Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 2
//
Resident Evil 2 N64 Özel Belgeleri
5420
16
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
LW
Site Kurucusu
Resident Evil 2 N64 Özel Belgeleri
«
:
02 Ocak 2008, 08:32:07 »
PARALI ASKERİN GÜNLÜĞÜ
ROBERT'İN NOTU
DARIO'NUN PUSULASI
BRAD'İN NOTU
JILL'İN NOTU
REBECCA'NIN RAPORU
JILL'İN RAPORU
ŞEHİR BROŞÜRÜ
DAVID'İN PUSULASI
GAZETECİNİN NOTU
CHRIS'İN RAPORU
OPERASYON TALİMATLARI
İŞ İLANI
ATA VİRÜSÜ RAPORU
UMBRELLA MUHTIRASI
İLERLEME KAYDI
LW
Site Kurucusu
Ynt: Resident Evil 2 N64 Özel Belgeleri
«
Yanıtla #1 :
05 Ocak 2009, 18:52:37 »
PARALI ASKERİN GÜNLÜĞÜ
1 Eylül
Altı aylık yoğun eğitimin ardından, vücudum tekrar şekle girdi.
Ben iyi bir askerdim, buna rağmen, ortada hiçbir sebep yokken idam edilmemi emretmişlerdi. İşkence görüp yalan itiraflar vermeye zorlandım.
Fakat idam edileceğim günün sabahında, bir mucize gerçekleşti. Şirket bana el uzattı ve yaşamım için ikinci bir şans tanıdılar.
15 Eylül
Tatilimi kısa tutup karargah ofisine geri döndüm. Gördüğüm kadarıylaysa dahil olduğum UBCS birimim, bir göreve atanmıştı.
Umbrella, şirket terörizmi ve özel kimselerin kaçırılma durumlarına karşı koymak için kendine ait bir milis kuvveti kurmakta. Ayrıca yasa dışı ürünlerden kaynaklanacak problemleri çözme konusunda uzmanlaşmış hafiyelere sahip olmaları da cabası.
Şu anda bu bahsi geçenlerden ikincisine mensubum.
28 Eylül
Dawn burada, fakat hâlâ bir kabusun içindeyiz. Bulunduğumuz yerde hiçbir değer yargısı yok. Yaşayan ölüler sokaklarda gezerek, hayattaki insanların etiyle besleniyorlar.
Tekrar bir şans verselerdi, idamı tercih ederdim. İdam sehpası, bu yere göre cennet sayılır.
Tek başıma tetiği çekmeye karar verdim, ümitle ölmüş bedenimin tekrar dirilmeyeceğini temenni ediyorum.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #2 :
11 Şubat 2009, 15:58:52 »
ROBERT'IN NOTU
Barry, Bütün bunlar nasıl oldu? Şehir zombiler ile doldu taştı ve kelimenin tam anlamıyla bir kabusa dönüştü.
Sende biliyorsun ki ben de bu şehir için en az senin kadar endişeliyim. Hâla bölgede olduğunu düşünerek buraya dönmeni bekledim ancak dükkanımın, zombi istilasına uğrama riski oldukça yüksek.
Senin özel siparişin olan "Azgın Boğa" adlı silah dahil olmak üzere, elimdeki silahların ve cephanelerin büyük çoğunluğunu şehirde hayatta kalanlara verdim. Umarım bu koşullar altındaki tutumu anlayışla karşılarsın.
Her halükarda, hayatımı amaçsızca feda etmeye niyetim yok ve bu yüzden Stone Ville'e geri çekilmeye karar verdim..
Eğer bu mesajı alırsan, benimle orada buluş. Beraber balık tutmaya gideriz...
Robert Kendo
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #3 :
17 Şubat 2009, 05:05:59 »
DARIO'NUN PUSULASI
Elimde olmadan, acaba bu yazılanları herhangi biri harbiden okuyacak mı diye merak ediyorum; fakat bunları yazmak, her şeye rağmen aklımı başımda tutmama yardım ediyor.
