Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 15650
  • 44

ali32aft

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 2 (1998) Bilmeniz Gerekenler
« Yanıtla #20 : 08 Temmuz 2009, 16:53:41 »
Sağ olasın özkancım.Birde Leon A 'yı bitirdim Claire B açıldı onuda bitirip kaydedicem Kısmetse.Sonra Claire A ile oynamaya başlayacağım oda bitince Leon B açılacak.Bu kaydın üzerine kaydetsem bişey olmaz dimi? Yani 4 senaryoyuda bitirmiş olurum yani demek istediğim oyunu tamamen bitirmiş olurmuyum?

hbk kardeşim leon A-claireB yi ayrı claire A ve Leon B yi ayrı ayrıkaydet çünkü  senaryoları değişiyor bu arada A ratingi alınca zaten o kısım ayrı bir kayda geçiyor.......ama senaryolar için mutlaka ayrı yap

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 31 Ağustos 2009, 08:27:27 »
RE2 'de barut yok diye biliyorum tayyar abi.Ama doğru söylüyorsun.
Haklısın abi barut yok...
evet biliyorum zaten re dedim :) re2 değil re 2 de herbler çok önem taşımakta :) ama re 3 te mesela barutlarda aynı öneme sahip :)
bu arada yazıyı hazırlayan anlaşılıyorki gerçekten hatimin ötesine geçmiş özellikle tofu olayı bana saçma geldi .yani bir tahta mı desem betonmu desem bir adam var elde bıçak işte hunk un aldığı yolu tekrar alarak oyunu bitirmeye çalışıyor .
ben şahsen bu kadar kastırmaya gerek olmadığı kanaatindeyim istesemde olmaz zaten :D

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #22 : 31 Ağustos 2009, 16:20:50 »
O to-fu, Japonların geleneksel bir yiyeceğidir :D

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 31 Ağustos 2009, 16:55:14 »
haaha :D :D koptum
hem zombili hemde insanı yiyecek yerine koymaları bu yapımcılar balataları sıyırmış :D

napmaya çalışıyorlar zombilere aa bak insan aa bak tofu bu daha lezzetli deyip zombileri üzerine mi çekmeye çalışıyor :)
hızlandırılmış olan modunun videosunu izledim adam hunk ile oynamış olduğu aynı taktiği tofuda uygulayarak işi bitirdi .
tebrik ettim elde bıçak bir oda dolusu zombinin üstüne hop diye atladı bende dedim aha adam susi oldu :) ama yok adam sıyrıldı taktik icabı hepsini yere devirdiği gibi odayı terk etti .

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #24 : 31 Ağustos 2009, 17:08:18 »
Bu bir tür oyuna kendilerinden birşey katmaları :) Ben olsam dürüm filan ekleyebilirdim belki :D Fakat anlayışla karşılanması lazım :D

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 31 Ağustos 2009, 17:09:51 »
karşıladım canım hamburger yada balık olarakta karşımıza çıkabilirlerdi yani o da var neyse bunada razıyım :)

ManGa_Ka

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • Youtube Adresim
« Yanıtla #26 : 16 Şubat 2010, 17:43:17 »
oyunu bitirincede kostüm açılıyormu illa o zombiyi öldürüp anahtarmı almamız gerek  xD

Rated R SuperStar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 03 Eylül 2010, 12:47:34 »
Sezar abi gerçekten harika bi çalışma olmuş eline koluna sağlık :D

golgeler

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 03 Mart 2011, 20:24:45 »
Ellerine sağlık

IMMORTALIFB

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • https://www.trfighters.net
« Yanıtla #29 : 24 Mart 2011, 18:49:55 »
extreme battle başlığının altına şu maddeleri eklemenizi talep ediyorum. Malum boşuna uğraşılmasın istiyorum

1-Gatling Gun bu modda bulunamıyor. Aynı şekilde Magnum part da bulunamıyor aramayın
2-Partları şarjörüzünüz bittikten sonra silahınız ile combine edin. Bu şekilde fazladan mermi sahibi olacaksınız
3-Partlar, mermiler ve bitkiler rasgele sayıda bulunurken Rocket Launcher ve Machine Gun un yerleri sabittir. Rocker Launcher re2 de timsahla karşılaştığımız yerden ileri gidip yukarı çıkınca, machine gun ise sherry, claire ve mr. x in g virüs ile ''ortada sıçan'' oynadığı yerde bulunuyor :)