Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil Chronicles Serisi
//
Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
39018
146
Yazdır
Sayfa:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
15
LW
Site Kurucusu
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
«
Yanıtla #80 :
14 Şubat 2009, 01:15:26 »
MAHKUM ZOMBİLERİ
T-Virüsü'yle enfekte olmuş bu zombiler, bir zamanlar Rockfort Adası'na hapsedilmiş mahkumlardı.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #81 :
18 Şubat 2009, 05:22:51 »
MUHAFIZ ZOMBİLER
Bu zombiler, bir zamanlar Ashford Ailesi'nin yetkisi altında çalışmış olan güvenlik görevlileriydiler.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #82 :
18 Şubat 2009, 07:32:47 »
YARASA
Salgın sırasında T-Virüsü'yle enfeksiyona uğramış bu yarasalar Rockfort Adası'nda bulunur ve artış göstermiş ses farkındalığına sahiptirler. Tek bir vücut olarak gökyüzünde çember çizerek sürüler hâlinde saldırırlar ve ayrıca keskin dişlerini avlarına geçirip, onların kanlarını emerler.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #83 :
20 Şubat 2009, 05:44:39 »
ALFRED ASHFORD
Rockfort Adası'ndaki üssün komutanı, Ashford Ailesi'nin 6. kuşaktan reisi olarak Alexander Ashford'un oğlu ve de Umbrella Şirketi'nin genel müdürü. 1993 yılında iyi kabul gören bir İngiliz üniversitesinden mezun olmuştur ve Antarktika ile Rockfort Adası üsleri, onun kontrolüne verilmiştir. Böylesine önemli Umbrella tesislerinin kontrolü eline verilmiş olmasına rağmen, kendi özel işkence tesisi için adayı kullanarak güvenilirliğini çarçur etmiştir. Ayrıca toplanabilir askeri edevatlarla üssü süsleme gibisinden garip bir takıntısı da vardır. Umbrella için Alfred, ulaşabileceğinin çok uzağında büyüklük taklidi yapmaya çalışan küçük bir diktatörden başka hiçbir şey olmayan bir engeldir. Ona akıl verecek kimse yokken, saplantı hâline getirdiği ailesinin gücünü tekrar göklere çıkarma işine günlerini harcarken zihinsel bozukluğu iyice hızlandı.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #84 :
07 Haziran 2009, 18:55:36 »
YENİ AİLE REİSİNE BİLDİRGE
Efendi Alfred,
Ashford Ailesi'nin reisi olarak verasetinizi kutlarım.
Bu vesileyle, Ashford Ailesi'nin geleneklerine göre size çömlek bir vazo hediye ediyorum.
Bilebileceğiniz gibi bu gelenek, ilk olarak bir kahyanın, Bayan Veronica'ya hatıra hediyesi olarak altın bir çay fincanı sunmasıyla başlamıştır. Ashford Ailesi'nin kurucusu olarak zekası ve güzelliği efsanevidir.
İkinci ve üçüncü reisler Stanley ile oğlu Thomas'a da aynı şekilde, benzer çay fincanları hediye edilmiştir. Bu hediyeler, sonraki reisler için, Bayan Veronica'nın onlardan önce kazandığı ihtişama erişme umutları oldu.
Aile reisi konumu, Efendi Thomas'tan ikiz kardeşi Efendi Arthur'a geçmiştir. Daha sonrasında sıra, dedeniz Efendi Edward'a gelmiştir. Bu da Ashford Ailesi'nin altın çağını yaşadığı zamandır.
Ayrıca büyük kimyasal kuruluş Umbrella Şirketi'nin kuruluşu da Efendi Edward'ın başarısıdır.
Ancak Efendi Edward vefat edip de babanız Efendi Alexander bu konumun varisi olduğunda, şanlı Ashford Ailesi yavaş yavaş batmaya başlamıştır...
İçtenlikle ümit ediyorum ki tıpkı bu vazonun ebediyen parlamaya devam edişi gibi, Ahford Ailesi de, rehberliğiniz sayesinde hak ettiği ihtişamına tekrar kavuşacaktır.
Ashford Ailesi'nin Kahyası,
Scott Harman
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #85 :
07 Haziran 2009, 23:31:19 »
İTİRAF MEKTUBU
Kız kardeşim Alexia, bir dahidir ve eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Alexia, benim için her şeydir. Onun için hayatımı tehlikeye atmaya hazır olarak her engelin üstesinden gelirim. Alexia için, babam Alexander'ın devrinde gerileyen Ashford Ailesi adının şanını yeniden canlandırmalıyım.
Birlikte ailemizin adını tekrar eski hâline kavuşturacağız. Bu bir kez gerçekleştiğinde, yalnızca soyluların toplanabileceği bir saray inşa edeceğim. Hayatımı adadığım sevgili Alexia'yı, ayak takımı ehlinin görmesine müsaade edemem. Bir kraliçe olarak, kulu olan benle beraber dünyaya egemen olacak.
