Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil Chronicles Serisi
//
Resident Evil: The Umbrella Chronicles Belgeleri
24999
107
Yazdır
Sayfa:
1
...
8
9
[
10
]
11
DWG22
Site Denetmeni
Ynt: Resident Evil: The Umbrella Chronicles Belgeleri
«
Yanıtla #90 :
28 Aralık 2018, 17:26:22 »
UMBRELLA'NIN RACCOON ŞEHRİ TEBLİGATI
Raccoon Şehri olayından sonra A.B.D. hükümeti, tüm işleri durdurması ve feshetmesi için Umbrella'ya yönelik bir genelge yayımladı. Cevap olarak Ozwell E. Spencer, insanların bakışlarını Umbrella'dan devlete doğru kaydıracak bir komplo izlenimi oluşturmak adına paranın satın alabileceği en iyi avukatları kiraladı ve sahte tanıklar hazırladı.
Olaydan kurtulanlar, şahitliklerini sunsa da çoğu, imha operasyonunda yitip gitmiş delillerin oranında eksiklik mevcuttu ve hadiseye karışmaktan korkan hükümet çalışanlarının ifadelerini vermeyişi, davanın bir sonuca varamamasına ortam sağladı.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #91 :
28 Aralık 2018, 17:27:08 »
İMHA OPERASYONU NOTLARI
Konak olayı sona erdikten sonra bile "yamyamlık hastalığı" (T-Virüsü), bir panik durumuna saplanarak Raccoon Şehri'ne yayıldı. Şehir; R.P.D. memurları ve U.B.C.S. askerleri, sivilleri kurtarmaya çalışırken karantina altına alındı. Mesele katbekat büyüyerek daha da vahimleşti ve virüsün, karantina ötesine yayılma olasılığa da arttı.
A.B.D. hükümeti durumla ilgili kaygılıydı ve bunun üzerine bir sonraki adımı tartışmak için ülke çapında bir toplantı çağrısı yaptı. Böylece şehrin tamamını imha etmek için bir taslak hazırladılar. 1 Ekim 1998 tarihini esas alan ordu, şehrin göbeğine stratejik bir füze ateşledi. Raccoon Şehri, 100,000 sakiniyle birlikte sonsuza kadar yeryüzünün üstünden silindi.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #92 :
28 Aralık 2018, 17:27:32 »
T-A.L.O.S.'UN KURGULANMIŞ SAVAŞ SONUÇLARI
(Çok Gizli)
DURUM 12
T-A.L.O.S.'a Karşı 1 Özel Kuvvetler Birimi, 12 Asker (Eski Spetsnaz [Rus Özel Kuvveti])
Geçen Süre: 3dk 28sn
Öldürme Oranı: 100:0
DURUM 13
T-A.L.O.S.'a Karşı Zırhlı Araçlar, 2 Araç
Geçen Süre: 6dk 40sn
Öldürme Oranı: 89:2
DURUM 14
T-A.L.O.S.'a Karşı Saldırı Helikopteri, 1 Helikopter
Geçen Süre: 32dk 13sn
Öldürme Oranı: 48:10
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #93 :
28 Aralık 2018, 17:28:09 »
RICHARD AIKEN'IN MEKTUBU
Sevgili Bridgette,
Bu tehlikeli iş kolunda yer almam ile ilgili hakkımda duyduğun endişeleri anlıyorum. Bir S.T.A.R.S. üyesi olarak, daima ateş hattının içinde olacağım. Hareketlerimi açıklamaya çalışmak için bunun, herhangi bir zamandan daha uygun olduğunu düşündüm.
Bridgette, daha önce onun hakkında konuştuğumu biliyorum; ancak kız kardeşimin anıları içimi kemiriyor. Onu o suçludan kurtaramadım.
Çok genç olduğumdan dolayı yapabileceğim hiçbir şey olmadığını söyleyip, beni avutmaya çalıştığını biliyorum. Buna karşın korku ve tereddütten öylesine felç olmuştum ki hiçbir şey yapamadım.
Küçücük kız kardeşim tam gözlerimin önünde öldürülüverdi ve bense, bir santim bile kımıldayamadım. Onu koruyamadım. O kadar aciz haldeydim ki. Bu da, onun yerine sanki ben ölmeliymişim gibi hissettiriyor ve bu duyguyu kafamdan atamıyorum işte.
Yapabileceğim tek şey bu duyguyu gizlemeye çalışmak ve yapıp yapamadıkların üzerinde durmamaya özen göstererek en çok ihtiyaç duyulan anda insanlara yardım etmek. Ben, bu işten vazgeçmeyerek koruyabildiğim herkesi korumaya devam edeceğim.
