Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 11824
  • 35

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: HammerHead (Forum Yöneticisi - RETürk Team Assistant)
« Yanıtla #30 : 03 Eylül 2010, 11:22:39 »
berkaycım ablacım tavşan çok masum bakıo avatarındaki böle bön bön  :D

O tavşanların sakin olduğu sınırlı anlardan biridir (Fırtına önceki sessizlik) . :D

Zaten o tavşanı değiştirme adaş :D :D :D Kalbimize öyle yerleştin  :P :P :P Valla Berkayı Ne kadardır tanıyorum  bilmiyorum sanırım 1-2 yıl oldu ama şunu öğrendim insanlar dıştan göründügü gibi degilmiş :P Sakin olduguna bakmayın Tam bir espiri makinası Onunla Sohbet ederken Gülmekten catladıgımı bilirim...  Senin Yerin Başka Adaş ^^  Aslında Heykelini yaptırsak fena olmazdı ehüehüeüheüeüh  :D :D :D

Yahu bilmez miyiz :D Arasıra yönetici odasında yapıyor bunu, yerlere yıkılıyoruz. En azından ben :D O yüzden forum içinde yapmaması daha iyi :D Ölür gideriz Allah muhafaza :D

Övgüleriniz için teşekkür ederim. Rakuun köyünden sonra forumda bu işleri bıraktım. :)

Metehan, Asal mesajlarınız için sizlere de teşekkür ederim.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 03 Haziran 2011, 21:01:26 »
Facebook Kullanan Sitemizdeki Tüm Üyelerin ve Ziyaretçilerin Dikkatine

Adaşımdan (Battle-Angel) aldığım haberlere göre, bazı arkadaşlar facebookta beni onunla karıştırıyorlarmış. Bu durumu açıklamak istiyorum.

Arkadaşlar, benim facebook hesabım yoktur. bugüne kadar hiç kullanmadan ve kullanmayı da şimdilik düşünmüyorum. Facebook'ta görünen Berkay Akın, benim samimi dostum ve adaşım olan Battle-Angel'dır. Lütfen bizleri karıştırmayın. :D

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: HammerHead - Site Yöneticisi
« Yanıtla #32 : 04 Haziran 2011, 00:30:17 »
Yalnız buna rağmen Berkay, Berkay Hocam'ın danışmanlığını ücretsiz olarak yapmaktadır :D Bizzat denedim ve şahitlik ettim :D

Muddy

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 11 Haziran 2011, 18:51:47 »
Doğru Bilal Hocam Adaşa Can kurban  :H :H :H İş başa Düşüyor yapıyoruz yoksa Adaşıma ulaşan yok Death note deki watari gibi hissettim kendimi L ile tek bağlantı Kuran Watari Diğerleri L yi göremiyor..... Eeheh Bende adaşımla tek bağlantı Kuran kişiyim :P:P :D

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 06 Ekim 2011, 05:00:16 »
teamde avatarı en güzel  yöneticidir o avatatar korku filmlerinden gelmiş gibidir ve bana hep katil bebek chuky anımsatır bitek madein japan yazısı yok

Kev!

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 09 Ağustos 2012, 01:04:33 »
Sürükleyici bir yaz olmuş  8) daha yazsan okurdum yani okadar sürükleyici.:W Bende 6 yaşımda tanıştım RE ile.  :D Ellerine sağlık  :W