Şu ölümden dönmüş canavarlar, beni yiyip bitirdikten sonra kasabayı kapatmaktan sorumlu olan Amerikan askerinin, benden kalanları bulmaları hâlinde epey eğleneceklerine eminim.
Yani böyle mi bitecekti? Ölmek istemiyorum. Henüz hazır değilim.
Eşim, kızım, annem... Ailemin tamamı öldürüldü. Ama hiçbiri önemli değil artık. Şu an, kendi canımdan daha önemli bir şey yok. Bu kadar basit.
Sonumun böyle olacağını hiç hayal etmemiştim. O kadar çok yapmak istediğim şey vardı ki. Bir tezgahtar olmaktansa, imkanım varken bir yazar olma konusunda çabalamalıydım. Her zaman yapmak istediğim buydu; ama annem bana hep "sen kimsin, olmak kim," demekle yetindi.
Neden beni hiç dinlemedi ki?
Anlaşılan bu, dâhi romancı muhteşem Dario Rosso'nun sonu.
Hayatının en güzel zamanında ölüyor...
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #4 :
20 Şubat 2009, 17:34:31 »
BRAD'İN NOTU
Hayır!!
Gene o siyah montlu yaratık peşimde! Neden sürekli beni kovalıyor ki?! Ona ne yaptım? Bu kötü bir şaka olmalı.
Eğer durumun bu noktaya geleceğini bilseydim, S.T.A.R.S. ekibini çok uzun zaman önce bırakırdım.
Ama sızlanmanın bana bir yardımı yok. Sonumun geldiğinin farkındayım...
Oh... Eminim ki memleketim olan Delucia'da çiçekler açmıştır. Ölmeden önce onları son bir defa görebilseydim...
Brad Vickers
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #5 :
21 Şubat 2009, 02:44:03 »
JILL'İN NOTU
Her şey sıradan bir gün olarak Eylül ayında başladı. Umbrella'nın kontrolündeki bir şehir olan Raccoon Şehri'ndeki sıradan bir günde.
Hiç kimse onlara karşı çıkmaya cesaret edemedi. Bu acziyetse, şüphesiz kendi sonlarına neden olacak.
Sanırım bu insanlar, eylemlerinin sonuçlarına katlanmak zorundalar; fakat bu bile yeterli değil. Keşke savaşmaya cesaretleri olsaydı...
Ne var ki, adaletin çarkları bir kere dönmeye başladı mı, onları hiçbir şey durduramaz, hem de hiç.
Bu, Raccoon Şehri'nin son şansı... Ve benim son şansım; bu benim son kaçışım...
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #6 :
05 Mart 2009, 04:01:56 »
REBECCA'NIN RAPORU
23 Temmuz tarihinde, Arklay Dağlarında bir askeri inzibat aracı bulundu. İnzibat üyelerinin cesetleri ise aracın yakınlarındaydı.
Askeri yetkililerin verdiği bilgiye göre oradaki cesetlerden biri, 22 Temmuz tarihinde mahkeme kararı sonrası ölüme mahkum edilen Billy Coen'e ait. Görünen o ki, Coen'nin transferi sırasında bir kaza olmuş.
Cesetler, henüz belirlenememiş vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış ve bozulmaya uğramışlar.
Aynı günü devamında cesetleri almak için geriye döndüğümüzde, cesetler ortalıkta yoktu.
Askeri yetkililer Bill Coen'nin ölümünü doğrulamak için onun cesedinin kendilerine gönderilmesini istiyorlar. Ancak yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı bu isteği yerine getirmek pek mümkün olmayacak.
Bir sonraki bildirime kadar bu davanın geçici olarak kapatılmasını istiyorum.
