Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 9962
  • 27

mjdepp

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Resident Evil: Operation Raccoon City Sorularınız-Sorunlarınız
« Yanıtla #10 : 13 Haziran 2012, 13:16:58 »
beni de fena bezdirdi ben de zaten bethaw le oynuyorum elimde shotgun var ama bu seferde tyranta yakın olmam lazım shotgun ın işe yarayabilmesi için o zaman da sıkıntı oluyo.Taramalıyı alsam kafaya isabet açısından uzaktan zor oluo,bir de ekip durmadan ölüyo onları diriltmekle uğraşıosun tam sıkıntı yani:DDnese denicem artık geçmeyi,geçecez başka yolu yok:D

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #11 : 13 Haziran 2012, 13:24:32 »
beni de fena bezdirdi ben de zaten bethaw le oynuyorum elimde shotgun var ama bu seferde tyranta yakın olmam lazım shotgun ın işe yarayabilmesi için o zaman da sıkıntı oluyo.Taramalıyı alsam kafaya isabet açısından uzaktan zor oluo,bir de ekip durmadan ölüyo onları diriltmekle uğraşıosun tam sıkıntı yani:DDnese denicem artık geçmeyi,geçecez başka yolu yok:D

Bende geçmek için çok zorlanmıştım.Beni adeta ORC'den bezdirdi.Ama sonra orayı geçtikten sonra rahatladım. :H Ama bence shotgun alsan daha iyi.Çünkü Shotgun yakında çok güçlü bir silah.Tyrant'ların yakınına girip kafalarına ateş edersen daha kolay olur. :) Ama tabii sen bilirsin.Ben öyle geçmiştim.İnternetten bazı videolarda izlemiştim nasıl geçebilirim diye.Onlarda Spectra seçip taramalı ile geçiyordu sen bilirsin yani. ;)

mjdepp

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 13 Haziran 2012, 14:35:51 »
doğru diosun yine en iyisi shotgun şimdi az önce yine denedim geçemedim sinir harbi geçiriyorum şu an:D tyrantların biriyle uğraşmak kolay da iki tane olunca iş zorlaşıo adamlarımın da ölünce ikisi de bana yürüyor çok zor valla ne yapıcam bilmiom:D

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2012, 14:38:16 »
arkadaşım ilk önce iki temel yol  var 1. yol kolay uzun 8-10 dakka sürer uzmanlık gerektirmez garantili 2.yol hızlı  olmanı gerektirir sağlam sinirlerinin olması lazım oyunu iyi oynaman da. 4-5 dakika sürmez. 1. yol juggernaut silahını al lihgtning  hawk magnumu  ve lupoyu süper soldierde ölen arkadaşlarını sürekli uyandır çünkü ölünce direk senin üstüne geliyorlar ikincisi onları öldürmekle meşgul olduklarında iyi şaşırtmaca oluyorlar :D :H yeteneğini aktif et hiç uğraşma dibinde juggernautla  boşalt şarjörünü 10 kere mermiyi doldurup 0dan 60a biri ölür  :W ikinciside sadece 2 dakika dayanır yada yanan mermilerle aynısını yap ama çok yaklaşma   yok  ben savaşırım alayına gider diyosan  :W :W dört göz hariç tüm karakterlerle   ikinci yol ise lightning hawk magnum  sürekli kafaya  çalış elin sprint düğmesinde olsun tam vuracakken atla kafa hariç hiç bir yere çalışma üçüncü atışında biraz sendeler ozaman +4 vuruş yapabiliyorsun tabi sinirlerin sağlam değilse bu yolla 20 saniyede bir ölebilirsin :D :D :H :H :H 5 dakikada iş biter  ama unutma arkadaşlarının hayatta kalması çok önemli ben ikinci yolla 1 kez öldürdüm sadece  :) ama 1. yolla kolay iş. :W denemesi bedava

mjdepp

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2012, 15:18:36 »
eyvallah dediğin baya bi işe yarıo ama şu süper soldier nasıl yapıcam onu bilmiyorum

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2012, 16:25:13 »
xp puanın varsa karakter seçme ekranında luponun üstüne gel  silahın yazılı olduğu ekranın üstünde  yıldırım işareti var gir özelliği al iyice geliştir  lupo tavsiyemdir  :W en dayanıklı oyuncu odur zaten s :W üper soldier luponun yeteneğidir başkası ile olmaz oyun içinde ise  ability düğmesine bas  game padle oynuyosan sen ayarlarsın yok eğer tuşlarla ise options  costumize  ordan bak hangi düğme ise yazar zaten ben game padle oynuyorum pek bilmem işi becerir sen sonuç 10 dakikada kesin galibiyet  :W :W

mjdepp

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 13 Haziran 2012, 16:59:46 »
yardımların işin çok saol geçmiş bulunmaktayım kolay oldu aslında dediğin gibi,süper soldier ı kullanmadım ama önerdiğin silah baya etkili onun sayesinde geçtim.yani diosun ki lupoya yüklen lupoyu geliştir,biraz çabuk virüse maruz kalıo gibi geldi bana ama iyi karakter onu geliştireyim o zaman.

hacı mehmet

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 13 Haziran 2012, 17:35:44 »
virüse çabuk mu maruz kalıyo arkadaş lupoyu geliştir dememin sebebi
1 lupo oyunun içinde fiziksel hareketlere mermilere  özellikle hunterlere en çok dayanıklı karakterdir  :)
2yetenekleri hayat kurtaran ve en agresif karakterdir ;)
3 hiçbir bossta lupodan daha hızlı başarı kazanamazsın :)
4 özel fiziksel hareketi yani bir zombiye melee darbelerinden ikisi  değdikten sonra ability düğmesine bastığında yapılan kombo kalabalığı dağıtır 10 tane zombi etrafını sarsın 3-4 kesin ölür  geri kalan yeri boylarki  yerdeki zombiyi öldürmek kolaydır  :)
5lupo öyle hedef tahtası gibi av olmaz hemen vurulmaz  :)
6hızlı şarjör değiştirir shotgunla bu  hayat kutarır  :)
7bence  çok çekici bir kadındırki bunun konuyla alakası olmasada yazayım  :H :H :H :H :H
yani pro modda oynayacaksan lupoyu  ihmal etme veteranda zorda olsa diğer karakterlerle ilk kez bitiriyosan bitirirsin ama lupo oyuna alışmanı  sağlar   :W :W

mjdepp

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 13 Haziran 2012, 21:09:58 »
bunun üstüne lupodan baska karakter alırsam ayıp olur zaten saol yazı için:D

Milla

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 24 Haziran 2012, 15:32:10 »
selam arkadaşlar ben re orc açıyorum oyunu başlatıyom ready diyom programı kapattı hatası veriyo neden işletim sistemimi win7 ulti