Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 25004
  • 107

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil: The Umbrella Chronicles Belgeleri
« Yanıtla #60 : 28 Aralık 2018, 17:15:22 »
LISA TREVOR'IN PROFİLİ

Yaklaşık 30 yıl boyunca konakta hapsedilmiş ve onu bir yaratık şeklinde sokan devamlı deneylere tabi tutulmuştur. Sayısız viral deney ona, ölüme karşı bağışıklık kazandırarak, çok geçmeden Birkin'in G-Virüsü'nü keşfetmesine öncülük etti.

Lisa, kurbanlarının yüzüne soyarak, onları kendi yüzüne geçirmek gibisinden rahatsız edici bir özelliğe sahipti. Onu tasfiye etmek için tekrarlanan girişimler oldu; fakat hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Sonuç olarak kendi sınırını belirledi ve konağın koridorlarında dolaşmayı bıraktı.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #61 : 28 Aralık 2018, 17:15:39 »
JILL'İN GÜNLÜĞÜ

7 Ağustos

O günden bu yana 2 hafta geçti. Fiziksel yaralarım iyileşti ancak o kabusu bir türlü unutamıyorum. Çoğu insan için bu mesele, şimdiden geride kaldı. Ancak benim için, ne zaman gözlerimi kapasam, her şey olduğu gibi geri geliyor. Zombiler, yedikleri insanlar ve ölen takım arkadaşlarımın çığlıkları. Hayır, kalbimdeki bu yaralar henüz iyileşmeye hazır değil.

13 Ağustos

Chris son günlerde birçok soruna sebep oldu. Acaba nesi var? Diğer polis üyeleriyle nadiren konuşuyor, bunun dışında sürekli kızgın durumda. Geçen gün sırf, kazayla üzerine kahve döktü diye Çocuk Suçları Bölümü'nden Elran'ı yumrukladı. Yanına gitmeyi denedim; ancak yaklaştığımı görünce, bana göz kırpmakla yetindi ve yürüyüp gitti. Aklından neler geçtiğini merak ediyorum.

15 Ağustos

Gece yarısı, "sözde bir tatil" için izne çıkan Chris, beni aradı ve onunla apartman dairesinde buluşup buluşamayacağımı sordu. Oraya vardığımda bana birkaç parça evrak gösterdi. Bunlar, basitçe "G" diye adlandırılmış bir virüs araştırmasına dair rapor alıntılarıydı. Chris bana, "Kabus hâlen devam ediyor," dedi. Peşinden de "Henüz hiçbir şey bitmiş değil" diyerek sözünü tamamladı. Görünüşe göre, konaktaki o günden beri, dinlenmeden ve benimle bile istişare yapmadan, tamamen kendi başına, gerçeği açığa çıkarmak için savaşıyormuş.

24 Ağustos

Chris, bugün Avrupa'ya gitmek için şehirden ayrıldı. Barry, önce ailesini Kanada'ya göndereceğini, sonra da bunun ardından Chris'le buluşacağını söyledi. Bense, bir süre daha Raccoon Şeri'nde kalmaya karar verdim; zira şehirde faaliyetini sürdüren araştırma tesisinin, şu anki davada hayatî derecede önem kazanacağının farkındayım. Mümkün olduğunca çok bilgi topladıktan sonra bir ay içinde Barry ve Chris'le tekrar buluşacağım. İşte gerçek mücadelem, o zaman başlayacak...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #62 : 28 Aralık 2018, 17:17:38 »
CARLOS OLIVEIRA'NIN PROFİLİ

Damarlarında Kızılderili kanı bulunan genç bir paralı asker. Faal olarak Güney Amerika'daki hükûmet karşıtı gerilla operasyonlarında görev aldı. hükümet güçlerinin örgütü ortadan kaldırışının ardından Carlos, U.B.C.S. özel hareket birimine katılmak üzere Umbrella Şirketi tarafından keşfedildi.

