Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 4
//
Resident Evil 4 (2023) Belgeleri
16957
117
Yazdır
Sayfa:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
12
ilsirya
Forever Emektarı
Ynt: Resident Evil 4 (2023) Belgeleri
«
Yanıtla #80 :
22 Ocak 2024, 11:29:19 »
ISIDRO'NUN NOTU
Nisan, Uyanışımdan Bu Yana Dokuz Yıl Geçti
Mendez'den yazılı bir dilekçe aldım. O kaçan hizmetkârı affetmemi istiyor.
Anlamıyor.
Affetmek veya affetmemek mühim değil. Mühim olan tek şey benim asil arayışım, bunun için de sayısız kurban gerek. Efendimiz uğruna.
Hem ayrıca, süreç başladı, hizmetkârın onun elinden ve vücuduna yaptığı şeyden kurtarmam imkansız.
Kurbanlarını kendi vücudundan bir parçayla enfekte ediyor, onların bilinçlerini manipüle edip onları uyanık hâlde bir kabusa hapsediyor. Ve kurbanlar, ne kadar uzağa kaçmaya çalışırsa çalışsınlar kaçamazlar, onun iradesine yenik düşerler.
Kurtulmanın tek yolu onu öldürmek, böylece kurbana bulaşmış olan parçası da ölmüş olur.
Sonuç olarak kurbana bulaşan parça; kendi başına hayatta kalması mümkün olmayan özelleştirilmiş hücrelerden meydana geliyor. Varlığını sürdürebilmesi için bölünmüş olduğu asıl kaynağa muhtaç.
Fakat ne hazindir ki (!), hiç kimse Pesanta'mı (Karabasan'ımı) alt edecek kadar güçlü değil.
ilsirya
Forever Emektarı
«
Yanıtla #81 :
22 Ocak 2024, 11:38:58 »
KEŞİF NOTU (KÜPÜR)
Aralık, Uyanışımdan Bu Yana Sekiz Yıl Geçti
Böceklerle insanları birleştirme inancımdan vazgeçme safhasındayım. Birleşmeleri bir sonuç vermiyor ve benim de artık sabrım kalmadı.
Kahya çok acılar çekti ve onun acıyla bağırışlarını duydukça tüylerim diken diken oluyor.
Mükemmeliyete erişebilecek miyim?
İki seçeneğim var.
İlki; bildiğim yoldan devam etmek, hiçbir şeyi değiştirmeden uygun böcek bileşkeleri aramak.
Daha duygusuz, daha ahlaksız olan ikincisi; deneğe tamamen farklı başka bir organizma eklemek.
Eğer dikkat edilmezse, sonuç yüksek ihtimalle başarısızlık olacaktır. Ama eğer şu anki yöntemlerimi değiştirmezsem bu çıkmazı aşamam.
İşler böyle devam ederse Kahya'nın sonunu iyi görmüyorum. Ne yapacağıma hemen karar vermeliyim!
Alçakgönüllü hizmetkârınız, Isidro Uriarte Talavera
ilsirya
Forever Emektarı
«
Yanıtla #82 :
22 Ocak 2024, 11:54:00 »
LUIS'TEN PUSULA
Ada,
Umarım bunu okuyan sensindir.
Mayın tünellerinden geçip Leon'la bir araya gelmeye çalışacağım. Ramon'un konuşmasından Leon'un oraya gittiğini öğrendim, tam da belaya doğru gidiyor!
Suyolundan oraya gelebilirsin. Tehlikeli fakat sana yol göstermesi için işaretler bırakacağım.
ilsirya
Forever Emektarı
«
Yanıtla #83 :
22 Ocak 2024, 13:33:52 »
SALAZAR AİLESİ KRONOLOJİSİ: SUYOLU
Asırlar boyu, kalenin altındaki suyolu unutulmaya yüz tuttu. Raporlarımıza göre, 3'üncü kuşaktan Mimar Kont Gregorio tarafından yapılmış.
Yapılma nedeni belirsiz, ama selefi Kont Hipolito'nun başına bela olmuş malum ölümcül böcekleri zapt etme amacıyla yapılmış olabilir.
Gregorio'nun yaptığı suyolunun tekrar keşfi; ailenin sekizinci kuşak temsilcisi Çocuk-Adam Kont Ramon'un emirleri üzerine yeraltı kazısı yapılırken gerçekleşmiştir.
Detaylardaki incelik ve güzel mimarî, Gregorio'nun işçiliğinin bir göstergesiydi.
Nehrin akışını yeraltına yönlendirmek, hem su şebekesi hem de kanalizasyon ağının oluşmasını sağladı.
İnşaası, yapıldığı dönem için muazzam bir mimari eser olarak nitelendirilebilir.
Ama bu güzellik, o basiretsiz Ramon'un yönetimi altında mahvoldu! Ona karşı gösterdiği tek ilgi alaka, kendisinin emrine uymayanları orada boğdurmak oldu.
Küstah! Gregorio mezarında ters dönüyordur!
