Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 17152
  • 59

est35

• Ziyaretçi
Ynt: Hayalimdeki Resident Evil 5 Ekstrası : "MERCENARIES EXTREME"
« Yanıtla #20 : 06 Mart 2010, 15:38:54 »
Krauser : ''You're Mine'' desin daha karizma oluyor. :D çok mu karışıyorum ya işinize  :D

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 06 Mart 2010, 15:56:43 »
Krauser : ''You're Mine'' desin daha karizma oluyor. :D çok mu karışıyorum ya işinize  :D
İşime karışmanız dürüst olmam gerekirse işime geliyor, ilham alıyorum sizden. İyi fikirleriniz var. Güzel söz, beğendim, hemen editliyorum bir evvelki mesajı. 8)

Cezalandırıcı

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 06 Mart 2010, 16:12:33 »
Aslında Nicholaı Carlos ve saz arkadaşlarıda olsa hiç fena olmaz hani  :) ayrı bir bölümde ubsc birlikleri ile racconda kaçıs gibi  ;)

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #23 : 07 Mart 2010, 01:26:48 »
Ellerine sağlık Alper abi, vallahi bu başlığı açman çok iyi olmuş.Çünkü çok çok verimli toprağı var vesselam.

Aslında karakter animasyonları, oyunda çoğaltılması gereken bir unsur.Sonuçta bu bir karakter, makine değil :D Yani terminatördeki gibi "I'm machine" gibi sürekli aynı laflar yakışmaz.Ki, bu aynı zamanda karakterlere saygısızlıktır.Hakeza bu karakterlerin oluşturmuş oldukları o kadar kalıp sözler vardır.Mesela Krauser'dan "Where ara you Comred?!" ve "I can see you every move!" sözleri ne müthiş giderdi.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 07 Mart 2010, 12:13:26 »
Dün Resident Evil 5'te Mercenaries'i solo oynarken çok sinir bozucu birşey gözüme çarptı. Rhino Charge, nasıl tek hamlede o komandoyu öldüremiyor onu anlamadım, adamın içine el sokuyoruz daha ötesi mi var? Aslında buraya yazıyorum ki, herkez görsün diye. Kaynaklar Rhino Charge'ın vuruş gücünü 400 hp diyorlar fakat bence normal düşman, boss ayırmadan direk öldürmesi gerek! Diğeri (Ghost Butterfly) 4000'de kalsa da olur fakat Rhino Charge direk öldürmeli.

@DWG22 : Dediklerin akla yatıyor, Krauser'a yakışır fakat est35 nickli arkadaşın dediği You're Mine biraz daha Mercenaries'e uygun gider diye düşündüm.

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 07 Mart 2010, 13:01:59 »
Valla bana kalırsa bu fikri direk Capcom'a gönderelim :D Cidden çok beğendim ben Alper abi ellerine sağlık okudum rahatlıkla.Benimde aklımda bazı fikirler vardı bu aralar çok yorgunum üşenmeden birgün yazacağım ama:)

Bencede bunları Capcom'a gönderelim :D

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 11 Mart 2010, 12:21:34 »
Evet... 1-2 gündür bu konuytla ilgili birşeyler karalamıyorduk ama dün birşeyler türettim zihnimde bakalım beğenecek misiniz?

Her ne kadar, Chris ve Sheva kostümlerini yeterli bulsam da aslında oyunun ana karakterleri olmaları sebebiyle onlara birer tane daha kostüm düşündüm, Mercenaries Extreme için. Bunlar sırasıyla Chris "BSAA - 2" ve Sheva "Soldier" kostümleridir.

Chris "BSAA - 2"

Bu kostüm Chris'in Lost in Nightmares'teki kostümüdür ve dikkat ederseniz ana senaryodaki BSAA üniformasından biraz daha farklıdır. Chris o yıllarda da BSAA için çalıştığı için adına "BSAA - 2" adını verdim. Envanter durumuna gelecek olursak;

- VZ61 (Otomatik Silah)
- L.Hawk (Magnum)
- 5 x Mayın
- 5 x Beyaz Tavuk yumurtası
- Otomatik silah mermileri
- Magnum mermileri

Bu kostümde enerji olabilmesi açısından ilk kez tavuk yumurtalarını ekledim. Ama beyaz olanlarını. Zaten cephanesi yeterli düzeydeki karakteri altın yumurtalarla korumak pek de adil olmaz diye düşündüm.

