bence r.e ile beraber capcom'un diğer bombası.D.C 3 xbox'a çıktı maalesef.hala oyun sitelerine girdiğimde bakarım ps2'ye yaparlar diye ama kaç yıl oldu.
hayır kardeşim o başka gun survivor gibi.adam gözükmüyo.onu ben de oynadım.onu seriden saymıyorum bile.tıpkı r.e survivor'lar gibi.
Alıntı yapılan: S.T.A.R.S - 10 Haziran 2008, 18:38:47bence r.e ile beraber capcom'un diğer bombası.D.C 3 xbox'a çıktı maalesef.hala oyun sitelerine girdiğimde bakarım ps2'ye yaparlar diye ama kaç yıl oldu. dino crisis 3 ps2 de de var hatta berbat bir oyun cok kötü zaten bi 2 sefer oynadım seri tamamlansın diye duruyor evde
Alıntı yapılan: -hitman- - 11 Haziran 2008, 18:18:03Alıntı yapılan: S.T.A.R.S - 10 Haziran 2008, 18:38:47bence r.e ile beraber capcom'un diğer bombası.D.C 3 xbox'a çıktı maalesef.hala oyun sitelerine girdiğimde bakarım ps2'ye yaparlar diye ama kaç yıl oldu. dino crisis 3 ps2 de de var hatta berbat bir oyun cok kötü zaten bi 2 sefer oynadım seri tamamlansın diye duruyor evde Dino Crisis 3 PS2 için çıkmadı.