Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 25345
  • 85

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dino Crisis
« Yanıtla #60 : 18 Mayıs 2010, 20:43:40 »
Dylan ve onun kardeşi idi yanlış hatırlamıyorsam.Etraf patlarken orada kalıyorlardı.Ve Regina senin için geri döneceğim diyordu :)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 18 Mayıs 2010, 21:03:40 »
Sanırım o Dylan ile birlikte patlamada kalan kız (Buarada kızın adı; Paula) Dylan'ın kızı, çünkü oyunda karekterlerimiz gelceğe, 2033 yılına gidiyorlar o yıllarda adam kız kardeşini bulacak değil :) ayrıca oyunun sonlarına doğru Paula, Dylan'a bir holgram gösteriyor, hologramda beliren yaşlı adam aslında Dylan'ın gelecekteki hali. Dylan, hologram'daki yaşlı adamın kendisi olduğunu anlayor ve dinlediği konuşmalardan sonra Paula'yı kolundan tutup, "so you are my..." (Öyleyse sen benim ...) tarzında birşeyler diyor. (Tabi doğru duyup anladıysam böyle diyor :) )

Oyunun sonunda da Regina, geri döneceğine dair söz veriyor ancak geri döndüğünü görmüyoruz :)

Geçtiğimiz günlerde Dino Crisis 2'ye baştan başladım ve bitirdim, oyunu bitirş sürem:

Sonra açılan "Dino Colosseum" extrasında "Gail" adlı karekteri seçip oynadım onunda sonucu:

Bu oyunu uzun zaman önce PS1'de bitirmiştim açıkçası özlemişim :)

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 18 Mayıs 2010, 21:09:24 »
Hocam harikasn..bilgiler icin sagol,ah ins dylan i kurtarmaya gelirler.. Dc4 coop dedikce heyecanlansm geliyor :D

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 18 Mayıs 2010, 22:00:14 »
Hocam harikasn..bilgiler icin sagol,ah ins dylan i kurtarmaya gelirler.. Dc4 coop dedikce heyecanlansm geliyor :D

DC4 yapılsın da... Capcom gider onuda sadece Xbox360 için yaparsa yanarız :D (DC3 sadece Xbox içindi) ayrıca DC3 gibi uzayda geçen dinozor oyunu yapacaklarsa hiç DC4 yapmasınlar daha iyi :)

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 18 Mayıs 2010, 22:36:30 »
Aynen ya senaryonun içine neden ettiler anlamadm uzayda uzaylı olur da dinazor ne alaka?

Wesker86

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 18 Mayıs 2010, 23:20:58 »
ya ben bu dino crisis 1 i tam çözüme baktığım halde bitiremediysem öbür türlü hayatta bitiremem ama genede fena oyun sayılmaz

triple_h

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 11 Temmuz 2010, 10:49:08 »
arkadaşlar rapidshare de indirdiğim bütün dosyalar boş çıkıyo. sizde de böyle oluyomu acaba. dino crisis 2 yi indircektim.ps1 zamanında oynamıştım ama o zamanlar küçüktük tabi anlıyamadığımdan bitirememiştim. ama şimdi canım acayip oynamak istiyor. yardımcı olan olursa sevinirim.

evt arkadaşlar bu arada dino crisis 3 trailer i izledim o ne yaaa dedim. ama dino crisis 2 hatırladığım kadarıyla çok kaliteliydi be.

resident_can

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 11 Temmuz 2010, 11:07:23 »
dino crisis 3 eski serilerine göre kötüydü neden böyle oldu ki sonuçta onunda yapımcısı mikami değilimiydi mikami böyle bişey yapmazdı bnce

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 11 Temmuz 2010, 11:59:07 »
DN3  First Person Viewer tarzında olandı değil mi ?

İğrenç bi oyundu o. İlk 2 Oyun muhteşemdi ama

resident_can

• Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : 11 Temmuz 2010, 12:05:33 »
DN3  First Person Viewer tarzında olandı değil mi ?

İğrenç bi oyundu o. İlk 2 Oyun muhteşemdi ama
ewet ilk 2 oyun korku üzerine 3. serisi aksiyondu bu bana resident evıl ı hatrlatyor