Raccoon Şehri Emniyet Müdürlüğü
S.T.A.R.S. Alfa Ekibi
Rebecca Chambers
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #7 :
02 Temmuz 2009, 23:46:37 »
JILL'İN RAPORU
24 Temmuz 1998
Raccoon Ormanı:
Aşağıdaki belgeler, Umbrella Şirketi'ne ait bir sağlık ocağında bulunmuştur.
"Umbrella Bio Organik Silahların Tanıtım Malzemeleri"
Üretim Kodu: MA-39 Cerberus
Üretim Kodu: MA-121 Hunter
Üretim Kodu: Fi-3 Neptune
Üretim Kodu: T-002 Tyrant
Yukarıdakilere ek olarak, birkaç farklı B.O.S.lar ise enfeksiyon yoluyla kazayla yaratıldı.
Testler sırasında yayılmanın insanlarla sınırlı olmadığı, bitki ve hayvan yaşam formları için tehlikeli bir risk oluşturabileceği keşfedildi.
Bu yayılmayı kontrol etmenin etkili bir yolu henüz bulunamamıştır.
Raccoon Şehri Emniyet Müdürlüğü
S.T.A.R.S. Alfa Ekibi
Jill Valentine
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #8 :
27 Temmuz 2009, 01:44:55 »
ŞEHİR BROŞÜRÜ
Şehir Broşürü No. 12
-Kısa Bir Bakış-
Merhaba, Raccoon Şehrine hoş geldiniz! Fark ettiğiniz üzere şehrimiz, ailelere adanmış temiz ve özel bir şehirdir. Raccoon Şehri, benzeri görülmemiş bir büyüme ve istikrar sağlamak için Umbrella Şirketindeki arkadaşlarımızla ortak olmuştur. Umbrella Şirketi, çalışanlarına önem veren, saygın ve iyi finanse edilmiş bir şirkettir. Onlar, şehri herkes için daha güvenli bir yer haline getirmek için birçok kamu tesisinin kurulmasında yardımcı oldular.
Geleceğe baktığımızda, yeni iş alanları yaratılmasını sağlamak için Umbrella şirketine verdiğim desteği sürdüreceğimden emin olabilirsiniz.
Güzel şehrimde kaldınız sürece, lütfen keyfinize bakın.
Michael Warren
Raccoon Şehir Başkanı
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #9 :
27 Temmuz 2009, 14:07:58 »
DAVID'İN PUSULASI
Sonunda aklımı kaybettim... Bütün bu olanlara hâlâ inanamıyorum. Dün bir adamımızı daha kaybettik. Meyer, en iyi nişancılarımızdan biriydi. Zombiler tarafından baskına uğradığımız esnada paniğe düşmüş hâldeyken, o gelip beni kurtarmıştı.
Fakat borcumu ödeme zamanım geldiğinde bense, kaçtım. Hâlâ bana seslenişi kulağımda. Akabinde gelen çığılıkları da öyle. Ve en kötüsü, Meyer'ın kemiklerinden sıyrılan etinin çıkardığı o sesler de... Korktum.... Dehşete kapıldım.
27. gün. Hayatta kalma savaşı devam ediyor. Barikatları aşmaya çalışan epeyce bir zobminin icabına baktım. Şu ansa Viski'nin soğukluğun kırılmasını beklerken, yaşan ölünün teki üzerine Mossberg tüfeğimi boşaltıyorum. Bu avcı tüfeği, artık en yakın arkadaşım hâline geldi. Bununla az zombiyi yere gömmedim.
Dünün bilançosu olarak 13 adam kaybettik. Yaklaşık 3 saattir, toplantı odasında birkaç meseleyi hakkında tartıştık. Bütün bunlar boş yere zaman kaybı. Bu şişeyi bitirdiğimde, eski arkadaşım Mossberg, son bir bedeni daha yere serecek.* İşte huzur dediğin budur. Sabırsızlanıyorum...
Belge Dışı Not: *Kendini öldürmekten bahsediyor.
Yazdır
Sayfa: [
1
]
2
« önceki
sonraki »
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni