Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 966
  • 0

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
SP Item Açıklamaları (Outbreak: File #2)
« : 17 Ekim 2010, 13:33:46 »
SP Item Açıklamaları (Outbreak File#2)

SP item açıklamalarının ne olduğunu anlatmış ve Outbreak 1'e ait tüm SP itemlerin açıklama kısımlarını türkçe olarak çevirerek yazmıştık...

...Ve sonunda geldik serinin 2. (ve muhtemelen de sonuncu) oyununa. Yani File#2'ye. Bu oyunda da, tıpkı ilk versiyonu olan Outbreak 1'deki gibi, SP itemler mevcuttur ve aynı sayıdadır. Aynen eski oyundaki gibi burda da "Karakterlere Özel SP item-Bölümlere Özel SP item" ayrımı geçerlidir.

...Şimdi, hep birlikte karakterlere özel SP itemlerin açıklamalarını incelemeye başlayalım.

Kevin

Sparkplug lighter : Bir seyyar satıcı arabasında bulunmak için fazla "cool" bir madde...
"Make Up for Loss" : "Bilgi senin karar verme gücünü geliştirir, daima ahlak ve daha iyisi için çalış".. Hah.. Buna inanmıyorum..
Ball cap : Bu benim favori takımım. Umarım bu yıl flamayı biz kazanırız.
Flannel Shirt : İlginç bir flanel gömlek. Yumuşak bir yapısı var. Bu çok sınırlı sayıda üretilmiş birşey. İyiki de onu buldum !
Basketball Shoes : Bu ayakkabıların reklamında bir basketbol oyuncusu yıldız oldu. Bu şeyler cidden çok pahalıdır...
Cigarette Warning : "YASAL UYARI : Sigara sağlığa zararlıdır !!" Haksız mı ? Benim şu an kızartmak için daha büyük bir balığım var. (?)
Beer Coupon : Meşhur bir bira fabrikasından gelen bu kupon içebildiğin kadar içmeyi teklif ediyor. Kuponun süresi geçmeden önce kullanmak lazım !
Portable Ashtray : Küçük, yuvarlak, metal bir kül tablası. Birisi unutmuş olmalı. Yanında taşımak için fazla küçük
Hairspray : Saçı biçimlendirir. Belki de artık dünyaya stilimi gösterme zamanı gelmiştir ha ?
Dust Cloth : Sabun tozu. Su olmadan bile arabaları ve camları kusursuzca temizleyebiliyor.
Old Baseball : Dikişleri eskimiş kirli bir top. Bana çocukluğumu hatırlattı..
Key Case : Gösterişli, deri kaplama bir anahtar kutusu...
Vintage Jacket : Ender bulunur, deri bir ceket. Büyük beden ayrıca. Bugün kendimi şanslı hissediyorum.
"Hedonism" : "Sorumlulukları ve sonuçları unut, canının çektiği şeyi yap..HEMEN !!"
Race Poster : Bir araba yarışının reklamını yapan poster. Bu manyak birşey..Bunu almak için daha fazla bekleyemem..
S.T.A.R.S. Badge : Efsanevi S.T.A.R.S ekibini rozeti. Ama üzerine kan bulaşmış...
Used Jeans : Yıkanmış bir çift kot. Gardrobuma yakışacaklar. Nasıl da buldum ama ?!!
Car Air Freshener : Taze ve canlı bir kokusu var. Üzerinde kocaman bir Umbrella logosu bulunuyor.
Strong Glove : Dayanıklı bir eldiven. Sert dövüş sanatlarının zorluklarına göre dizayn edilmiş.
"Ultimate Clean" : Eşya düzenleme hakkında bir kitap. Bundan bir tane satın aldım ama nereye koyduğumu tam olarak hatırlayamıyorum.

