Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 14549
  • 39

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil Outbreak 1 Belgeleri
« Yanıtla #30 : 20 Ocak 2019, 01:58:10 »
PETER'IN GÜNLÜĞÜ

30 Ağustoa

Kimyasal ayıraç üretimi son fazında. Tamamlandığında o olmaz olası T-Virüsü'nü durdurmanın sonunda bir yolu olacak.

Greg adındaki eski baş araştırmacıdan Umbrella'nın üzerinde çalıştığı iğrenç uğraşları duydum. Onun uzmanlığı ve yardımları olmasa bu ayıracı üretmeyi başaramazdım. Kişisel menfaat uğruna viraş araştırma dalını kullanmak affedilemez. Bu ayıraç Daylight (Gün Işığı) adını verdik.

Gün Işığı (Daylight) varken Şemsiye (Umbrella) hükmünü yitirir. Üretiliş amacını hesaba katarsak, ayıraca oldukça uyun bir isim oldu bu.

15 Eylül

Greg'den bir T örneği edinerek Daylight üzerinde test ettim. Daylight'tan tam anlamıyla bir istikrar alamamış olsam da, "T" viral hücresinin büyümesini bastırmayı başardı. Zafer yakındır!

Şöyle bir düşününce... Acaba Greg o "T" örneğini nereden bulmuştu ki? Bana bir arkadaşının gizlice bir örnek aşırdığını söyledi; ama bir yandan da kendisinin Umbrella tarafından izlendiğini düşünmüyor değil. Benden bir şey gizliyor olabilir mi? Neyse, evham yapmayayım.

<Birkaç sayfa koparılmış>

19 Eylül

Tamamen yanılmışım. Greg nasıl olursa böylesi korkunç şeyler yapmış olabilir?! Anlaşılan bu kader ortaklığı başından beri bir dalavereymiş. Her şeyi planlamış!

"Daylight"ı tamamlama konusunda beni teşvik etmesinin altında bir neden olmalı. Greg dışında, bu bileşiğin nasıl meydana getirildiğini bilen bir tek ben miyim? Hayatım tehlikede mi? Bir süreliğine iyisi mi aptalı oynamaya bakayım.

T örneği imha edildi.
Bileşik talimatlarını gizle.
George'la temas kur.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 20 Ocak 2019, 01:58:27 »
GENOLOJİ FAKTÖRLERİ

Genelde kedi ve köpeklerle görülse de bazı zamanlar insanlarda da görülen kişinin, sağ gözündeki rengin solundakinden değişik olması durumuna "Farklı Göz" adı verilir.

1981 yılında Kanada'nın Columbia Dağı'nda bu tarz başka bir ender vaka, bölgeye özgü bir Kanada geyiğinde de vuku bulmuştur. Vaka incelendiğinde; Kanada geyiğinin mücevher gibi göz alıcı parlak bir kırmızı ve bir de mavi gözüne sahip olduğu anlaşılmıştır.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #32 : 20 Ocak 2019, 01:58:46 »
SAYI BELGESİ

888 222 636 000
858 082 676 010
818 002 666 040 Saat: 82 Dakika: 60
818 442 556 010
888 042 986 000

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #33 : 20 Ocak 2019, 02:02:50 »
YIRTIK NOT PARÇASI

Bu belge yaknızca üç nokta ve dört adet üçlü sayı kombinasyonu içerir. Tek tek hepsi aşağıda yer almaktadır:

"...032"
"...161"
"...284"
"...927"

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #34 : 20 Ocak 2019, 02:03:03 »
AYIRAÇ ÜRETİM PUSULASI

Ayıraç Bileşenleri:
P-Bazı
V-Zehri
T-Kanı

Laboratuvarda bulunan etüvde bileşenlerin sentezlenmesi.

Ana makine otomatik olarak bileşenleri karıştıracak. Bileşenlerin tamamen karışması biraz vakit alacak. Üretim gerçekleştikten sonra, yüksek hızdaki etüvde düzenleme yaparak sentezin bir yedeği oluşturabilirsiniz.

1. P-Bazı

Ayıraç için P-Bazı'ndan 2500ml üretildi. Laboratuvardaki depolama cihazı kullanım dışı olduğundan numune, bodrum tankında tutulmakta. Numuneyi hava geçirmez bir numunede saklayın; yoksa çözülecektir.

2. V-Zehri

Bir kültür katalizörü olarak arı zehrinden üretilmiştir. Laboratuvarda tutulmakta. V-Zehri'nin kullanılailir miktarda biriktirilmesi, hayli yoğun bir emek gerektirmekte. Dikkatlice  kullanın.

3. T-Kanı

"T" virüsle enfekte olmuş bir canlının kanı.      

*Greg'den bir örnek gelecek olmalı.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #35 : 20 Ocak 2019, 02:03:12 »
KAN LEKELİ NOT

George
Benim işim bitti... Acele edip ayıracı üret. Sonra da Raccoon'dan basıp git.

<Ara tarafında bir şeyler yazılmış>

Laboratuvarda bir ayıraç etüvü bulunmakta. Önemli olan 3 adet unsuru toplayıp, onları etüve dahil et...

<Kan lekesinden ötürü notun geri kalanı okunaksız>

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #36 : 20 Ocak 2019, 02:04:02 »
YIRTILMIŞ NOT

Asansörün şifresi değiştirildi:
4...

<Kodun sonraki kısmı kayıp>

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #37 : 20 Ocak 2019, 02:04:12 »
KABLO ONARIM TALEBİ

Roger'a,

Tavandaki güç kablosu çürüyor. Eğer o şekilde bırakırsak, şu illet fareler kabloyu kemirip ikiye ayrıacaklar.

Bildiğin gibi, çok sayıda yüksek enerji gerektiren laboratuvar teçhizatı kullanıldığında dolayı Üniversite'deki mevcut jeneratör, hayli güçlü. Şayet kablo koparsa, birisi  kapılacağı elektik yüzünden ölebilir.

Sana zahmet bir tamirci çağır da, şunu düzeltiversin. Ben işimle meşgul olacağım ve bir süre geri dönemeyeceğim.  Jeneratör, 1'inci kat holünün kuzeybatı tarafında. Hallolduğundan emin ol.

Patrick.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #38 : 20 Ocak 2019, 02:04:22 »
BİR GÜNLÜk KESİTİ

17 Eylül

Bileşen için elimizde yeterince V-Zehri yok. Az çok, emisyon kulesi içinde bir yaban arısı yuvası olduğunu hatırlıyorum; ancak orada dolaşırken fazla tedbirsiz davranmamalıyım...

Kabul etmek lazım; gerekli bileşenler olmazsa hapı yuttum demektir... Sanrım birkaç parça koruyucuyla örtündükten sonra doğruca kuleye gideceğim.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #39 : 20 Ocak 2019, 02:04:31 »
EMİRLER

1. Çarpışma Stratejisi: İmparator mantarı
2. Operasyon Bölgesi: Raccoon Üniversitesi, 4. blok içi
3. Zamanı: 60 dakika, sabah 5.35 itibarıyla
4. Teçhizat: Temel silahlandırma C-2 + Tırnaklı
5. Amaç: T'den kan (Kod adı: T-Kanı) toplamak ya da T'yi öldürüp bedenini ele geçirmek

Ek Bilgi:

Operasyonun en büyük önceliği T-Kanı toplamak ve T'ye âit tüm izleri silmektir. Eğer beden kurtarılması çok zor gibiyse, T'yi ve genel alanı tamamen yok edin.