Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil Chronicles Serisi
//
Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
39006
146
Yazdır
Sayfa:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
15
LW
Site Kurucusu
Ynt: Resident Evil: The Darkside Chronicles Belgeleri
«
Yanıtla #110 :
22 Ağustos 2009, 18:20:53 »
KRALİÇE KARINCA RAPORU
Bir kraliçe karıncanın genleri içinde çok eski bir virüsün kalıntılarını keşfinden sonra, karınca araştırmalarına yoğunlaştım.
Karıncaların ekosistemi, benim için tam anlamıyla biçilmiş kaftan görünüyor. Her karınca yuvasında bir kraliçe karınca bulunur ve oradaki asker ile işçi karıncalarsa, kraliçenin köleleridir. Hepsi hayatlarını kraliçeye adarlar.
Kraliçe karıncanın ölümü, tüm karınca yuvasının ölümü demektir. Buna karşın kraliçe yaşadığı sürece asker ve işçi karıncaların yerleri kolayca doldurulabilir. Bulduğum bu bağ, ben ve cahil kitleler arasındaki bağa çok beziyor.
Spencer'ın ortaya çıkardığı Ana (Progenitor) Virüs'le, kraliçe karıncanın genlerini birleştirmem vasıtasıyla uygun bir virüs oluşturmayı başardım.
Bir deney öznesi olarak kendi işe yaramaz babamı kullandım; ancak tahmin ettiğim gibi virüs, babamın beyin hücreleri ve dış bedeninin büyük bir bölümünde tam bir tahribatı tetikleyerek, hücrelerinde hızlı bir değişime neden oldu.
Ayrıca vücudu içerisinde, karşısında mavi bitkinin bile etkisi olmayan, özel bir zehirli gaz türü meydana getirdi. Bu yüzden acil durumlara yönelik olarak bir antidot ürettim ve onu, B2 katındaki silah/kimyasal ambarına istifledim.
Bu virüsü, tasavvur edilemez potansiyelinden dolayı "T-Veronica" virüsü diye adlandırmaya karar verdim. Bu mükemmel virüsün gücünden, bütünüyle nasıl istifade edeceğimi öğrendiğim vakit, araştırmam nihayet tamamlanmış olacak.
Alexia Ashford
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #111 :
05 Eylül 2009, 17:09:11 »
VİRÜS ARAŞTIRMA RAPORU
Kraliçe karıncadan sağladığım "T-veronica" Virüsü üzerindeki çalışma devam ediyor. Virüs üzerine araştırma yaptıkça, sahip olduğu potansiyelin oranından da o derece etkilendim.
En sonunda virüsü, kendi bedenime aşıladım ve gücünden bütünüyle nasıl istifade edeceğimi keşfettim. Babamda yaptığım hatayı tekrarlamamalıyım. Aşırı düşük bir sıcaklıkta, virüsün faaliyetini bastıracağım, ki böylece hücrelerim yavaşça değişim geçirecek.
Hesaplamalarım, vücudumun 15 yıldan önce bağışıklık kazanamayacağını ve virüsle bir olamayacağını gösteriyor.
O güne dek, beceriksiz; ama sadık bir asker karınca olan erkek kardeşimle içinde bulunacağım kapsüle güvenmekten başka çarem yok. Bana göre sınırsız güç kazanmak için, bazı risklerin alınması gerekir.
Uyandığım zaman kraliçe olacağım ve "T-Veronica" Virüsü, evlatlarım tarafından tüm dünyaya salıverilecek. Dünyadaki her bir canlı, bana hizmet etmek için var olacak.
O an dünya, noksansız bir ekosisteme kavuşacak, tıpkı bir karınca yuvası gibi; fakat çok daha büyük ölçeklisi.
Alexia Ashford
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #112 :
05 Eylül 2009, 23:10:06 »
ALFRED VE ALEXIA 2
Alfred: Alexia, şimdi sıra sende.