S.T.A.R.S. kendimle barışık yaşayabilmemin tek yolu. Beyhude yere ölmek istemiyorum. Bir daha o an geldiği zaman tereddüde düşmeyi hele hiç istemiyorum.
Sakın endişelenme; artık küçük bir çocuk değilim ve tekrar yaşama döneceğim.
Söz veriyorum. Sen hayatımdaki en önemli şeysin ve ben, sen ne zaman bana ihtiyaç duysan her zaman yanında olmak istiyorum.
Sevdiceğin,
Richard
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #94 :
28 Aralık 2018, 17:28:36 »
LEON S. KENNEDY'NİN PROFİLİ
Polis okulundan mezun olduktan sonra bölgedeki garip cinayetler soruşturmasının ortasında bulunan Raccoon Şehri Polisliği'ne atanmak istemiştir. Perişan hâldeki şehre varmasıyla birlikte Leon, hayatta kalanları kurtarmak için elinden geleni yapmıştır.
Çok az uygulamalı deneyimi olmasına rağmen, güçlü bir hayatta kalma iç güdüsü ve doğal becerileriyle bu eksikliğini telafi etmiştir. Raccoon Şehri'nden kaçışının ardından Amerikan hükümeti için bir ajan olmak üzere keşfedildi. Güçlü bir adalet duygusuna sahiptir ve görevini yaparken asla tereddüt etmez. Gençliğinde, cinsilatif kadınlar söz konusu olduğunda zaman zaman yoldan çıkmıştır.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #95 :
28 Aralık 2018, 17:28:48 »
ACİL DURUM EMİRLERİ
Bugün, 29 Eylül 1998'te, öğlen 12.00 itibarıyla, Dahili Acil Durum Muameleleri'ne ilişkin Madde 12'nin sağlanmasında, tüm ekipman ve çalışanlar, artık Muhafız Yüzbaşısı Sergei Vladimir'in komutası altındadır.
Onun emirlerine kat'i bir şekilde uyulmalıdır. Emirlere itaatsizliğe karşı herhangi bir teşebbüsün cezası ölüm olacaktır.
1- Helikopterle taşınan bir muhafaza, gizlice Raccoon Şehri'ne sokulacak ve olası bir hayatta kalanla ilgilenmesi için R.P.D'ye, havadan bu muhafaza içindeki T1'lerden biri bırakacaktır.
2- Taşınma durumundaki geriye kalan T'ler, P-12A Atık Yakma Tesisi'ne bırakılmalıdır. Onlar, bölgedeki iyi donanımlı ve iyi eğitimli A.B.D özel kuvvetlerine karşı bir misilleme olacak. Askerleri temizlemek için gerekli tüm adımları attığımızdan emin olmalıyız.
3- Yukarıdaki adımlar tamamlandıktan sonra bu muhafaza, olabildiğince çabuk bir şekilde Raccoon Şehri hava sahasından çıkarılmalıdır. T'lerin hepsi salındıktan sonra nakledilmesi gereken başka bir yük çeşidi olacaktır. Detaylar daha sonra devam edecek.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #96 :
28 Aralık 2018, 17:28:59 »
T-A.L.O.S. NOTLARI
Kod adı T-A.L.O.S., "T"nin açılımı Tyrant'tır ve kod adının geri kalanıysa Zırhlı Öldürücü Organik Sistem olarak isimlendirilmiştir. Bu biyolojik silahın beynine yerleştirilmiş bir çip üzerinden, kendisine uzak bilgisayar kontrollü özellikler eklenirken kök olarak bir Tyrant'tan faydalanılmıştır.
Kalp damar sistemi, doğal bir organizmadaki akıl almaz akışkanlık kendisine verilmek suretiyle yapay olarak geliştirilmiştir. Vücudu, onu yalnızca füzelerden ve diğer ateşli fırlatıcalardan korumaya değil; aynı zamanda T-Virüsü'nün kontrolden çıkmış mutasyonundan da alıkoymaya yardımcı olan özel alaşımlı metal bir zırhla kaplıdır.
