Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil Chronicles Serisi
//
Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
36526
146
Yazdır
Sayfa:
1
...
12
13
[
14
]
15
LW
Site Kurucusu
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
«
Yanıtla #130 :
22 Kasım 2013, 02:54:51 »
GÜNEY AMERİKA YARASALARI
Bu yarasalar enfekte çiçeklerin özünü emmiş ve böylelikle de kendi kendilerini enfekte etmişlerdir. Rockfort Adası'ndaki yarasalar gibi, sürüler hâlinde avlarına saldırma alışkanlığına sahiptirler.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #131 :
22 Kasım 2013, 03:20:28 »
JABBERWOCK S3
Javier tarafından satın alınmış deneysel bir biyolojik silah. Bu yaratığı geliştiren kuruluş hakkında çok az şey bilinse de Umbrella'ya rakip olarak düşünülmemelidir. Jabberwock S3, Umbrella'nın B.O.S.'u Banderstanch'ten epeyce alıntı yapılmış gibi görünür. Bu biyolojik silahın özellikleri T-Veronica Virüsü tarafından geliştirilmişti. Her biri benzer bir güce sahip üç adet orak şekilli kolu vardır. Savunma şeklindeyken, vücudunu korumak için bu kolları kullıanarak mermileri, kendisine karşı etkisiz kılar. Zekası, komutları anlayacak şekildedir ve çeşitli durumlar altında görevini gerçekleştirebilir.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #132 :
22 Kasım 2013, 03:30:51 »
IVY +YX
Sıcak ve nemlik iklimlere karşı en uygun hâle getirilmiş Ivy. Bitki kökenli olduğundan dolayı ılıman iklim koşullarına çok uygundur.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #133 :
22 Kasım 2013, 14:39:05 »
KUTSAL YILAN SUÇ ŞEBEKESİ
Javier'ın örgütleyerek başında bulunduğu bu örgüt, Güney Amerika'da sabit varlığı olan bir suç şebekesidir. istisnasız olarak, hainleri vahşice cezalandıran "korku yollu kontrol" sistemine dayalı olan bu örgütün, lidere kayıtsız şartsız uyma şeklinde bir kuralı vardır.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #134 :
22 Kasım 2013, 17:15:59 »
JAVIER'İN KONAĞI
Ampora denilen bir yerdeki ormanın derinliklerine gömülü geniş bir binalar topluluğu. Burası yalnızca Javier'in özel ikametgahıdır, bunun dışında suç örgütünün üssü başka bir yerde bulunmaktadır. Öyle olsa bile bu binalar topluluğu, gerillaların ve hükümet kuvvetlerinin saldırılarına karşı çok iyi korunmaktadır.
Sabit paralı askeri birliği küçük olmasına rağmen tüm civara, çok sayıda B.O.S., tuzak ve en son savunma sistem
konuşlandırılmıştır. Bir "ikametgah"tan ziyade "müstahkem kalesi" terimi, çok iyi korunan bu binalar topluluğu için daha iyi bir tanım olurdu.
Ayrıca bodrumda, Javier'in acil durumlarda kaçabileceği bir bomba sığınağı da vardır. Üstelik bu binalar topluluğu, sel ve biyolojik felaket gibi bu türden olağanüstü durumlara dayanacak şekilde inşa edilmiştir.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #135 :
22 Kasım 2013, 21:14:04 »
KRAUSER'IN İLETİŞİM GEÇMİŞİ 3
Jack Krauser: Kasabayı görebiliyorum. Neredeyse vardım.
Hannah: Kontrol noktaları çoğunlukla sınır boyunca yer aldığından, senin için bir sıkıntı olmayacaktır.
Jack Krauser: Peki bu Leon denen adam nerede?
Hannah: O, planlanan yere zamanında vardı. Buluşma noktası aynı.
Jack Krauser: Oraya uçtu mu?
Hannah: Evet. Cessna ile oraya uçuyordu ancak vurularak sulak alana düşürüldü. Oradan da
yürüyerek hedefine ulaştı. Yine de başka bir yolculuk yapmış ta olabilir.
Jack Krauser: Sam amca onu seviyor olmalı.
Hannah: İkinizde aynı insanlar için çalışmıyor musunuz?
Jack Krauser: Leon'u bilmem ama ben herhangi bir organizasyona sadık değilim. Günün sonunda onların tek istedikleri sonuçtur. Ben de bunu sağlarım. Tabi ki uygun bir fiyat karşılığında.
Hannah: Demek sen kiralık bir silahsın.
Jack Krauser: Hmph, bununla ilgili bir sıkıntın mı var? Bak, insanların benim hakkımda düşündükleri umurumda değil. İşimi yapar, çeker giderim. Eğer günün birinde tekrar beraber çalışacaksak, varsın öyle olsun.