Mark

Army Shirt : Bu gömlek, adalet ve vatansverliğin kumaşa dokunmuş en güzel örneğidir. Gençliğimde bu duyguyu içimde hissederdim...
"EZ Cooking 4 Men" : "Eğer bu yemeği ailene pişirirsen, ailen seni daha çok sevecek..." Bunu denesem mi acaba ? Kolay mıdır ki ?
Special Detergent : Bu kuru temizlemecilerin kullandığı endüstriyel bir temizlik malzemesi. "Çarşaflarınız öyle temiz olur ki, onlarda kendi ruhunuzu hissedersiniz" yazıyor burda..
Club Tickets : Oğlum burayı bilir. Bu belki de onunla iletişim için iyi olacaktır. (?)
Army Pants : Kaliteli bir askeri pantolon. Gayet havadar.. Hmm, bu tam benim bedenime göre..
Sale Flyer : Civardaki bir kasap dükkanının afişi. Lanet olsun şu işe bak !! Ben hiç bir zaman bu bifteği bu kadar ucuz görmedim. Bu ne çeşit bir eti ki böyle ?!!
Forbidden Recipe : Ünlü bir şefin süper gizli yemek tarifi...Bunu hiç kimse bilmiyordur şimdi. Bunu denemek istiyorum.
Afro Wig : Bu peruğu takan kişi ruhu hissedebilir... (?)
Medal : Bir ordu madalyasının gerçeğini aratmayan taklidi.. Gerçekten de iyi kopyalanmış. Ne kadar da nostaljik...
Liquor Ad : Bir içki dükkanını reklamı. NE ?! Bir bardak bira 99 cent mi ?! Hayır..Buna tek bir kuruş bile vermem..
Opera Tickets : Ünlü bir opera gösterisine bir çift bilet.. Oturma yerleri de güzel ayrıca. Eğer burdan bir kurtulabilirsem bizim hanımla beraber bu opera gösterisine gideceğim.
Cooking Set : Kırık bir tahta, bıçak ve çanak. Yemek yapmak mı ? Bunu çöpe atmak en iyisi..
Army Cap : Gevşek yapılmış bu şapka bende oldukça kötü durdu. Nasıl durursa dursun, umrumda değil..
Hair Pamphlet : "Senin sırlarını koruruz"...Hepsi böyle der.. Şimdiden kafam görünmüyor gibi.. (?)
"Criminal Mind" : Kriminal psikoloji hakkında bir kitap. Bu kitap motivasyon hakkında düşünmeni sağlar.
"Justice" : Kargaşa ve adalet hakkında bir kitap. Bu kitap sayesinde adaletin işleyişi hakkında bir fikre sahip olabilirsiniz.
Leather Shoes : Ünlü bir İtalyan firmasının deri ayakkabıları. Ayakkabılar benim için önemlidir.
Army Guide : Orduya katılmak isteyenler için bir kitapçık. Buna ihtiyacım yok !
Town Info Magazine : Şehri ve bazı önemli lokantaları tanıtan bir mecmua. Bunu bizim oğlana vermeliyim..
Nice Flask : Rahmetli Bob, bunu çok severdi. Ben bunu onun mezarına bırakacağım..

Jim

Fanny Pack : Ben sadece salak g*tlülerin bunu giydiğini sanırdım. Ama bu iyi görünüyor.
Basketball Ticket : Vay be, şu işe bak adamım bu bizim takım için. Bugün benim şanslı günüm. Tüh, bir sene içinde süresi dolacak.
Chicken Sneakers : İsmi çok salakça, ama bu ayakkabılar iyidir. Gerçek ayakkabılar, kırmızı-sarıdır ve üzeirnde ise beyaz çizgiler olur.
Deodorizing Spray : "Bu spreyin etkisi 5 saat devam eder, fazla güçlü bir koku değildir." Son zamanlarda, koklamayla ilgili bir sorunum olmalı..
Biking Shoes : Düz taban olduğu için daha iyi pedal çevirilebilir. Oldukça sıkıdırlar..
Custom Shoes : Çok özel ayakkabılardır. Benimkiler değil ama.. Ama salla gitsin ya..
Memorial Sneakers : Bunlar ünlü basketbolcular çekildiği zaman yapıldı. Şimdiye kadar sadece 34 çift üretilmişlerdi. Bunları bulduğum iyi oldu.
Wooden Clogs : Meşe ayakkabılar. Bun ları televizyonda görmüştüm, ama bunları giyecek kadar deli birisini hiç görmedim şu ana kadar...
Waterproof Parka : Az işe bak ! Bu güzel bir parka.. İnce ve su geçirmez..
Light-up Shoes : Adım attığında ışık çıkaran ayakkabılar. Belki deli olabilirm ama eğer bunlar çocuklar içinse bunları yine de giyerim.
Crossword Cards : AÇIKLAMASI VERİLMEMİŞ !! (?)
Stopwatch : Dijital bir kronometre..Bunu kullanabilirim.
Racing Helmet : Plastik bir kask.
Cyber Shoes : Diskotek ayakkabıları..Gelecekçi tasarım ile 70'li yılların yeteneğini birleştiriyor.
Perfect Dictionary : "Argodan yok olmuş lisanlar için" Buna yeni sözcükler de eklenmiş.
Wristband : Favori basketbol oyuncumun giydiğine benziyor. Rengi filan her şeyi aynı..
Racing Pants : Motorsiklet yarışı pantolonu. Etikette "Artık ne terleyeceksiniz ne de yorulacaksınız!!" yazıyor. Belki bunları bir ara denerim.
Luxurious Shoehorn : Bu çok şık bir şey.. Tam da benim için..
"Puzzle 100" : "Çözmesi 100 yıldan uzun süren bulmacalar.." S**tir. Ne yani şimdi bunları çözemeyecek miyim ?
"Shoes Monthly" : Bir dergi.. (?)

