Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 15670
  • 117

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 4 (2023) Belgeleri
« Yanıtla #50 : 17 Ocak 2024, 20:29:18 »
LABORATUVAR BİLDİRİSİ

Uzaman Patolog
Ernesto Muñoz Reyes,

Anahtar kart uygulamanız departman müdürü tarafından onaylandı.

Seviye 1 Anahtar Kartı'ınızı İnceleme'ye getirin ve bir sonraki sayfadaki prosedürü takip edin.

- Seviye 2 geçiş izni için Dondurucu içinde bulunan makineyi kullanarak kartın üstüne yazdırın.

- Seviye 3 geçiş izni için Kuluçka Laboratuvarı içinde bulunan makineyi kullanarak kartın üstüne yazdırın.

Lütfen makinelere erişim izni için bölüm denetmenlerine danışın.

Tesis 1 İdare Departmanı

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 18 Ocak 2024, 00:19:55 »
DENEK ANALİZİ: REGENERADOR

Tarih: 9 Nisan

En sonunda, yeni bir yaşam yarattım. Ona "Regenerador (Yenileyici)" adını veriyorum.

Metabolik kapasitesi inanılmaz. Organizmasının içinde yaşayan parazitlerin tamamı yok edilmediği sürece, dokusunu sonsuza kadar yenileyebiliyor.

Tarih: 10 Nisan

Örnek bir vücudu biyo-sensör dürbünüyle inceledikten sonra, parazitlerin konak için hayati organlar gibi davrandığını teyit edebildim. Sanki birden fazla kalbi varmış gibi bir durum söz konusu!

Gerçek şu ki; bu yeni eserim ölümsüz. Şüphesiz, Dr. Frankenstein bile bu başarım karşısında hayranlıkla elimi sıkmak isterdi!

Tarih: 13 Nisan

Bu olağanüstü başarımı, o kendini beğenmiş piç meslektaşımla paylaştım. Yüzü kireç gibi oldu! Sonra, defterine bir şey karalamaya başladı. Etkilendiğini düşünmüştüm, ama bunun yerine beni asılsız tehlikeler hakkında uyarma cüretinde bulundu.

O bir ahmak. Her şeyi kontrol altına aldım.

Tarih: ---

Denek vahşileşti ve kriyojenik tanktan kaçtı.

Asıl ahmak olan ahmak, benmişim...

Belge Dışı Not: Aynı içerik Seperate Ways ekstrasında Ada tarafından da bulunmaktadır.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 18 Ocak 2024, 06:48:46 »
VAKA 202-f: KAÇAK DENEK

Son yaşanan güç kesintisi sırasında, denek kriyojenik uykusundan uyandı; taşıma tankından çıktı ve kaçtı.

Denek yirmi saatin ardından ele geçirildi, arkasında 7 ölü ve 19 yaralı bıraktı. Cesetlerden birini ve beraberindeki teçhizatını kurtaramadık; deneğin yenilenen bedeni içinde kaldı.

Bu talihsiz hadisenin nedeni; istikrarsız güç kaynağıdır. Miadını doldurmuş jeneratörler, çetin programımıza uyum sağlayamaz.

Böylesi bir şeyin tekrarlanmaması için, yönetimin o araştırmacılardan ziyade mühendislerin gereksinimlerini gözetmeleri lazım.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #53 : 18 Ocak 2024, 06:57:09 »
RADYASYON IŞINLAYICI RAPORUNUN NÜSHASI

███'in fiziksel muayenesinin sonuçları, vücudunun bir Plaga tarafından istila edildiğini gösterdi. (Muhtemelen yaptığı deneylerden biri sırasında bulaştı.)

Baş araştırmacı Luis Serra'nın gözetiminde, bir tür deneysel radyasyon terapisi kullanılarak parazit temizlenmeye çalışıldı.

Prosedüre 16 dakika kala ███ şiddetli şok belirtileri gösterdi ve biz de durmak zorunda kaldık. Kısa süre sonra öldüğü teyit edildi.

