Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 25016
  • 107

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil: The Umbrella Chronicles Belgeleri
« Yanıtla #50 : 28 Aralık 2018, 17:11:46 »
EDWARD DEWEY'NİN PROFİLİ

S.T.A.R.S. Bravo Ekibi'nin bir üyesi. Takımının geri güvenlikçisi ve genellikle ana pilot olarak görev yapmasına rağmen Raccoon Ormanı görevinde Kevin Dooley'e yardımcı pilotluk yapmıştır. Helikopterin mecburi inişinden sonra Ekliptik Ekspresi'ni keşfetmiştir ve trenin içerisini araştırırken, onu S.T.A.R.S.'ın ilk kurbanı yapan o zombi tarafından ısırılmıştır.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #51 : 28 Aralık 2018, 17:11:55 »
KARGA NOTLARI

T-Virüsü'yle enfekte olmuş vahşi kargalardır. Enfeksiyon yoluyla görünümleri çoğunlukla değişmemiş olsa da daha fazla vahşileşmiş ve yüksek seslerden korkmaz olmuşlardır. Uçuş yeteneğine sahip olmaları gerçeği, onları virüs için son derece tehlikeli bir taşıyıcı hâline getirmiştir.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #52 : 28 Aralık 2018, 17:12:05 »
ENRICO MARINI'NİN PROFİLİ

S.T.A.R.S. Braco Ekibi'nin lideri ve S.T.A.R.S.'ın ikinci komutası. Enrico, hayatta kalma yeteneklerinde usta ve astları tarafından saygı görülen biridir. Enrico'nun Bravo Ekibi, Raccoon Ormanlığı'ndaki tuhaf cinayetleri araştırmak üzere yola çıktıkları sırada helikopterleri acil iniş yapmak zorunda kaldı. Böylece yayan olarak araştırma yapmaya devam ettiler.

Yol boyunca ekibi, ormanda saldırıya uğrayarak bölündü. Enrico, Bravo Ekibi'nin en iyi hayatta kalma şansının, aceleyle konağa, bir Umbrella araştırma tesisine, gitmek olduğuna kanaat getirdi. Konağa sığındıktan sonra Enrico, çok geçmeden S.T.A.R.S.'ın içinde bir hain olduğunu öğrendi.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #53 : 28 Aralık 2018, 17:12:28 »
SERGEI VLADIMIR'E MÜHÜRLÜ MEKTUP

Sevgili Albay,

Son görüşmemizden bu yana epey zaman geçti. Rusya'ya hâlâ yaz gelmedi mi ?

Biraz ani olduğunu biliyorum, ama senden, yalnızca senin halledebileceğin bir ricam olacaktı, eski dostum.

Geçen gün televizyon konferansında, Arklay'daki olay adına düzenlenmiş bir cevabın geldiğini çoktandır biliyorsundur.

X Günü Harekatı diye anılan posta zaten yollanmıştı. Kapalı kapılar ardında tüm tesisi içine alan bir "imha" çağrısının patırtıları mevcut.

Her halükârda Girit koruyucumuz işin içine dahil olduğundan bunun bir israf olduğunu düşünmesem de pek yardımcı olamıyorum.

Senden bunu istediğim için üzgünüm ama, Raccoon'a uçarak benim için esas sureti (prototipi) alabilir misin?

Bu isteğin aciliyetinin bir nedeni var. İş başındaki gizli güçler, beni zor bir duruma sokmaya çalışıyor.

Şüphelenilen virüs salgını ve diğer çeşitli olayların yanı sıra bunların ardında daha fazlasının olduğundan şüpheleniyorum. Şirket, kendisiyle ilişkisi bulunan her bir kanıtı yok etme kararı aldı.

Güncel koşullar altında, eski yöntemlerle gönderilecek olan herhangi bir yazışmanın izlenebileceğinden korkuyorum. Ben de o yüzden bu belgeyi mühürledim.