George

Exam Set : Bir maske de dahil olmak üzere, tıbbi aletlerin bir takımı, eldivenler, amelyat aletleri vs..
"World Medicine" : Batılı ve Asyalı doktorlarla beraber bazı ilaç profesyonelleri bu kitabı derlemek için beraber çalışmışlar.
Mr. Raccoon Watch : Kaliteli bir çocuk saati. Üzerinde hayvanat bahçesi maskotunun resmi de var...
Instant Photograph : Gülümseyen genç bir çiftin hayvanat bahçesinde çekilmiş bir fotoğrafı. Nostaljik...
Super Stethoscope : Bu bir pirenin kalp atışlarını duyabilecek kadar hassas bir alettir. Kimin onu duymaya gereksinimi olur ki ?
Imperial Watch : Bu saat İsviçre'de "İmparator" olarak bilinen bir saatçinin yapımıydı.
"Lost Love" : "Aşkta ikinci şansa yer yoktur. Ona fazla geç olmadan hemen söyle"... Hmm ne ön yargılı bir kitap bu böyle !!!
Old Magazine : Tren istasyonunda satılan bir dergi.
O. R. Scrubs : Cerrahi bir rop,amelyatta kullanılmış..Bazı zamanlar bir muharebe üniforması gibidir. (?)
Rabbit Pocket Watch : Klasik tasarımlı bir cep saati. Üzerinde smokinli bir tavşan deseni vardır.
Chipped Scalpel : Bıçağın ucu halen çok keskindir. Bunun kullanılması iyi bir fikir değildir.
Nurse's Watch : Bir hemşirenin, hastalara ilaç verme zamanında alarmı çalan bir saat. Rahat...
Loafers : Ünlü aylakları cilalamak için kolaydır (?)
Climbing Spikes : Botların tabanlarında kullanılan bir tırmanma aleti. Şimdiden bir çift edindim bile...
"Outdoor Guide" : Kamp hayatını öğrenmek isteyenler için bir kitap. Ben bu konularda oldukça uzman sayılırım.
Emergency Penlight : Nerdeyse 2 mil öteden bile görülebilien çok hoş bir Xenon ampulü...
Space-age T-shirt : Bu yeni yapım tişört, vücudun tüm terini çekiyor. Ancak şunu diyebilirim ki, tasarımı rezalet !
"Modern Medicine" : Kurgusal olmayan, sağlıkla ilgili bir kitap. Bu benim ilgimi nasıl çekebilir ki ?
Pill Case Watch : Bu saatin içinde hapları koyabilmek için küçük boşluklar yapılmış. Oldukça rahat..
Large Watch : Üzerinde "Enrico" yazan kaba ve ayı desenli bir saat. Muhtemelen de bir hediyeydi..

David

Wild Cologne : "Bu ürün, kaplan hormonlarının kanıtlanmış gücüyle ürtilmiştir." yazıyor. Bunu denemek zorundayım...
"School Spirit" : Bir Japon çizgi romanının ingilizce çevirisi..
Beast Claw : Bileğe takılan bir kavga silahı. Bu şey, gerekli eğitim alınmadan kesinlikle kullanılmamalı.
Bloody Goggles : Bir motorsikletlinin giydiği birşeye benzemekte ancak üzerinde kan var. Bunun sahibinin yaşadığını hiç sanmıyorum...
Wild Briefs : Bunu almayı düşünüyorum. (?)
3 Minute Cement : Acil durumlarda kullanmak için çimento.Suyla karıştırdığın andan itibaren 3 dakika içinde katılaşır. Kuvvetli olmayabilir ama..
Small File : Kenarları keskin, küçük metal bir dosya.
Long Wrench : 2 fit uzunluğunda, iyi hareket verebilir. İnce bir kağıt buna rağmen.. Çok da iyi silah yapamaz ama...
"Barefoot Healing" : "Sağlık ayaklarda başlar ! Ayakkabı ve çoraplar hastalıkların yegane nedenidir." Öff bir sal beni ya..
Lion Wrench : Kükreyen bir aslan şeklinde ingiliz anahtarı. İşe bak, ağzı da açık. kullanışlı olduğu söylenemez.
Nanomeasure : Nanometre cinsinden ölçücü bir alet. Ancak üzerindeki yazılar, okunabilmek için fazla küçükler...
Mermaid Claw : Bir deniz kızı şeklinde pençe. Mücevher kesebilir. Neden atılmış ki ?
"The Body's Limit" : "Azami dereceye çıkan fiziksel kuvvetin gizemi, senin vücudunun tüm sınırlarını biliyor." Hıh.. Güzel...
Lion Wooden Sword : Elimde iyi durdu... (?)
Tool Cleaner : "Polimer teknolojisinin devrimi, aletlerinizi parlatır." yazıyor. Bu faydalı olmalı..
"Super Pliers" : Kerpetenler, ona uyguladığınız kuvveti ikiyle çarpan aletlerdir. Bu oldukça güzel bir kerpeten..
Suede Pants : Vay anam vay.. Bu ne manyak birşey.. Bu pantolon o kadar rahat ki, bunu giyerek çok iyi zombi g*tü tekmeleyebilirim.
Camera Wrench : Hangi beyinsizin fikri bu ? Ne kadar anlamsız. Bunu ne diye alayım ki ?!
"Survive !" : Bu kitap, felaketlerden kurtulmanın yollarını gösteriyor. Ancak ne kadar iyi yazılmış olursa olsun, sadece kendime güvenirim. Kitaplara değil !
Japanese Jacket : Arkasında "Japon" yazıyor. Bunlar günümüzde bir hayli popüler..