Ayrıca uzak mesafelerdeki hedeflere karşılık vermesini sağlayan silahlarla da donatılmıştır. T-A.L.O.S., İnsansı bir B.O.S. olmasına rağmen bir tanka karşı koyacak yeterlilikte zırh ve ateş gücüne sahiptir. Ek olarak kod adı, Yunan mitolojisindeki bronz bir devin ismini temsil etmektir.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #97 :
28 Aralık 2018, 17:29:08 »
KIZIL KRALİÇE NOTLARI
Umbrella'nın geliştirdiği yapay zeka savunma sisteminin kod adı. Bu yapay zeka, U.M.F -013'ün içinde yer alır. Bununla birlikte bu yapay zekanın; bazı işlemleri idare etmek, gözlemlemek ve yürütmek için doğrudan tüm Umbrella iletişim ağına sınırsız bir erişimi de vardır.
Bu ek işlevsellik, bir güvence teminatı olsa da, koşulların çoğunda Kızıl Kraliçe, yalnızca birincil gözleme işlevini arka planda yerine getirmektedir. Acil durumlardaysa, daha etkin bir rol oynayarak hassas sistemleri korur, saldırganları temizler. aynı zamanda da izinsiz girişlerin önüne geçer.
Kendinden haberdardır ve kendi iradesiyle bu tedbirleri alabilir.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #98 :
28 Aralık 2018, 17:29:16 »
SERGEI VLADIMIR'in PROFİLİ
Umbrella'da bulunan bir memur. Askerlik günlerinde albay rütbesinde görev yapmıştır ve de hâlâ ara sıra bir lakap olarak öyle çağrılmaktadır. Sovyetler Birliği'nin çöküşünden sonra iş ararken Umbrella'yla temasta bulunmuştur. Tyrant araştırmasına ilgi duyardı. Ayrıca askeri işlerde edindiği tecrübe, onu Umbrella'nın özel milisi U.B.C.S.'in kurucusu olmasında etkili oldu.
Spencer'ın emirlerine uymaktan dolayı bir şevk duyduğunu belli eder ve Spencer'ın en radikal arzularının bile gerçekleştirilmesini sağlar.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #99 :
28 Aralık 2018, 17:29:38 »
WESKER'IN "ONUN" HAKKINDAKİ ÖZET RAPORU
31 Temmuz 1978
Onun hakkında hiçbir şey bilmiyorduk. O kız, laboratuvardaki en büyük sırdı ve malumatı da asla bu yapıdan dışarı çıkarılmadı. Kayıtlar, onun enstitü kurulduğundan beri orada olduğunu gösteriyordu. Kız 25 yaşında idi. Hiç kimse onun kim olduğunu veya neden burada olduğunu bilmiyordu. Anlaşılan o ki, T-Virüsü üzerindeki geliştirmeler için kullanılan insan bir denekti.
Deney, 10 Kasım 1967'de başlamıştı. 11 yıl boyunca da iğne yoluyla virüs almaya devam etmiş.
27 Temmuz 1981
Meslektaşım, gece boyunca bitmek tükenmek nedir bilmeden laboratuvarda çalışarak, arka arkaya düzensiz deneyler tekrarladı. Çalışanlarım ve ben, numunelerin ölebilme ihtimalleri karşısında, olabildiğince çabuk biyopsi örnekleri topladık; ama yine de onun hızına yetişemedik.
Laboratuvar Yöneticisi, sanki hiçbir şey olmamış gibi, yeni numuneler sağladı, ancak onlar da çok dayanmadı. Orası adeta cehennemdi. Fakat dişi numune cehennemden kurtuldu.
Kız, o zamandan (1978)'ten sonra 28 yaşına girerek, 14 yılını bu laboratuvarda geçirmişti.
Geçtiğimiz 14 yıl içinde kızın aldığı "Ata" virüsünün sayısız iğnesi, onu herhangi bir mantıksal muhakemeden yoksun bırakmıştı. Bu, aynı zamanda iyi bir şey; çünkü eğer kızın hâlâ biraz aklı olsaydı, arzuladığı tek ve yegane şey ölüm olurdu.
Kız, bir şekilde yaşamaya devam etti.
31 Temmuz 1995
Üç adet araştırmacı kurban verildikten sonra, kızın sonlandırılmasına kararı verildi. Doğru yolda giden G-Virüsü çalışmasından dolayı, artık onun, değerli bir numune olma durumu ortadan kalkmıştı.
Kızın hayatî bulgularının sonlandırılması izlenerek, sonraki 3 günlük süre teyit edildi. Sonrasında vücut, Laboratuvar Yöneticisinin talimatı doğrultusunda bilinmeyen bir yere götürüldü. Şu anda bile ben, onun kim olduğunu ve neden buraya getirildiğini hâlâ bilmiyorum.
Yazdır
Sayfa:
1
...
8
9
[
10
]
11
« önceki
sonraki »