Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 8692
  • 29

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil 3: Nemesis (1999) Belgeleri
« Yanıtla #10 : 17 Ekim 2010, 02:48:57 »
MUHABİRİN PUSULASI

Sonunda, bu şehirde ciddi ciddi yaşanmakta olan "Yamyamlık Hastalığı"nı ispat etmek için ihtiyacım olan kanıtı buldum. Bir adam resmen ölümüne insanları yiyordu. Aynı vahşi bir hayvan gibi yeni bir et parçası koparıverdi. Tam anlamıyla iğrençti. Ayrıca pek çok insanın da şu an, bu hastalığa maruz kaldığı söylentileri kulağıma çalındı. Ancak bahsi geçen hastalığın nedeni henüz bilinmiyor. Bu, mevcut hastalık başka bir gizem mi acaba? Bunun üzerine gitmem gerek...

Yamyamlık hastalığı yüzünden Raccoon Şehri'nde sıkıyönetime geçtiler. Şehrin dışındaki medyayla irtibatımı kaybettim; ama pes edecek değilim. Bir gazeteci olarak gözlerimi yummadan ilerlemeye devam edeceğim. Bu insanlara ve işime karşı bir yükümlülüğüm var. Şimdilik hastalığın, ülke çapında yayılmış olduğunu sanmıyorum. Bu şehrin, kendi oluşum ve kurtuluşunun anahtarını elinde tuttuğuna inanıyorum. Hatta bundan eminim.

Ordu, insanların kaçıp da hastalığı yaymasına engel olmak için şehrin etrafına barikatlar kurdu. Çoğu vatandaş ya öldü ya da hastalıkla temas hâlinde. Şehrin karantinaya alınmasının doğru karar olduğunu bilsem de, kendime acımadan edemiyorum. Isırılmış ya da enfeksiyona uğramış olmam, hiç sorun değil. Kaderim çoktan mühürlendi. Geri kalan tek şey gazeteciliğim. Bu ölümcül hastalığın gizemini çözene kadar pes etmeyeceğim. Şu an, hastalığın yalnızca hava yoluyla değil de bir takım başka yollarla da yayılabildiğini keşfettim.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Ekim 2010, 02:49:03 »
TEKNİSYEN'İN KAYDI

Yeni işinden korktuğunu biliyorum Kevin, bu yüzden sana trenlerin ile nasıl iyi geçinebileceğini anlatacağım. Görüyorsun ki bu vagonlar, 1968'de yapıldı ve Avrupa'dan ithal edildi. Bazı zamanlar etkili değiller fakat basit, kararlı ve güçlü olduklarından hala kullanılıyorlar. Her zaman onlara güvenebiliriz. Eğer kötü günleri olursa ve arızalanırlarsa, devrelerine iyice bakman gerekli. Sorunları bulduktan sonra onları kolayca tamir edebilirsin.

Eğer parçaları kontrol edersen, bu tür arızalar ile karşılaşmayacağına eminim. Eğer onları kontrol etmeyi unutursan, bu eski trenler elbet problem yaratacaklardır. Herhangi bir şeyi değiştirmen gerekirse, uygun parçaları seçmelisin. Uygun parça dediysem, diğer orijinal parçasını bulamasan bile, uygun yeterlikte çalışan bir şeyler bulmanı kastediyorum. Yakıt için bile, bu trenler için her zaman iyi kalitede yakıt hazırlaman gerekir.

Sakın unutma Kevin, insanlar birbirlerine ihanet edebilirler fakat bir makine asla ihanet etmez.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 17 Ekim 2010, 02:49:13 »
İDARECİNİN RAPORU

Yeni görevine başlamadan önce, lütfen sana öğüt vermeme izin ver. Depodaki bazı ilaçlar değişkendir ve sıcaklık ya da nem değişkenliğinden dolayı bozulabilirler. Bu yüzden oda sıcaklığını, her zaman aynı seviyede tutmayı unutma sakın. Her gün bizzat kontrol et. Bilgisayar, saat başı durumu kontrol etmesine bile makine bile değildir. Bu cihazların aslında insanlar tarafından kullanılan araç olduğunu sakın unutma.

Depoya personeller tarafından yapılan tüm girişi ve çıkışları kontrol etmelisin. Bir çok tehlikeli ilaçlar o depoda, eğer onlardan biri kaybolursa ciddi bir problemle karşı karşıya kalırsın. Depo kapısı her kilitlidir fakat birisinin içeri girmesine izin verdiğin zaman onların ellerindeki dökümanları almayı unutma. Hepsinden önemlisi, eğer şüpheli bir şeyler bulursan, patronun ile hemen irtibata geç.

Eğer kapıyı kilitleyen şifreyi unutursan, şifrenin herkesin bildiği bir kelime olduğunu hatırlamaya çalış. Unutma ki yeni bir ürün gönderildiğinde, şifre yenilenecek. Şifreyi her zaman terminaldeki bilgisayardan yönetici olarak girebilirsin.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Ekim 2010, 02:49:20 »
GÖREV FAKSI

"Emir Kağıdı"

VT-J98 adlı sıvı ilaç NE-T tipi virüsü geliştirmek için uygundur. Bu nedenle, ilave miktarlar sipariş etmemiz gerekecek.

U.E. Altıncı Laboratuvar.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #14 : 17 Ekim 2010, 02:49:27 »
DARIO'NUN PUSULASI

Elimde olmadan, acaba bu yazılanları herhangi biri harbiden okuyacak mı diye merak ediyorum; fakat bunları yazmak, her şeye rağmen aklımı başımda tutmama yardım ediyor.

