NOT : Bu yazının sahibi ben olup, aynısı Merlinin Kazanı'nda da bulunmaktadır.Bu yazıyı yazacağımıza da söz vermiştik, şimdi bu sözümüzü tutalım..Resident Evil Outbreak (1-2) (Alternatif Bölüm Sonları)Outbreak (Outbreak 1) Alternatif SonPek çoğumuz bu bölümün alternatif bir sonu bile olduğunu tahmin edemezdik. Bu bölümde normal olarak hepimiz gidip, bölüm sonunda bombayı patlatıp, bir cadde dolusu zombiyi tarihe karıştırıyorduk. Aslına bakarsanız bölümün gerçek sonu budur. Ama bir de bunun sahte bir sonu var. O da hiç bombayı patlatmadan gitmek.. Bu alternatif sonu şu şekilde gerçekleştirebilirsiniz : Sizi taşıyan araçtan inip "Footbridge"e gittiğiniz zaman karşınıza bir video geliyor ve bir cadde dolusu zombiyi görüyorsunuz. İşte bu videodan sonra olay yerine gitmeyin. Onun yerine, sizi buraya getiren kamyona geri dönün ve polis ile konuşun.(Yanınızda yardımcılarınız mutlaka bulunmalı, eğer yardımcı seçmediyseniz tek gidebilirsiniz.) Böylece bölüm kestirmeden bitmiş oluyor.Decisions Decisions (Outbreak1)Helikopterdeki ZombiBu sonla oyun bitirirseniz, oynadığınız karakteri videoda zombiye dönüşmüş olarak görürsünüz. Bunu yapmak 4 karakter için bir türlü, diğer 4 karakter için daha başka türlüdür. İsterseniz hemen sıralayalım.Kevin, David, Cindy, Yoko için bu sonu yapmak istiyorsanız, oyun sonlarına yakın yanınıza "Daylight" almayın. Oyunu böyle bitirin.Mark, Jim, George, Alyssa için bu sonu yapmak istiyorsanız, oyun sonlarına yakın yanınıza "Daylight" almayın ve yanınızda hiçbir yardımcı olmasın..
Teşekkür ederim. Bu sonları ayrı ayrı denedim. Sadece End of the Road Bölümünde "Linda'yı helikoptere yetiştirmek" sonunu yapamadım. Onunla ilgili bilgiyi internetten araştırdım. Ve nasıl yapılır, hiç bir tüyo bulamadım. Ama uğraştım ve diyorum ki : "ÇOK ZOR !!!"Resident Evil oyunları içinde, belki de, en fazla endinge sahip oyun Outbreak'lerdir. Belki de sempatim bundandır...
Teşekkür ederim. Bu sonları ayrı ayrı denedim. Sadece End of the Road Bölümünde "Linda'yı helikoptere yetiştirmek" sonunu yapamadım. Onunla ilgili bilgiyi internetten araştırdım. Ve nasıl yapılır, hiç bir tüyo bulamadım. Ama uğraştım ve diyorum ki : "ÇOK ZOR !!!"
Alıntı yapılan: Albert Wesker - 26 Haziran 2008, 16:10:03Teşekkür ederim. Bu sonları ayrı ayrı denedim. Sadece End of the Road Bölümünde "Linda'yı helikoptere yetiştirmek" sonunu yapamadım. Onunla ilgili bilgiyi internetten araştırdım. Ve nasıl yapılır, hiç bir tüyo bulamadım. Ama uğraştım ve diyorum ki : "ÇOK ZOR !!!"Al benden de o kadar...Bu kadar kısa bir sürede yalpalayarak yürüyen bir kadını taşıyarak helikoptere ulaşmak için onu kucağımıza alıp bulunduğumuz sokaktan helikopterin olduğu sokağa bir Wesker atlayışı yapmaz lazım. Az kestirme aramamıştım. Bu oyunun bazı şeyleri... neredeyse imkansız...