Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 12115
  • 43

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Metal Gear Solid
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2010, 20:57:30 »
İşte bu be! :D Yıllar boyunca Wii'ye hep bebe oyunları çıkar diye aşağıladılar. Böyle düşünen herkese kapak olsun :D Elimdeki Wii, bir kez daha işeye yarayacak :D

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Ekim 2010, 21:00:38 »
Metal Gear Solid: Rising isimli oyun PS3, XBOX360 ve PC'e çıkmak üzere yapım aşamasındadır

Kojima Productions'tan sevgilerle abicim. :D :D :D :D

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #12 : 17 Ekim 2010, 21:04:10 »
İyiki mesaja edit çekmişim. Bu yazdıklarımdan daha kötüsü vardı :D

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Ekim 2010, 21:11:38 »
pc ye çıkacaksa sorun yok bende zaten kolda var hop ayarlarım ps3 gibi oynarım olmadı klavye ile gene bir şekilde oynarı ben bittim zaten raidenın son oyunda yaptığı kolsuz mücadeleye dehşetül vahşetti .

Seeds Platinum Games

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 17 Ekim 2010, 21:14:31 »
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum Berkant :)Çok güzel bir paylaşım elini benden çabuk tutmuşsun bende diyorum birşey paylaşacaktım ama neydi unutup duruyorum anlayacağın :D Metal Gear Solid serisi çok iyi bir ingilizce ve birazda tarih bilgisi gerektiren bir oyun işin açıkçası. :) Hideo Kojima ve ekibinden zaten asla zırtaboz birşey çıkmaz:) Tam bir dahi işi MGS serisi.Oynamayanlar yada bir kısmını oynayanlara şiddetle tavsiye edilir :)

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 17 Ekim 2010, 21:14:47 »
Of abi gözlerimden yaş akacaktı neredeyse ne kadar mücadeleci , azimli , yılmak bilmeyen bir karakterdir o ya.Gerçekten takdir edilecek sahnelerdi onlar.Snake için feda etti kendini kaç kere. :)

Öncelikle paylaşımın için teşekkür ediyorum Berkant :)Çok güzel bir paylaşım elini benden çabuk tutmuşsun bende diyorum birşey paylaşacaktım ama neydi unutup duruyorum anlayacağın :D Metal Gear Solid serisi çok iyi bir ingilizce ve birazda tarih bilgisi gerektiren bir oyun işin açıkçası. :) Hideo Kojima ve ekibinden zaten asla zırtaboz birşey çıkmaz:) Tam bir dahi işi MGS serisi.Oynamayanlar yada bir kısmını oynayanlara şiddetle tavsiye edilir :)

Ben teşekkür ederim abi ne demek. :) Gerçekten MÜTHİŞ bir oyun serisi.Oynamayanlara şiddetle tavsiye edilir.Takılan olursa da her türlü yardım edebilirim.Övünmek gibi olmasın ama aşırı bilgiliyim MGS konusunda. :D

tayyyar

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 17 Ekim 2010, 21:16:49 »

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 17 Ekim 2010, 21:19:27 »
Abi oyunla ilgili Spoiler içerir diye yazarsan iyi olur , oynamamış olanlar dikkatli olurlar. :)

I'm Lightning.The Rain Transformed diye özetiliyor Raiden kendini. :)

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 30 Aralık 2010, 21:17:07 »
Bir zamanlar bu oyunun üzerinde fazla durmamıştım, büyük bir hata yapmışım. Seriye şimdi yeni yeni başlıyorum MGS3'ü bitirdim, bugünde MGS2'ye başladım.

NOT: İyi bir PC ile MGS3'ü, PS2 emulatöründe oynayıp bitirebilirsiniz.

anko

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 30 Aralık 2010, 21:43:54 »
bulabilirsem ben de başlıcam ps2 de