Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 5572
  • 16

(JiLl_VaLenTinE)

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • https://www.residentevilturk.com
Ynt: Resident Evil Outbreak (1-2) Alternatif Bölüm Sonları
« Yanıtla #10 : 26 Haziran 2008, 20:56:08 »
E pes doğrusu nasılda bu kadar ayrıntıyı toparlamışsın eline sağlık

ali32aft

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2009, 21:05:28 »
NOT : Bu yazının sahibi ben olup, aynısı Merlinin Kazanı'nda da bulunmaktadır.

Bu yazıyı yazacağımıza da söz vermiştik, şimdi bu sözümüzü tutalım..

Resident Evil Outbreak (1-2) (Alternatif Bölüm Sonları)

Outbreak (Outbreak 1) Alternatif Son

Pek çoğumuz bu bölümün alternatif bir sonu bile olduğunu tahmin edemezdik. Bu bölümde normal olarak hepimiz gidip, bölüm sonunda bombayı patlatıp, bir cadde dolusu zombiyi tarihe karıştırıyorduk. Aslına bakarsanız bölümün gerçek sonu budur. Ama bir de bunun sahte bir sonu var. O da hiç bombayı patlatmadan gitmek.. Bu alternatif sonu şu şekilde gerçekleştirebilirsiniz : Sizi taşıyan araçtan inip "Footbridge"e gittiğiniz zaman karşınıza bir video geliyor ve bir cadde dolusu zombiyi görüyorsunuz. İşte bu videodan sonra olay yerine gitmeyin. Onun yerine, sizi buraya getiren kamyona geri dönün ve polis ile konuşun.(Yanınızda yardımcılarınız mutlaka bulunmalı, eğer yardımcı seçmediyseniz tek gidebilirsiniz.) Böylece bölüm kestirmeden bitmiş oluyor.

Decisions Decisions (Outbreak1)

Helikopterdeki Zombi

Bu sonla oyun bitirirseniz, oynadığınız karakteri videoda zombiye dönüşmüş olarak görürsünüz. Bunu yapmak 4 karakter için bir türlü, diğer 4 karakter için daha başka türlüdür. İsterseniz hemen sıralayalım.

Kevin, David, Cindy, Yoko için bu sonu yapmak istiyorsanız, oyun sonlarına yakın yanınıza "Daylight" almayın. Oyunu böyle bitirin.
Mark, Jim, George, Alyssa için bu sonu yapmak istiyorsanız, oyun sonlarına yakın yanınıza "Daylight" almayın ve yanınızda hiçbir yardımcı olmasın.
.

Alper üstadım outbreak bölümünü kısa yoldan denedim ve bitirdim tabii kevin şoförle geyik yapa yapa şehirden kaçtılar.... :D

decisions decisions bölümündede yoko ile helikopterdeki zombi olayını denedim gerçekten süper oldu tabii diğer yardımcılar david ve kevin'e daylıght serumunu verdim verir vermez ikiside kullandı gerçekten alternatif bitişler süper oynamayanlara şiddetle tavsiye ederim birde reo1 de outbreak bölümünde köprüye gittiğimiz yolun tam tersine reo2 end of the road bölümündede karşı istikametten geliyoruz  mekan olarak end of the roadda köprü havaya uçmuş oluyor..Raccon Cıty fanları reo serisini mutlaka oynamalı............ :)

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 07 Temmuz 2009, 21:25:49 »
Teşekkür ederim.

Bu sonları ayrı ayrı denedim. Sadece End of the Road Bölümünde "Linda'yı helikoptere yetiştirmek" sonunu yapamadım. Onunla ilgili bilgiyi internetten araştırdım. Ve nasıl yapılır, hiç bir tüyo bulamadım. Ama uğraştım ve diyorum ki : "ÇOK ZOR !!!"

Resident Evil oyunları içinde, belki de, en fazla endinge sahip oyun Outbreak'lerdir. Belki de sempatim bundandır...

ben cok kez geçirdim hatta tüm zorluk seviyelerinde ( malum extrada belki bişiler cıkar umudu ile birde daha fazla points kazanmak için )

HCF Wesker

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 08 Temmuz 2009, 11:32:12 »
Teşekkür ederim.

Bu sonları ayrı ayrı denedim. Sadece End of the Road Bölümünde "Linda'yı helikoptere yetiştirmek" sonunu yapamadım. Onunla ilgili bilgiyi internetten araştırdım. Ve nasıl yapılır, hiç bir tüyo bulamadım. Ama uğraştım ve diyorum ki : "ÇOK ZOR !!!"

Al benden de o kadar...
Bu kadar kısa bir sürede yalpalayarak yürüyen bir kadını taşıyarak helikoptere ulaşmak için onu kucağımıza alıp bulunduğumuz sokaktan helikopterin olduğu sokağa bir Wesker atlayışı yapmaz lazım. Az kestirme aramamıştım. Bu oyunun bazı şeyleri... neredeyse imkansız...

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 08 Temmuz 2009, 11:57:08 »
Teşekkür ederim.

Al benden de o kadar...
Bu kadar kısa bir sürede yalpalayarak yürüyen bir kadını taşıyarak helikoptere ulaşmak için onu kucağımıza alıp bulunduğumuz sokaktan helikopterin olduğu sokağa bir Wesker atlayışı yapmaz lazım. Az kestirme aramamıştım. Bu oyunun bazı şeyleri... neredeyse imkansız...

atlamak kolay go dersin önce senin adam atlar sonra sen atlarsın atlayamazsanda o seni çeker (; ayrca lindayı geçirmek içinde   zaten büyük bi parça kullanıyoz

he_art

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 10 Ekim 2009, 19:14:13 »
Eline sağlık.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #16 : 18 Haziran 2011, 14:22:03 »
Yazdıkların çok güzel.Outbreak bölümünde bir alternatif bir yolun olduğunu hiç tahmin etmemiştim.Olduğunu bilseydim o zaman Very hardda o yolu kullanırdım ;D Biraz geç gördüm. Ellerine Sağlık Alper abim.Mükemmel bir yazı hazırlamışsın. ;) ;)