Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 11364
  • 30

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Final Fantasy
« Yanıtla #20 : 17 Ağustos 2009, 17:45:20 »
Final Fantasy XIV Yeni Bilgiler
Geçtiğimiz E3 fuarında duyurularak büyük şaşkınlık yaratan Final Fantasy 14 için yeni bilgiler açıklandı.

Oyundaki bazı meslek ve ırkları açıklayan Square Enix, FF11'e göre ırk isimlerinde değişikliğe gitmiş. İşte oyuna ait yayınlanan yeni bilgiler;

Irklar ;

- Hyruman : Final Fantasy 11'de bulunan Human ırkı. Bir çok farklı dili konuşabilme özelliğine sahipler.
- Lalafell : Final Fantasy 11'deki Tarutaru ırkına benziyorlar.
- Roegadyn : Deniz kıyısına yakın yaşayan bu ırk fiziksel güçleri ile ön plana çıkıyorlar. genelde paralı asker veya korsan olarak çalışıyorlar.
- Miqo'te : Bu ırk daha çok soğuk ve karlı kısımlarda yaşıyor. genellikle avcılık yapıyorlar.

Oyunda şu an için açıklanan meslekler ise şu şekilde ; Samurai, summoner, black mage, fencer, archer ve paladin.
Kaynak:www.finalfantasytr.com

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 09 Eylül 2009, 00:03:39 »
FF 12 oyununu 80 saatte bitirdikten sonra FF 13  çıkınca almaya karar vermiştim.. İlk haberler beni çok heyecanlandırmıştı .. Resimler Trailerlar fln.. Oyun çok hızlıya benziyordu.. Ta ki oyunun eski dövüş sistemli olacağı açıklanıncaya kadar... Oyunun yürürken ortada kesilmesi tamam iyi hoş eskiden çok severdik fakat ps3 de üstelik.. Böyle olsun istemezdim ben açıkcası..Hala alsam mı almasam mı diye düşünüyorum...

FF 14 e gelince bilgiler için teşekkürler metehan .. Oyun online olacağı için merak etmiyor değilim  ;)

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 09 Eylül 2009, 00:09:42 »
FF 12 oyununu 80 saatte bitirdikten sonra FF 13  çıkınca almaya karar vermiştim.. İlk haberler beni çok heyecanlandırmıştı .. Resimler Trailerlar fln.. Oyun çok hızlıya benziyordu.. Ta ki oyunun eski dövüş sistemli olacağı açıklanıncaya kadar... Oyunun yürürken ortada kesilmesi tamam iyi hoş eskiden çok severdik fakat ps3 de üstelik.. Böyle olsun istemezdim ben açıkcası..Hala alsam mı almasam mı diye düşünüyorum...

FF 14 e gelince bilgiler için teşekkürler metehan .. Oyun online olacağı için merak etmiyor değilim  ;)

Önemli değil.Bende merak ediyorum.

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 07 Mart 2010, 17:54:00 »
FF XIII çkti alan bakan yok mu ? Incelemesine baktim fakat pek sarmadi beni

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 17 Mayıs 2010, 09:35:45 »
Tezatlık olacak ama :

Arkadaşlar ff xiii ü aldm ps3e.Hayatımda hiç bu kadar güzel fantastik bir oyun görmedim gerçekten-hayal gücünüzün sınırlarını zorluyor resmen- Grafikleri,senaryosu ,müzikleri o kadar güzel ki.. Yaklaşık 35 saattir oynuyorum ve bir dk bile sıkılmadım! Kesinlikle denemelisiniz,özellikle uzun soluklu oyun severler için. Oyun incelemelerine bakılınca yavaş geliyor fakat oynarken inanın yetişemiyorsunuz..

leon scott kenedy

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 17 Mayıs 2010, 17:26:32 »
Valla yakın zamanda almayı planlıyorum uzun zamandır Lightning ile oynama hevesindeyim açıkçası ama bir türlü her şeyi tamamlayıp almaya gitmiyorum.Para olsa bile gitmeye üşendiğim oluyor :D

resh_aykut

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 17 Mayıs 2010, 17:29:58 »
Ahh evet ben de para bulamadm red dead redemption alamıyorum:D Alırsan çok beğenirsin oyunu bence,haste büyüsü at bi de oww karakterlerin coşacak :D Başlarda yaratklara vurunca 200 can fln gidiyordu simdi 25 30.000 :D lightnin favorim ya iyi attack yapıyo vanille de medic sazh da silahlı genel olarak bunları ve fang diye kadını kullanyorum..Konusunu biliyorsun dimi?Daha once ff deneyimin oldu mu?

Silversinan

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 05 Temmuz 2010, 16:11:43 »
Yav bu seri en sevdiğim seri. 1,2,,4,5,6,7,8,x-2,12,13, tactics,tactics advance, tactics the war of the lions oyunlarını bitirdim(hepsini değil ama çoğunu). Hepsi birbirinden süper oyunlar! :D

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 09 Temmuz 2010, 19:19:11 »
Final Fantası VIII (8) Hastasıyım ve bana kalırsa serinin en güzel oyunu :)

xLazine

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 09 Temmuz 2010, 20:44:08 »
Final Fantasy XIII Oynadım X360'ta Ama Pek Sarmadı Beni.