Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 9956
  • 27

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlıktan belirtebilirsiniz.

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: Operation Raccoon City Sorularınız-Sorunlarınız
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2012, 13:20:02 »
selam arkadaşlar ben bu dlc paketlerini  niye indiremiyorum yada nereden indirilliyor oyun beni xbox live yönlendiriyor  ama orasıda ev adresi postakodu da dahil  her şeyi istiyor xbox live üyeyim oyunum orijinal bunları başka bi    yerdenmi  indiriyoruz

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2012, 15:57:20 »
Sanırım sorunuz Xbox360 için, malesef bu konuda yardım edemeyeceğim gibi sitede Xbox hakkında bilgisi olan üye olduğundan bile şüpheliyim.

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 04 Haziran 2012, 17:23:02 »
Sanırım sorunuz Xbox360 için, malesef bu konuda yardım edemeyeceğim gibi sitede Xbox hakkında bilgisi olan üye olduğundan bile şüpheliyim.
pc içindi  xbox değil pc için bu dlc leri nerden indiriyoruz şu iyileştirme yamalarıyla onu sordum

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 04 Haziran 2012, 19:01:24 »
Oyunu kurduğunuzda bile PCnize "Games For Windows Live Marketplace" adında bir program da kurulmuş olacak. Programı üyeliğiniz için açtığınızda "Downloads" bölümüne girin orada indirilebilir durumda DLClerin gözükmesi gerekiyor.

Eğer gözükmüyorsa, oyunu açın ve ana menüden "Markletplace" bölümüne girip DLC'i indirmeyi başlatın ardından yukarıdaki seçeneği tekrar deneyin.

Torexus

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2012, 01:33:38 »
Çok değerli yönetici kardeşim.ben genellikle arayıpta bulma imkanım olmadığı oyunları steam üzerinden satın alıyorum.diğer oyunlarda yaptığım gibi Resident Evil: Operation Raccoon City oyununuda  satın almaya çalıştığımda steam sayfası An error was encountered while processing your request:This item is currently unavailable in your region uyarısını verdiğinden dolayı oradan satın alamamak beni açıkcası üzdü diyebilirim.Resident Evil serisindeki eski oyunları çok daha fazla seven biri olarak bu oyunun Raccoon city'de geçiyor olması açısından benim için önemli bir oyun.oyunu multiplayer olarakta oynamak istediğimden ve steam üzerinden multiplayer oyunları oynamanın daha zevkli olduğundan ne yapacağıma karar veremedim.steam üzerinde sürekli reklamı yapılan bir oyunu Türkiye üzerinden satmamalarına üzüldüm.resmen oyuncuları illegal yollara itmeye çabalamaktan ve Resident Evil serisini devamlı takip eden Türk oyunculara 3.dünya ülkesi vatandaşıymış gibi hissettirmelerinden ötürü üzüntü duyuyorum.

oyunu nasıl satın alabilirim.tt net game store'dan satıldığınıda okumuştum.ama ordan alınan oyunları nasıl oynuyoruz bilmiyorum.mesela satın alınca cd olarak bize mi yolluyorlar yoksa steam gibi download mu ediyoruz.download edilen oyun game store üzerinden alınınca steam deki gibi hesabımıza temelli olarak yükleniyormu.yüklense bile steam üzerindende multi oynayabilir miyiz. yoksa steam'in Türkiyede de oyunu satın alınabilir halini beklemem mi lazım.birde Türkiyede mağazalarda oyun satılmaya başlandı mı  cevap verebilirseniz çok iyi olur.

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2012, 01:50:43 »
Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım , daha bilgili arkadaşlar daha detaylı anlatırlarsa sevinirim.
Efendim öncelikle daha önce TTNET yada Steam'den alışveriş yapmadığımı belirteyim , muhtemel çözüm yollarıyla yardımcı olmaya çalışacağım. ORC'nin Steam üzerinden Türkiye'de satılmaması sorununuz anladığım kadarıyla.Üyelik ayarlarınızdan kaydınızı başka bir Avrupa ülkesine taşımayı ve öyle indirmeyi bir deneyin.
TTNET üzerinden alınan oyunlarda da Online oynarken sıkıntı çıkacağını sanmıyorum açıkçası.Kutulu olarak gönderim değil de Download türüyle satış yapılıyor diye biliyorum TTNET'te.

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 12 Haziran 2012, 08:57:41 »
ttnetten alan biri  olarak şunu söyleyeyim azizim al pişman olmazsın oyunu download üzeri yapıyosun ttnetplaystore üyeliği istiyor kodu alıp oyunu indiriyosun steam işi üyeliğin türkiye ise united kingdom yap  işinin nasıl kolaylaştığını görürsün ama namussuzlar bazen sunucularımızı bile kabul etmiyor ozaman sunucu ve dns ayarlarını değiştir bunlarda çözüm olmassa oturup capcoma inat oyunu temin  et gitti gidiyordan live keyini 30 liraya al orijinalmiş gibi güle güle oyna umarım yardımı olur

mjdepp

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2012, 12:47:40 »
mrb arkadaşlar orc yi bilgisayarda oynuyorum ama elimdeki bombaları kullanmayı bi beceremedim gitti nasıl kullanabilirim?bir de 2 tane tyrant gelio bölümün sonunda orda takıldım beni baya bir zorluyor verebileceğiniz bir taktik var mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden tşkler...

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2012, 13:02:22 »
mrb arkadaşlar orc yi bilgisayarda oynuyorum ama elimdeki bombaları kullanmayı bi beceremedim gitti nasıl kullanabilirim?bir de 2 tane tyrant gelio bölümün sonunda orda takıldım beni baya bir zorluyor verebileceğiniz bir taktik var mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden tşkler...

'G' tuşu ile bomba atabiliyorsun.Tyrant'ların orayı ben Shotgun silahını kullanarak geçmiştim.Çok zor olmuştu ama çok uğraşıp geçmiştim.Başka Tyrant'la ilgili taktiği olan arkadaşlar varsa verirler ama ben orayı geçmeye çalışırken hayattan bezdim,oyunu bırakma zerresine geldim diyebilirim. :H Kaçıp kaçıp Shotgun yada Taramalı ile ateş edersen öldürebilirsin diye düşünüyorum ben.Shotgun ile öyle geçmiştim ben çünkü. :)