Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Alone in the Dark Evreni
//
Alone in the Dark 1
//
Alone in the Dark 1 (2024) Belgeleri
15189
72
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
...
8
HammerHead
Site Yöneticisi
Alone in the Dark 1 (2024) Belgeleri
«
:
29 Haziran 2025, 14:40:34 »
Belgeler
EDWARD CARNBY'NİN KARTI
[EDWARD ÖZEL]
ALACAKLI TELGRAFI
[EDWARD ÖZEL]
UZATMALI NİŞANLILIK
[EMILY ÖZEL]
JEREMY'NİN UYARISI
[EMILY ÖZEL]
EV İNCİLİ
SABOTAJ
LOTTIE'NİN GÜNLÜĞÜ
GAZETE YAZILARI
JEREMY'NİN NOTLARI
TILSIM ŞEMATİKLERİ
TILSIM
KIRILMIŞ PORSELENLER
KAZANIN ONARIMI
PERSONEL KADROSU VE HASTALAR
HASTA DOSYALARI MÜZAKERESİ
HASTA DOSYALARI
GERİ DÖNMELİYİM
PEROSI'NİN GÜNLÜĞÜ
RESİM
LOUISIANA'NIN ELVERİŞSİZ ARAZİLERİ
SONDAJ KULESİ RAPORU
BELİRLİ METİNLERDE FİİLİN GÜCÜNE DAİR DÜŞÜNCELER
BARLOW LENSİ KULLANMA TALİMATLARI
KÖTÜLÜĞÜN SAKİN ZAMANINDA
UFAK BİR RİCA
İLACINIZ
PORSELEN PARÇALARI
HER ŞEYİM
BÜYÜK KÜTÜPHANE
KARA ADAM'IN GÖSTERİSİ
[EMILY ÖZEL]
ONUN EŞYALARI
KARGO TESLİM FİŞİ
NİL VADİSİ'NİN ÖTESİ
KARA ADAM'IN ANLAŞMASI
AZİZ JOHN GÜNÜ HAZIRLIKLARI
DELİLİK VE ASTERTE ARTİST KOLONİSİ
SIRLARIMIZ GÜVENDE
DEDEKTİF CARNBY'YE
GÜVEN BANA
CASSANDRA'NIN SON YAZISI
BOŞ ODA
CASSANDRA'NIN EŞYALARI
JEREMY'NİN TEDAVİSİ
RÖNTGEN NOTLARI
SON ÇARE
GERÇEKÇİLİK ZAMANI
KIZI BUL
[EDWARD ÖZEL]
ENDİŞELİ TELGRAF
[EDWARD ÖZEL]
GAZETE KÜPÜRÜ
[EDWARD ÖZEL]
OTEL FATURASI
[EDWARD ÖZEL]
HENRY CASSEL'IN ZEOTROPU
[EMILY ÖZEL]
EMILY'YE MEKTUP
[EMILY ÖZEL]
DÜNYA SAVAŞI RADYO YAYINI
[EMILY ÖZEL]
SIĞINAĞI KAPATIYORUZ
[EMILY ÖZEL]
TANIŞMA GÖRÜŞMESİ TRANSKRİPTİ
YILAN HANÇERİ
GRÖNLAND KEŞFİ
Yasaklı Bilgiler
ELEKÇİLER
BOYNUZSUZ KEÇİ
BÜYÜK BUHRAN
BÜTÜN DÜNYA BİR SAHNE
BİN GENÇ
BÜYÜKBAŞ
YAZARIN ÖLÜMÜ
ONURLU ÖLÜM
KAYBOLMUŞ OLANLAR
BUZUN TUTSAĞI
HİLÂL ŞEHİR
HARTWOOD LANETİ
AĞZA ALINMAYAN İNANÇ
PONTCHARTRAIN KORSANLARI
DAHA DA KÖTÜLEŞTİRMEK
HammerHead
Site Yöneticisi
Ynt: Alone in the Dark 1 (2024) Belgeleri
«
Yanıtla #1 :
29 Haziran 2025, 14:45:12 »
EDWARD CARNBY'NİN KARTI
[EDWARD ÖZEL]
EDWARD CARNBY, ÖZEL DEDEKTİF
LOUISIANA EYALETİ
Özel Dedektiflik Denetleme KURULU
Lisans No: #196692-LA
İsim: Edward Carnby
Adres: 7 Decatur Sk. New Orleans
İlçe: Orleans
İmza: Edward CARNBY
15 Mayıs 1930'a Kadar Geçerlidir
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #2 :
29 Haziran 2025, 14:45:41 »
ALACAKLI TELGRAFI
[EDWARD ÖZEL]
WESTERN UNION
TELGRAFI
Decatur Sokak 7 numaradaki
Edward Carnby'e 23 Haziran 1930'da TESLİM EDİLDİ
Carnby, bir tımarhane davası üstlenmişsin, haberini niyeyse Gloria Allen'dan alıyorum? Bana olan borcun dururken onunkini ödemeye kalkmasan iyi edersin. Sana yazık olmasını istemem. Sen iyisi mi paramı bana geri ver. Eline üç beş bir şey geçerse ben tüm gece Maccabean'de olacağım.
