Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 5026
  • 12

Piskabak

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Eline sağlık Alper abicim.Yazınların tamamını okudum.Çok güzel bir detay.Ben de seinile aynı kanaatteyim.Jack gerçekten fizikten kazanıyor.Leon sa halk kahramanımız ;D ve yakışıklı.

ali27

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
eline saglık kardeş amerikalılar böyle işte geçenlerde bir amerikan filmi izliyorum polis şüpheli kadını tarif ediyo ;175 boylarında ,25-30 yaşlarında ,güzel görünümlü, sarışın, mavi gözlü, zayıf çok hızlı koşuyor, telsizin diyer ucundaki poliste bombayı patlatıyo   - onu bulmamız zor olucak tipik bir amerikan kadını.
işte adamlar kendilerini dünyaya böyle tanıtıyolar işin garip tarafı o sefil ülke başka ülkelere kendini överek zenginleşti.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bunlar dikkat ettiğim birkaç detay. Oyunda bariz vurgulamalar mevcut. Elbette bu kadarla sınırlı değildir. Arasak daha ne çok ayrıntı çıkar. Bunların arasında, özellikle dikkatleri ceken ayrıntı Krauser - Rambo ikilisidir. Cidden aralarında çok büyük benzerlikler bulunur. Zaten makalemde de yazmıştım. (Üstte)