Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 14075
  • 40

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Parasite Eve
« Yanıtla #30 : 16 Temmuz 2010, 12:31:32 »
1'i bitirmek kısmet olmadı.Sonlarında bir yerde takıldım kaldım.

Ama 2'inciyi bitirdim.7-8 kere.

Güzel oyundu...

Sylar17

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 17 Temmuz 2010, 09:53:12 »
Bu oyunun seveni yokmu ya çok güzel oyundur aslında.

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 28 Eylül 2010, 22:46:22 »
Bu oyunun seveni yokmu ya çok güzel oyundur aslında.
Bende bu oyunu çok severim.Oynanışı,hikayesi çok güzel bir oyun.Yalnız 2.ci oyunu bitirmek kısmet olmadı, kasaba bölümünde takılmışım.Zaten 3 yıl önce oynamıştım en son...

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 28 Eylül 2010, 22:54:11 »
Eğer bilmeyenleriniz var ise, Square Enix, Parasite Eve 1 ve 2'yi PSN üzerinden satışa sunacak. Şu an için adı geçen iki oyunla ilgili çeşitli düzenlemeler yapılıyor. Düzenlemeler bittiği çıkış tarihi anons edilecek :)

https://www.psu.com/Square-making-adjustments-for-Parasite-Eve-PSN-release--a009823-p0.php

goktug_dogan1907

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 26 Şubat 2011, 00:53:57 »
mükemmel bi oyun oldugu kesin şuan hala oynuyorum oynayamayanınız varsa tavsiye ederım ve oyunu bıtırdıgınız zaman yenı modlar acılıyor bıtırıs seklıne gore item kazanıp oyunun en basından o ıtemı satın alma sansına sahıpsınız

can_kavas

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 02 Ağustos 2011, 17:15:26 »
Eskı konu olmasına ragmen bu oyunun halen takıntıları olan coktur.Ilk bıtırmeye basladıgımda ust uste baslayıp bıtırıyordum.Her bıtırdıgımde bı yenı olayını kesfedıyordum,yıllar gectı en son deathli mod u bıtırıp bırakmıstım.Butun seneryoları, yolları degıstırerek oynamıstım kii gecen gun aldıgım bı habere kadar :D Yaşça buyuk olan bı abım tarafından zamanında beraber baslamıstık.Yenıde baslamıs ve bi senaryoyu daha ortaya cıkartmıs.Sırf merakımdan o senaryoyuda oynıyacagım. :) oyunun konusunu yenıden canlandırıp butun modları taktıklerı senaryoları paylasalım arkadaslar :)

LeonidaS

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 02 Ağustos 2011, 17:31:56 »
Özel güçlerin pointlerini düzgün verebilmek için 2 3 kez baştan oynadığım oyundur.Hiç bıkmadan bitirmiştim bende.3 farklı sonu olduğunu biliyordum ama hiç o demo gösteren sonu tutturamadım :D

devil_80

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 03 Ağustos 2011, 16:59:16 »
Silent Hill den sonra Resident evil oynamanın keyfine yaklaşabilen nadir oyunlardandır. 1. sini bitiremedim, zaten parasite eve -1 çok da ahım şahım bi oyun değil, ama parasite eve 2 muhteşem bir oyun , oynamayanlara kesinlikle tavsiye derim, 3. oyun da çıkaak deniyordu, ama telefona çıkacaktı, mobil oyundu sanırım.

devil_80

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 03 Ağustos 2011, 17:08:21 »
ps1 in en baba oyunlarından biridir, bir sahne var aklımdan hiç çıkmaz, otel odasında uyandığında Aya duşa giriyor :) yanlış anlama olmasın, duş sırasında yüzüne kameranın odaklandığı sahne;

https://wallhits.com/data/media/5/game_parasite_eve_2_01_1600x1200.jpg

daglıstı, köpeğiydi, efenime söyleyim  büyüsüydü derken epeyce oynadığım şaaane bir oyun.

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 04 Ağustos 2011, 03:56:06 »
Ne yalan söyleyeyim , bende çok severek oynardım bu oyunu.