Alyssa

Thermal Underwear : Saf keşmirden yapma sıcak tutan bir kıyafet. Vücut için iyi, hele de benim gibi aktif bir bayansanız..
Fancy Meal Coupon : Bir tabağı 1000 $ olan bir yemek için kupon. Altı üstü azcık burger yiyecektim...
Treasure Map : Bir posteki üzerine yapılmış eski bir define haritası. Bu muhtemelen sahtedir, ancak halen...
Herbal Medicine : Sıcak çayla, eski bir Çin sırrının karışımıdır. Bu insanın diriltiyor ve gençleştiriyor.
Forgotten Gi : Bunu bir yolcu unutmuş olmalı. İsim yerinde "Arisa" yazıyor. Nasıl oldu da bunu okuyabildim ?
Chin Patch : Bu ürünü çenene yapıştırıyorsun ve gerdanlarına kadar iniyor.
Auto Card Case : Bu iş kartının bir düğmesi var. Eğer birisinin yüzüne çarpsa ne olur ? (?)
Anti-fart Patch : eğer bunu midene yağıştırırsan, savaşmak için kullanılır. Köpeği suçlamak daha kolay değil mi ? (?)
Japanese Cloth : Ahlaki açıdan vücuda örtülen bir Japon kumaşı. Öff her neyse işte...
Tears of Aglaia : Deriyi gençleştiren bir güzellik ürünü. Aslında buna pek de ihtiyacım yok. Benim cildim zaten, bir bebeğinki kadar yumuşaktır.
Rose Oil : Bu losyon deriyi gerginleştirir. Kesinlikle de harika kokuyor.
Antique Pen : Kan ve terle lekelenmiş bir dolma kalem. Üzerinde büyük harflerle "KURT" yazıyor.
Black Belt : Bele bağlanan kumaştan bir kemer. Karatede kullanılıyor ve bana gergin bir his veriyor.
Diet Patch : Bu bant, sadece sıkıntılı noktalara yapıştırılıyor. Bu zayıflatmaya yönelik bir üründür..
Suspicious film : Üzerinde "ÇOK GİZLİ" yazmakta..Bunu kırarsak film açığa çıkar.
Slimming Necklace : Güya bu gerdanlık takıldığı zaman, kişi kilo veriyormuş...Yahu bu insanlar neden duydukları her b*ka inanıyorlar ki ?
Olympic book : "Gizli stratejiler kullanan eski bir samurayın, olimpik kayıtları nasıl çalabildiği...vs" Ha ?
Pain Patch : Dizlere, ya da diğer acı veren bölgelere uygulanan bir banttır bu..
Bullet Lipstick : Kurşun şeklinde bir ruj. Sadece gerçek şeyler sevilir.
Digital Camera : Film çekmenin yanı sıra verileri ve resimleri saklayabilen bir kamera. Bunun daha iyisini tercih ederim genelde ama bu da fena sayılmaz.

