Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 36475
  • 146

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
« Yanıtla #30 : 02 Ocak 2008, 17:15:58 »
ERİŞKİN G VÜCUDU

G-Virüsü'nü genetik olarak reddeden bir organizmadan doğmuş yeni bir canlı türü. G hücrelerinin parçalarındaki hatalı üretimin, ev sahibi bedenini tahribe uğratarak işe yaramaz hâle getirişi, bunun zorunlu bir sonucudur.

Polis şefi Brian Irons'ın bedeninden çıkarak doğmuş olan Erişkin G Vücudu, üzerinde yer alan eşsiz G özelliğindeki bir göz küresiyle beraber büyük bir sol kala sahipti. Ayrıca bu yaratık, ağzından kendi kopyası olan Genç G Vücutları da çıkarıyordu.

G'nin bu küçük taklitleri, kendilerini çoğalma yetenekten yoksunlardır.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 07 Ocak 2008, 19:42:54 »
GENÇ G VÜCUTLARI      

Erişkin G Vücudu'nun ağzından bıraktığı küçük organizmalar. Zemin üzerinde kıvrılarak oldukları yerde bitiverirler ve avlarına saldırırlar. Bireysel olarak güçsüz olsalar da, sürüler hâlinde saldırdıklarında tehditkar olabilirler. Onları çabucak öldürmek çok önemlidir. Genç G Vücutları, çoğalma yeteneğinden yoksundur.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 12 Ocak 2008, 22:30:39 »
BEN BERTOLUCCI

Yüksek çapta bağımsız bir gazeteci. Ben, para konusunda aşırı endişeli ve bir o kadar da hırsı olduğu hâlde aynı zamanda haksızlıkları ortaya çıkarmak için ruhunu ve bedenini riske atmaya da hazırdır. Raccoon Şehri'nde gerçekleşen çeşitli korkunç olayları duyduktan sonra şehre gelmiştir. Gerçeği bulma araştırmasında, kendisini yakalatmış ve Raccoon Şehri Polis Merkezi hapishanesine kilitlenmiştir.

Biyolojik felaketin ardından hapishane hücresi, onun sığınağı olmuştur.

Hücre anahtarına sahip olmasına rağmen, dışarıda bulunan şaşkın zombilerle birlikte ayrılmaktansa içeride kalmanın daha güvenli olacağına kanaat getirdi. Kaza hakkında öğrendiği her şeyi yazdı, sonrasındaysa tanımlanamayan bir yaratık tarafından saldırıya uğrayarak öldürüldü.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 15 Ocak 2008, 19:12:45 »
BEN BERTOLUCCI'NİN İFŞASI

Bu bilgiyi, artık yaşama umudu olmadan, birinin işine yarayabileceği umuduyla yazıyorum. Canavarlar her yerde... Karanlığın içinde salıverilmek için beklerken... onları duyabiliyorum.

Mesullerden birisi şef. Umbrella Şirketi'yle birlikte komplo kurmuşlar... Onların deneylerini biliyordu ve buna göz yumdu... şüphesiz para için.

Karakol ve Umbrella'nın alt kademe laboratuvarı, kanalizasyonlar aracılığıyla birbirine bağlanmış. Deney özlerinin nakliye yolu da oradan geçiyor... Bu da virüsün, şehir boyunca bu kadar çabuk nasıl yayıldığını açıklar herhalde.

Nakleden Ben Bertolucci, Eylül 1998

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 20 Ocak 2008, 18:05:40 »
OPERASYON RAPORU 2

28 Eylül - Gece 2.30

Zombiler, başka bir çatışmanın çıkmasına neden olarak operasyon odasını bastılar ve David'in de aralarında bulunduğu dört adamı daha kaybettik. Ben dahil 4 kişi kaldık. Silah erzağını korumakta başarısız olduk ve kaçış umudumuz da azalmaya devam ediyor.

Bu şekilde daha fazla dayanamayız...

Kanalizasyon üzerinden kaçmak için şansımızı deneme konusunda hepimiz hemfikir olduk. Polis bölgesinden atık su arıtma tesisine giden bir yeraltı yolu var. Oradan kanalizasyonlara ulaşabilmemiz mümkün olsa gerek. Buradaki tek büyük sorun, atık su tesisinin, daha güvenli olacağına dair herhangi bir garantiden yoksun oluşu.

Kanalizasyondaki şansımızın zayıf olduğunu biliyoruz; ama yapılacak her şey, burada öylece ölmeyi beklemekten daha iyidir. Ben yalnızca, bu raporu bulan kişiye faydalı olmasını umuyorum.

Daha fazla bildirebileceğim şey olmasını arzu etsem de bunu okuyorsanız, zaten durumun ne kadar korkunç olduğunu biliyorsunuz demektir.