Alexia: Tanya, 15 yıl oldu. 15 senedir bana merakla baktın. Kapıyı kapattığımda bile gözlerimin içine bakardın. Benden korktuğuna eminim, huzursuzluk uyumadan önce herkese gelir. Geleceğine ait düşüncelerin ani bir beyaz ışıkla temizlendi. Aynısı benim için de geçerli. Ne hissettiğimi hissetmeni ve her tattığımın tadına bakmanı istedim. Aynı IQ, aynı yaş, aynı fiziksel yapı, aynı kan türü, bütün dünya'yı aradım ve seni bulduğumda, araştırmalarım daha belirgin oldu. İnsan hücrelerinin kriyojenik uykuda geçirdiği değişiklikler... Zaman içinde donmuş bir insanın beyin dalgaları... Bu veri varyasyonları araştırmamın karşılaştırması için referans niteliğindedir. Tanya, teşekkür ederim. Senin sayende birçok şey öğrendim. Böylece senin 13. doğum gününü 15. kez kutluyoruz. Doğum günün kutlu olsun, ölümsüz on üç.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #113 :
10 Eylül 2009, 23:15:48 »
KOD VERONICA RAPORU
Araştırmayla geçen uzun yıllardan sonra, nihayet insan zekasını belirleyen kalıtım ögesini tespit ettim.
Ben bile, ögenin temel uyumunu yeniden düzenlemekle suni zekanın mutlak değerini işlemeye vakıf oldum.
Ardından bir vakitler azametli atamız olan şahsın genini örnekleyip kalıtım ögesini işledim, sonra da bir vekil anneye döllenmiş yumurtayı aşıladım.
İkizlerin, biri erkek diğeri kız olarak doğacaklarını hiç beklemiyordum doğrusu. Erkek olan, normalden daha yüksek bir zekaya sahipti; fakat bir dahi olarak kabul edilmesi için yeteri kadar yüksek değildi.
Buna karşın kız ise, kolayca bir dahi olarak sınıflandırılmasına olanak veren eşsiz bir zekaya sahipti. İşte tam olarak aradığım oydu, bizim yeniden hayat bulan azametli atamız.
Her ikisi için çoktan uygun isimler buldum bile; kızın adı Alexia olmalı, erkeğinkiyse Alfred.
Alexia'nın, Ashford Ailesi'nin adını, mutlak bir ihtişamla göklere çıkartacağından eminim.
Alexander Ashford
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #114 :
10 Eylül 2009, 23:24:54 »
WESKER'IN MESAJI
Wesker'ın kendisi tarafından oyulmuş mesaj.
Şöyle yazıyor: Bu oyunu ben kazandım
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #115 :
11 Eylül 2009, 00:40:39 »
T-VERONICA
Dahi araştırmacı Alexia Ashford tarafından oluşturulmuş virüs.
Herhangi bir dağılım* kazasını önlemek açısından, virüsü yetiştirmek için Antarktika üssünün sert iklimini seçmiştir.
Virüsün kalıtım yoluyla kazanacağını umduğu, "mutlak hakimiyetle aynı türdeki diğer tüm organizmaları kontrol edecek güç" niteliğine sahip olan kraliçe karınca DNA'sını kullanmıştır.
Bundan dolayı da, ev sahibiyle bir olmak ve ev sahibinin bozulmamış bilinçli zihnini terk etmesi için, düşük sıcaklıkta uzun bir kuluçka döneminin (en azından 15 yıl) yaşanması gerekmektedir.
Alexia da, virüsle tamamen bir olmayı başarma çabasıyla kendini, kriyojenik** bir uykuya yatırdı.
Dağılım yeteneğinin şaşırtıcı doğurganlığı, zaten var olan ekosistemleri yok ederek kendini sonsuza kadar eşlemesine izin verir.
Belge Dışı Not: *Çok ince katı yapıdaki partiküllerin bir sıvı madde içinde homojen şekilde dağılması işlemidir.
Belge Dışı Not: **Bir insan bedenin gelecekte tekrar hayata gözlerini açması amacıyla o bedenin çok düşük sıcaklıkta dondurulması, yani soğuk uykuya yatırılması.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #116 :
11 Eylül 2009, 15:18:28 »
IŞIN ATEŞLEYİCİ
Çok yüksek bir hızda gazlaşmış enerji mermileri ateşleyebilen etkili bir silah. Organik yaşam biçimlerine karşı baskın bir yok edici güce sahiptir. Alexander bunu, Alexia'nın olası kontrol dışına çıkma durumundan duyduğu kaygıyla gizlice geliştirmiştir. Özel özel bir batarya vasıtasıyla üretilen enerji mermisi, belirli bir zaman aralığında kullanılabilir.
