Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil Chronicles Serisi
//
Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
36482
146
Yazdır
Sayfa:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
15
LW
Site Kurucusu
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
«
Yanıtla #50 :
13 Mart 2008, 18:48:20 »
ADA WONG
Raccoon Şehri Polis Merkezi'nin yeraltı otoparkında Leon'la tanışmış Asyalı kadın. Ada, aslında rakip bir şirkette casus olarak gizlice Umbrella'da çalışmaktaydı. Konak olayı öncesinde Arklay Laboratuvarı'ndaki bir araştırmacı tarafından G-Virüsü'ne dair bilgi edinmiş, ardından virüsü alması için emirler almış ve G arayışı içinde zombi istilasına uğramış Raccoon Şehri'ne gelmiştir. İpuçları elde etmek amacıyla biyolojik felaket öncesinde ilgili davaları soruşturmuş olan Ben Bertolucci'yi bulmaya çalışmıştır. Ben'in ölümünden sonra, bu noktada artık sabit fikirli bir canavara mutasyon geçirmiş kocası William Birkin'i takip eden Annette Birkin'le karşılaşmıştır. Ada, kendisini korumak için hayatını tehlikeye atan Leon tarafından o ciddi durumdan kurtarılmıştır. O andan itibaren Ada'nın, Leon'a yönelik duyguları değişmiştir. Sonrasında Ada da, yenilmesi imkansız Tyrant'a karşı Leon'a yardım etmek için kendi hayatını tehlikeye atmıştır.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #51 :
16 Mart 2008, 13:08:34 »
TYRANT T-103
Bu esrarengiz düşman, aniden bir helikopterden aşağıya bırakılmıştır. İlk bakışta bir insan gibi görünüyor olsa da büyük yüksekliklerden düşürülmeye dayanabilir veya ateşli silahları püskürtebilmektedir. Ayrıca bir gayeyle hareket ediyormuş gibi görünür; ancak her nasılsa amacı belli değildir. Ezici savaş yeteneklerine sahiptir ve savunmasız kafası dışında bedeni, hafif ateşli silahlardan etkilenmez.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #52 :
31 Mart 2008, 23:04:37 »
IVY
Resmi adı Bitki 43 olan bu B.O.S., Bitki 42'nin verinin çözümlenmesiyle geliştirilmiştir. Bir yere bağlı olamadan kendi başına hareket etmesi için seçici olarak yetiştirilmiştir. Adını aldığı sarmaşık benzeri iki uzantısıyla avına saldırır ve çiçek benzeri başından sindirim enzimleri tükürerek hedefine ölümcül yaralar verir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #53 :
03 Nisan 2008, 14:31:58 »
SHERRY'NİN ANNETTE İLE YAPTIĞI TELEFON GÖRÜŞMESİ
Sherry: Telefonu aç... Lütfen...! Anne!?
Annette: Sherry, özür dilerim. Biraz geciktim.
Sherry: Polis karakolunda kimse yok! Herkes nerede? Neler oluyor?
Annette: İyi misin? Yaralı değilsin dimi?
Sherry: Buraya varana kadar biraz tuhaftı. Her şey darmaduman olmuş, ancak çevrede hiç kimse yoktu. Herkes nerede? Anne, neler oluyor?
Annette: Sherry, sakin ol ve beni dinle tamam mı? Korkunç şeyler oluyor. Şehrin bu hale gelmesini sebebi annenin işiyle alakalı. Ama bu benim suçum değil. Bu kimsenin suçu değil. Bu bir kazaydı... Evet, büyük bir kaza. Ama sakın korkma tatlım, polis karakolunda kaldığın sürece güvendesin. Annen seni koruyacak, sana söz veriyorum.
Sherry: ... Babam nerede? seninle birlikte laboratuvarda mı? İyi mi? Dün gece ne aradı ne de eve geldi. Orada mısınız?
Annette: ... Eminim ki baban güvenli bir yerdedir. Her şey sakinleşip yoluna girdiğinde onunla buluşacağız.
Sherry: Söz mü?
Annette: Söz veriyorum. Sadece bana güven tatlım.
Sherry: Pekala, sana güveniyorum. Tek duymak istediğim... A-Anne?
Annette: Sorun ne?
Sherry: Bir ses duydum... Tuhaf bir ses, sanki... bir canavar hırlıyor gibi...!
