Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 4778
  • 35

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
The Last of Us Part II
« : 07 Mayıs 2013, 01:06:26 »

The Last of Us Part II, The Last of Us oyununun beş yıl sonrasındaki bir zamanda geçecek. Konuya göre Ellie ve Joel, Wyoming eyaletindeki Jackson kasabasında kendilerine huzurlu yeni bir hayat kurmayı başarıyorlar. Ancak yaşanan talihsiz bir olay, ana karakterimiz olacak Ellie için intikam yemini ettiği amansız bir mücadele haline geliyor.

Senaryonun ilerleyişi boyunca dağlardan Seattle şehrinin doğa tarafından yutulmuş harabelerine kadar uzanacak, hayatta kalmaya çalışan insanlar ve enfeksiyon kapmış düşmanlar ile savaşacaksınız. The Last of Us Part II oyunundaki yakın mesafeli çatışmalar ve gizlilik, kullanılan yeni mekanikler ile çok daha akıcı bir şekilde gerçekleşecek.

Ayrıca The Last of Us oyunundakine göre çok gelişmiş bir sistem ile silahlarınızı, Ellie'nin yeteneklerini ve becerilerini geliştirebilecek ve silahlarınızı oynayış stilinize göre özelleştirebileceksiniz.

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: The Last of Us Part II
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2019, 08:22:08 »
https://youtu.be/BifgcVE1gH4 küçük elie büyümüşde yaratık kesermiş  ama hala ağzı bozuk daha agresif  daha erkeksi  üstelik sanattanda anlıyor gıcığın teki olabilir ama ben bu kızı sevdim

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2019, 02:19:17 »
Başlık da düzenlemeden geçmeden kalmış böyle yahu :D Onu bir ara elden geçirmek lazım.

Eli, eskilerdendir Mehmet Abi; ama eğri oturup doğru konuşmak lazım; insanların Eli'yi bu kadar sevmesinin nedeni Jôl olmuştur. Oyunun çoğunluğunu Jôl'un bakış açısıyla oynadığımız için hâliyle onun bakış açısından Eli'yi tanıyorduk. Yani insanların bu açıdan Jôl'a borçlular. Ancak gelin görün ki, millet Jôl'a, ikinci sınıf karakter muamelesi yapıp Eli'yi göklere çıkarıyor. Biraz vefâ! :D Heyhat! Bu oyunda şahsen Jôl'u görmek istiyorum. Ki Eli'yi seven herkes de bunu istemeli. Jôl'un olmaması, Eli'nin popülerliğini sekteye uğratacaktır. Jôl, odak noktası olan Eli'ye ışığı tutan görevliydi bir nevî :U

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2019, 22:27:45 »
Başlık da düzenlemeden geçmeden kalmış böyle yahu :D Onu bir ara elden geçirmek lazım.

Eli, eskilerdendir Mehmet Abi; ama eğri oturup doğru konuşmak lazım; insanların Eli'yi bu kadar sevmesinin nedeni Jôl olmuştur. Oyunun çoğunluğunu Jôl'un bakış açısıyla oynadığımız için hâliyle onun bakış açısından Eli'yi tanıyorduk. Yani insanların bu açıdan Jôl'a borçlular. Ancak gelin görün ki, millet Jôl'a, ikinci sınıf karakter muamelesi yapıp Eli'yi göklere çıkarıyor. Biraz vefâ! :D Heyhat! Bu oyunda şahsen Jôl'u görmek istiyorum. Ki Eli'yi seven herkes de bunu istemeli. Jôl'un olmaması, Eli'nin popülerliğini sekteye uğratacaktır. Jôl, odak noktası olan Eli'ye ışığı tutan görevliydi bir nevî :U
bilal lust of us senin uzmanlık alanın başlığı düzenlesene. kıza neler yapmışlar öyle aklına ne mazoşist fikirler  sokmuşlar cinsel tercihine değinmiyorum bile. bacak kadar kızı  alis moduna sokmuşlar değişmeyen tek şey şivesi

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2019, 23:31:27 »

Kesinlikle katılıyorum Bilâl Baker. Eğer bu oyunda Joel yer almazsa, veya az yer alırsa, bu oyun benim için olmamış demektir. Bu kadar netim bu konuda. :U

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #5 : 20 Şubat 2019, 02:11:46 »
Sonunda benimle aynı fikri paylaşan biri çıktı! :U Bu kadar ağırlığı olan bir karakteri öldüreceklerini düşünmek istemiyorum; fakat yapımcılar, biraz hayranların etkisinde kalmış gibi. Bir şekilde oyunun odak noktası Eli'ye kaydı gibi. Niyıl Drakmın da, bunu istiyor sanki. Yahu oyunda erkek karakter kalmadı :D Paso herkes kadın olup çıktı.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2019, 03:19:44 »
Forever bekar gezen Bilâl :W

YasinG

• Eski Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 02 Mart 2019, 01:09:15 »
Şu oyunu inşallah netflix dizisine çevirmezler, bir de joel'un hikayede önemli bir yer almasını temenni ediyorum.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 04 Mart 2019, 16:04:24 »
Bildiğim kadarıyla Part II son oyun olacak :&

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2019, 01:24:10 »
Jôl ve Eli'nin son oyunları olacak Usta. Bu karakterler dışında Yaramaz Köpecikler, The Last of Us evreninde farklı hikayeler işlemek istediğini sürekli dile getiriyor; ama tutturamazlar bence. TLOU deyince herkesin aklına bu iki karakter geliyor. Sanırım Eli'nin anasını 2. oyunda bu yüzden işleyip göl yama tutacak mı diye bakacaklar :D