İşte benim rüyam bu, gerçekleşmesi ne kadar hoş olur. Bu başarılar, Alexia'ya olan sevgimin kanıtı olacak. Varoluş amacım da budur.
Diğer tüm insanlar anlamsız, onların, ancak Alexia ve benim ayaklarıma kapanmaları uygundur.
Kendisini çok sevgili Alexia'sına adayan,
Alfred Ashford
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #86 :
31 Temmuz 2009, 21:43:55 »
ASHFORD AİLESİ
Güzelliği ve çok iyi eğitimli aile reisi kadını Veronica Ashford tarafından dünyanın birkaç asil hanedanından biri olarak kurulan Ashford Ailesi, nesilden nesile bir sıra hâlinde, doğrudan bu soydan gelenlere devrolmuştur.
Ailenin 5. kuşaktan reisi Edward Ashford, başka bir asil hanedan olan Spencer Ailesi'yle birlikte eczacılık şirketi Umbrella'yı kurmuştur.
Eski ihtişamının yalnızca basit bir gölgesi olmasına rağmen, Rockfort'un adasını uzaktan komuta ederek hareket eden genç Efendi Alfred Ashford hevesle, Ashford hanedanını, babası Alexander'in gözden düşürmeden evvelki eski hâline kavuşturacak bir plan hazırlıyordu.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #87 :
31 Temmuz 2009, 22:05:51 »
SEKRETERİN NOTLARI
Efendi Alfred'e hizmet etmeye başlayışımdan bu yana 4 yıl geçti.
Kendisi hiç kimseye güvenmez! Hizmetkarı olmama rağmen benim bile hâlâ, kati suretle özel hanesine girmem yasak!
Denildiğine göre tepedeki özel hanesinde, ikiz kız kardeşi Alexia'yla birlikte yaşıyormuş. Ara sıra evin penceresinden ayakta duran birisini görmüşlüğüm vardır. O kişi, sık sıkı olağanüstü güzelliği hakkında konuşulan Alexia olabilir belki.
Bir keresinde bununla ilgili Efendi Alfred'e soru sordum, ama kızdırmakla kaldım o kadar. Hizmetkarı olmama rağmen bana, sıfır müsamaha gösterir. Eğer Alexia hakkında tekrar soru soracak olsam, herhalde söyleyeceğim son şey bu olurdu hissine kapılıyorum.
Hayatını böylesine bir gizemle sürdürmeye çalışmasının nedenini anlamıyorum; ama hey, ben kim oluyorum da bana ödeme yapan kişiyi sorguluyorum?
Robert Dorson
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #88 :
31 Temmuz 2009, 23:01:16 »
VERONİCA ASHFORD
Ashford Ailesi'nin ilk başta gelen ve aile reisi olan kadını. Zekası ve güzelliğin fekalade birleşimi olarak tanınır. Çok genç yaşta, her konuda sıradışı bir yetenek gösterirdi. Özellikle matematik, biyoloji ve dil bigisinde çok bilgiliydi.
10 yaşından geldiğinde, hâlihazırda bir yüksek lisans eğitimine sahip oldu ve akıcı olarak 10 dil konuşabiliyordu. Sahip olduğu güzel görünümü ve büyüleyici biçimdeki konuşmasıyla, kendisiyle ilişki kuran herkesi cezbederdi. Bunun sonucunda, doğal olarak sadık hizmetkarlar kazandı.
Efsanevi cazibesi, gelecek nesillere kadar ulaşmış olup, hâlen daha bugüne değin, torunları tarafından kendisinden övgü ve saygıyla söz edilir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #89 :
02 Ağustos 2009, 15:05:34 »
EĞİTİSİM TESİSİ'NDEKİ DUVARA YAZILMIŞ İZAHAT
Değerli oğlum,
T-Virüsü, yakında her şeyi yok edecek. Oğlum, virüsün ne kadar korkunç olduğunu bulunduğum 'okunaksız' biliyorsun. Virüs, bir kere adanın herhangi bir kısmına bulaştı mı, ne sekteye uğratılabilir ne de durdurulabilir.
Virüs, bir defa vücuda girdiğinde 'okunaksız' denetimi altına aldığını ve virüsün yayılmak için patlak verecek miktarın 'okunaksız' ortaya çıktığını unutma.
Senden, beni affetmeni isteyemem.
Bildiğin gibi annen, benim yüzümden öldü. İnkar edemediğim bu gerçek 'okunaksız'. Yalnızca yaptığım şeyden dolayı üzgün olduğumu bil. Hâlâ ne olduğunu ve işlerin neden böyle gittiğini anlamıyorum.
Sanırım buraya geri dönmek yerine neyin daha iyi olduğunun farkındasın. Ancak eğer bunu okuyorsan bu, hâlâ buradasın demektir.
Olabildiğince çabuk ayrılmalısın! Bu yer ortadan 'okunaksız'.
O zaman ölmüş olacağım...
Seni seviyorum ve de üzgünüm.
Yazdır
Sayfa:
1
...
7
8
[
9
]
10