Sheva "Soldier"

Bu kostüm Sheva için dizayn edilmiş bir bayan asker üniformasıdır. Sheva bu üniforma ve başındaki kepiyle gerçek bir askere benzemektedir. (Bu kostüm hayalidir, gerçekte yoktur.) Envanter durumunu ise şöyle özetleyebiliriz;

- H&K MP5 (Otomatik Silah)
- S&W M29 (Magnum)
- Rocket Launcher (Tek kullanımlık)
- Birleşmiş bitki (Yeşil+Yeşil)
- Otomatik silah mermileri
- Magnum mermileri

Chris ve Sheva kostümlerini ekledikten sonra sizlere Claire Redfield için düşündüğüm fiziksel hareketleri sunmak istiyorum.

CLAIRE REDFIELD

Jumper Kick : Animasyonu, Jill'in partnerini kurtarmak için zıpayarak attığı tekmenin aynısıdır. Etkisi 350 hp'dir. Bu hareket kafaya mermi atılıp düşman sersemletildiği zaman uygulanır.
Fan Cuff : Animasyonu, dönerek atılan stunlayıcı sille hareketidir. (Elin tersiye vurma yani) Etkisi 150 hp'dir. Kola ateş edilip önden uygulanır. Ayrıca bu hareket süreleri almak için de uygulanan animasyondur.
Knee : Diz atma hareketidir, stunlamak için kullanılır ve etkisi 200 hp'dir. Kola ateş edilip arkadan uygulanır.
Kick : Dizine ateş ettiğiniz zaman tökezleyen düşmana önden uygulanan harekettir. Animasyonu basit bir tekmedir ve etkisi 300 hp'dir.
Choke : Dizine ateş ettiğiniz zaman tökezleyen düşmana arkadan uygulanan harekettir. Animasyonu düşmanın boğazını sıkmaktır etkisi ise direk ölümdür.
Stomp : Yere düşen düşmana uygulanan harekettir, animasyonu yerdeki düşmanın üzerine basma şeklindedir etkisi 550 hp'dir.
Claire's Favorite : Bu hareket önden uygulanan öldürücü harekettir. (Hani şu Wesker'ın Rhino Charge'ı, Chris'in haymaker'i gibi olan hareketlerden) Animasyonu ise aniden ama sırayle atılan sağ ve sol sillelerden sonra surata geçirilen sert tekmedir. Etkisi 1900 hp'dir.
Crusher Wings : Bu hareket arkadan uygulanan öldürücü harekettir. Animasyonu ellerin kanat şeklinde açılıp, aniden düşmanın yüzüne inmesi şeklindedir. Etkisi 1900 hp'dir.

Umarım beğenmişsinizdir. Claire aklımı çok kurcalıyordu, diğerleri için kolaylıkla hareketler türetilebilirdi, o yüzden önceliği ona verdim. İlerde diğer karakterler için aklıma gelenleri burda yazıya dökeceğim.

Wesker86

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Mart 2010, 13:02:48 »
hımm ellerine sağlık birader güzel olmuş

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 11 Mart 2010, 17:54:32 »
Tokat güzel olmuş yani gidip Claire kimseye yumruk atamaz:) Bence çok güzel ve tamamen mantıklı olmuş Alper abi eline sağlık.

est35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 11 Mart 2010, 18:26:20 »
Ben Choke hareketini pek beğenmedim şahsen. Yahu Claire bu, kız kurusunun teki Arnold Schwarzenegger değil ki. :D
Ama yinede nankörlük etmeyeyim. Gerçekten oyunu tam biz Fan'ların gözünden yeniden yaratıyorsun Alper Abi. :)