Obed Morton
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #3 :
29 Haziran 2025, 14:48:29 »
UZATMALI NİŞANLILIK
[EMILY ÖZEL]
Ben geri dönene dek, 1918, John Marcus
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #4 :
29 Haziran 2025, 14:49:25 »
JEREMY'NİN UYARISI
[EMILY ÖZEL]
Sevgili Emily,
Derceto kötülüğün pençesine düşmüş ve bu kötülükten içindekiler de nasibini almış. Personel ve tüm hastalar; bataklığı uyandırmaya kararlı, tarikat safsatasından başka bir şey değil bu.
Karanlık Adam'ın çılgınlığından sağ çıkmaya çalışmamın yanlış olduğunu anca daha yeni anlıyorum. Bunu yakında sen de öğreneceksin. Akıl sağlığımı ondan esirgediğim her saat, değer verdiğim insanlar için durumu daha da kötüleştiriyor. Düşüşümü hayata geçirmek için bu dünyayı mükemmel bir şekilde sahneledi. Ve düşmek zorundayım, Emily.
Uzak dur sevgili yeğenim. Derceto'dan olabildiğince uzak dur. Bir gün ne yaptığımı anlayabilirsin. Tanrı beni affetsin.
Elveda
Jeremy Hartwood
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #5 :
29 Haziran 2025, 14:50:53 »
EV İNCİLİ
Her geçen gün senin sessizliğinin yükü artıyor. Umudunu kaybeden herkes için zor bir yıl oldu. Gazetelerde acı çeken insanların haberlerini okuyorum. Bir damla suya muhtaç, kuru toprakların fotoğraflarını görüyorum. Keşke dünyanın hala yaralarını mı sardığını, yoksa artık bize sırtını mı döndüğü bilseydim.
Artık başka yerden umut aramaya başladım. Bulduğum yeni yolun senin için uygun olmadığını söylemen için sana dua ediyorum. Batiste ve Charlotte'un yardımıyla kendimi voodoo ile rahatlatmaya başladım.
Bu Karayipli tarikatın izlediği yol hakkında hep şüpheci olmuşumdur, ancak işime de yarıyor. Bence hiçbir zararı yok. Sadece Kreollerin dilinde bazı sözcükleri söylüyorum ve cebimde ufak bir şans tılsımı taşıyorum.
Tabii ki bunların hiçbiri İncil'de geçmiyor, ancak Fransız mahallesindeki rahibe hepsinin birbirleri ile bağlantılı olduğunu söylüyor. Dediğine göre; Hristiyan tanrısı sadece yaratılışa farklı bir bakış açısıymış. Ben de böyle düşünmek istiyorum, ama tam tersi. Onun inandığı ruhlar, cennetteki babamız olan sizin sadece bir yansımanız.
Bay Hartwood'a söylediğiniz sözler için minnettarım. Aziz John Arifesi'nde övgülerinizi şarkı olarak söyleyeceğiz. Dünya yakında yeniden kutsanacak.
Sadece Eski Ahit'teki fedakârlıklar taleplerinizle kıyaslanabilir. Varsın gerçek olsun. Yeryüzünün, ağacın ve toprağın annesi.
Bin gencin annesi.
FİŞ
Kutsal kum: 1.00$
Kara kedi yağı: 1.50$
Şeytanın ayakkabı bağları: 0.25$
- Toplamda 2,75$ yapıyor, madam.
- Doktor'a bahsettiğiniz şey neydi? Boynuzsuz bir keçi? O da ne anlama geliyor?