Umbrella, bu tehlikeli zamanlarda, tehlikeli bir duruma karışmış hâlde. Şu an, bu tür talihsizliklerden faydalanacak olanların ortaya çıkmaya başlayacağı zamandır. Sen, daima bizim sadık temizlikçimiz oldun ve sana ihtiyaç duyulan zaman yeniden geldi. İyi avlanmalar.

(İmza atılmamış, ama eski bir mühürle damgalanmış.)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #54 : 28 Aralık 2018, 17:12:43 »
YAWN

Bir B.O.S. deneği olmak üzere yetiştirilmiştir bu zehirli yılan, daha sonradan kaçarak devasa bir boyuta ulaşmasına neden olan T-Virüsü'yle enfekte olmuştur. Böylece kısa sürede evi olarak konağa görmüş ve birçok araştırma görevlini yemiştir. Keskin dişleri üzerinden salgıladığı zehri, etkisiz kılmak için güçlü bir serum gerekir. Eğer zehre maruz kalan kurban hemen tedavi edilmezse zehir, birkaç dakika içinde o kurbanı öldürür. Avının tamamını yutarken, esniyormuş gibi göründüğünden ötürü bu yaratığa Esneyiş (Yawn) adı verilmiştir.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #55 : 28 Aralık 2018, 17:13:00 »
BİRİSİNE MEKTUP

Lisa'ma,

Günden güne şuurumun gitgide kaybolduğunu hissedebiliyorum.

Beyaz giysili adamların bana yaptığı iğneler, anneciğinin kaşıntısını iyice giderdi. Bugün bana, "besin" dedikleri başka bir iğne yaptılar.

Bana iğneleri yaptıkları annen düzgün bir şekilde düşünebiliyor canım; fakat anneciğin şoka girdi ve üzgün; çünkü annenin seni her daim düşünebilmesi mümkün olmuyor.

Annen korkuyor. Her şeyi, bilhassa da senin ve babanın hatıralarını unutmaktan korkuyor... Yüzünüzün nasıl göründüğünü, eskiden nasıl bir arada olduğumuzu... Hepsi aklımın karanlık bir tarafına doğru yok olmaya başlıyor.

Ah Lisa, keşke şu an yüzüne dokunabilseydim ve seni kollarımda tutabilseydim, böylece sen ve babanla birlikteki harika hatıralarımıza tutunabilirdim.

Lisa burada daha fazla kalamayız, kaçmamız lazım!

Beni dinle Lisa. Birlikte laboratuvara gittiğimiz bir sonraki sefer, bizim kaçma şansımız olacak. İkimiz de yalandan baygın numarası yapacağız ve beyaz giysili o adamı hazırlıksız yakaladığımızda bir şansımız olacak.

Dışarı çıktığımızda ise, birlikte babanı ararız. Tamam mı yavrum?

Güçlü ol Lisa.

13 Kasım 1967

Jessica Trevor

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #56 : 28 Aralık 2018, 17:13:15 »
VİRÜS PUSULASI

Seninle senelerdir birbirimizi tanıdığımızdan ötürü umarım, formaliteleri bir kenara bıraktığım için beni affedersin. Fazla zamanım yok. Söz konusu ögenin nasıl kullanıldığını açıklamalıyım.

Sana verilmiş olan numune, istiflenen mutasyon malzemelerinden biri. Kendisi benzersiz bir özelliğe sahip. İstenen süreden en az 5 dakika önce ev sahibine enjekte edilmeli. Sonuçlar neredeyse hemen kendini gösteriyor olsa da tamamen etkili olabilmesi için birkaç dakika gerekli.

Ölme durumunda bile, ev sahibinin belirli bir kalıntısı kaldığı sürece virüs, vücudun geri kalanını tekrar imar ederek hayata gere döndürebilir. Bu işlem boyunca ev sahibi, kısa bir süreliğine, tüm maksat ve emellerinden dolayı ölmüş görünür.

