Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 2857
  • 15

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil 1 (1996) Belgeleri
« Yanıtla #10 : 27 Aralık 2018, 20:07:18 »
ARAŞTIRMACININ MEKTUBU

8 Haziran 1998

Sevgili Ada,

Ada, sen bunu okuduğunda, ben... farklı bir şey olacağım. Bugünün testi tam da beklediğim gibi, olumlu sonuçlandı. Onlardan bir tanesi olmayı düşündüğümde, deliriyormuş gibi hissediyorum.

Ada, sen enfeksiyon kapmadın ve umuyorum ki hiçbir zaman da kapmayacaksın. Geriye tek yaşayan sen kalırsan, kaçmadan önce Görsel Veri Odası'ndaki materyali al ve Tetikleyici Sistem'i işleve sokmak için Güç Odası'na git.

Eğer her şey sırasına göre yapıldıysa, bütün kilitler güvenlik sistemi tarafından açılabilir. Küçük laboratuvardaki terminalden benim adımla giriş yaparsan sisteme erişim sağlayabilirsin, senden şifre isteyecektir. Şifre; senin adın. Görsel Veri Odası'nda bulunan B2'deki kapıyı açmak için, öncelikle bizim adımızla erişim sağlaman lazım ve sonrasında da başka bir şifre girmen gerekecek.

Kodu aşağıya yazıyorum. Kolaylıkla anlayacağından eminim.

Ve bu benim son umudum - eğer beni tamamıyla değişmiş olarak bulursan, lütfen beni kendi ellerinle öldür.

ŞİFRE=ᛗᛟᛚᛖ

Sevgilerle, John

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 27 Aralık 2018, 20:07:49 »
FAKS

Alıcı:  Sağlık Hizmetleri Bölümü Genel Müdürü
Gönderen: Raccoon Özel Araştırma Departmanı Özel Hastalıklar Komisyonu

Bu tezkere katiyen gizlidir ve anlaşılır anlaşılmaz yok edilmelidir.

Yakınlarda meydana gelmiş olan "T-Virüsü" salgınına bağlı olarak, bu Komisyon bir saha araştırması yürüttü. Araştırmanın sonuçlarına bakılırsa, kazanın neden olduğu hasarın ölçüsü önceden rapor edilenden çok fazlaymış gibi görünüyor.

İlk olarak, gerçek rakamlar açısından kesin veriyi elde etmek oldukça zor olsa da, "T-Virüsü"ne maruz kaldıktan sonra araştırmacıların yarısından fazlasının öldüğü düşünülüyor. Ceset sayısı, neredeyse tüm afetzedelerin "T-Virüsü"ne has belirtiler gösterdiğinden dolayı büyük ihtimalle artacak.

İkinci olarak, güvenlik sistemimiz halen işliyor. Ancak, özel güvenlik koruma ekibimiz neredeyse yok edildi.

Bu yüzden, şirketimiz tarafından çok gizli olması düşünülmüş olan araştırma bilgisi üçüncü şahıslara açıldı. Karşı önlemler mümkün olan en kısa sürede alınmalı.

Son olarak, deneylerde kullanılan birçok "denek" kaçtı ve kontrol dışılar. Bazı araştırmacıların  bu "denekler" tarafından öldürüldüğüne ve vücutlarının tahrip edildiğine inanıyoruz.

İlginç bir tesadüfle, bu olaylar, araştırmamızın başarısının bir kanıtıdır. Ancak, eğer derhâl harekete geçmezsek, bu haberin basına sızması kaçınılmaz.

Durum çok ciddi. Olayı örtbas etme operasyonumuzun başarıya ulaşması zor, bununla birlikte umuyoruz ki problem çabucak çözülecek. Bilhassa Eyalet Polisi ve S.T.A.R.S.'ın çok çabuk müdahil olmasından endişe ediyoruz. Bu durum için de harekete geçmeliyiz.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 27 Aralık 2018, 20:08:02 »
GEÇİŞ KODU 01

"Tek başıma yemin ediyorum", ifadesinde bulundu Tanrı, "bunu sen yaptığın ve oğlunu alıkoymadığın için, tek oğlunu...

(Genesis 22:16)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 27 Aralık 2018, 20:08:14 »
GEÇİŞ KODU 02

...Seni kesin olarak kutsayacağım ve soyundan gelenlerin  sayısını gökyüzündeki yıldızlar ve deniz kıyısındaki kumlar kadar çoğaltacağım. Soyundan gelenlerse düşmanlarının şehirlerini ele geçirecek...

(Genesis 22:17)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 27 Aralık 2018, 20:08:23 »
GEÇİŞ KODU 03

...ve bana itaat ettiğin için, çoluk çocuğun sayesinde dünyadaki tüm şehirler
kutsanmış olacak."

(Genesis 22:18)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 27 Aralık 2018, 20:08:38 »
ERIC'İN MEKTUBU

David,

Senden bir iyilik isteyeceğim. Kaybettiğim bir kitabı arayabilir misin?

Aslında, içkiyi fazla kaçırdığım zaman Askeri Karakol Kışlası civarındaki bir yerde kaybetmişim gibi görünüyor.

Benim için çok önemli. Lütfen bul. Teşekkür ederim.

Eric