- Ahh... Beni yanlış duymuş olmalısınız, madam. Ben öyle bir şey demedim.
- Lütfen, sizden birine benzemiyor olabilirim, ama bu yola baş koydum. Bu uğurda ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
- Hmm... Elinizde kalanları feda etmek için bu kadar hevesli olmayın, madam. Şimdi lütfen dükkanımı terk edin.
- Boynuzsuz bir keçi...
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #6 :
29 Haziran 2025, 14:51:48 »
SABOTAJ
Lütfen kazana dokunmayın. En nihayetinde çalışıyor. Sabotaj bir sızıntıya sebep olduysa da sadece dekoratif levha mahvolmuş. Sızıntıyı incelemesi için Bay Chance'i bekleyelim.
- Bay Waites
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #7 :
29 Haziran 2025, 14:52:19 »
LOTTIE'NİN GÜNLÜĞÜ
22 Haziran Pazar
Bütün günümü Jeremy'i aramakla geçirdim. Diğerleriyle de ilgilenmem gerekiyor, ama onun geri dönüşü olmayacak bir şey yapmasından korkuyorum.
Cassandra, Waites'in dün postaneden getirdiği ağrı kesici paketini ona vermediğim için üzgün.
Ona götürecektim ama ilaç şirketi henüz yeni anahtarı bana göndermedi, bu yüzden kutu masamda öylece oturuyor.
Sanırım elimizde bolca hileli anahtar olduğunu anladılar.
Onlardan birini en son Grace'in elinde, büyük salonda oynarken gördüm. Kendisi geri getirmediği sürece ilaç işi bekleyecek. Jeremy'nin nerede olduğunu bulmam gerekiyor.
Sanırım Jack'in bir bildiği var. Bulup getirdiği köpek, evin içine nüfuz eden tuhaf bir çürüme buldu. Dediğine göre; bize gösteriyormuş. Sanki o tuhaf çürük lekeleri onunla konuşuyormuş gibi.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #8 :
29 Haziran 2025, 14:53:00 »
GAZETE YAZILARI
PICAYUNE POSTASI
13 Haziran Cuma, 1930
BÜYÜK BUHRAN
Başkan Hoover, Amerikan işgücünü korumak amacıyla 20.000'den fazla ithal ürüne gümrük vergisi getirdi.
Geçen yıl 24 Ekim'de Wall Street borsasının çökmesi, Amerikan endüstrisine büyük bir darbe indirdi. Binlerce şirket iflas etti ve Amerikan işgücünün büyük bir kısmını işsiz bıraktı.
Bu gidişatı tersine çevirmek amacıyla, Başkan Herbert Hoover tarafından Smoot-Hawley Gümrük Kanunu imzalandı. Öyle ki hükümet, yabancı ülkeler nezdinde mevcut ticaret düzenini elden geçirerek Amerika Birleşik Devletleri sanayisinin, ülke dışı ucuz ithal mallar karşısında başarılı olmasını umuyor.
BATIL İNANÇLAR REVAÇTA
New Orleans voodoo dükkanları ve spiritüel medyumlar zor zamanlardaki artan talep dolayısıyla kâr ediyor.
Piyasalar, geçen yılki Kara Perşembe'den (Wall Street İflası) bu yana sıkıntılı bir dönem geçirirken; voodoo doktorları ve yılan oynatıcıları müşteri bazında önemli bir artış görüyor. Ayın 23'ünde yaklaşan Aziz John Arifesi ile birlikte polis, Pontchartrain Gölü'nün güney kıyısı olan Bayou St John civarında yaşanması muhtemel bazı tarikat faaliyetleri bekliyor. Aziz John Arifesi'nde bu bölgedeki vudu ritüelleri, Batı Afrika'dan köle olarak getirilmiş ilk yılan tapınacılarına kadar uzanan köklü bir geleneğe sahip. 19. yüzyılda bu uygulama efsanevi Marie Laveau tarafından popüler hâle getirilmiş ve o zamandan beri de birçok Kreol ve Fransız Mahallesi'nin hayatta kalan aristokratları tarafından benimsenmiştir.
ÜNLÜ YAZAR İNZİVAYA ÇEKİLİYOR
Yazar Cassandra Beauregard'ın ikametini Derceto'ya taşıdğı doğrulandı.
