Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 8059
  • 63

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: Revelations 2 Belgeleri
« Yanıtla #60 : 26 Aralık 2018, 01:47:47 »
GİZLİ DOSYA 9: PIERS'TAN CLAIRE'E E-POSTA

Sevgili Claire,

Birimimiz adına, geçen gün seni görmenin gerçekten hoş olduğunu söylemek istedim. Herkesle konuşmak için zaman ayırdığın için teşekkür ederiz. Çocuklar minnet duydular.

Adamlarımızın seni ilk kez gördüklerindeki tepkilerinin seni şaşırttığını biliyorum. Bırak da açıklayayım: Terra Save'in alana geleceğini duyduğumuz anda, eh, adamlarımız senin de geleceğini biliyorlardı ve bu yüzden de birazcık heyecanlandılar. Seninle ilgili sadece söylentiler duyuyorlardı ve Yüzbaşı'nın kız kardeşi olduğundan dolayı, eh... onun çizgisinden giden birisini daha bekliyorlardı diyelim. Farklı yollardan izah etmeye çalıştım, ama onlar hayallere kapılmışlardı.

Ve sen geldiğinde... eh, bekledikleri gibi olmamasının yanında, işimiz dolayısıyla güzel kadınlarla pek fazla etkileşime giremiyoruz; ondan ötürü o şekilde bir tepki gösterdiler. Sonrasında ise Yüzbaşı'nın kız kardeşi olduğunu hatırladılar ve bu onları tuhaf bir duruma soktu. Bunun için üzgünüm, hanımefendi.

Muhtemelen kendi gözlerinle gördün, ama Yüzbaşı'na oldukça fazla hayranlığımız ve saygımız var. Buna ek olarak, çok yetenekli bir lider olarak bize bir ailesinden biri gibi davrandı.

Adamlarımızın adına konuşacak olursam, seninle bir kez daha çalışma şansı yakalamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Yollarımız sık sık kesişmiyor ve meşgul olduğunu biliyorum; ama e-postayla bile olsa, ara sıra konuşmak hoş olur. Aramızda kalsın, Yüzbaşı'nın herhangi bir gençlik fotoğrafı varsa, görmeyi isterim! O zamanlar çok farklı olduğunu duydum, ama bize bir şey göstermiyor...

Söylemek istediğim çok fazla şey var, ama bir sonraki görev için hazırlanmanın zamanı geldi. Bu görevler kolay olmasa da, bizi destekleyen bağlı olduğun kuruluş gibi bir müttefikimizin olduğunu bilmek güzel. Bu asil savaşı sürdürmeye devam.

1TĞM Piers Nivans
BSAA Kuzey Amerika Şubesi

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 26 Aralık 2018, 02:09:35 »
GİZLİ DOSYA 10: STUART'IN NOTU - WESKER PROJESİ

Efendimiz plânlarını tamamlanma evresinde. Velinimeti Spencer'la bağları kopmuş olmasına rağmen, onun yeni dünya düzeni hedefine ulaşmaya çabalıyor. Albert Wesker da bu amacı gerçekleştirmeye çalıştığı için ben bunu biraz ironik bulmaktayım. Onun sadece iki yıl önceki talihsiz sonuyla karşılaştığına inanması güç.

Onun ölümü, Efendimiz'i Wesker Projesi'nden hayatta kalan tek kişi yaptı; bu projenin amacı yeni dünya düzenin kurabilecek gelişmiş bir insan nesli idi. Çocuklar evlerinden alındı ve gelişmiş üstün ırkı oluşturmak için çocuklar üzerinde ileri denemeler yapıldı. İkisi dışında hepsi öldü: Numuneler 012 ve 013, Alex ve Albert Wesker.

Albert uzun yıllar boyunca Spencer'ın vasiyeti altında Umbrella şirketinde araştırmacı olarak çalıştı. Biyo-organik silah yapımında çok başarılıydı, Konak Hadisesi'nde ve daha sonra yaşanan Raccoon Şehri Felaketi'nde büyük rol oynadı.

Albert B.O.S. geliştirmeye devam edecek ve onları biyo-terör hadiseleri oluşturmak için kullanacaktı. Tüm dünya Wesker ismini duyacak ve korkudan tir tir titreyecekti.

2006 yılında, planları amacına ulaşmaya başladığında Albert, Spencer ile yüzleşti ve onun varlığının gereksiz olduğunu farz ederek canına son verdi.

Tricell ile 2009 yılında yapılan ortaklık sayesinde, Albert başarıyla Uroboros Virüsü'nü geliştirdi. Ondan önce Spencer'ın da plânladığı gibi, o da virüsü bir yöntem olarak kullanıp insanlığın yeni türünü yaratmayı, bu işlem sürecinde de değersiz olanların yok edilmesini plânlamıştı. BSAA ajanları Chris Redfield ve Sheva Alomar tarafından talihsiz sonuyla tanıştığında plânları engellenmiş oldu.

Efendi Alex'in, Albert'la kan bağı olmamasına rağmen, görünüşe göre bu ikisi sağ kalan Wesker çocukları olarak deneyleri sürecinde ortak bir bağ paylaşmış. Efendi Alex, Albert'ın ölüm haberin duyunca çok derinden üzülmüştü.

Albert'ın ölüm haberini öğrenmesinin ardından Efendi Alex, beni çağırdı ve "Transfer merasimi için plânlarımıza başlamalıyız. Harcayacak vaktimiz yok," dedi.

