Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 4592
  • 13

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: Gun Survivor 1 Belgeleri
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2010, 13:24:57 »
UMBRELLA'NIN GİZLİ BELGESİ

SADECE SİZİN İÇİN

Bu dosya biyo organik silahların yarattığı tehlikeyle meydana gelen virüs kirlenmesini anlatır.

İlk tehlike, 11 Mayıs 1998'de Arklay laboratuvarında T-virüs sızıntısı ile gerçekleşti. Bu olaydan 4 ay sonra Raccoon City'de tehlike hat safhadaydı. Onların henüz doğrulamamasına rağmen aşağıda biyo organik silahların listesi aşağıda verilmiştir.

Biyo organik silah#1 ZOMBİ

T-Virüs tarafından enfekte olmuş insanlardır. Bilinçlerini kaybetmişlerdir ve açlıklarını gidermek için insan eti yeme içgüdüsü ile etrafta dolaşırlar.

Taktik prosedür: Onların hareketleri yavaştır. Eğer sen yeterli mesafeden ateş edebilirsen tabiki...

Biyo organik silah#2 CERBERUS

T-Virüs tarafından enfekte olmuş köpeklerdir. Onların vücutları zombiler kadar çürümemiştir. Bu yüzden onlar çok hızlı hareket edebilirler. Onlar sese karşı çok hassastır. Eğer sen hareket ederken duyarlarsa, sana saldıracaklardır.

Taktik prosedür: Onları tabanca ile yok edebilirsin. Ama hızlı oldukları için nişan almak zor olabilir.

Biyo organik silah#3 LICKER

Onlar, bir zombinin T-Virüsü'yle enfete olduğu zaman meydana gelen bir mutasyon sonucu oluşmuştur. Mutasyon sürecinin sonucu olarak, onların dikkat çekici özelliği beyin dokusunun açığa çıkmasıdır. Zombilerle mukayese edilecek olursa onlar oldukça çeviktirler. Onların gözleri yoktur, göremezler. Bunun yerine onlarda anormal gelişmiş hisler vardır.

Taktik prosedür: Onların ses, duyunca saldırdığı gibi sen de onlara saldırırken dikkatli olmalısın. Onlar adım seslerini duymaya duyarlıdır. Koşmamaya dikkat etmelisin.

Biyo organik silah#4 IVY

Bitkilerden yaratılmış biyo organik silahlardır. Hareket edebilirler, Kırbaç gibi kullandıkları dokunaçlarına karşı dikkatli olmalısın.

Taktik prosedür : Ateş onlar için ölümcüldür. O yüzden onlar için Grenade Launcher çok etkili bir silahtır.

Biyo organik silah#5 HUNTER

T-Virüs, insan DNA'sını kirlettiği zaman yaratılmış bir biyo organik silahtır. Onların alt vücut kasları arttırıldığından beri, müthiş zıplayabilirler ve keskin pençeleriyle düşmanlarına saldırabilirler.

Taktik prosedür : Onlar bir düşmana atlayarak saldırmadan hemen önce, sen onların hareketini durdur. Bu zaman esnasında onlara saldırabilirsin.

Biyo organik silah#6 TYRANT

Bizim biyo organik silah projemizin son sonucudur.. Güçlendirilmiş Tyrant olan Nemesis daha şiddetli ve zekidir. Bizim Avrupa'daki dalımızda üretilmiştir.

Taktik prosedür : Tyrant'ların inanılmaz gücüne karşı nerdeyse hiçbir tedbir imkanı yoktur.

Biyo organik silah#7 PROTOTYPE

Henüz tamamlanmış değillerdir, ancak mantıklı konuşmak gerekirse biz bunları yapabiliriz ve Tyrant genlerini ekleme sürecinde ihtiyacımız olan malzemeleri ekleyerek daha şiddetli bir biyo organik silahın seri üretimini yapabiliriz. Lakin yine de bir problem var...