Annette: Aman tanrım, şimdiden mi? ... Sherry, tam olarak neredesin!?
Sherry: Ne demek istiyorsun ?
Annette: Hangi telefondan beni arıyorsun!?
Sherry: Uh... U, ön büro gibi görünüyor... Burada büyük bir kadın heykeli var.
Annette: Beni dinle. İkinci kata çık ve kendine saklanacak bir yer bul. Ağır kapıları olan odalar olacaktır. İçeri gir, saklan ve çok sessiz ol.
Sherry: Tamam ... peki ya sen anne?
Annette: Ben de oraya geliyorum. Ben varana kadar kimseye yaklaşma. Hatta birisi bulunduğun odaya girse bile saklanmaya devam et ve hiç ses çıkartma. Kimseyle konuşma, tamam mı?
Sherry: Anne... Acele et.
Annette: Merak etme tatlım, söz veriyorum, seni seviyorum.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #54 :
26 Nisan 2008, 21:44:34 »
CHRIS'İN GÜNLÜĞÜ
8 Ağustos
Bugün bir kez daha şefle konuşmaya çalıştım, ama yalnızca beni başından savmakla yetindi. Kesin olarak Umbrella'nın, o konakta T-Virüs araştırması yürüttüğünü biliyorum.
Ancak o patlamada, suç delili teşkil eden her şeyle birlikte tüm tesis havaya uçtu. Umbrella, şehirde bu kadar çok insanı istihdam ettiğinden dolayı, kimse olay hakkında konuşmaya yanaşmıyor. Seçeneklerim tükeniyor gibi görünüyor.
17 Ağustos
Şehir genelinde tespit edilen garip yaratıklarla ilgili birkaç yerel bildirim alıyoruz. Görünüşe bakılırsa Umbrella hâlen iş üstünde.
24 Ağustos
Jill ve Barry'nin yardımıyla sonunda ihtiyacım olan bilgiyi elde ettim. Keşfettiğimiz kadarıyla Umbrella, "G-Virüs" dedikleri T-Virüsü'nün yeni bir değişkeni üzerinde çalışmaya başlamış durumda.
Üçümüz meseleyi müzakare edip, bunu temelli olarak sonuçlandırmanın tek yolunun, kendi ellerimizle işi halletmek olduğuna dair anlaştık. Avrupa'da bulunan Umbrella Genel Merkezine küçük bir iadeyi ziyaret yapacağız.
Planladığım şeyi Claire'a söyleyemem. Eğer söyleseydim, endişelenecek ve muhtemelen bizimle birlikte gelmek isteyecekti. O riski göze alamam işte.
Beni anlayacağından eminim.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #55 :
28 Nisan 2008, 00:30:56 »
YERALTI ARAŞTIRMA TESİSİ
Raccoon Şehri yüzeyinin altına derinlemesine inşa edilmiş olmuş olan bu laboratuvar, özel klinik çalışmalar yapmak ve ilaç geliştirmek için kurulmuştur. Sıkı karantina olanağıyla deneyler, virüslerin farklı seviyelerinde gerçekleştirilebilmektedir. Kıdemli Umbrella çalışanları bile, girme fırsatı şöyle dursun, bu tesisin varlığından haberdar değildir. Fiziksel koruma düzeyi P4 olan laboratuvarların bulunduğu yer burasıdır. Bir biyolojik tehlike tehdidi oluşturma yeteneğine sahip birçok üst düzey virüs de, burada ele alınır. Bu alana girmek için 3-4 adet ek güvenlik katmanı geçmek gerekmektedir. Ancak burada çalışan insanlar, günlük olarak deney yaptıkları için bu virüsleri kullandıklarından, yavaş yavaş onları çevreleyen tehlikelere karşı duyarsız hâle gelmişlerdir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #56 :
13 Haziran 2008, 22:31:38 »
LABORATUVAR GÜVENLİK KILAVUZU
-Acil Durum Hâlindeki Güvenlik Tedbirleri-
Kontrol edilemez bir biyolojik tehlike salgını olayında tüm güvenlik tedbirleri, yeraltı nakil tesisine yönlendirilecektir.
Kargo nakliyatı sırasında herhangi bir anormallik tespit edilmesi durumunda, tüm malzemeler yükleme bölgesinden belirlenen atık nakliye trenine otomatik olarak aktarılacaktır. Bu aşamada tüm malzemeler, yalıtılarak imha edilecektir.
