Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 25349
  • 85

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dino Crisis
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2008, 18:18:03 »
bence r.e ile beraber capcom'un diğer bombası.D.C 3 xbox'a çıktı maalesef.hala oyun sitelerine girdiğimde bakarım ps2'ye yaparlar diye ama kaç yıl oldu. :'(

dino crisis 3 ps2 de de var hatta berbat bir oyun cok kötü zaten bi 2 sefer oynadım seri tamamlansın diye duruyor evde ;)

S.T.A.R.S

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 12 Haziran 2008, 21:09:56 »
hayır kardeşim o başka gun survivor gibi.adam gözükmüyo.onu ben de oynadım.onu seriden saymıyorum bile.tıpkı r.e survivor'lar gibi.

ali32aft

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 13 Haziran 2008, 13:30:34 »
hayır kardeşim o başka gun survivor gibi.adam gözükmüyo.onu ben de oynadım.onu seriden saymıyorum bile.tıpkı r.e survivor'lar gibi.

evet bende o oyunu denedim daha başında sıkıldım ve bir daha elime bile almadım dino crisis 2 tarzına benzatseler daha iyi olurdu :)

SeVeN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 17 Haziran 2008, 23:29:16 »
bence r.e ile beraber capcom'un diğer bombası.D.C 3 xbox'a çıktı maalesef.hala oyun sitelerine girdiğimde bakarım ps2'ye yaparlar diye ama kaç yıl oldu. :'(

dino crisis 3 ps2 de de var hatta berbat bir oyun cok kötü zaten bi 2 sefer oynadım seri tamamlansın diye duruyor evde ;)
Dino Crisis 3 PS2 için çıkmadı. :)

FATAL1TY

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 23 Haziran 2008, 03:26:41 »
DinoCrisis oyununun ps1 için çıkan tüm oyunları benim için güzeldi ve defalarca bitirdim ama ps2 için çıkan oyunu bende tam bir hayal kırıklığı yaşattı.

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 23 Haziran 2008, 18:19:17 »

Dino Crisis 3 PS2 için çıkmadı. :)

var var var.................... ps2 de var

jill_lover

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 24 Ağustos 2008, 13:21:11 »
bende cok severdim bu oyunu 2. oyununda bi yerde takılmıştım  aşağı inmeye merdiven var fakat gaz maskesi istiyordu aşağısı zehirli alanmış inemiyordum aşağı maskeyide bulamayınca  bi süre sonra sıktı bende bıraktım

Solid_SNK

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 28 Ağustos 2008, 18:26:22 »
en guzelı bence 2. oyun ps1 de japonca olarak bitirmistim sonra adam gıbı oynamak ıcın pc de ınglızce aldım  :D

resident_can

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 04 Ocak 2009, 20:50:23 »
arkadaşlar bu hafta dino crisis i alıcam ve oynıcam daha hiç oynamadım ama en az re evıl kadar seviyorum. 2. favori oyunum dino crisis

okan

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 14 Şubat 2009, 14:17:03 »
dino crisis in 3. oyununun kabını gördüğümde iyi bir oyuna benziyordu ama hakikaten feci derecede zayıf bir oyun en güzeli 2 ydi