Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 25346
  • 85

goktug_dogan1907

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dino Crisis
« Yanıtla #50 : 23 Kasım 2009, 08:33:16 »
EWT SUPER BI OYUNDUR DC BEN ILK2 OYNADIM SONRA 1 OYNAMISTIM AMA 1 IN ZORLUK DERECESI 2GORE COK FASLA SIFRE BAKIMINDAN AMA 2DE COK GUZEL OYUNDU NERDE O GUNLER :(

Wesker86

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 23 Kasım 2009, 13:22:24 »
valla ben oynadım 1 i ama bitiremedim nasıl zor bir oyundur o ya
ama 2 de benim en tırstığım yaratık şu en son gelen yaratık dinazor adını unuttum şimdi ben öle yaratık görmedimm

IMMORTALIFB

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • https://www.trfighters.net
« Yanıtla #52 : 30 Kasım 2009, 16:27:55 »
Her ne kadar zombi ile dinozor arasında büyük fark olsada bana hep re yi hatırlatmıştır bu oyun(özellikle ilk seri) ama re nin gölgesinde kalması beni derinden üzmüştür. Ne diyeyim çok sevdiğim bir oyundur. Oynamayanlara tavsiye ediyorum

DINO CRISIS 2 İNCELEME BY IMMORTALIFB

Capcom tarafından 24 kasım 2000 de çıkarılan Resident Evil tarzı hoş bir bilimkurgu oyunudur.Amacımız ilk oyundan farklı değil,dinozorların kökünü kazımak...bu görev gene eski oyundan Regina ya ve oyuna yeni gelen T.R.A.T adlı birimden Dylan Morton a kalıyor

Dino Crisis demin söylediğim gibi tarz olarak aynen Resident Evil e benziyor sadece zombi vs değilde dinozorlar burda bizim düşmanlarımız  :D  ama resident evil seven herkesin bunu koleksiyona atmasını öneriyorum  :wink:

OYUNUN ÖZELLİKLERİ

Oyunun özelliklerine başlamak gerekirse şunu söyleyebilirim ilk oyundan daha hareketli çünkü dino crisis 1 de karşımıza çıkan dinozor sayısı sayılabilecek kadar az ama öte yandan buraya baktığımızda tehlikenin ne kadar büyüdüğünü ve gökten,çalıların arasından dinozorların fırladıklarını farkedeceksiniz  :D buna rağmen eski oyundaki korku ögeleri yok çünkü ilk oyunda nasıl bir şeyle karşılaşacağımızı bilmiyorduk  ama burda az çok tahmin edebiliyoruz...

Bunun dışında Dino Crisis 2 nin kötü bi tarafını bulmak çok güç  :wink: oyuncunun sıkılmaması için her şey düşünülmüş,bana kalırsa en güzel yenilik sağlık malzemeleri,cephaneleri,silahları ve bazı extra eşyaları yerden bulabildiğimiz gibi etraftaki PC lerden yaptığımız puan ile temin edebiliyoruz.Puan ile satın almak dediğimde aynen para mantığı,dinozor öldürdükçe puanımız artıyor ve PC den malzeme alabiliyoruz  :D puan konusunda önemli bir noktada odalar arası ilerlerken hiç darbe almama çünkü darbe almazsanız fazladan perfect bonusu toplarsınız...

Grafik,ses ve kontrol gibi konular hakkında fazla yorum yapmama gerek yok çıkarıldığı seneye göre grafik ses gayet iyi kontrol zaten Resident Evil ile nerdeyse aynı  :D

EXTRA GAMES

Resident Evil serilerinde olduğu gibi (1 hariç) bu oyununda güzel extraları var ama içini doldurmak bize kalmış yani oyun bitirdiğimiz zaman bize bi puan veriliyor ve bizde o puanla karakter veya dinozor alıyoruz..

DINO COLOSSEUM

Bu mini gamenin bi amacı yok sadece ortalığı temizliyoruz  :D bi karakter veya dinozor seçiyoruz(bir adet tank bile var) ve diğer dinozorları öldürüyoruz her karakterin kendine ait bi cephanesi ve silahları var  :o

DINO DUEL

Bu extra 2 kişilik oynanıyor,listeden birer dinozor seçiyoruz ve birbirimize dalıyoruz  :D

Son olarak belki dinozor isimlerini merak edenler vardır diye isimleride yazayım eğer elinizdeki versiyon japonca ise doğal olarak okuyamassınız  :D

DİNOZORLAR

Tyrannosaurus rex
Velociraptor
Triceratops
Giganotosaurus
Allosaurus
Mosasaurus
Plesiosaurus
Inostrancevia
Oviraptor
Compsognathus
Pteranodon

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #53 : 30 Kasım 2009, 18:20:29 »
Dino Crisis 2 güzel oyundur, her ne kadar bitiremimiş olsamda :D Sonuçta Mikami'nin yaptığı bir oyun.

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 30 Kasım 2009, 18:34:36 »
Oynaya oynaya bıkmadığım oyunlardan bir tanesi daha...

Ana karakter - Dylan'la Regina'idi yanlış hatırlamıyorsam.Birde bir arkadaşımız vardı.Dinozorlara yem oluyordu :D

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 01 Aralık 2009, 00:51:46 »
Oynaya oynaya bıkmadığım oyunlardan bir tanesi daha...

Ana karakter - Dylan'la Regina'idi yanlış hatırlamıyorsam.Birde bir arkadaşımız vardı.Dinozorlara yem oluyordu :D

Dinazorlar yem olan hatırladığım kadarı ile bi profesör vardı dino 1 de  o ölüyordu ve ayrıca dino crsis 2 de kovboy şapkalı eleman vardı , onu parçalıyorlardı :D

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 04 Aralık 2009, 17:50:02 »
evet evet o arkadaştı.Çok gençti yazık oldu :( :D :D

Deadman

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 04 Aralık 2009, 23:55:18 »
David değil miydi adı? Dylan'ı itince kendi yem oluyordu allosaurusa. Oyunun başında t-rexin bir gözünü patlatıyordu roketatarla. Raptorların arasında kalınca da helikopterle yardıma gelip ortalığı dağıtıyordu. :)

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 05 Aralık 2009, 00:33:58 »
Aynen.Öyle oluyodu. :D :)

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 18 Mayıs 2010, 16:16:52 »
Ah keşke bi dino crisis 4 çksa coop olsa oynasak ne manyak olur dimi?

dino crisis 2 de farkettiyseniz kırmızı saçlı hatun isimleri htrlayamadm,ortalk patlarken bizim adama: senin için dönücem demişti sonra portaldan geçip bitmişti oyun..Eğer zamanda geriye dönebiliyorlarsa tekrar geri gelip bizim adamı kurtarabilir ..Dc4 için bi haber bile yok