MALZEME SORUMLUSUNUN GÜNLÜĞÜ
Bugün en beterinden bir gün geçirdim. Rick'in, idare edeyim diye bana verdiği döner platform anahtarını gidip kazarayla düşürdüm. Ayvayı fena şekilde yemiş durumdayım. Eğer yönetim, anahtarı kaybettiğimi öğrenirse kovulmak; endişelerim arasında son sırada yer alıyor.
Duyduğum söylentilere göre benim gibi "rezillik çıkaran" kişiler, şirketin üzerinde çalıştığı bazı ürkütücü test "denekleri" için yem olarak kullanılıyormuş.
Şükürler olsun! Güvenlikten Robert, tuvalette anahtarı bulup idareye götürmüş. Gerçi ben bunu, anamı ağlatmaya hazırmış gibi görünen patronumdan öğrendim ya neyse.
Yahu, sümüklü veletin teki olduğum Ortaokul'dan beri öylesine fena anam ağlatılmamıştı.
Puuuf! Mesele de mesele olsa! Eğer ilk etap kodu bilinmiyorsa, o anahtarla zaten kimse bir halt yapamaz ki.
Hay arkadaş, şirketten ayrılacağım zaman o anahtarla kodu kullanıp asansörleriyle kafama göre in-çık yapmazsam adam değilim! Hani ben bile "Umut" gibi hatırlaması çok kolay olan bir kodu unutmam.
Evet, kendi şahi asansörüm yapacağım onu... Aslında epey terbiyesizce geliyor kulağa!