Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7923
  • 21

doppelganger

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
ellerine sağlık gerçektenn çok güzel bir çalışma emeğine sağlıkk ;)

Batustalun

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Aslında oyunun yazılarına giren bi program bulup türkçe halini cıkarsak foruma adına iyi bi marka olurdu.Ellerinize saglık güzel çalışma İngilizcesi olamayan arkadaslar için ideal

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Aslen öyle bir düşüncemiz oldu; fakat illegal bir ek olduğundan Capcom'un durumdan bilgilinmesi gibi bir durumda ciddi zarar meydana gelebiliyormuş. Haliye o da bizim işimize gelmiyor :D

sezar

• Baş Tacı Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Nasıl bir zarar tam anlayamadım. Re4'e o kadar mod ve yama yapılmışken bir zarar olmuyorsa Re5 için neden olsunki. Bugün hatta denedim text dosyalarını açmayı ama bir kısmını açamayınca şimdilik vazgeçtim Türkçe'ye çeviri işinden. Hem ortada illegal birşey yok çünkü bundan ticari bir kazanç sağlamayacaz. Ticari kazanç sağlandığında veya korsana girdiğinde illegal bir durum olmuş olur. Bizim yaptığımız ya da yapacağımız bir fan çalışmasından ibarettir. Bu da oyuna ne kadar değer verdiğimizi gösterir ki Capcomunda işine gelir bu. Fanların bu kadar değer verdiği oyununda yan ve ana senaryolarla devam ettirirler. Capcom gibi bir firmada asla altın yumurtlayan tavuğu kesmez. Umarım ne demek istediğimi en iyi biçimde anlatabilmişimdir. Birliktelik ve yardımla bence TR yama yapılabilir...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Hayır, benim bahsettiğim ps 3 içindi Sezer abi. Yoksa PC, o kadar önemli değil.

sezar

• Baş Tacı Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Hayır, benim bahsettiğim ps 3 içindi Sezer abi. Yoksa PC, o kadar önemli değil.

Belirtmediğin için PS3 diye genel konuştum
  ;D

Batustalun

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Nasıl bir zarar tam anlayamadım. Re4'e o kadar mod ve yama yapılmışken bir zarar olmuyorsa Re5 için neden olsunki. Bugün hatta denedim text dosyalarını açmayı ama bir kısmını açamayınca şimdilik vazgeçtim Türkçe'ye çeviri işinden. Hem ortada illegal birşey yok çünkü bundan ticari bir kazanç sağlamayacaz. Ticari kazanç sağlandığında veya korsana girdiğinde illegal bir durum olmuş olur. Bizim yaptığımız ya da yapacağımız bir fan çalışmasından ibarettir. Bu da oyuna ne kadar değer verdiğimizi gösterir ki Capcomunda işine gelir bu. Fanların bu kadar değer verdiği oyununda yan ve ana senaryolarla devam ettirirler. Capcom gibi bir firmada asla altın yumurtlayan tavuğu kesmez. Umarım ne demek istediğimi en iyi biçimde anlatabilmişimdir. Birliktelik ve yardımla bence TR yama yapılabilir...

Aynen düşüncelerınıze katılıyorum zaten Capcom un modlara falan karıstıgı yok ben re4 ve re5 e mod yapan yabancı bı forumun 2 yıldır uyesıyım forumda 3-4 yıllık falan.Re oyunuda mod kullanıp da oradkı arkadasların modlarını kullanmayan yoktur hiç bi sorunla karsılastıklarını görmedim zaten bunca zamanda Capcom'un bunu farketmemıs olma ıhtımalı yok.

kayhanpulurbey

• Ziyaretçi
Çok Teşekkürler

phoenixxbaby

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
sagol alper abi cok yardimci oldun eyv

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
Çok güzel çevirmişsin,Yazı açısından,Kullandığın kelimeler her şeyiyle süper bir yazı. Çok güzel yazmışsın ellerin dert görmesin abim. ;) Süpersin. :)