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #84 :
22 Ocak 2024, 13:53:31 »
A008 DÜZENEĞİ
Geçersiz kılma cihazını, iletişim tesisindeki ana terminale bağlayın.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #85 :
22 Ocak 2024, 16:34:18 »
ARAŞTIRMACININ KARALAMA NOTLARI
TAMAM! Acele etmeyeyim! Bazı verileri gözden geçirelim!
Birincisi, test ögeleri tesisin içinde geziniyorlar.
İkincisi, tek çıkış yolu kapalı.
Elektriği sağlayan yüksek voltaj ünitesi kayıp ve o olmadan çıkış kapısı açılamaz.
Tabii ya dondurucu! Orada bir tane güç ünitesi var!
Test öğelerinden birinin kaçması gibi acil durumlar için orada olacaktı. İşime yarayabilir!
Sorun şu ki: Onlar etrafta dolanırken ben oraya nasıl varacağım?
Düşünmem gerekiyor. Pes edemem. Bir ailem var. Bunu başarabilirim. Bunu yapabilirim. Onlar için yapmalıyım.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #86 :
22 Ocak 2024, 16:48:10 »
ANTEN KURULUM RAPORU
Yüksek duyarlıklı antenin kurulumu tamamlandı.
Bunun sayesinde, Amerikan istihbarat servisleri gibi düşman kurumların faaliyetlerini fark edip, takip edebileceğiz.
Artık her şeylerini duyabiliriz.
Öncelikle, bunu kaçırma günü bilgi toplamak ve plân yapmak için kullanacağız. Başarımızı garantileyecektir.
Bütün dünyaya güvenliklerinin sadece gösterişten ibaret olduklarını göstereceğiz.
Jack Krauser
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #87 :
22 Ocak 2024, 17:43:48 »
KEHRİBAR ARAŞTIRMA NOTU 12
Kehribar araştırmalarımız adada devam ediyor. Durumu aydınlatmaya başlamış olsak da henüz bilmediğimiz çok şey var.
Kehribar, işe yararlılığını kanıtladı. Uyku hâlinde olsa bile parazitler üzerinde büyük ölçüde etkili olabiliyor, hatta onları güçlendirebiliyor. Parazit ile konakçı arasındaki ilişkiyi optimize ettiği konusunda yeterince veriye sahibiz.
Bir denek üzerinde tekrar tekrar meydana getirmeyi başardık.
Bu harika bir başarı.
Şimdi bu etkiyi daha güçlü Plagalarda denemek istiyorum. Ancak bu tür güçlü parazitler, Los Iluminados'un üst düzey taşıyıcılarında bulunuyor ve onlar da bu tür bir deneye asla gönüllü olmazlar.
Eğer gönüllü bulacaksam dikkatlice bir plân hazırlamalıyım.
Anabel Garcia Escudero, Baş Araştırmacı
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #88 :
22 Ocak 2024, 17:46:43 »
DENEK ANALİZİ: MARTINICO
Kehribar'ın etkisi tahmin ettiğimden daha iyi.
Martinico, "deforme" olarak doğmuş, kırılgan, kontrol edilemez bir denekti. Ancak sayılı deneyden sonra direnç ve iyileşme becerisi edindi, ve şimdi konvansiyonel silahlara karşı dayanıklı hâle geldi.
Sıra kötü haberde.
Fiziksel olarak güçlenmiş olsa da zihin kapasitesinde hiçbir gelişme yok.
Olası bir durumda kotrolümüzden çıkarsa, onu tekrar zapt etmek için elimizden pek bir şey gelmeyecek.
Yalnızca güçlü lazerler onu tam anlamıyla durdurabilir.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #89 :
23 Ocak 2024, 16:08:05 »
KEHRİBAR ARAŞTIRMA NOTU 14
Bulgularıma göre Kehribar, Plaga'nın daha güçlü türlerini yaratmaya elverişli.
Denek olarak Krauser'ı seçmek zekice bir karardı. Diğer herkes bu konuda kararsızken Krauser'ın bitmek bilmeyen güç arayışı, onu deneylerimde gönüllü olmaya itti.
Elde edilen sonuçlar muazzam oldu.
Geliştirilen güçlü türler her açıdan standart parazitten daha üstünler. Şüphesiz ki Krauser gördüğüm en güçlü birey.
Şu an için endişelenmemiz gereken tek şey; Kehribar'ın içinde uyuyan güç. Buna nasıl hazır olunabilir? Uyandığında ne yapılmalı?
Bunların bir önemi yok. Yazdığım bu raporlar artık bir anlam teşkil etmiyor.
Saddler bana geldi.
Bana getirdiği tüp hâlâ önümde duruyor. Çok şey biliyorum.
Bunu kendime enjekte edersem ne olacağının farkındayım. Onu inkar edersem beni öldürür mü? Yoksa kafama silah dayayıp, tetiği mi çekmeliyim?
Uzun bir gece olacak.
Yazdır
Sayfa:
1
...
7
8
[
9
]
10
11