Ağır silahlar ve taşıt kullanmadaki uzmanlığı, onu değerli bir varlık yapar. Sıcak kanlı ve etrafındakileri güldüren biri olarak bilinir. Belki de anarşinin ortasında yetiştirilmesinin bir sonucu olarak her zaman kendini tehlikenin içine atmaya istekli ve cesur biridir.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #63 : 28 Aralık 2018, 17:17:49 »
RACCOON ŞEHRİ NOTLARI

Ortabatı Amerika'da bulunan sanayileşmiş bir şehir. Bereketli saf tatlı su kaynakları ve kuzeyinde geniş bir ormanla, bu şehir, doğayla iç içedir. 100.000 kişilik nüfusuyla iftihar duyan Raccoon Şehri, ortak büyüklükte bir şehir olarak sınıflandırılmaktadır.

Şehir, başarılı bir şekilde çok-uluslu şirket Umbrella'nın yatırımını cezbederek, doğrudan Umbrella tarafından istihda ettiği nüfusun yaklaşık üçte biriyle çok geçmeden sanayileşmiş bir şirket şehri hâline geldi.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #64 : 28 Aralık 2018, 17:18:14 »
MUHABİRİN PUSULASI

Sonunda, bu şehirde ciddi ciddi yaşanmakta olan "Yamyamlık Hastalığı"nı ispat etmek için ihtiyacım olan kanıtı buldum. Bir adam resmen ölümüne insanları yiyordu. Aynı vahşi bir hayvan gibi yeni bir et parçası koparıverdi. Tam anlamıyla iğrençti. Ayrıca pek çok insanın da şu an, bu hastalığa maruz kaldığı söylentileri kulağıma çalındı. Ancak bahsi geçen hastalığın nedeni henüz bilinmiyor. Bu, mevcut hastalık başka bir gizem mi acaba? Bunun üzerine gitmem gerek...

Yamyamlık hastalığı yüzünden Raccoon Şehri'nde sıkıyönetime geçtiler. Şehrin dışındaki medyayla irtibatımı kaybettim; ama pes edecek değilim. Bir gazeteci olarak gözlerimi yummadan ilerlemeye devam edeceğim. Bu insanlara ve işime karşı bir yükümlülüğüm var. Şimdilik hastalığın, ülke çapında yayılmış olduğunu sanmıyorum. Bu şehrin, kendi oluşum ve kurtuluşunun anahtarını elinde tuttuğuna inanıyorum. Hatta bundan eminim.

Ordu, insanların kaçıp da hastalığı yaymasına engel olmak için şehrin etrafına barikatlar kurdu. Çoğu vatandaş ya öldü ya da hastalıkla temas hâlinde. Şehrin karantinaya alınmasının doğru karar olduğunu bilsem de, kendime acımadan edemiyorum. Isırılmış ya da enfeksiyona uğramış olmam, hiç sorun değil. Kaderim çoktan mühürlendi. Geri kalan tek şey gazeteciliğim. Bu ölümcül hastalığın gizemini çözene kadar pes etmeyeceğim. Şu an, hastalığın yalnızca hava yoluyla değil de bir takım başka yollarla da yayılabildiğini keşfettim.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #65 : 28 Aralık 2018, 17:19:38 »
DARIO'NUN PUSULASI

Elimde olmadan, acaba bu yazılanları herhangi biri harbiden okuyacak mı diye merak ediyorum; fakat bunları yazmak, hâlâ aklımı başımda tutmama yardım ediyor.

Şu ölümden dönmüş canavarlar, beni karınlarına indirildikten olduktan sonra kasabayı kapatmaktan sorumlu olan Amerikan askerinin, bu yazıyı bulmaları hâlinde epey eğleneceklerine eminim.

Böyle mi bitmesi gerekiyordu? Ölmek istemiyorum. Buna hazır değilim.