Hayvanlar üzerindeki deneylerde, öznelerin %70'i, bu dirilişin bir sonucu olarak daha fazla güce ulaştı. Hayattayken sahip oldukları kas ve dolaşım sistemlerinin sınırı iyice geçti. Virüs, ölümü mağlup etmek üzere tasarlanmıştı. %20'lik bir hayata geri dönüş olsa da birinci grup üzerinde, faydalı yan etkilerin her biri kendini gösterdi. Geri kalan %10 ise, ölü olarak kalmaya devam etti.

Diğer bir deyişle, %90'lık bir canlanma oranı bulunmaktaydı. Bir insan üzerinde virüs, henüz kullanılmış durumda değil; ama bu durumun yakında değişmesi kaçınılmaz.

Bunun nasıl yardımcı olacağından emin değilim; fakat şundan eminim ki iyi bir amaca yatırım yapacaksın!

Bol şans.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #57 : 28 Aralık 2018, 17:13:55 »
BİRİSİNİN GÜNLÜĞÜ

14 Kasım 1967

Bana verdikleri iğne yüzünden başım dönüyor. Annemi göremedim. Onu nereye götürdüler? Birlikte kaçacağımıza söz vermişti. Tek başına kaçıp beni geride mi bıraktı?

15 Kasım 1967

Annemi buldum. Birlikte yemek yedik. Çok mutlu olmuştum.

Ama sahteydi o. Benim gerçek annem değildi. Yüzü aynı olsa da içi farklıydı.

Annemi bulmam lazım. Anneme yüzünü geri vermem lazım.

Annemin yüzünü geri aldım. Benim dışımda kimse anneme sahip olamaz. Ayrılamasın diye yüzünü, kendime taktım. Çünkü yüzü olmadan karşılaşsak annem üzülürdü.

17 Kasım 19 7

anneciğimin kokusu, kutudan çıkıyor.

belki gerçek anne oradadır.

taş kutu sert. Canımı yaktı.
çelik ip engelliyor.

4 taş yüzden anneyi göremiyorum.

19

ilk anneeyi bağlamış oln babbba iknciyi bağlaı
kırmızınıN iÇinde ve kİrli beyAz ve seRt
gerçek anneniN olduğu yerde değİl
babaa anneyi tekrar buldu mu bilmiyorum
anNe bağlandığınd daha fazla hareket edemedi çığlık atıyor
neden? Sdc onunla birlikte olmak istiyorum

4

anne
nerdesin?
Seni özleim

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #58 : 28 Aralık 2018, 17:14:36 »
AİLE FOTOĞRAFI

Arkasına bir şey yazılmış.

Ata Virüsü uygulandı (10 Kasım 1967).

* Jessica

Uygulanmış olan virüs: A-Tipi

Hücre etkinleştirmesi sırasında doku plazmolize oluyor.

Virüs kaynaşması: Olumsuz

Eylem: İmha edildi.

* Lisa

Uygulanmış olan virüs: B-Tipi

Hücre etkinleştirmesi sırasında doku plazmolize oluyor.

Virüs kaynaşması: Olumlu ama kaynaşma gecikti.

Vücut değişikliği: Sabit sonuçlar gözlendi.

Durum: Koruyucu gözleme devam.

* George

Eylem: Sonlandırıldı (30 Kasım 1967).

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #59 : 28 Aralık 2018, 17:15:11 »
TREVOR AİLESİ NOTLARI

Arklay Konağı'nın yapımını yönetip tasarlayan kusursuz mimar George Trevor'un ailesi. Konağın yapımı 5 yıl sürdü ve tamamlandığında Spencer, George'un çok şey bildiğine hükmetti. Eşi Jessica ve kızı Lisa, viral deneylere tabi tutulurken mimar, konağın içine hapsedildi.

George, kendi tasarım ürününde kendini sıkışmış bulduğunda, Jessica uyumsuz sayılarak tasfiye edildi. Trevor ailesi, Spencer'ın kör hırsının ilk kurbanları oldu.