Cihaz; paraziti vücudun dışından "yakmak" için kanser tedavisinde kullanılan doğrusal hızlandırıcıya benzer bir harici ışın radyasyonu kullanıyor. Acı muazzam ve kullanımı ölüme sebebiyet verebilir.

Otopsi, parazitin başarıyla yok edildiğini doğruladı.

Ancak bu sonuçlar gösterdi ki, cihaz üzerinde daha fazla çalışma yapılması ve şimdilik deneme ürünü olmaktan öteye geçmemesi gerekmekte. Ekte ne olur ne olmaz diye referans amaçlı ışınlayıcı cihazın kılavuzu yer almaktadır.

Belge Dışı Not: Aynı içerik Seperate Ways ekstrasında Ada tarafından da bulunmaktadır.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #54 : 18 Ocak 2024, 13:32:44 »
ESİR ARAŞTRMACININ NOTU

Uyarılmaksızın mahkum edildik.

Bizi birer birer yandaki odaya alıyorlar. Orada ne oluyor bilmiyorum. Az önce Anabel'i aldılar. Sırada muhtemelen ben varım.

Düşünmeliyim! Kafamı toplamam lazım!

Plaga enfeksiyonu kapmış olan herkes Lord Saddler'in merhametine kalmış olacak. Onun bir laf etmesiyle, Plagalılar yüzlerinde gülümsemeyle ölene kadar çalışırlar.

Plaga'nın ters bir etkisi bu; konak o kadar cahilleşiyor ki temelde karmaşık görevleri yerine getirmekten bile aciz kalıyor.

Ancak, araştırmacılar olarak yakın zamanda Plaga'nın üst düzey yeni bir türünü geliştirmeyi başardık. Özel bir değişken tarafı olmayan bu yeni tür; ev sahibinin bilişsel fonksiyonlarını zedelememekte ve zihni istikrarlı tutmakta.

Görünüşe göre yeni türü, kıza vermeyi planlıyorlar. Besbelli enfeksiyon sonrası kızın zekasında herhangi bir eksilme olmaması büyük önem arz ediyor.

Yeni türle ilgili bütün testler başarılı olmuş ve seri üretim için planlamalar yapılmıştı. Proje tam anlamıyla başarıya ulaşmıştı artık!

Fakat gelgelelim ben hapse atıldım. Ve bahsi geçen üst düzey tür de, bana enjekte edilmek üzere yan odada hazırlanıyor. O ünlü deyişteki dedikleri gibi: Düşmez kalkmaz bir Allah...

Geri gelen Anabel artık kendisi gibi değil. Gülümsemesi yüzünden tamamıyla silindi. Şu an bir şeyler yazmak, aklımın yerinde kalmasını sağlayan tek şey. Ama bunları kimse okumayacak.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 18 Ocak 2024, 13:55:18 »
KEHRİBARI NAKLETMEK

Açık açık söylüyorum: Kalenin altından gelen kehribar tortuları son derece ihtiyat gösterilerek taşınmalı.

Azami derecede saygı ve sadakatle çalışın. Kutsal Beden'in uykusunu bozmak olmaz.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 18 Ocak 2024, 14:04:14 »
ÜST DÜZEY TÜR RAPORU

Sevgili Lord Saddler,

Bu harika haberi rapor etmekten büyük kıvanç duyuyorum! Üst düzey Las Plagas türünün üretimi resmi olarak başladı.

Eğer her şey planlandığı gibi giderse, nihai hedefimize ulaşacağımızdan şüpheniz olmasın.

Plaga gerçekten muhteşem bir organizma. İnsan, köpek, hatta karga olsun, herhangi bir omurgalıda yaşama kapasitesine sahip. Dünyada bunun gibi başka bir parazit yok.

Üst düzey tür; beyne hiçbir hasar vermeksizin konağı benimseyebildiği için bilhassa etkileyici.

Egemenliğinizin gücüne kimse karşı çıkamaz, Lordum.

Tam tersine, hür iradenin yoksunluğuna eşlik eden nihai mutluluğu deneyimlemiş olan bir kimse, buna nasıl karşı çıkabilir ki?