Eşim, kızım, annem... Ailemin tamamı öldürüldü. Ama hiçbiri önemli değil artık. Şu anda, kendim için endişelenmeliyim. Bana kalan tüm şey bu.

Sonumun böyle olacağını hiç hayal etmemiştim. O kadar çok yapmak istediğim şey vardı ki. Bir tezgahtar olmaktansa, imkanım varken bir yazar olma konusunda çabalamalıydım. Her zaman yapmak istediğim buydu; ama annem hayalimi desteklemekten yana değildi.

Neden beni hiç dinlemedi ki?

Bu, geleceğin en çok satan yazarı büyük Dario Rosso'nun sonu gibi görünüyor.

Hayatının en güzel zamanında ölüyor...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #66 : 28 Aralık 2018, 17:20:43 »
U.B.C.S. NOTLARI

Umbrella Biyo-Tehlike Önlem Servisi ya da U.B.C.S., Umbrella tarafından işletilen özel bir askeri birliktir. Öncelikli olarak Umbrella ürünlerinin neden olduğu felaketleri kontrol altına almak üzere varlık gösterirler ve herhangi bir kaza yerinde her zaman ilk sırada bulunurlar.

Bu işin doğasında tehlike olduğundan çoğu üye; savaş suçlusu, mülteci veya idam cezası ya da ömür boyu hapisten af vaadiyle işe alınmış diğer kimselerden oluşur. Bu askerler, genellikle komünist ülkelerin ordularından gelmiş olup, sert bir askeri geçmişe sahiptirler.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #67 : 28 Aralık 2018, 17:20:54 »
MEZAR KAZICISI NOTLARI

T-Virüsü'nden kaynaklanan yan etkilerle devasa boyutlarda mutasyon geçirmiş bir eklembacaklı. Avını algılayıncaya dek toprak altında tüneller kazar ve tam o noktada, avını yakalamak için bir sürprizle yeraltından yüzeye çıkar.

Mezar Kazıcısı (Grave Digger), solucan görünümü muhafaza eder ve uzunluğu 10 metreye ulaşır. Güçlü ağzıyla betonu bile çiğneyebilir, ayrıca inanılmaz sindirim sistemi, bir insan kurbanını tamamen yutmasına olanak verir.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #68 : 28 Aralık 2018, 17:21:14 »
LICKER NOTLARI

Bu yaratıklar, vücutları T-Virüs'yle daha fazla tahrip edilmeden önce zombilerdi. İnanılmaz derecede uzun dillere sahip olduklarından dolayı "Licker"lar diye adlandırılmışlardır. Diğer değişikliklere; görünür olma raddesine gelerek açığa çıkan beyin, aşınan deri ve bozulmuş kas yapılarını ortaya çıkaran soyulma dahildir. Son mutasyon, çok kolayca dört ayak üzerinde hareket etmelerini sağlayarak, duvarlara ve tavanlara tırmanmasına izin verir. Fiziksel olarak bu yaratıklar daha çok, üstün performanslı zombilerdir ve sesleri takip ederek, delici dilleriyle saldırıya geçip avlarını avlayabilirler. Ayrıca pençelerini, sıçramak ve saldırmak için de kullanabilirler.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #69 : 28 Aralık 2018, 17:21:27 »
SARMAŞIK NOTLARI

Bu B.O.S., resmi adıyla Bitki 43, konakta ortaya çıkmış olan Bitki 42'den alınan verilerin çözümlenmesiyle geliştirilmiştir. Bir yere bağlı olmaksızın kendi başına hareket ederek iki adet sarmaşık benzeri uzantılarıyla avlarına saldırma yeteneği gibi yeni özellikler gösterirken Bitki 42'nin kan emme yeteneğini de miras almıştır. Ayrıca avına ölümcül darbeyi indirmek için çiçek benzeri baş kısmından sindirim enzimleri tükürme yeteneğine de sahiptir. Kuvvetle muhtemel, yürüyüş için hidrolik kuvvet kullandığından dolayı hareketleri hantaldır.