Yoko

Kung-fu shoes : Kung-fu2da kullanılan rahat ve hafif ayakkabılar..Gerçi dövüş sanatlarına meraklı değilim lakin...
Headache Medicine : Umbrella'nın çok satan acı dindiricisi. Birşeyler hatırlamak üzereyim. NEEEE ??
Tattered Notebook : Umbrella logolu bir dizüstü bilgisayar. Galiba birşeyler anımsar gibiyim..
Prescription slip : Bu, hayvanları sakinleştirmek için kullanılıyor. Malzemeler arkada listeleniyor. Bununla ilgili içimde kötü bir his var..
Chinese Cap : Dokuma pamuktan küçük bir şapka.. Benim başımda nasıl duracağını merak ediyorum
Salon Pamphlet : Yeni güzellik salonunun kitapçığı. "Açılış fiyatları %20 ucuzdur" yazıyor. Belki saç şeklimi değiştirebilirim.
"Get Over It" : Bu kitap, başarısız olduğun zaman sana "Atına geri dön" der. Bunu okusam mı acaba ?
Ad Pamphlet : Umbrella'nın PR kitapçığı. Bu kitap, Umbrella'nın doğaya katkılarından bahsediyor. Neden olduğunu bilmiyorum ama kendimi hasta hissediyorum.
Kung Fu Pants : Bu rahat pantolon bir kungufu elbise takımının parçasıdır. Acaba bu şey, beni güçlü gösterir mi ki ?! Hmm.. Muhtemelen göstermez..
Make-up Set : Genç kızlar için bir bakım seti. Bu benim için yeterli. İlk uygulama için bu seti kullanmalıyım.
Floppy Disk : Üzerinde "ÇOK GİZLİ" yazıyor. Bunun içinde ne olduğunu çok merak ediyorum. Muhtemelen sadece bir virüs..
Young Girls' Comic : Gerçek aşkı konu edinmiş bir Japon genç kız çizgi romanı. Romanları yeteri kadar severim.
Kung Fu Top : Bir dövüş sanatı kıyafetinin üstü. Acaba bu şey, beni güçlü gösterir mi ki ?! Hmm.. Muhtemelen göstermez...
"Flowery Yukata" : Bir Japon yaz elbisesi.. Üzerimde biraz büyük durdu galiba.. Ama o kadar güzel ki...
"Making friends" : "Bu kitabı oku ve tam 3 dakika sonra arkadaşların olsun" İyi de ya etrafımda kimse yoksa ?!!
"Being Open" : "Sadece gözünle gördüğüne inanma, sevgi görünmezdir..." yazıyor. Ne saçma bir kitap bu böyle ?
"Simple Chinese" : Basit sözcük guruplarından oluşan bir yolculuk kitabı. "Bir dövüş sanatı ustası mısın ?"...Çok tuhaf bir cümle değil mi ?
Old Photo : Görünüşe göre bir laboratuvar içinde çekilmiş. Monica ve Ben.. Hayatımı hatırlamıyorum bile !!
Lab Uniform : Görünüşe göre bir şirket üniforması...Üzerinden rahatça çıkarabilmen için dizayn edilmiş. Neden bana birşeyler anımsattı ki şimdi bu ?!
Gold Glasses : Parlak ve altın çerçeveli bir gözlük. Üzerine "Greg" yazısı işlenmiş. Acaba bu Greg düşündüğüm kişi olabilir mi ?

Cindy

Zoo Coaster : "Bay Rakun"..Şirin hergele. Onu çok severim..
"Sleepy Raccoon" : Hayvanat Bahçesi maskotu "Bay Rakun"un olduğu bir hikaye kitabı. Onun maceralarını anlatıyor.
Short boots : İnce, kahverengi bir çift bot. Topuk sesi yankı yapıyor. Rahat değiller ama yine de hoşuma gitti.
Raccoon Cookies : Hayvanat Bahçesi maskotu "Bay Rakun"un kurabiyeler. Yemek için fazla şirin duruyorlar.
Leather Belt : Bunu satın almam ama buna rağmen güzel bir kemer olduğunu söylemeliyim.
Aphrodite Cosmetic : Gümüş ve mor renkli göz gölgeleme boyası. eğer vahşi bir renk olmasaydı ara sıra denemek kötü bir fikir olmazdı.
Deluxe Sunblock : "Zararlı UV ışınlarını %9.99 engeller" yazıyor. Vücudumu korumak için böyle bir yol aramaktayım.
Cute Apron : Küçük güllü bir önlük. O kadar güzel ki...Daima böyle birşeye yüzümü sürmek isterim.
Tight Jacket : Prova amaçlı dar bir tasarımcı cekedi. Üstelik bana da uydu. Bugün şanslı günümde olmalıyım.
Plant Foundation : Etiketinde "Bitki parçalarıyla nemlendirme.." yazıyor. Ancak etikette ne çeşit bitkilerin kullanılacağı yazmıyor.
Energy Drink : "Gece Hemşiresinin en yakın arkadaşı" yazıyor. Bir tür kafeinli içecek. Kötü kokuyor..
Beauty Cream : Yepyeni deri beyazlatıcı bir ürün.
Biker Gals : Motorsikletçi kızlar için bir dergi. Son zamanlarda motorsikletlerle ilgilendiğimi itiraf etmeliyim.
Changing Doll : Küçük bir kızken böyle bir oyuncak bebeğim vardı. Onun kıyafet dolabı vardı.. (?)
"Acquaintances" : Bu kitap sana nasıl arkadaş seçmen gerektiğin söylüyor. Ne kadar da soğuk...
Herb Tea : Birçok bitkinin harmanlanmasıyla üretilmiş poşet çaydır. Bu çay gevşeme açısından oldukça faydalıdır.
Leather Pants : Parlak dar bir pantolon. Bel kısmı zayıf duruyor. Acaba denesem bana uyar mı ?
Beauty Jelly : Jel size kilo verdirir. Ama inanır mısınız şu etiketinde yazan maddelerden birinin bile ne olduğunu bilmiyorum.
Moisturizer : Kamelya yağından yapılmış..Böyle bir zamanda derimi düşünmem doğru mu acaba ?
Herb Cream : Üzerinde "Bu anti-bakteriyel krem mavi otun gücü temel alınarak üretilmiştir" yazıyor. Bu otlar bakteri öldürebiliyor mu ki ?

