısı altında sırayla bir aile davet edip yemek yiyor, onların şikâyetlerini ve dedikodularını dinliyorum.

Köyü dışarıya açtığımdan beri çok şükür refaha kavuştuk, insanlar da daha mutlu oldu. Hatta yüzlerde gülümsemeler oluşmaya başladı.

Bugün bir grup siyah cüppeli insan kaleden köye indi ve üzerinde örümceğe benzer bir amblem bulunan uğursuz bir bayrak kaldırdılar.

Kurtuluş ve bağışlanma hakkında vaaz verdikten sonra deliliğe çare olduğunu vaat ederek bizlere bir şey enjekte ettiler. Onlara güvenilebilir mi?

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #24 : 15 Ocak 2024, 12:40:59 »
BİR BABANIN PORTRESİ

Bitores Mendez'in babasının fotoğrafı üstünde şöyle yazıyor:

Köyü benim yerime koru.
Ve gülümsemeler her daim seni fotoğraflarda bulsun.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 15 Ocak 2024, 14:06:47 »
TÜCCAR TÜYOSU: GECE YARISI GEZİSİ

Kafalarından dokunaçlar çıkan o iğrenç elemanları hiç gördün mü? Sadece tehlikeli değiller, aynı zamanda öldürmeleri de zor.

Gerçi zayıf bir noktaları var. Elbette güneş gibi parlak ışıkları sevmiyorlar. Bu yüzden gündüz vakti onları göremiyorsun.

Yani gece vakti dolaşmaya çıkarsan, hazırda birkaç göz kamaştırıcı el bombası bulundurman akıllıca olacaktır. Düşün, ben bile her daim yanımda birkaç tane taşıyorum.

Eğer ilgilenirsen, sattığım tarifi kullanarak kendine birkaç tane yapabilirsin.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #26 : 15 Ocak 2024, 14:09:48 »
GÜVENLİĞİN SIKILAŞTIRILMASI

Aşağıdaki, Lord Saddler'ın direkt kendisinden gelen bir emirdir:

"Bu noktadan sonrasını bir savunma alanına çevirin, böylelikle yabancılar giremez.

Doğru kader için elimden gelen her şeyi ve her fedakarlığı yapmaya hazırım.

Benim kendini adamış müminlerim, bana geçilmez bir kale yapın.

Ve geçmeye çalışan her dinsiz aptalın, bedelini günahlarıyla ödediğinden emin olun."

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #27 : 15 Ocak 2024, 14:20:42 »
DÜZENLİ 3 AYLIK BULGULAR SUNUMU - ALINTILANMIŞ KISIM

Özet: Erken Büyüme Evresinde Belirli İlaçların Plaga Üzerindeki Etkileri ve Kullanımları

Yer: Tesis 1 - Toplantı Odası S

Sunum Sahibi: Baş Araştırmacı Anabel Garcia Escudero
Soru Sahibi: Araştırmacı Ryan Chen

- Ve bugünlük raporun sonuna geldik. Sorusu olan?

- Yani bu "bastırıcı ilaç" konak bedenin bir yaratığa dönüşmesini mi engelliyor?

- (Güler.) "Yaratık" biraz dramatik bir yaklaşım! Ama evet. Konak beden, parazit ile enfekte olduğunda insanlığının bir kısmını kaybediyor.

- Başlangıç semptomları hafif karın ağrısı ve hemoptizi, sonrasında halsizlik ve bilinç kaybı oluşuyor. Parazit iyice geliştiğindeyse, kontrolü tamamen ele geçiriyor. Bir başka deyişle, konak beden bir kuklaya dönüşüyor.

- Geliştirdiğimiz bastırıcı ilaç, parazitin büyümesini engelliyor.

- Yani sadece kaçınılmazı geciktiriyor, değil mi? Eve gitmeden önceki "bir bira daha" gibi.

- (Birden fazla insan güler.)

- Yani evet, öyle de diyebiliriz. Ama er ya da geç, bar kapanıyor. Bastırıcı ilaç, Las Plagas'ı konak bedenden tamamen silemez.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 15 Ocak 2024, 20:56:01 »
TÜCCAR TÜYOSU: SANA EN UYGUN TABANCA!

Seçilebilir bu kadar tabanca varken, doğru olana karar vermek zor olabilir.

Şanslısın ki, dört harika seçim için nitelikli silahlardan müterettip bir liste oluşturduk!

- Punisher
Bunun mükemmel bir stabilizesi ve delici gücü var. Üzerine lazer nişangah da monte edilebilir, bu da onu çok yönlü bir silah hâline getirir.

- Red9
Verdiği hasar yönünden güçlü ama bir at gibi tepiyor. Dipçik takarak, dizginleri elinde tut.

- Blacktail
Seri atışlar için ideal. Ayrıca boyutu sayesinde envanterini verimli kullanmada yardımcı olur.

- Matilda (Stokta yok)
Tek başına bile olağanüstü, ama dipçik takarak üçlü atışları daha verimli hâle getirebilirsin.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 16 Ocak 2024, 12:21:33 »
BAKICININ NOTU

Bir kez daha gecenin ortasında uyandım. Bodrum katından yine o korkunç sesler geliyordu; taş duvarları tırmalayan tırnak sesleri ve beddua hâlinde yankılanan iniltiler.

O adam, bu dünyayı harap etmek için yeteri kadar nefrete sahip.

Bir zamanlar bu kalenin efendisine, aynı kendisinden önce babasının ve de dedesinin yaptığı gibi işkenceci olarak hizmet etmişti. Salazar Ailesi tarafından bırakılmış başka nahoş miraslardan birisi daha.

Ailesi içinde bile "özeldi". İşinden tüm kalbiyle keyif alıyordu ve bu konuda bir yeteneği de vardı. Diğerlerine acı çektirmede yetenekliydi.

Becerisi kısa sürede efendimizin ilgisini çekti. Ve onu zindana götürdüğünde-- Hayır, daha fazla yazamayacağım. Yazmayacağım. Aşağıda ne olduğunu yeniden hatırlamak istemiyorum.

Zihnim kaldıramıyor. Bana kafayı yedirecek

Onunla ilgilenmek için görevlendirildim: Onu besleyip pisliği temizlemem için, bir de tüm bunları her gece o berbat sesi dinlerken yapmam gerekiyor!

Artık daha fazla kaldıramıyorum. Bu kadarı yeter. Bu kalede bir geceye daha tahammül etmeyeceğim. Yarın buradan ayrılacağım. Uzağa, o sesin kulaklarıma ulaşamayacağı bir yere gideceğim.