Bu döküman, Albert Wesker tarafından hazırlanmıştır.

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Ekim 2010, 13:25:13 »
VİNCENT'IN GÜNLÜĞÜ

10 Ekim...

Geçen gece, hapisanede tutsak edilen deneklerden bir gurup kişi kurtuldu, silahları aldı ve bir kargaşaya sebebiyet verdi. Eğer Umbrella karargahı bundan haberdar olursa, bir çok sıkıntıya sebep olacak. Merkeze dönmek planlarımı bozabilir ve büyük başarılarım için ödül almamı engelleyebilir. Ben bu olayı, kitle halinde intihar olarak anlatması için hapisane şefine emir verdim. Ancak ben de onun hakkında diğerlerine konuşmamak zorunda olacağım.

8 Kasım...

Şehrin halkı benim bilgi toplamaya çalışmama karşı çıkıyor ve ne yaptığımı da merkeze anlatmayı düşünüyorlar. Dün Lott isimli o küçük çocuk, bana bir casusun şehire sokulduğunu söyledi. Ben bu casusun burdaki isyanla bir alaksı olduğunu düşünüyorum. Şimdilik ona izin vereceğim, onun kim için çalıştığı ve neden burda olduğunu öğrendikten sonra onu öldüreceğim. Bu, içinde onun olduğu üzgün bir hikayedir. Bu şehirde tek güvenebildiğim kişi Lott'tur.

19 Kasım...

Şehrin halkı gelecek hafta yeni denekleri teslim edecek karargahtaki kişilere dava raporunu vermeye hazır gibi görünüyor. İşlerimin kanıtı olduğunu söyleyecekler. Ben asla, onu, onlara göstermelerine izin veremem. O sivilleri yaptıkları işe pişman edeceğim! Ben, bana karşı çıkanların sonunun nasıl olduğunu onlara göstereceğim.

22 Kasım...

Onlar artık kimin daha güçlü olduğunu biliyorlar! Şehrin her yerine T-Virüsü'ne yaydım. Öyle bir yaptım ki, olaya kaza süsü verdim. Şehir tamamen enfekte oldu. Artık Umbrella karargahına dönebilir ve büyük başarılarım için terfi ettirilebilirim. Hiç kimse bana karşı çıkamaz...! Bekle... Dikkat etmek zorunda olduğum bir kişi var. O kişi bir casus ve o sıçanı mutlaka yok etmek zorundayım!

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 17 Ekim 2010, 13:25:20 »
VİNCENT'IN SES KAYDI

Vincent'in kaydını dinliyorsunuz...

Biz, artık kumandan Vincent'in yaptıklarına tolerans gösteremeyiz. Onu konumundan mahrum etmeli, adi işlerinin kanıtlarını bulmalı ve karargaha bu olanları anlatmalıyız. Biz onun son derecede zeki ve dikkatli olduğunun farkındayız. Bizim için tehlikeli olmasına rağmen onun telefon konuşmalarını dinledik. Sonunda onu bulunduğu konumdan düşürecek kadar güçlü deliller toplamayı başardık. Bu bant, geçen ay hapisanede olan olayları içerir ve gerçeği saklamasına rağmen, onun kendi başına genç insanları bütünüyle vurduğunu kanıtlar. Ayrıca bu bant bu şehre gelmeden önce onu gösterir. Vincent sırf terfi edebilmek için kendi meslektaşını öldürmüştü. Eğer gelecek hafta şehre gelen kişilere bu bantı verebilirsek, o hiç şüphesiz ki, konumunu kaybedecektir. Sonra bu şehir daha da huzur dolu bir hale gelecektir...

