Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 10195
  • 31

*EvilGirl*

• Baş Tacı Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
    • https://resevilhillcry.tumblr.com/
Fatal Frame
« : 02 Ocak 2008, 11:26:14 »
Fatal Frame hakkında bütün sohbetleri bu başlıkta yapabilirsiniz.

ugurLu

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Fatal Frame
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2008, 19:39:19 »
bu nasıl bi oyun biraz bilgi verirmisin selin ?

last_escape

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2008, 20:31:59 »
abi ben sana şöyle anlatayım :) şimdi bi kız var (capon) elinde fotoğraf makinesi hayaletlerle haşır neşir oluyo ;) bi evin içinde başlıyo işte (ilk oyundan bahsediyorum) gelen hayaletlerin foto sunu çekiyosun yani flaş patlayınca hayaletler tahrik oluyo :D :D öle bi oyun işte :) biraz dalgaya vurdum ama oldukça korkunç bir oyun  hele hayaletlerin çıkardıkları sesler , mekan ve müzikler oldukça ürkütücü :) tabi ben yine korkak kişilik :) 9 - 10 yaşlarındayken bizimkiler oynarken parmaklarımın arasından bakarak ve hatta koltuğun kenarına pusmuş bi şekilde seyrederdm :) yanlış hatırlamıyorsam sadece ps2 de olması lazım bu oyun. ilk çıktığı zamanlar vardı :)

ugurLu

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2008, 20:34:59 »
abi ben sana şöyle anlatayım :) şimdi bi kız var (capon) elinde fotoğraf makinesi hayaletlerle haşır neşir oluyo ;) bi evin içinde başlıyo işte (ilk oyundan bahsediyorum) gelen hayaletlerin foto sunu çekiyosun yani flaş patlayınca hayaletler tahrik oluyo :D :D öle bi oyun işte :) biraz dalgaya vurdum ama oldukça korkunç bir oyun  hele hayaletlerin çıkardıkları sesler , mekan ve müzikler oldukça ürkütücü :) tabi ben yine korkak kişilik :) 9 - 10 yaşlarındayken bizimkiler oynarken parmaklarımın arasından bakarak ve hatta koltuğun kenarına pusmuş bi şekilde seyrederdm :) yanlış hatırlamıyorsam sadece ps2 de olması lazım bu oyun. ilk çıktığı zamanlar vardı :)
hmm.. sagol kardesım hoş bi dille anlatmısın.. sen güzel diosan güzeldir :) bi ara bakarım bu oyuna ;)

SeT

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2008, 02:18:32 »
way bu omu bi ara oynadım sonra beceremedim kapattım :D ama gerçekten güzeldir...

NinjaPrincess

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • Tekken Türkiye
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2008, 10:52:41 »
Süper oyun. 1 kere bitirdim şimdi hardda oynuyorum ekstra kostümleri falan açıcam ;)
Herkese tavsiye ederim,farklı ve gerçekten korku dolu anlar yaşatır :)

RE_6

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 30 Mart 2008, 15:49:33 »
bende bu oyun serisinin üçüde var ama hiç oynamadım

NinjaPrincess

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
    • Tekken Türkiye
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2008, 20:06:10 »
Ben de bugun FF3 hard mod oyunuma devam ettim biraz 10. saate kadar geldim,kesinlikle oyna derim ;) sonra da RE CVX battle game açtım :) Alternate Claire ve Steve ile A rank aldım, zaman rekorumu kırdım.
Neyse fazla uzatmayayım....  :D

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2008, 20:40:06 »
Valla alacam ben bu oyunu,bu hafta sonu alamadım ama önümüzde cumartesi almaya niyetliyim.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 31 Mart 2008, 19:44:28 »
hafta sonunu bekleyemeden gittim bu gün okul çıkışı "Fatal Frame 3"ü aldım.Oyunu grafikleri çok güzel ama last_escape'in üsteki mesajındaki gibi hayaletlerin fotorafları çekiyorum ama hayaletlerin bağzıları (bize saldıranlar) yok olmuyor aksine dahada üstüme geliyor acaba benmi bişeyi yapamadım yoksa benim kulandığım fotorafmakinesimi ağrızalı anlamadım :D .Bide durup duran hayaletlerin fotorağfını çekince puan geliyor o ne işe yarıyor acaba.Oyunu oynayan arkadaşlar bu sorularımı cevaplarsa sevinirim.