Derceto Hastanesi, Pontchartrain Gölü'nün doğu kıyısındaki eski bir plantasyon yerleşkesidir. Genellikle akıl hastaları için bir sığınma evi olarak kabul ediliyor olsa da, orada yaşayan doktorlardan biri olan Elmore Lee Gray, burayı bir iyileşme, bir istirahat yeri olarak görmeyi tercih ediyor.
Hasta listesine erişim yasak olmasına rağmen Derceto'da tedavi bedava olmadığı için varlıklı ailelerden çıkma pek çok sorunlu bireyin buraya yatırıldığı düşünülmekte.
Yerel yazar Cassandra Beauregard de durumunu kendi itirafıyla artık doğrulamış bulunmakta. Kullandığı güçlü Kreol diliyle her çevreden beğeni topladı ve birçok başarılı kitap yazdı. Yakın zamandaysa Hollywood için Slaughter Gulch adlı bir sinema filmi taslağını tamamladığı bildirildi. Filmin gelecek yıl sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #9 :
29 Haziran 2025, 14:54:21 »
JEREMY'NİN NOTLARI
Kara Adam her gece odamın başında donuk bir şekilde duruyor. Ruhumun bedenimden çıkacağı günü sayıyor. Geriye kalan akıl sağlığımı koruyan tek şey onun solgun maskesi. O şeytanî padişahın yüzüne doğrudan bakmak, kesinlikle zamanı parçalayacaktır.
Acaba yaşam mücadelesi verirken babama da aynı şekilde mi baktı? O örtülü yüzü yeğenime de musallat olacak mı? Keşke ruhumu o güneş gören Taroella Manastırı'nda dinlendirebilseydim. Juan'ı orada bulabilecek miyim? Veya ölümden geri gelen Senyora Perosi'yi?
Her gece ondan saklanıyorum. Şekli bozulmuş anılarımdan birinden diğerine... fantezi ve hezeyandan ortaya çıkan sahneler arasında dolanıyorum. Resmini bile çizmekte zorlanacağım yerlerde.
Keşke ölümünü anlayabilseydim, Senyora. Sizi o kasvetli mezarlığa gömmekten başka yapabileceğim bir şey var mı? Mezar taşlarının ve fırın tozlarının üzerinde yükselen o şapel, sizin türbeniz olacak. Orası sizin dinlenme, benim ise ağlama yerim olacak.
Bütün bunları nasıl bilebilirsin, Senyora? Bodrumdaki yıpranmış kazanın beni mezarlığa götüreceğini nasıl bildin? Veya astronomik motifleri bulunan üst kattaki saatin, beni Clermont Limanı'na götüreceğini? Bunlar benim anılarım, benim geçmişim.
Öyleyse, ufak bir şans da olsa Taroella'yı görme ihtimalim var mı? Bunu her şeyden çok isterim. Lütfen tılsımımın beni oraya götürmesini sağla. Juan ile bodhi ağacının altında oturmamı sağla.
Voodoo rahibesi, Bayan Jackson, bu tılsımı bana satmasına karşın hiçbir sırrını benimle paylaşmadı. Bu yüzden Toncre'ye gitmem gerekiyordu. Ama o bunun yerine, bakıcım Batiste'e zalimce ihanete uğrayacağını ve en korkunç şekilde öldürüleceğini söyledi. Sevdiği bir kişi tarafından kalçasına mızrak saplanacağını ve ardından kendi annesi tarafından yenileceğini söyledi. Söylemesi bile ne kadar korkunç.
Derceto'daki insanlar tehlikeli olmaya başladı. Ne yaptıklarını anlamıyorlar. Onları durdurmak için bir şey yapmalıyım. Doktor Gray ile konuşmayı denedim, ama onun dedikleri endişelerimi karıştırıyor. Kendisini beni tedavi ettirmeye kaptırdı. Kötülüğü ilaç ve konuşmakla nasıl iyileştirmeyi beklersin?
Görevliler, hizmetliler ve diğer hastaların hepsi den0esiz! Kötülüğü bu dünyaya çağıracaklar. Her şeyi kaybedeceğiz! HER ŞEYİ!
Katip Bay Waites'e ulaşabilirsem... Kafası düzgün çalışan birine benziyor. Belki de Beauregard'a?
Kara Adam, bana bir hapishane teklif etti ve ben de kabul ettim. Karanlık anlaşmasını imzaladım. Herkes güvende olacak, ben hariç.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
3
...
8
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek
//