Bizâti ben, bunun canlı kanıtıyım. Bir zamanlar ne kadar da cahilmişim...

Birkaç güne kadar, Plaga'yı tüm yüksek rütbeli araştırmacılara uygulama işlemini tamamlamış olacağım ve sonra onlar da anlayacaklar.

Ardından plânınız gerçekleştiğinde de, tüm dünya anlayacak!

Anabel Garcia Escudero, Baş Araştırmacı

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 18 Ocak 2024, 14:25:36 »
SAVUNMANIN GELİŞMESİ

Ricanız gereğince, adanın yeniden imarı iyi bir şekilde devam ediyor. Silahlar ve diğer savunma ekipmanları, dışarıdan gelen davetsiz misafirlere karşı koruma için kuruldu.

Her şey tamamlandığında, ada devasa bir kale olacak.

Bu savunmalar uzun vadede dayanmasa da, plânımızı yerine getirene kadar ayakta kalacaklardır.

Ve plân tuttuğundaysa, dünyaya egemen olacağımız nihai hedefimize epey yaklaşmış olacağız. Gücümüze kimse direnemeyecek.

Jack Krauser

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 18 Ocak 2024, 14:50:38 »
█████ DAVA DOSYASI

Javier Operasyonu.

ABD Hükümeti'nin en yüksek rütbelileri arasında bile bu ismi anca birkaç kişi duymuştur. Hani tevekkeli de değil, operasyon kamudan saklandı. Tam bir sır içinde yürütüldü ve sonra da üstü kapatıldı.

Gerekçesi; fazlasıyla insanlık dışı olmasıydı.

Her şey 2002'de, ABD Özel Kuvvetleri'nden küçük bir birimin, sızması için bir Güney Amerika bölgesine gönderilmesiyle başladı.

Görevleri uyuşturucu kartellerinin kökünü kurutmaktı. Tüm operasyonun hazırlığı birkaç yıl sürdü ve katılım için en elit askerler seçildi.

Görev başarısız oldu mu olmadı mı bilmiyorum; fakat sonuçlandığında o elit askerlerin kaderinin ne olduğunu biliyorum.

Görünüşe göre, Birlik Komutanı olan Binbaşı █████ hariç bütün birim yok edilmiş. Ve karteller tarafından da değil, ABD tarafından...

Güç durumdaki tek bir birimi tahliye etmek zor olmamalıydı. Hepsi tek bir helikopter ile alınabilirdi. Ama bir nedenden dolayı, ordu harekete geçmedi.

Söylenene göre karar; yüksek rütbeli subayların arasındaki güç savaşının bir sonucuymuş, başka bir kesimse durumun direkt eski başkanın inisiyatifinde gerçekleştiğini söylüyor. Ama her şeyin üstü kapatıldığı için gerçeği öğrenmek asla mümkün olmayabilir.

Yine de bir şeyden eminim.

ABD Hükümeti, o insanların ölmesine göz yumdu; yaşamlarını ülkelerini korumaya adamış olan o cesur, genç insanların.

Bu suçun açığa çıkmasını, bir muhabir sorumluluğumdan dolayı değil; bir Amerikalı olarak istiyorum!

Not 1:
Bu belge Javier Operasyonu ile ilgili ve ██ ████ isimli bir Amerikalı gazeteci tarafından yazılmıştır.

Not 2:
Bu makale hiçbir zaman yayınlanmayacaktır. ████ hâlihazırda durumun icâbına baktı.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #59 : 18 Ocak 2024, 16:57:20 »
KRAUSER'IN SAVAŞ DAVETİ

Krauser'ın, Leon'u ölümüne bir savaşa davet ettiği ses kaydı.

Krauser: Buraya kadar gelerek iyi iş çıkarttın acemi. Sadece biz askerler için az ileride bir savaş alanı hazırladım. Nesillerin, yüzlerce yılın, kanıyla yıkanmış. İki sene önce olanlara son noktayı koymak için mükemmel bir yer.