Ben siteye dört-beş aydır üyeyim. Kaldı ki forum sitelerine harcayacak vakit pek bulamam. Üye olduklarımda ise hemen hemen tümüyle pasif olurum. Ancak bu sitenin oluşumu, alakadarlığı ve senin gibi bir eşini görmediğim yöneticisi sayesinde olağanca vakitimle bir şeyler yapmaya-yazmaya çalıştım. Tabi ki solda sıfır kalır ayrı konu da.
Hayat elbette belirli evrelerde değişime, dönüşüme uğruyor. Özellikle dünyanın mevcut düzeni içerisinde yıllar geçtikçe önceliklerin değişmesine oranla gerçekleşiyor. Bu yüzden kimseyi hayatlarında yapacaklarını düzenlemeleri için suçlayamayız. Zaten benim gibi çaylak üyenin ne haddine de.

Ben bu durumu biraz Domino Etkisi'ne benzetiyorum. Site kurucu Levent Ağabey'in uzaklaşması doğrudan senin kararının üzerinde bir etken, senin bu kararın da başka kimseler üzerinde bir etken oluşturacaktır. Çünkü sizlerin arkada tonla hizmet, emek, çaba bıraktan sonra bu foruma girip, yaptıklarınızı bizzat görüpte tanık olmuş herkes(hatta bire bir konuştukların) üzerinde sarsıcı bir etki bırakacaktır.
Kararının sinyallerini zaten ara ara veriyordun ancak yazını gördükten sonra kendime diyorum ki 'Keşke daha fazla katkı sağlasaydım.' Biraz suçlu gibi hissediyorum, çünkü öyle geliyor ki belirli bir kesim dışında, emeğinizin karşılığında beklediğiniz alakayı görememeniz de sanki bir etmenmiş gibi. Her başlıkla, aşağıdan yukarıyla tüm mesajlarla ilgilenen birisinin bu sitede olmayışı da kesinlikle sitede koca bir boşluk yaratacaktır.
Velhasıl, şu emeklerinizin karşılığı teşekkürle dahi verilemez. Ben öyle olacağını düşünsem de, umarım sizden sonra bu site bir gerileme sürecine girmez. Ayrılsanız dahi, tüm bağlarınızı koparıp bir kenara atmayın. Hocam, sen her daim hatırladığım bir yönetici olacaksın.