Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 8067
  • 22

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
leon scott kenedy - Site Yöneticisi
« : 25 Şubat 2008, 18:44:23 »
Herkese merhaba :) Klasik bir giriş oluyor ama olsun.Adım Metehan soyadım Karataş.Samsun'luyum.Resident Evil Türk Team Assistantlarından birisiyim.Forum bana ne kazandırdı diye sorarsam bu forum bana dostluğu,birlik ve beraberliğin ne olduğunu olgunlaşmanın ve insanın kendisini farketmesinin neydim ne oldumu anlamasını kazandırdı.Kendimden bahsetmem gerekirse çoğu kişi gibi abim sayesinde Resident Evil 3 ile başlamıştım.Hem korkuyordum hemde oynamak istiyordum neden olduğunu bende bilmiyordum.Zamanla gelişti ve artık Resident Evil Fanlığı bana oturmaya başladı.Resident Evil ile ilgili araştırmalar yapmaya çalışıyordum.Bir süre sonra www.residentevilfan.tr.cx sitesi karşıma çıktı.Gerçekten çok oturaklı yerli yerinde bir site idi.Bende acemi olarak oraya üye oldum.Ve ilk defa bir siteye üye olmuştum.Üye olduğumda sadece 3-5 kelime bilen Resident Evil 3 ve Resident Evil 4'ü bitiren bir  acemi idim :) Sitede dolanırken incelemeler,makaleler vs her şey hakkında bilgi edinmeye çalıştım.Zamanlada edindiklerim oturmaya başladı.Gerekli oyunlarda gerekli bilgilerim vardı.Jill Valentine Fanlığımda tavan yapmıştı.Bu sitede birçok arkadaş edinmiştim.Zamanla foruma aktif oldum,gerekli yerlere mesajımı attım düzgün bir üye oldum ve üyelikten moderatörlüğe kadar yükseldim.Herneyse özellikle moderatör olduktan sonra çokşey öğrendim zaten başınızda levent abi gibi birisi varsa insan çok fazla zorlanmıyor tamamen bir örnek adam :) Ben moderatör olduğum zaman mod olan arkadaşlarım Selin ve Bilal çok iyi bir arkadaş oldular bana sonra zaten üçümüz iyice kaynaştık 3 kişi tamamen forumu çekip çeviriyorduk.Mükemmel bir üçlü olmuştu "Mahşerin 3 atlısı" şeklinde :) (anlayanlar anlamayanlara anlatsın :) ) Bu takım her türlü zorluğu,engeli yere devirdi.Forumda öz abim kadar sevdiğim kişiler oldu nerdeyse. bu takımın ismi henüz belli değildi ama bir oluşum vardı.Günlerden 1 Ocak 2009 işlerin iyice büyüyüp resmiyete döküldüğü gün saat 9-12 civarları www.nekrokelebek.com açılmıştı.Forumun ismi belli idi.Hala birşeyler eksikti sanki.Forumu yeniden yapılandırıyorduk.Gerek ben, gerek diğer mod arkadaşlarım ellerinden geleni yapıyordu.Sonunda forum tamamlanmıştı.3 Ocak günü forum açılmıştı.Forum aynı eskisi gibi aktifti.Herşey bütündü bir süre sonra eksik olan şey tamamlandı takımın ismi belli oldu.RETürk Team basit bir isim olabilri ama bizim için öyle değil.Resmi ve düzgün bir forumun böyle bir takımından olmak zor değildi.Sonuçta moderatörlüğün 1-2 avantajı varsa bile 100-200 tane zorluğu var.Elimden geldğince forum iyi bir moderatör olmaya çalıştım.Resident Evil ile ilgili daha çok bilgi edinmeye çalıştım olduğu kadar.Şuan pek Resident Evil ile iligli geniş bir bilgim olmasada normal seviyede biliyorum işte yeter galiba bu bana :) Zaten bu yazı aslında birazcık sembolik gibi birşeydirde.Bu zamana kadar beni tanıyanlar nasıl birisi olduğumu biliyor.
Hakkımda hertürlü eleştiri,eksik gördüğünüz bir yanımı söyleyebilirsiniz...
leon scott kenedy.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: leon scott kenedy - Site Yöneticisi
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2008, 19:03:49 »
Ellerine sağlık Metehan, çok güzel yazmışsın valla.Makaleler konusun; sanırım herkes durumundaydı ilk başta ;) Buarada forum yöneticisi başlıklarını düzelttiğin için ayrıca sağolasın...

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2008, 21:42:35 »
Önemli değil ;)

*EvilGirl*

• Baş Tacı Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • https://resevilhillcry.tumblr.com/
« Yanıtla #3 : 06 Mayıs 2008, 23:25:44 »
Çok güzel yazmışsın Metehan :) Ellerine sağlık... Foruma ilk geldiğim zamandan beri sen hep buralardaydın. Sadece şu dönem dersler yüzünden biraz girmedin. Forumun başından hiç eksik olmadın yani.. :) Umarım uzun zamanlarda seni hep buralarda görürüz :)

DzD

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2008, 23:29:58 »
Eline sağlık metehan ben siteye yeni üye oldum tam bir Re hastasıyım   ;) ;D

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Temmuz 2008, 10:37:36 »
Eline Sağlık Metehan.Çok güzel tanıtmışsın kendini.Durduk yere nie yazmış bu zahmet etmeseydin gibi şeyler demeyin.Yazayım dedim işte... :) (Bence bu forumun en iyi Modlarındansın..)

(JiLl_VaLenTinE)

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • https://www.residentevilturk.com
« Yanıtla #6 : 21 Temmuz 2008, 11:22:54 »
Eline sağlık metehancım gerçekten çok detaylı anlatmışsın kendini ve biz de seni daha iyi tanıdık bu sayede.Hayatın boyunca sana başarılar diliyorum ve başarıların hep kalıcı olsun.Çok yaratıcı bi zekaya sahip olduğun da aşikar.Hep böyle kalman dileğiyle...

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2008, 11:34:54 »
Eline sağlık metehancım gerçekten çok detaylı anlatmışsın kendini ve biz de seni daha iyi tanıdık bu sayede.Hayatın boyunca sana başarılar diliyorum ve başarıların hep kalıcı olsun.Çok yaratıcı bi zekaya sahip olduğun da aşikar.Hep böyle kalman dileğiyle...
Zaten Metehanın Başarısının Kalıcılığı Konusunda Hiç şüphem yok.Herzaman Başarılıydı öle kalsın  ;) .Başarılarının Devamını Diliyorm Metehan...

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2008, 15:15:38 »
Teşekkür ederim.

Max Payne

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 13 Şubat 2010, 19:23:42 »
Bu Yazıyla Seni Bir Adım Daha Tanımış Oldum Metehan kardeşim.Bu Sitede Görevini Gerçekten En İyi Şekilde Yerine Getiriyorsun.Tebrik Ederim ;)