Efendi Alex ölümsüzlüğe kavuştuğu anda Albert'ın başladığı işi bitirecek. Tabii ki, bunların hepsi Spencer ile başladı, yeni dünyayı yaratmayı isteyen oydu. Spencer'ın hayali gerçekleşecek olsa da, bunu uygulayacak kişi Efendi Alex olacak.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 26 Aralık 2018, 02:59:18 »
GİZLİ DOSYA 11: STUART'IN NOTU - NATALIA KORDA

Sonunda Efendi'mize beden bulduk: Aday No. 9, Natalia Korda. Bu küçük, çelimsiz kız Efendi'mizin geleceğinin anahtarı olacak.

Merakımdan dolayı Bay Fisher'a onun geçmişiyle alakalı daha fazla bilgi alabilmek için sorular sordum.

Natalia 2004 yılında patlak veren Terragrigia Paniği'nde hayatta kalmayı başarmış. Ailesindeki herkesi o kazada kaybetmiş. Terra Save tarafından kurtarılmış ve o zamandan beri tesislerinden birinde yaşamış.

Terra Save tarafından olay hakkında dikkatlice sorgulandı. Özellikle bir yanıtı çok şaşırtıcıydı: şehri tamamen yok etmesi için kullanılan ultraviyole radyasyonunu Natalia, "güzel" olarak tanımlamıştı. Etrafı ölümle çevriliyken ve evi suyun dibini boylamışken bunda güzellik bulabilmesi röportajı yapanları şaşırtmıştı.

Bay Fisher aldığı bu yanıtı, diğer yanıtlarıyla birleştirdi ve Natalia'nın korku duygusunun üstesinden gelebildiği sonucuna ulaştı. Duruşmasını gözlemlemiş birisi olarak ben de onun bu değerlendirmesine katılabilirim. Kız, hayatını tehdit eden durumlara seve seve giriyor ve hiçbir endişe ya da korku belirtisi göstermiyordu. Ürettiğim teoriye göre Terragrigia'da yaşadığı şeyler onda ciddi bir travma etkisi yaratmış ve onun korkuyu hissetme yeteneğini yok etmiş.

Bu küçük kız duygusal olarak çok güçlü, bu da Efendi'mizin isteğine uyuyor. Ancak yine de endişelerim var; bu kız çok güçlü.

Bu kızın Efendi'mizin yeni konak bedeni olabilmesi yönünde hiçbir şüphe yok. Ama bu güce dayanarak, transfer gerçekleşmiş olsa bile acaba o, Efendi'mizin ruhunu bastırıp üzerine kendininkini bir ihtimal yazamaz mı?

Neyse ben sadece basit bir uşağım. Efendi'miz muhakkak bununla alakalı bir şeyler zaten düşünmüştür. Şimdi olduğu gibi Efendi'mizin plânları hep kusursuz bir şekilde devam etmiştir. Bu plânın da kazasız belasız sonuçlanacağına dair hiçbir şüphem yok.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 26 Aralık 2018, 03:12:16 »
GİZLİ DOSYA 12: JILL'DEN BARRY'YE E-POSTA

Selam Barry,

Nasıl gidiyor? Umarım her zamanki esprili kişiliğinden bir şey kaybetmemişsindir.

Afrika'dan döndüm. Wesker ile olan savaşımdan sonra Chris'ten duydum ki, BSAA beni resmen "ZAYİAT" olarak listelemiş, aldığın bu haber oldukça zor olmalı.

Böyle bir üzüntüye sebep olduğum için üzgünüm. Hayattayım ve kafam yerinde! Ancak şu an biraz farklı görünüyorum. Eh, göreceksin.

Peki Kathy ve kızlar nasıllar? Moira ile aranı düzeltmeyi hâlâ başaramadın mı? Genç kızlarla başa çıkabilmek bir kabus olabiliyor. Bir zamanlar ben de öyle olduğum için biliyorum. Sabırlı ve anlayışlı olmak zorundasın. Ve bazen hareket alanı sunmalısın. Onu korumak istediğini biliyorum, ama baskıcı olmadığından emin olmak zorundasın.

Neticede, öyle veya böyle bu dediklerim sadece öneriden ibaret. Şimdiden "Evet evet, çocukları olan benim," dediğini duyar gibiyim. Konuyu burada kapatacağım. Ama umarım arayı düzeltmeyi başarmışsındır. BSAA için müsteşar olduğundan beri, eh, sana işini ve tehlikelerini açıklamama gerek yok. Bu yüzden sevdiklerinle birlikte geçireceğin her dakika değerlidir.

Bana gelince, o günden bu yana üzerimde her gün testler yaparlarken laboratuvarın tekinde kilitli tutuluyordum. O kadar sıkıcı ki, ne kadar sıkıcı olduğunu yazamıyorum bile. Rehabilitasyon yakında başlayacak. O da ayrı bir dert. Bu noktada başka bir test tüpündense B.O.S.'larla dolu bir savaş alanına atılmayı tercih ederim.

Tekrardan sağlığıma kavuştuğumda bir araya gelmeliyiz. Efsane olacak!

Jill

NOT: Bir cenazemin bile olmadığını duydum. Yani bu benim için harika bir geri dönüş partisi anlamına geliyor... değil mi, Barry? ;)