Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil: Revelations Serisi
//
Resident Evil: Revelations 2 Belgeleri
17637
63
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
...
7
Orcuncharted
Forever Emektarı
Ynt: Resident Evil: Revelations 2 Belgeleri
«
Yanıtla #20 :
26 Aralık 2018, 00:17:59 »
FABRİKA ŞEFİNİN GÜNLÜĞÜ 1
(Rusça yazılmış)
Yapabileceğim her şeyi yaptım, ama neticede ebeveynlerimi hayal kırıklığına uğratacakmışım gibi görünüyor. Aile fabrikasını kurtaramıyorum.
Sipariş gelmiyor. Bununla ilgili yapabileceğim bir şey yok. Buraya gelen o kadının hatası olmalı! Buna şüphe yok!
Bizi buradan kovma girişimlerinde ısrarlıymış. Fabrikaya burada yer vermeyecekmiş.
Direnmemizin mümkün olmadığını biliyor. Yine de, kim olduğunu zannediyor? Çok güçlü bir diktatör falan gibi davranıyor!
Ama durumun neticesi olarak, o bu adada yaşamaktayken artık ona açık açık karşı koymak mümkün olmayacaktır.
Gerçekten bir seçeneğim yok. İstediğini yapmak zorundayım. En azından şef olarak kalabileceğimin sözünü veriyor.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #21 :
26 Aralık 2018, 00:18:52 »
IŞIK ODASI DUVAR YAZISI
Karanlıkta kayıp mı oldun?
Durumuna biraz ışık tut.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #22 :
26 Aralık 2018, 00:19:37 »
FABRİKA ŞEFİNİN GÜNLÜĞÜ 2
(Rusça yazılmış)
Fabrikam harap oldu! Harap! Ve tamamen o kadın yüzünden!
Kurduğu tüm o kahrolası tuzakların anlamı neydi ki? Güvenlik diyor. Daha önceden öyle bir güvenlik görmedim. Bunlar kime göre, neye göre güvenilir?
Kafasında bazı sapkın fikirler var. Ebeveynlerinin hatası olmalı. Kim bilir onu ne derecede korkunç tacize maruz bıraktılar.
Sinirime hakim olmalıyım. Çok ileri gittim, ona bağırıp çağırmaya başladım.
O da günümü gösterdi, hâliyle. Daha önce verdiği sözü geri aldı ve patron artık o oldu.
Onu daha fazla sinirlendirmek istemiyorum, bu yüzden ağzımı kapalı tutmaya devam edeceğim. Yerimi biliyorum ve o yer hayatta kalmak.
Neticede, elimde kalan tek şey hayatım.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #23 :
26 Aralık 2018, 00:20:17 »
DÖRT KAPI
Bilinçsizce ilerlemek hayatını riske atmaktır.
Gerçek bilgi ile ilerlemeyi seç.
Ne var ki, cevap tam karşında olmayabilir.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #24 :
26 Aralık 2018, 00:20:52 »
KARDEŞLERİM İÇİN ANMA YAZISI
Bizler, Efendi Alex'i kod adını "No. 46" olarak belirlediği bu Zabytij adasına kadar takip ettik. Çabalarımız bu adaya refah getirdi şüphesiz, ama asıl önemlisi; hepimiz buraya, Efendi'nin yeniden doğma idealine ulaşabilmesi için yardım etmeye gelmiştik.
Görevlerinizi harika bir şekilde yerine getirdiniz. Efendi'ye hayatlarınız pahasına değerli bilgiler sağladığınız son görevinizde bile.
Hizmetimizle Efendi'ye bağlandık. Siz meslektaşlarımı ve arkadaşlarımı takdir ediyorum. Hep birlikte başladığımız işi bitirmesi için Efendi'ye yardım edeceğim. Söz veriyorum ki fedakârlıklarınız boşa gitmeyecek.
Huzur içinde uyuyabilirsiniz.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #25 :
26 Aralık 2018, 00:21:45 »
YEMİNLİ YOLDAŞLARIMIZI SALIN
Eğer gerçeği bilmeyi istiyorsanız, sırasıyla yemin ederek sadaktınızı vaat edin. Sadece o zaman günahınızın prangalarından kurtulabilirsiniz!
İlk olarak, her zaman akılsızdınız, bu yüzden bir mezarınız olmayacak.
İkinci olarak, başınızı geriye doğru çevireceksiniz.
Üçüncü olarak, dördü üçün yanına getireceksiniz, ama bir sıra arkasına.
Dördüncü olarak, aklınız başınızdan gidecek.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #26 :
26 Aralık 2018, 00:22:45 »
STUART İÇİN TALİMATLAR
Stuart,
Örnekler Afrika'dan geldi. Enfeksiyon oranı alışılmadık şekilde yüksek-- Pek çok potansiyel var. Bir kardeş Wesker'dan daha daha azını beklemezdim zaten.