Albert Wesker

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Ekim 2010, 13:25:35 »
GENÇ ADAMIN GÜNLÜĞÜ

5 Eylül...

Benim siyahlı adamlar tarafından kaçırılıp adaya getirilmemden bu yana 16 gün geçti. İlk başlarda neler olduğunu idrak edemedim ancak aşamalı bir şekilde bu şehirde olup bitenden haberdar oldum. Bizler burda, kobaylar olarak hizmet etmek için kapatıldık. Umbrella isimli tıbbi bir şirketin isteği için.. Umbrella için bütün bu şehir sakinleri, hatta kadın ve çocuklar bile birer aile üyesidir. Deneklerin, dünyanın her yerinden getirildikleri anlaşılıyor. Bir sonraki odada duran adam Çinlidir. Benim hücremin karşısındaki kişi Brezilyalıdır. Geri kalanlar ise Rus ve Japon... Dünya çapında bir ticari gösteriye benziyor. Bu insanların en geci 16, en yaşlısı 19, bilemediniz 20 yaşındadır. Umbrella'dan gelen bazı adamlar bizi bazen bir pasaja veya gece kulübüne alırlardı. Biraz stres atabiliriz, ancak beni kandırmaları için onlara asla müsade etmeyeceğim. Ben her pahasına burdan kurtulacağım. Bunu yapmak zorundayım... Şimdi yapılması gereken en öenmli şey gelecekte söylenen yalanlar hakkında arkadaşlarımızı organize etmek ve toplamaktır.

10 Eylül...

Geçenlerde, diğerleri garip davranmaktaydı. Onlar yemeklerimize tuhaf ilaçlar koyuyorlardı. Bazen bilincimi yitirdiğimi bilirim.. Çok dikkatli olmak zorundayım...

21 Eylül...

Buna inanamıyorum...! Benim bir arkadaşım, Chin, dağda bir fabrikaya alındı. Ben Chin'in döneceğini sanmıyorum. O geçen hafta kaybolan Anna ve Jacob ile aynı kadri paylaşacak..Bunu biliyorum.. Dağdaki fabrikada insanlara neler yaptıklarını bilirim. Onlar, dün beni gece kulübüne aldıkları zaman bazı fabrika işcilerinin konuşmalarına kulak misafiri oldum. Vincent'in emriyle onlar bizim beyinlerimizi kesip içinden bazı maddeleri çıkarıyorlarmış. Herkeze Vincent'in bir şeytan olduğundan bahsettim. Hayır.. Vincent için az bile.. Bu şehirde kadın ve çocuklara bile insan gibi davranılmaz. Şehirdeki tüm insanlar kötüdür. Eğer burdan kurtulamazsam hiç şüphesiz ki öldürüleceğim. Kaçış planını aceleyle uygulamak zorundayız...

9 Ekim...

Zamanı geldi.. Ben, Umbrella'dan gelen kişilerin bir hafta boyunca rahatsız olduklarını açıkça gördüm. Amerika'da bir Umbrella laboratuvarında korkunç bir kaza olduğuna dair söylenti var. Bütün hapisane bekçileri oldukça meşgul gözüküyor ve güvenlik sıkı değil.. Biz şimdiden arkadaşlarımızı örgütledik. Stojkovic ve Enriquez bekçilerden anahtarı çalacak Sankhon, ben ve Yoshikawa yem olarak görev yapacağız. Fellipe ise silahları toplayacak.

10 Ekim...

Kaçış rotası da kararlaştırıldı. Plan bu gece saat 11'de tamamlanacak. 20 üyemiz ve iki kaçış ünitemiz var. ünite A ve Ünite B... Ünite A'da hapisanenin havalandırma deliği boyunca lağıma gidilecek. Ünite B'de nezaret kulesinde aşağı inilmesi için bir ip kullanılacak. Biz onların bizleri bağladıkları ipleri kullanacağız. Eğer başarısız olursak, Vincent, hiç şüphe yok ki bizi öldürtür. Ama eğer burda kalırsak Vincent bizim beyinlerimizi kesmeleri için adamlarına emir verecek. Her iki ihtimalde de ölmemiz mümkün ama ben kurtulmayı deneyeceğim.