Böylece File#2'de karakterlerin SP itemlerinden de bahsetmiş olduk. şimdi sıra makalemizin son kısmına geldik : Bölümlere özel SP itemler.. İşte ilk bölümden son bölüme kadar SP itemler ve onların açıklamaları.

Wild Things

Silver Spoon : Ayrıntılı tasarıma sahip bir kaşık..Üzerindeki fil deseni de dikkati çekiyor.
Restaurant Coupon : Elephant Restaurant'ın bir kuponu. Ama bu kuponun süresi geçmiş gibi görünüyor.
Admission Ticket : Hayvanat bahçesinin özel aile indirimli bileti. Ama daha şimdiden ikiye yırtılmış.
"Raccoon Snacks" : "Yepyeni! Basit muz lezzeti" yazıyor.. Bu bir tür hayvan besleme yiyeceği olabilir.
Plush Lion : Hayvanat bahçesinin ünlü aslanı Max'ın şeklinde doldurulmuş bir hayvan.
Plush Elephant : Hayvanat bahçesinin ünlü fili Oscar'ın şeklinde doldurulmuş bir hayvan.
Bird Tie Tack : Bu bağ Hintli bir boynuzlu kuşun şeklindedir. Bu, benim şimdiye kadar, gördüğüm en yapışkan şeylerden birisi.
Snake Ashtray : Dolanmış yılan şeklinde küçük bir kül tablasıdır.
Pay Stub : Yarım günlük bir işten ödeme..Saatte 12 $ ödemek kesinlikle yukarıdaki ortalamadır.
Feather Pen : Bir boynuzlu kuşun tüyü olan güzel bir kalem..Yazı yazarken kullanmak için pek de iyi değil..
High-tech Planter : "Sadece bas..Bitkilerinin büyüdüğünü göreceksin." yazıyor açıklamasında. Bunlar bir işe yaramaz...Yoksa yarayabilirler mi ?
Wetsuit : Karnının ortasında küçük delikler vardır. Nerdeyse bir ısırık izini bile anıdırır.
Gator Washboard : Bir timsahın dikenli sırtından yapılmış çamaşır tahtası. Böyle birşeyi kullanan var mıdır ?
"Expand your mind" : "Han Hanedanı'nın öğretileri boyunca gerçek bir adam ol" bu Austin'in kitabına benziyor.
Power Manure : Sıradan evlerin kullanabileceği 16 kullanımlık bir güç kaynağı.
Sun Visor : Çocuklar için ucuz görünen bir hayvanat bahçesi hatırası. Çok kötü bir moda..
Green Umbrella : Zeytin Yeşili renginde ve süslü bir Umbrella Şirket Logosu...
Alligator Handbag : Çok pahalı bir timsah derisi çanta...Bunu kesinlikle birisi düşürmüş olmalı.
Snakeskin Tie : İnce bir kravat. Bahse girerim ki, buna uygun bir gömlek bulamam.
Tusk Knife : Mektup açıcı, fil dişinden yapma bir bıçak. Bir hayvanat bahçesi hatırası olmalı..