Karmaşık hatta nazik bakım gerektiren ve de çalışma maliyetini arttıran yapım malzemeleri ile son derece yüksek maliyetli katalizörü göz önüne alındığında, bu teknolojik dönüşümü seri olarak üretmek zor olurdu.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #117 :
27 Eylül 2009, 16:07:56 »
ALEXANDER'IN PUSULASI
Babam Edward, aynı şeklide kendisi de soylu bir kandan olan Lord Spencer'la işbirliği yaparak Ata (Ana) Virüsü'nü keşfetmişti. Askeri kullanım amacıyla virüs üzerinde çalıştılar. Neticede araştırmaları bir şekil aldı. Ata Virüsü'ne ait bir türevi "T-Virüs" diye adlandırdılar. Araştırmalarını gizlemek içinse, Umbrella Şirketi'ni kurdular. Ben, biyogenetik alanında ihtisas yapmıştım ve babamın araştırmasına destek olayım diye çok gizli bir tasarıya dahil edilmiştim. Ancak araştırmam zor bir evreye geçti ve tasarının ortasında babam öldü. Şimdi, T-virüs'ün araştırma sahasındaki büyük çekişmede olduğu gibi, diğer araştırmacılara karşı ciddi bir zarar içerisindeyiz. Azametli atamız Veronica'nın kurduğu Ashford Ailesi'nin onurlu adını utandırdım.
Eğer hiçbir şey yapılmazsa, Umbrella, Spencer'ın yönetimine geçecek. Spencer'a fark ettirmeden tasarıyı, olabildiğince hızlandırmam gerek. Uzunca bir süre düşündükten sonra, geniş çaplı bir ileri düzey araştırma tesisi kurmakta karar kıldım. Tesis, Antarktika'daki terk edilmiş maden içerisinde yapılandırdığım nakliye terminalinde bulunacak ve içerisine bir oda inşa edeceğim. Yapı, merhum George Trevor'ın mirası olan konağımın tasarımına çok benzeyecek. Orada güzel anılarımı yaşatabileceğim... Güvenlik gerekçesiyle bu gizli tasarıya bir kod adı vereceğim. Bu da, Ashford Ailesi'nin, tekrar hayat bulmasını arzuladığım güzel atası "Veronica"nınkiyle aynı ad olacak. Araştırma sonucumun, onun ismi kadar ihtişamlı olacağından ve Ashford Ailesi'ne, şerefini tekrar geri kazandıracağından hiç şüphem yok.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #118 :
18 Ekim 2009, 21:02:16 »
CANAVAR STEVE
Steve Burnside'ın, Alexia tarafından T-Veronica'yla enfekte edildikten sonraki hâli. Vücudu, virüsle sükunet içinde bir olmayı başaramayarak bir canavar hâline gelmiştir. Virüsün beyni üzerindeki etkileri nedeniyle, bütün sağduyusunu ya da benliğini kaybetmiştir. Steve artık, hiçbir dost veya düşman kavramı olmadan yalnızca saldırmak için yaşar. Etkileyici yeni canavar gücü, baltasını tek bir sefer sallamasıyla, ona taştan bir heykeli yok edecek olanağı sağlar. Açığa çıkmış kalbine saldırmak onu yavaşlatsa da; muazzam hızı, neredeyse ondan kaçmayı imkansız kılar.
LW
Site Kurucusu
«
Yanıtla #119 :
10 Haziran 2010, 19:06:08 »
ALEXIA'NIN İLK BİÇİMİ
İnsan biçiminin büyük bir çoğunluğunu hâlen korumaktadır ve kanı, artık havayla temas sonucunda alev alır. Yüzünün yarısı hariç tüm vücudunu örten sağlam bitki derisi, son derece sert olup mermileri saptırabilir.
Yazdır
Sayfa:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
15