Hannah: Sen ve Leon'un olağanüstü yetenekleri olmadan bu görevin başarılı olması mümkün değil. Bunu kesin olarak söyleyebilirim. İkinizde ün ve rüşvete önem vermediğiniz için seçildiniz.
Jack Krauser: İnsanlara hak ettiklerinden daha fazla değer veriyorsunuz. Ne olursa olsun, başarısız olmayı düşünmüyorum. Arkana yaslan ve erkek işini bana bırak. İstasyona geliyoruz gibi görünüyor. Çıksam iyi olur.
Hannah: Görevine başlama zamanın geldi. Bu kanalı bozacağım, buradan itibaren kendi başınasın. Dikkatli ol.
Jack Krauser: Tamam, görüşürüz.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #136 :
23 Kasım 2013, 10:15:18 »
JAVIER'İN ANDICI (1991)
24 Şubat
Şu adamın... Ashford Ailesi'yle bağı var gibi görünüyor olsa da ona tam olarak güvenemem. Ancak virüs tedavisi hakkındaki sahip olduğu bilgiyle ilgileniyorum. Hilda için ya şimdi ya da asla. Zannedersem, adam ona "T" demişti... Yarın test edeceğim.
30 Nisan
Hilda'nın daha iyi olduğunu görmekten mutluyum. Besbelli ki verilen virüs işe yaradı. İki ay sonra, gücünün çoğunu geri kazandı. Vücuduna yayılan kanser, mucizevi bir şekilde yok oldu. Şimdi, yalnızca bilinci geri gelene kadar beklemem gerek. Hilda, seni tekrardan iyi edeceğim. Her şeyi feda etmek zorunda kalsam da fark etmez.
6 Mayıs
Her şeyi güzellikle yapmış olsa da, o gösterişçi hıyarın bana fiyat yükseltebileceğini sanmasına inanamıyorum. "T" yerine geçerli olan başka bir kanal buldum. Bu seferkine "V" deniyor ve bana söylenene göre bu, çok daha mükemmel bir virüsmüş. Bunun doğru olup olmadığını öğrenmem gerek. Eğer benden faydalanarak paçayı kurtarabileceğini sanıyorsa başından aşağı kaynar sular dökülecek. Mesele para değil. Kimse, beni aptal yerine koyamaz.
11 Mayıs
Neden? Neden bilinci yerine gelmedi? Vücudu iyileşeli çok oldu... Anlamıyorum. Bu, yalnızca yaşama arzusunun yeterli olmayışından mı kaynaklanıyor? Virüsün bir yan etkisi olabilir mi? Ama ona, virüsü vermeyi kesersem tekrar zayıf düşecek. "V" hakkında hâlâ hiç bilgim yok. Ne yapmalıyım..?
20 Mayıs
Tanrım, lanet olsun sana. Hayat dediğin bu mu? Hayat dediğin basitçe canlı olmak mı? Ah Hilda, beni bırakma. Seni kaybedemem!
14 Haziran
Hayatın anlamını sorgulamam ahmaklık. Amacımı yerine getirecek güç ve imkanlara sahibim. Bu amaçsa eşimi hayatta tutmak. Yakında, Hilda'yı özel bir tesise taşıyacağım. Bir daha onu halk arasına çıkaramam. Hilda'nın hayatı benim ellerimde ve de onu korumalıyım.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #137 :
24 Kasım 2013, 01:09:34 »
HILDA'NIN İKİNCİ BİÇİMİ
Javier'in eşi Hilda, 11 yıl önce bilinmeyen bir hastalığa yakalanışının ardından, tedavi adına kendisine T-Virüs uygulanarak yaratığa dönüşmüştür. Bütün düşünme yapısını önceden kaybettiğinden hareketlerini, doyumsuz açlığı yönetir. Javier ve Manueal'nın sözlerine verdiği tepkilerine bakılacak olursa, hâlâ önceki yaşamından belli belirsiz anılara sahiptir.
Büyük boyutuna karşın, karada bile hızlı hareket etmek için güçlü kollarını kullanabilir. Zayıflığı başı ve açıktaki beynidir; fakat iyi bir atış, ancak yüksek bir noktadan yapılabilir.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #138 :
03 Ocak 2019, 03:23:26 »
GÜNEY AMERİKA KARINCASI
T-Veronica'yla enfekte olmuş Güney Amerika'daki ormanda yaşayan karıncalardır. Alexia'nın oluşturduğu karıncalara çok yakından benzerler.
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #139 :
03 Ocak 2019, 03:25:39 »
PARALI ASKER ZOMBİLERİ
Enfekte olup zombiye dönüşmüş Javier için çalışan askerler. Javier'in, bu zombileri, çılgınlıkla kasten oluşturduğu sanılmaktadır. Esasında bu askerler, Javier'in konağındaki güvenlik kuvvetinin üyeleriydi. Hâlâ daha patlayıcı madde taşırlar.
Yazdır
Sayfa:
1
...
12
13
[
14
]
15
« önceki
sonraki »