Underbelly

Manners Poster : Tramwaylara asılan ve dikkat çekme amaçlı bir poster..
"99 Questions" : Önemsiz birşey. Çocuklara istasyon büfelerinde satılan şu şeylerden yani...
Silver Umbrella : Gümüş renginde ve süslü bir Umbrella Şirket Logosu...
"The Inquisitor" : Aylık bir magazin-dedikodu dergisi. Hakkında dedikodu çıkan bir belediye başkanını anlatıyor.
Ticket Book : Üzerinde "Bay rakun" resmi olan tramway biletlerinin olduğu bir kitapçık.
Computer Pass : Altı aya ait tramway bilgisayar kayıtları. Üzerinde "Ben Burtolucci" yazmakta..
Evacuation guide : Acil durum rehberi. Yazı silik ve son derecede okunaksızdır...
Test Book : Tramvaw hattı çalışanlarına sorulan sorulardan oluşan bir kitap. Hakkatten çok kalın..
Road Map : Raccoon City'nin bilinen ve bilinmeyen tüm yerlerini gösteren bir yol haritasıdır.
Wet Matches : Islanmış kutular. Islak ve tutuşmazlar... (?)
Button : Tramvay hattı haritasıyla beraber bir hatıra düğmesi. Galiba bir personele ait olmalı.
Ad Poster : Trenlere asılan bir reklam. Üzerinde "Umbrella Gıdaları" yazıyor. Bununla midenizi doldurduğunuz zaman 100 kalori alacağınız belirtilmiş.
Subway Cap : Burda çalışan işçilerden birisinin kaskı. Yeni ve etiketinin isim yazan yeri boştur.
Employee ID Card : Öyle görünüyor ki buranın personeline ait bir kimlik kartı. Biraz kirlenmiş ama üzerindeki "Ricky" yazısı net olarak okunabiliryor.
Emergency Rations : "3 dakikada hazır yemek!" Bunun gibi bir b*ku tatmam bile !
Rulebook : Kuralların yazılı olduğu birt kitap.
"Fear of the Dark" : Karanlık korkusu ile ilgili yazılmış bir kitap.
Red Orb : Kırmızı renkte kristal bir küre. Yakından dikkatlice bakarsanız bir yüz beliriyor. Baya ürkütücü..
"Molemen Attack !" : Molemen'in dünya yüzüne çıkıp, saldırmasıyla ilgili bir kitap.
Employee List : Tramway hattı çalışanlarının adının yer aldığı bir liste. İsimlerden birisi de "Jim Chapman"dır.

Flashback

Talk to Plants : "Bitkilerin de duyguları vardır"... Bir sürü saçmalığın olduğu bir kitap.
Rusty Ring : Paslı ve kirli bir yüzük. Üzerinde "Sonsuz Aşk" yazıyor.
Sketchbook : Bunu bir hasta burda bırakmış olmalı. çizimler oldukça garip ve tanımlayabilmek bir hayli zor..
Guide Sign : Ormandaki bir işaret direği. Üzerindeki asmalar yüzünden okunamıyor ki..
Bait Worm : Balık avlarken yem niyetine kullanılan bir solucan. Canlı duruyor ve hareket de ediyor.
Flower Bookmark : Güzel kokulu bir buket çiçek.
Crimson Umbrella : Koyu kırmızı renkli ve süslü bir Umbrella Şirket Logosu...
Rusty Nightstick : Gece bekçilerine ait bir cop. Paslanmış görünüyor...
Protest Handbill : Yolsuzluklara kurban gitmiş ailelerin katılımcı aramak için kullandıkları bi protesto ilanı...
Patient List : Üzerine mürekkep bulaşmış ve yazılı isimlerin çoğunun okunaksız olduğu bir liste. Tek okunabilecek yazı "Kurt"...
"Last Moments" : Ölüm döşeğindeli bir hastanın son anlarını anlatan bir kitap.
Fine Stethoscope : Kaliteli malzemeden yapılmış bir steteskop. Titanyum-Altın alaşımından yapılmış.
Nitroglycerine : Sadece birkaç hapın şişelere konulduğu bu yerde klostrofobi vardır.. (?)
Medicine Bottle : Reçeteli boş bir ilaç şişesi. Üzerindeki kağıt oldukça okunaksızdır.
Torn Nurse Uniform : Şiddete mağruz kalan bir hemşirenin yırılmış üniformasıdır.
Rusty Stethoscope : Eski ve açıkta dura dura paslanmış bir steteskop. Bu kullanılmaz hale gelmiş.
Exam Poster : Genel sağlık kontrollerinin düzenli bir şekilde anlatıldığı tıbbi bir poster.
Nametag : Hastane personellerinden birisine ait olan bir isim kağıdı. Üzerinde okunmayı engelleyecek çizikler bulunuyor.
Old Pills : Kirli bir zarf..Dorothy isimli birisinin ilaç reçetesi.
Flower Blocks : Bazı çocukların yaptığı, çiçekli mektuplar...