Yazan: Eliot Edward

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 26 Ocak 2008, 16:49:00 »
KANALİZASYON YÖNETİCİSİNİN GÜNLÜĞÜ 1

23 Haziran

Uzunca bir süre geçmişti ki bugün Don'u gördüm ve bir süre çalıştıktan sonra muhabbet ettik. Son zamanlarda pek iyi hissetmediğinden dem vurdu. Tahminim oldukça kötü bir şeye yakalandı. Burada o kadar zamandır çalışmışlığı varken ve bir de birlikte çalışmışken kesinlikle şaşırtıcı değil.

Oldukça kötü terliyordu ve her yerini kaşıyıp duruyordu. İyi olup olmadığını sordum; ama cevabımı alamadım.

7 Temmuz

Şef Irons, laboratuarı son zamanlarda oldukça sık ziyaret ediyordu. Orada ne yaptığını bilmiyorum; ama artık ne yapıyorsa bayağı mutsuz görünüyor. Hatta her zamankinden daha da sinirli görünüyor ve bir şey geveliyor...

Tahminim Doktor Birkin'in imkansız istekleri yüzünden. Şefe karşı bir sempatim var...

Bu şehir için tüm o yaptıklarından sonra bunları hak etmiyor.

21 Temmuz

Son zamanlarda çok fazla hoşbeş yapmıyorum. Haftalardır Don'ı görmedim. Ne yaptığını merak ediyorum. Umarım adam iyidir.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 26 Ocak 2008, 17:10:16 »
G'NİN İLK BİÇİMİ

Bir zamanlar insan olan bu yaratığın vücudunun sol tarafı, hâlâ G özelliğinden pay almamıştır. Sağ kolu büyük ölçüde şişmiştir ve o eliyle son derece ölümcül saldırılara neden olacak şekilde tuttuğu kurşun boruyu sallar; fakat belkide bu işlevi; asimetrik vücudu, yavaş hareketleri ve saldırıları arasındaki muazzam aralıklardan kaynaklanıyor olabilir.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 01 Şubat 2008, 16:47:13 »
DEV ÖRÜMCEKLER

Bu Dev Örümcekler, Raccoon Şehri'nin tamamen harap eden felaketin ardından doğmuşlardır.

Bu yaratıkların, yaşadıkları kanalizasyonlar üzerinden T-Virüsü'ne taşındığı sırada meydana geldikleri sanılır.

Büyük orandaki boyutlarına karşın kanalizasyonun karanlığını, avlarına gizlice sokulmak için bir sığınak olarak kullanırlar.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 01 Şubat 2008, 20:00:38 »
KÜÇÜK ÖRÜMCEKLER

Dev Örümcekler'in yavrularıdırlar. Dev Örümcekler'in anne örümcekleri, karınları içinde çok sayıda Küçük Örümceği etrafında taşır. Anlerinin ölmesi hâlinde Küçük Örümcekler, onun leşinden dışarı çıkarlar ve faile saldırırlar. Bir bıçakla öldürebileceğiniz kadar küçüktürler; ancak ne kadar çok olurlarsa o kadar tehditkardırlar.

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 05 Şubat 2008, 01:33:34 »
KANALİZASYON YÖNETİCİSİNİN GÜNLÜĞÜ 2

16 Ağustos

Şef Irons bugün geç geldi. Her zamanki hâlinden daha suratsız görünüyordu. Onu neşelendirmek için adi herifle şakalaşmaya çalıştım; fakat anlaşılan keyiflenmedi.

Namussuz köpek, silahını çekip beni vurmakla tehdit etti! Şansıma onu sakinleştirebildim; ama cidden ne oluyor anasını satayım?!

Aga, açıkçacı adamın bir takım "CİDDİ" öfke kontrolü sorunu var.

"Koru ve hizmet et"e ne oldu lan!

Hele bana yine aynı aleti çekedursun, somurtacağı bir sonraki adam avukatım olur.

21 Ağustos

William, polis ve medyanın Umbrella'nın işleriyle ilgili bir araştırma başlattığından beni haberdar etti. Soruşturmanın şehir genelinde olacağını ve hatta kanalizasyon boyunca araştırma yapma ihtimalleri olduğunu söyledi.

Soruşturma sonuçlanana kadar benden, Umbrella'nın tüm kanalizasyon tesisi faaliyetlerini askıya almamı istedi.

Kanalizasyon hâlâ geçit amacıyla kullanılacaktı; fakat Birkin, son derece ihtiyatlı olmam gerektiğini ve olur da bir kimse, burada neler döndüğüyle ilgili bir şey bulacak olursa işimi kaybedeceğimi özellikle vurguladı.