Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 8680
  • 29

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil 3: Nemesis (1999) Belgeleri
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2010, 02:45:55 »
SAAT KULESİ KARTPOSTALI

Bir saat kulesine ait kartpostal.

Arka tarafına şöyle bir açıklama basılmış:
"Bir kent simgesi:
Aziz Michael Saat Kulesi."

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2010, 02:46:03 »
FOTOĞRAF A

Polisler ivedilikle hareket ediyorlar.

Üstüne "27 Eylül" tarihi atılmış.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2010, 02:46:09 »
MARVIN'İN RAPORU

24 Eylül

Daha şafak sökmeden belediyeye ait yapıya, hırsızlık girişiminde bulunulduğuna dair ihbarlar aldık. Girişte bulunan mücevher ile donatılmış saat zarar görmüş. Saatin üzerine yerleştirilmiş olan on iki değerli taştan ikisi kayıp.

Bu noktadaki görev yapan memurların eksikliğinden dolayı, bu davanın araştırmasını askıya almaktan başka çarem yok.

İmzalayan,
Marvin Branagh

26 Eylül

42 yaşındaki restoran sahibinin otopsisine dayanarak, kaybolan değerli taşlardan birinin yerini saptadım. Görünüşe göre restoran sahibi, saat sabah 10 sıralarında polis karakoluna sığındı ve burada 10 dakikalık semptomlar sonunda vurularak infaz edildiği anlaşıldı.

Şehrin sıkı yönetimde olmasından dolayı, bu davayı askıya almak zorunda kaldık. Bu süre zarfında elimizdeki değerli taşı "delil" olarak tutacağım.

İmzalayan,
Marvin Branagh

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2010, 02:46:15 »
DAVID'İN PUSULASI

Sonunda aklımı kaybettim... Bütün bu olanlara hâlâ inanamıyorum. Dün bir adamımızı daha kaybettik. Meyer, en iyi nişancılarımızdan biriydi. Zombiler tarafından baskına uğradığımız esnada paniğe düşmüş hâldeyken, o gelip beni kurtarmıştı.

Fakat borcumu ödeme zamanım geldiğinde bense, kaçtım. Hâlâ bana seslenişi kulağımda. Akabinde gelen çığılıkları da öyle. Ve en kötüsü, Meyer'ın kemiklerinden sıyrılan etinin çıkardığı o sesler de... Korktum.... Dehşete kapıldım.

27. gün. Hayatta kalma savaşı devam ediyor. Barikatları aşmaya çalışan epeyce bir zobminin icabına baktım. Şu ansa Viski'nin soğukluğun kırılmasını beklerken, yaşan ölünün teki üzerine Mossberg tüfeğimi boşaltıyorum. Bu avcı tüfeği, artık en yakın arkadaşım hâline geldi. Bununla az zombiyi yere gömmedim.

Dünün bilançosu olarak 13 adam kaybettik. Yaklaşık 3 saattir, toplantı odasında birkaç meseleyi hakkında tartıştık. Bütün bunlar boş yere zaman kaybı. Bu şişeyi bitirdiğimde, eski arkadaşım Mossberg, son bir bedeni daha yere serecek.* İşte huzur dediğin budur. Sabırsızlanıyorum...

Belge Dışı Not: *Kendini öldürmekten bahsediyor.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2010, 02:46:24 »
KENDO SİLAH DÜKKANINDAN FAKS

S.T.A.R.S. ekibindeki çocuklara,

Kardeşim Joe'dan size bazı güzel haberlerim var. Resmi kullanımlar için geliştirdiği yeni el silahının yapımını bitirdi. İsmi "M92F S.T.A.R.S. Özel" fakat o, bu silahı "Samurai Edge" olarak adlandırıyor. Bu silah, Kendo yapımı silahlar arasında en iyi denge yapısına sahiptir. Joe, eğer bu silah ile hedefinizi vuramazsanız, tabanca kılıfı içinde bir silah yerine diş halkası taşımanız gerektiğini söyledi.

Mallar, uygun dökümanlar ile teslim edilecektir. M92F'un yapımından ne denli harika parçaların kullandığını gördüğünüzde eminim ki şaşıracaksınız. Biliyorum ki bunu üreten iyi insanlara da teşekkür etmek isteyeceksiniz.

İçtenlikle,
Robert Kendo
Kendo Silah Dükkanı

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2010, 02:47:56 »
PARALI ASKERİN GÜNLÜĞÜ

1 Eylül

Altı aylık yoğun eğitimin ardından, vücudum tekrar şekle girdi.

Ben iyi bir askerdim, buna rağmen, ortada hiçbir sebep yokken idam edilmemi emretmişlerdi. İşkence görüp yalan itiraflar vermeye zorlandım.

Fakat idam edileceğim günün sabahında, bir mucize gerçekleşti. Şirket bana el uzattı ve yaşamım için ikinci bir şans tanıdılar.

15 Eylül

Tatilimi kısa tutup karargah ofisine geri döndüm. Gördüğüm kadarıylaysa dahil olduğum UBCS birimim, bir göreve atanmıştı.

Umbrella, şirket terörizmi ve özel kimselerin kaçırılma durumlarına karşı koymak için kendine ait bir milis kuvveti kurmakta. Ayrıca yasa dışı ürünlerden kaynaklanacak problemleri çözme konusunda uzmanlaşmış hafiyelere sahip olmaları da cabası.

Şu anda bu bahsi geçenlerden ikincisine mensubum.

28 Eylül

Dawn burada, fakat hâlâ bir kabusun içindeyiz. Bulunduğumuz yerde hiçbir değer yargısı yok. Yaşayan ölüler sokaklarda gezerek, hayattaki insanların etiyle besleniyorlar.

Tekrar bir şans verselerdi, idamı tercih ederdim. İdam sehpası, bu yere göre cennet sayılır.

Tek başıma tetiği çekmeye karar verdim, ümitle ölmüş bedenimin tekrar dirilmeyeceğini temenni ediyorum.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Ekim 2010, 02:48:27 »
ŞEHİR REHBERİ

Şehir rehberi
Şehrimizin izleri

Sevgili vatandaşlarımız,
Umbrella'nın cömert ve iyi kalpli kişilerine sayesinde şehir, barışcıl ve yardımseverdir.
Umbrella'den gelen büyük bağışlar; sosyal yardım çalışmaları, kamu hizmet kuruluşlarının inşası ve halkın huzurunun sağlanmasına kullanılmıştır.

1992 yılı, güzel şehrimizin belediye başkanı olarak beşinci yılımdı. O zamanlardan beri pek çok bağış ve zor işle şehrimiz belediye binasını yeniden inşa edebildi, son teknolojiye sahip bir hastane yapıldı.

Gerçekleştirdiğimiz bu başarılar onuruna aynı yıl,büyük bir heykelle ödüllendirildim. Heykel, belediye binasında bulunmaktadır.

Bu şehre, 35 yıldan daha uzun bir süre önce mühendis olarak geldim. Elektrik sistemlerinde ve teleferik kurulumunda katkıda bulundum. Bu güzel şehrin geleneğini izlemeye hayatımı adayacağıma da söz veriyorum.

Şehrin Belediye Başkanı
Michael Warren

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2010, 02:48:36 »
FOTOĞRAF B

Bir zombinin yakından çekilmiş görüntüsü.

Arkasında "SÜRMANŞET!" yazıyor.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2010, 02:48:51 »
FOTOĞRAF C

Polis Birlikleri tarumar oldu.