Şu ölümden dönmüş canavarlar, beni yiyip bitirdikten sonra kasabayı kapatmaktan sorumlu olan Amerikan askerinin, benden kalanları bulmaları hâlinde epey eğleneceklerine eminim.

Yani böyle mi bitecekti? Ölmek istemiyorum. Henüz hazır değilim.

Eşim, kızım, annem... Ailemin tamamı öldürüldü. Ama hiçbiri önemli değil artık. Şu an, kendi canımdan daha önemli bir şey yok. Bu kadar basit.

Sonumun böyle olacağını hiç hayal etmemiştim. O kadar çok yapmak istediğim şey vardı ki. Bir tezgahtar olmaktansa, imkanım varken bir yazar olma konusunda çabalamalıydım. Her zaman yapmak istediğim buydu; ama annem bana hep "sen kimsin, olmak kim," demekle yetindi.

Neden beni hiç dinlemedi ki?

Anlaşılan bu, dâhi romancı muhteşem Dario Rosso'nun sonu.

Hayatının en güzel zamanında ölüyor...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #15 : 17 Ekim 2010, 02:49:33 »
OPERASYON TALİMATI

UBCS Eko Ekibi İçin Emir:

Şehir merkezini zombi istilasından temizleyin ve daha sonra hayatta olan sivilleri saat kulesine tahliye edin. Siviller içinden Umbrella mensubu olan çalışanlara öncelik vermeyi unutmayın. Alarm hâlinde kalmaya dikkat edin; çünkü enfekteler büyük bir dayanıklılığa sahip olup hiçbir tereddüt göstermeksizin saldıracaklardır.

Tahliye Prosedürü:

1. Görev tamamlandığında ya da başarı ihtimali kalmadığı takdirde hemen tahliyeyi gerçekleştirin.

2. Banliyölerde bekleyen bir helikopteri, saat kulesinin önündeki avluya mevzilendireceğiz.

3. Tahliye için hazır olduğunuz zaman, helikoptere sinyal vermek için saat kulesinin çanını çalın.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #16 : 17 Ekim 2010, 02:49:39 »
SANAT RESMİ KARTPOSTALI

Antika saatlerden oluşan bir kartpostal resmi.

Altına şu mısralar basılmış:
"Tanrıça'ya ruhunu teslim et. Onun huzurunda dua için ellerini birleştir."

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 17 Ekim 2010, 02:50:43 »
PARALI ASKERİN CEP DEFTERİ

26 Eylül

Göreve başlayalı sadece birkaç saat oldu ancak takımdan sadece ben ve Campbell hayatta kaldık. Şehirdeki zombi sayısı tahminlerimizin çok üzerinde çıktı. Bu şehir için umut kalmadı. Hali hazırda virüsten etkilenmemek için antikor aşısı olsak ta bunun işe yarayacağından emin değilim. Bu durumdan nasıl kurtulacağımı bile bilmiyorum...

27 Eylül

Saat kulesine girmeyi başardık. Çaresizliğimizden bazı yaralı üyelerin silahlarını çaldık ve ve hayatta kalanları yem olarak kullandık. Savaşta hayatta kalmak için bize bunlar öğretildi, fakat bu durumdan hiç memnun değilim. Bununla birlikte saat kulesinde bir kız göründü. Sağ kalanlardan biriydi. Açlıktan ölmeden önceki kız kardeşime benziyordu.

28 Eylül

Mümkün olduğunca çabuk tahliye etmek istedim, fakat kız reddetti. Babası, eşinin huzurlu bir şekilde dinlendiği şehri terketmek istemediği konusunda ısrarlı. Gerçekten kızı kurtarmak istedim, fakat Campell, "tek umrumda olan kendi yaşamlarımız" bundan önce düşündüğüm şey buydu, fakat şimdi... Saat kulesi tehlikeli bir yer haline geldi ve artık daha fazla hata yapmak istemiyorum...

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 17 Ekim 2010, 02:50:53 »
HASTANE MÜDÜRÜNÜN GÜNLÜĞÜ

10 Eylül

Bu hastalar ilk önce kangrenden ve kanlarının tıkanmasından muzdarip. Ardından akılları da yavaşça kötüye gidiyor ve en sonunda akıllarında hiçbir şey kalmıyor. Merhamet için olsa bile bunları öldürmek gereksiz, ne de olsa bunlar zaten ölü...

Bu hastalık, daha önce gördüğüm hiçbir şeye benzemiyor. Akıllarını kaybeden hastalar, kana susamış, aç et yiyici yaratıklara dönüşüyorlar ve vahşi hayvanlar gibi hareket ediyorlar.

18 Eylül

Başka bir hasta hastaneye başvurdu. Bu hastalığın ilk belirtilerine sahip semptomları gösteriyor, fakat... birkaç geçen gün boyunca uyuyamadım. Bu hastaların zombilere dönüşmesine müsaade edemem. Ben sıradan bir vatandaş değilim. Bir doktorum. Eğer ölsem bile, klinik belgelerim bir tedavi bulunması için bağışlanacak.

26 Eylül

Zombileşen hastalara karşı olan savaşımız esnasında bir çok doktorumuzu ve personelimizi kaybettik. Bu şartlar altında hastanedeki durumu korumak mümkün değil. Ve benim için çok geç olduğunu biliyorum. Ben de tüm hastaların hissettiği aynı kaşıntı ve açlığı hissetmeye başlıyorum. Benim için artık çok geç.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #19 : 17 Ekim 2010, 02:50:58 »
FOTOĞRAF D

Zombiler yürüyor.

Arka tarafında "T-Virüsü'nün etkileri," yazıyor.