Bunu araştırma şefine ulaştır ve personelin derhâl üzerinde çalışmaya başlamasını sağla.
T-Phobos'un tamamlanması sadece an meselesi. Plânımın son aşaması için ihtiyacım olan her şeye sahibim.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #27 :
26 Aralık 2018, 00:23:33 »
STUART'IN VEDASI
Efendi Alex,
Geçen bu birkaç on yılda emriniz altında çalışmaktan gerçekten onur ve şükran duydum. Bilimsel dehanıza ve ileri vizyonunuza tanıklık ettiğim için kendimi şanslı sayıyorum. Dünyanın bir düzene ihtiyacı var ve bunu hayata geçirebilme becerisine sahip tek kişi sizsiniz. Benim kadar diğer araştırmacılar da, bu inanışta bir araya geldiler.
Hayatta kalmanızın teminatı olarak, nakil prosedürünü tamamlayabilmek için yorgunluk nedir bilmeden çalıştık. Seçtiğimiz beden kusursuz, prosedürün eksiksiz ilerleyeceğine dair itimadım ise tam.
Bu noktaya gelmek için, sayısız fedakârlıklarda bulunduk. Vizyonunuza olan güvenim sonsuz; bu yüzden de kendimi işleyeceğim günahların ruhsal ve duygusal yükünü sırtlamak için hazırladım. Ancak planınızın başarılı olabilmesi için öncelikle günahlarımızın kefaretini ödememiz gerektiğine inanıyorum.
Yani anlayacağınız; kefaret için gerekli adımları atmalıyım. Geriye kalan araştırmacılarla çok ilgilenildi. Ve ben de yakında onların peşinden gideceğim. Bu aynı zamanda prosedürü araya başka bir şey girmeksizin icra etmenize yardım edecek.
Sizin tarafınızda size inanarak hizmet verenler olarak, hayallerinize ulaşabilmenizde size yardım etme fırsatı bulduğumuz için müteşekkiriz.
Ebediyen sadık hizmetkârınız,
Stuart
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #28 :
26 Aralık 2018, 00:27:07 »
YURTTAŞLARIMA BİR MEKTUP
Öngörülü kardeşlerim,
Sonunda zamanı geldi. Her şey olacağını söylediğim gibi oldu. Artık geriye kalan tek şey; kadının pazarlıkta üstüne düşeni yapmasını beklemek. Ve sonra, on yedi yıl önce başladığımız şeyi bitirebileceğim.
Dünyayı değiştirmek için tüm ihtiyacım olan sadece küçük bir örnek.
Ama dünya zaten değişiyor. Ve iyi yönde değil. Afrika'daki son hadise bunu kanıtlıyor. Bu türden bir çılgınlık geriye trajedi ve umutsuzluktan başka bir şey kalmayana dek kendisini tekrarlayacaktır.
Dünyanın yetkiyi eline alacak ve bu karanlık dönemlerden çekip çıkartacak birisine ihtiyacı var.
Lansdale haklıydı şüphesiz. Terragrigia'da yapmaya çalıştığı şey... İnsanlar onu kötü adam olarak nitelendirdi. Ama o bir kahraman. Bizi korumaya çalışıyordu.
Sizin gibi ben de bunu anladım. Lansdale'in vizyonunu gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Fedârlıkların gerekli olduğunu ve şeytanın kendisiyle anlaşma yapmak anlamına gelse bile, tüm bunların üzerine iyi bir şeyler inşa edilebileceğini gören tek kişi oydu.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #29 :
26 Aralık 2018, 00:28:00 »
NEIL'IN ADAY LİSTESİ
Stuart,
Deneylerin bu safhası için en uygun olan Terra Save üyelerinin listesini bir araya getirdim. Hepsi biyo-terör ve virüsler ile başa çıkma deneyimi kazanmış kişiler. Zihin değerleri çok başarılı çıktı. Sözcüklerle anlatılamayacak korkularla burun
buruna gelip duygusal travmaya karşı güçlü direnç göstererek, tüm bunlardan tek parça hâlinde çıkabilmişler.
Numara 06 herhangi bir biyo-terör olayına doğrudan karışmadı, ama test sonuçları umut verici, bu yüzden onu da dahil ettim.
Bütün olaylar düşünüldüğünde, sanırım bu oldukça güçlü bir aday listesi. Eminim bana katılırsın.
Her şey artık senin ellerinde. Herhangi bir şeye ihtiyacın olduğu takdirde, yardım için hazır olacağım.
01. Fisher, Neil
02. Redfield, Claire
03. Chavez, Gabriel
04. Foley, Gina
05. (Çizili)
06. Burton, Moira
07. Fernandez, Pedro
08. (Çizili)
09. Korda, Natalia
10. (Çizili)
11. Thompson, Edward
Yazdır