Bir 1.Sınıf acil durumunda trenin tamamı, arındırılıp imha edilecektir.
Şu anda tesise malzemelerin taşınması için kullanılan kuzey güzergâhı, laboratuvarın bizzat kirlenmiş olması durumunda tesisten bir acil kaçış güzergâhı olarak tayin edilecektir.
Bu güzergâh, şehir sınırları dışındaki vardiya noktasına geçiş sağlayacaktır. Burada yürütülen araştırmalara veya bu tesisin varlığına ilişkin herhangi bir bilginin ifşa edilme hususu kesinlikle yasaktır.
Sınıflandırılmış tüm araştırmaları korumak birinci öncelik olduğundan, kaçış erişimi belli hafifletici koşullar dahilinde reddedilebilir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #57 :
13 Haziran 2008, 22:34:22 »
ANNETTE BIRKIN
Sherry Birkin'in annesi ve G-Virüsü'nden sorumlu olan adam William Birkin'in eşi. Anette; William, G-Virüsü'nü bulmadan 2 yıl önce kızlarını doğurmuştur. Bir anne olduktan sonra bile bu durum, kocasına duyduğu aşk dışında, araştırmasında ilerlemesini engelleyemedi. Biyolojik felaket, şehrin tamamına yayılmadan hemen önce kızıyla irtibat kurmuş ve polis karakoluna sığınması için ona talimat vermiştir. Sherry'le buluşmak için çıktığı yolculuğunda, William'ın G-Virüsü'nün peşinde olan Ada'yla karşılaşmıştır. Ayrıca Annette, Ada'yı korumasından dolayı Leon'un da bir ajan olmasından şüphelenmiş olsa da; Sherry'i arayan mutasyona uğramış William'ı bulduğunda Annette, kızını kurtaracak bilgiyi Leon'a vermiş ve kesin olarak William'ı durdurmaya azmetmiştir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #58 :
13 Haziran 2008, 22:38:41 »
G-VİRÜSÜ ANTİJENİ
"ŞEYTAN" KOD ADLI G-VİRÜS AŞISI
G-Virüs tarafından enfekte olmuş herhangi bir özne, henüz G-Virüsü'yle enfekte olmamış canlı bir ev sahibi içine bir embriyoyu emdirme yoluyla çoğalmaya teşebbüs edecektir. Ev sahibince reddedilmediği sürece embriyo, DNA'larını yeniden yazacak şekilde bir moleküler düzeye doğru ev sahibinin hücrelerine bulaştırdıklardıklarıyla, kadameli hücresel bir istila işlemi üstlenecektir.
Başkalaşım bir kere tamamladı mı yeni enfekte olmuş ev sahibi, bu kendini çoğaltma döngüsünü devam ettirme yeteneğine sahip olacaktır. Gidişatı yürütecek süreç açısından zaman süresi, özneden özneye değişecektir. Hücresel istilanın erken evrelerinde bu başkalaşım ilerleyişini, G-Aşı Antijeni'nin idaresi sayesinde durdurmak mümkündür. Muamele ayrıntılarının sentezlenişi aşağıdadır.
Aşının oluşturulması, kök aşıyı zorunlu kılar.
ŞEYTAN sentezi son derece hassas bir süreç olduğundan, ortamdaki ve sıcaklıktaki en ufak değişiklikler bile kaliteyi başkalaşıma uğratabilir. Uygun sonuçlar için dikkatli muhafaza edilmesi gerekmektedir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #59 :
08 Temmuz 2008, 15:23:49 »
G'NİN İKİNCİ BİÇİMİ
Bu biçim, G-Virüsü'nün yaratıcısı Doktor William Birkin'in dönüştüğü şeydir. Virüs, William'ın vücudunun denetimini ele geçirmesiyle, yeni organların görünmesi, açıkça G-'ye özgü bir olgudur. Mutasyonları, yeni kemik ve deri dokularıyla beraber kendi yeni başıyla ilişkili tamamen yeni bir beyni kapsayacak şekilde yayılım göstermiştir. Diğer mutasyonlar, sağ elindeki dışarı doğru büyüyen büyük pençeyi ve sağ omzundaki göz kürenin daha büyük bir şemailini içermektedir.
Yazdır
Sayfa:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...