Desperate Times

Donuts : Yarısı yenilmiş bir kutu çörek. Sola doğru tek olanlar şekersiz ve az yağlıdır.
RPD Mascot : Küçük bir zincire bağlı üzerinde R.P.D maskotunun olduğu bir anahtar. Oldukça sevimli..
Complain List : İşinden hoşnutsuz olan bir polisin yazdığı bir şikayet listesi. Adam biraz sarhoşmuş herhalde...
Kevin's Bottle : Uucuz bir içki şişesi. Üzerinde "Dokunmayın" yazıyor.
Iron's Liquor : Şef Iron bu likörü saklar. Bu adamın işi hep içmek midir ?!
Indigestion Pills : Nerdeyse hergün Marvin bu hapları kullanır. anlaşılan bir rahatsızlığı var. Üzüldüm..
New Recruit List : Yeni görevlerin açıklandığı bir polis listesi. Listenin en yukarısında Leon S. Kennedy'nin adı geçiyor.
Sky Blue Umbrella : Gök mavisi renginde ve süslü bir Umbrella Şirket Logosu...
Marvin's Card : Bütün Raccoon City polislerinin taşıdığı kimliklerden birisi. Bu kartın manyetik olan arka kısmı yırtılmış.
Search List : Şüpheli kişilerin listesi. Şükürler olsun ki adım geçmiyor.
Memento Photo : Bir polisin çektiği yarış fotoğrafı. Kevin bir ödülü tutarken ön planda durmuş..
"Pleasant Garden" : Bir evin bahçesinde çalışırken yazılmış bir kitap. Üzerinde "Aaron"un adı var.
Expense Report : Üzerinde "Gizli Erzak" yazıyor ve oldukça pahalı bir butiği işaret ediyor.
Collapsing Baton : Düğmeli portatif bir cop. Bu cop adamı güçlü göstermez ki..
"Sit, Stay, Beg" : Köpek eğitmenlerinin kullandığı bir kitap. Birisi bu kitabın üzerine "Tony" yazmış..
RPD Badge : R.P.D'nin yeni bir rozeti...
"Raccoon Weekly" : Haftalık bir haber dergisi. Üzerinde "Fred'in kendi sözcükleri" yazıyor..
Autobiography : Brian Irons'ın otobiyografisi. Kapağında "Adaletin Gücü" yazıyor.
Paperwork : Üzerinde "Standartlar ve prosedürler" yazıyor... (?)
Credit Card : Yarısı kesilmiş ve kullanılmaz hale gelmiş bir kredi kartı. Muhtemelen bir polise ait olmalı..

End of the road

Violet Umbrella : Menekşe renginde ve süslü bir Umbrella Şirket Logosu...
Attendance Sheet : Buranın görevlilerinin fotoğraflarının bir listesi. Yarısı yırtık.
Laughing Gas Spray : Dinitrojen monoksit bazlı bir spray. Bunu özel kuvvetler, sinir sakinleştirmede kullanıyorlar.
Torn ID Card : Bir kimlik kartı. Sanki bir pençeyle ortadan ikiye ayrılmış gibi görünüyor...
Movie Ticket Stub : Bir korku filmi bileti. Bu Raccoon City'den birinin aktör olduğunu düşünüyorum...
Hypno Glasses : Lens kısmı girdap deseniyle kaplanmış bir gözlük...
Hurried Note : Birisi bunu aceleyle yazmışa benziyor. El yazısı çok karışık, bir kelime bile anlaşılmıyor..
Detective Manual : Parmak izi analizini konu edinen bir kitap. Ancak anlamak biraz zor. Özel bir şekilde yazılmamış.
Sealed Eye Mask : Işık şeklini çizmek için bir maske. Pakedinde yepyeni duruyor (?)
Capsule Ring : Üzeri mücevherli bir halka..Tıbbi kapsülleri depolama amacıyla kullanılır.
Universal Remote : Bu oldukça kullanışlı uzaktan kumanda sayesinde ev bilgisayarlarından, otomatik garaj kapılarına kadar pek çok şey kumanda edilebilir.
Temp Regulator : Bu alet vücut sıcaklığını düzenleme amaçlı kullanılır. Ancak bu bozulmuşa benziyor...
U.B.C.S. Vest : U.B.C.S tarafınfan kullanılan kurşun geçirmez yelek. Üzerinde kan ve kurşun delikleri göze çarpıyor.
Toy Shovel : Bu muhtemele kaçan bir çocuk tarafından düşürülmüş olmalı. Üzerinde kan var...
Dried Food : Hazır yemek..Ancak bunu yemek istemem açıkçası.
Danger List : "Organizasyon'a karşı çıkan herkez yok edilmelidir." yazıyor üzerinde. İsim listesinin altında kodlar da mevcuttur.
"Landmine Tactics" : Mayınlarla uğraşmayı anlatan bir kitapçık. Onlarla uğraşmamak zorunda olmam sevindirici (!)
Bloody Doll : Kan ve gözyaşlarıyla örtülü bu bebek, onun sahibinin son anlarını gösterir gibi duruyor...
U.S.S. Armband : Askeri bir kol bandı. Belki birisine satabilirim...
"Traps" : Tuzak çeşitlerini ve bunları kurmayı anlatan bir kitap.. Bu karanlık birisinin ellerinde çok tehlikeli olabilir.

Bu döküman, Albert Wesker tarafından hazırlanmıştır.