Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil: Dead Aim
//
Resident Evil: Dead Aim Belgeleri
5035
16
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Albert Wesker
Forever Emektarı
Ynt: Resident Evil: Dead Aim Belgeleri
«
Yanıtla #10 :
17 Ekim 2010, 18:06:27 »
MORPHEUS'UN EMİRLERİ
Planı uygulamaya başladım.
Ben panel işine sahip olman için san ihtiyaç duyuyorum. Tesis, tehlike uyarısı halindedir ve sen kontrollere girebilmek için ses tanıma aletinde benim sesime ihtiyaç duyacaksın. Ben, kendi sesiminin içinde olduğu bir e-postayı sana yolladım. Onu terminalde alabilirsin. İşini bitirdikten sonra E-postayı kesinlikle silmeyi unutma!
Morpheus
Bu döküman,
Albert Wesker
tarafından hazırlanmıştır.
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #11 :
17 Ekim 2010, 18:06:39 »
OLAĞAN RAPOR NO.1162
Kime : Genel Merkez Uluslararası Soruşturma Departmanı
Kişi : O'Neal
Bu, onun bir süredir birşeylerden şüphelenmeye başladığından beri Morpheus'a son raporum olacak.
Bundan sonraki bir duyuruya kadar, lütfen benimle temasa geçmekten uzak dur, öyle ki ben onun yardımıyla düzenli işimi yapmay kendimi adayabilirim. Paris'teki laboratuvar soyulduktan sonra, Morpheus'un maddeleri gemide açık arttırmayla satmaya hazırlandığı görülüyor. Onun bir güzellik saplantısı var ve sırf genç görünebilmek için geçenlerde amelyat oldu. O çoğunlukla şüpheli sözcük guruplarını sevdiğini söyler. Ve der ki ; "Ben dünyadan çirkin olan her şeyi çıkartıp, güzelliklerle dolu bir krallık yaratacağım." O, birkaç ülkeyle temasa geçmeden evvel, ki bu devletler arasında Amerika da var, ona karşı harekete geçme gereği duyuyoruz.
P.T.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #12 :
17 Ekim 2010, 18:06:48 »
ARAŞTIRMA RAPORU #220120
Bir at nalı yengecinin dış iskeleti ve bir hamam böceğinin hayatta kalma gücü var. Biz onun çevre biliminin karıncalara benzer olduğunu doğruladık ve/veya çalıştığı bilinen arılara.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #13 :
17 Ekim 2010, 18:06:54 »
ARAŞTIRMA RAPORU #220329
(Hunter Resmi)
Bu özel şey, seçkin tabakaya takdim edilmek için uyarlandı. Standart bir hunter'dan daha hızlı ve daha güçlüdür.
(Tyrant Resmi)
Bu örnek, yeni geliştirilen bir virüsle yaratıldı. O kocaman kollarıyla etraftaki cisimlere saldırır. Çevikliği ve vurma gücü seçkin olurken onun ölümcül bir kusuru vardır. Bir organı dışarıdadır. Ama yine de gelecek modellerde bu hata düzeltilecektir.
[DİKKAT]
KESİN GİZLİLİK:
GİRİŞ SINIRLIDIR.
Biz T Virüs ve G Virüs'ü birleştirmeyi başardık ki onun elektrik malları var. (?) Yine de prototibi ([T-091] olarak bilinen) gözlemeden sonra geliştirmek için çok oda olduğunu kabul etmek durumundayız. 0.9.2 uyarlamasında biz sonunda yüksek akım voltajını başardık. Elekromanyetik engeli, pnu zarar görmez yapıyor. Biz şimdi üzerinde deney yapabilme ve gözlemleyebilmek için bir insana gerek duyuyoruz.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #14 :
17 Ekim 2010, 18:07:07 »
GEMİNİN KAYITLARI
20 Eylül 2002 Cuma
Spencer Rain'in limana bırakıldığından itibaren yarın 4 ay olacak. şimdiye kadar sorunsuz seyahat ettiğim için gururluyum. Umbrella'dan bir temsilci, geminin sahibi bana takdir sözcükleri söyledi.
21 Eylül 2002 Cumartesi
Birşeyler garip gidiyor. Mürettebatın, özel olmayan birşeyler anlatmasına rağmen, ben, olan şeylerle ilgilenirim.
Kesinlikle bir Magnum silahına sahip olmalıyım.
22 Eylül 2002 Pazar
Kurtarma sinyali yollayamıyorum. Peki ne yapmam gerekir ? Yolcular ve mürettebatım şimdiye kadar çoktan ölmüştür. Herşeyi kabul ederim ama bunun kaderim olduğunu kabul edemem.
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #15 :
17 Ekim 2010, 18:07:17 »
KRALLIĞIM ÜZERİNE DÜŞÜNCELER
Gücün simgesi Afrika'dadır...
Bilginin simgesi bio-kürededir...
Güzelliğin simgesi bendedir...
Güzellik her şeyi kontorl eder ve ben ona sahip olacağım...
Güzelliğin, mutlak otorite olduğu bir krallık kurmak, gerçekleştirmek istediim bir rüyadır. Ben Umbrella'nın ihaneti ile hayal kırıklığına uğradım, ama yine de sakıncası yok. Ben karşılık olarak onları kullanacağım. Eğer elimdekileri yeteri kadara güvene alabilirsem, Afrika'nın derinliğinde krallığımı kurabilirim.
Morpheus D. Duvall
Bu döküman,
Albert Wesker
Albert Wesker
Forever Emektarı
«
Yanıtla #16 :
17 Ekim 2010, 18:07:26 »
GARSONUN MEKTUBU
14 Eylül 2002
Kardeşim
Herşey nasıl ? Benim haytım daha iyi için bir dönüşe girdi, çünkü ben lüks bir gemideyim. Aslında ben bir gemide garson olarak çalışıyorum. Yolcuların çoğu ünlü kişiler, daha önce onları televizyonda görmüştüm. Bir meslektaşım bana, onların çeşitli ülkelerden, iş görüşmesi için geldiklerini ve dünyanın en ünlü ecza şirketinin bu geminin sahibi olduğunu söyledi.
Neyse ben iyi yapıyorum. Anneme, benim için iyi bak...
Hepinize sevgilerle,
Joseph Carter.
Bu döküman,
Albert Wesker
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
« önceki