Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
Resident Evil Evreni
//
Resident Evil 2
//
Resident Evil 2 (2019) Belgeleri
16073
55
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
6
Orcuncharted
Forever Emektarı
Ynt: Resident Evil 2 (2019) Belgeleri
«
Yanıtla #20 :
18 Temmuz 2019, 02:55:22 »
S.T.A.R.S. ÜYELERİNE MEKTUP
En iyi S.T.A.R.S. arkadaşlarıma,
O kasvetli, eski karakolda hayat nasıl? Yaşlı Irons'a dayanabiliyor musunuz? Ben mi? Ateşli genç kızın tekiyle olan buluşmamdan yeni döndüm. Eminim ki fazlaca büyük olan şemsiyesinin altında ne yaptığımızı sizler de tahmin ediyorsunuzdur. Avrupa inanılmaz. İlk adımı atmak için bir ayın yeterli olmasının mümkünatı yok. Belki de tatilimi bir altı ay daha uzatacağım.
Barry, gelip de bana katılmayı aklından bile geçirme. Bütün bu hoş kızların ağlamasına neden olmayı istemezsin, değil mi? Bu yüzden bebekleri bana bırak.
Jill, eğer Claire seninle irtibat kurmaya çalışırsa, lütfen iyi olduğumu bildir.
Chris Redfield, 29 Ağustos
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #21 :
18 Temmuz 2019, 02:56:26 »
TAMİR PLÂNI
Yer: Karakolun batı tarafındaki saat kulesi
Çanın yüksek kültürel değeri sebebiyle, bakımının yapılması için bir uzman çağırıyorum. Detayları onarıma başlandığında açıklayacağım; ama bu süre zarfında, bağlantı demiri kırılmaya meyilli olduğundan çanı güvene almak için önlem alacağım.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #22 :
18 Temmuz 2019, 02:57:38 »
BAY RAKUN'DAN MESAJ VAR
Selam çocuklar! Ben Raccoon Şehri Hayvanat Bahçesi'nden arkadaşınızım! Sizi görmek her zaman harika!
Bugün, benim için gerçekten önemli olan bir şey hakkında konuşmak istiyorum. Benim popüler Bay Rakun oyuncaklarımı biliyor musunuz? Pekalâ, bazı kötü çocukların onları atış pratiği için kullanmış olduklarını duydum, ki bu beni gerçekten üzüyor...
Uslu çocuklar bu kadar kaba olmaz, değil mi? Hem bu çok ama çok tehlikeli, o yüzden sakın yapmayın!
Her neyse, hayvanat bahçesinde görüşürüz!
Bay Rakun kaçar!
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #23 :
18 Temmuz 2019, 03:00:17 »
AYLIK RACCOON, HAZİRAN SAYISI
Tüm Raccoon Şehri Kahramanlarının Dikkatine!
Şehirdeki en korkulan kişi olmasına karşın en sevip sayılan adam kimdir? Cevap, adaletli şehrimizin her sakini için gün gibi ortada olmalı. Doğru! Polis Amiri Brian Irons; köşe bucaktaki her suçlunun korkulu rüyası ve günâhkar diye ayrım yapmadan hepsini seven amansız baba.
Amir Irons; yetimhaneye büyük yardımları, taciz edilmiş kadınlar için desteği, sanatı koruması ve hayvanları gözetmesi gibi büyük hayır işleriyle tanınır, unuttuğumuz bir şey varsa bize bildirin! Peki bu koca yürekli adam hiç uyumaz mı!? Kendisine sorduğumuzda Amir Irons hafif bir gülümsemeyle "Bu şehir benim ailem. Ailem için yapmam gerekeni yapıyorum," dedi.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #24 :
18 Temmuz 2019, 03:01:19 »
CLAIRE'IN PUSULASI
Leon,
Umarım bunu bulursun. Karakolun işi bitmiş. Buradan mümkün olabildiğince çabuk çık. Benim için endişelenme, başımın çaresine bakarım. Ve ağabeyimi de dert etme.
Sadece kendini buradan canlı çıkartmaya bak.
Claire
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #25 :
18 Temmuz 2019, 03:02:38 »
LEON'UN PUSULASI
Claire,
Umarım bunu bulursun. Bu mekan canavarlarla dolup taşıyor ve ağabeyin burada değil.
Mümkün olabildiğince çabuk buradan git. İçtenlikle güvende olmanı diliyorum.
Leon
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #26 :
18 Temmuz 2019, 03:03:52 »
BEN'İN PUSULASI
Karakol yaratıklarla dolup taşıyor. Burada bile ağlayışlarını duyabiliyorum. Ama korktuğum zombiler değil.
Kod adı: Tyrant.
O namussuzlar tarafından son derece gizlilikle geliştirilen nihai biyo-silah. O şeyin etrafta dolaştığını düşünüyorum da...
Muhtemelen tanıkları tamamen yok etmesi emredilmiştir.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #27 :
18 Temmuz 2019, 03:04:49 »
RÖPORTAJ KAYDI DÖKÜMÜ
Ben: ...ama bu yetimhane hakkındaki söylentileri açıklamıyor. Umbrella'nın hayırseverliklerinden bir tanesini çok tesadüfi buldum.
Annette: Bana bu röportajın Umbrella'nın yeni bilim projesi üzerine olduğunu söylemiştin.
Ben: Yapma, Annette. Onu kimse umursamıyor. G-Virüsü ve...
Annette: Bunu nereden duydun?
Ben: ...ve söylentiye göre, bu vesile ile doğrudan yeraltı laboratuvarınıza bağlanan, şehirdeki o büyük oyuk hakkında bir şeyler duymak istiyorlar. Şimdi, bana anlatacak mısın, yoksa...
Annette: Bu röportaj bitti.
Ben: Sürtük.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #28 :
18 Temmuz 2019, 03:05:52 »
KISA NOT: "HAPİSHANE GÜÇ PANELİ"
Güç paneli iptal. Sorumlu olan kişi mümkün olabildiğince çabuk ilgilenebilir mi?
Herkesin bildiğini varsayıyorum, ama hapishanenin güç paneli çok eski olduğundan dolayı, artık kimsenin üretmediği özel güç paneli parçalarına ihtiyacımız var. Jeneratör odasında birkaç tane olmalı.
İlave:
O güç parçalarından sadece bir tanesinin jeneratör odasında olduğunu duydum. Saat kulesindeki çanı tamir etmek için burada olan herifte de bir tane olmalı, yani birisi arak... Demek istediğim, nazik bir şekilde isteyebilir mi, lütfen.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #29 :
18 Temmuz 2019, 03:06:47 »
SALLY'NİN GÜNLÜĞÜ
4 Ocak
Çarşambaları tam olarak muazzam günlerdir; çünkü abur cubur ve dondurma alıyoruz. Bulunduğum son yerden nefret etmiştim. Öğretmenlerin hepsi kötülerdi! Sadece ders çalışma, ders çalışma ders çalışma ve hiç dondurma yoktu. Burayı ise seviyorum, seviyorum, çok seviyorum.
10 Ocak
Bugün önemli bir kural koyulmuştu. Herkes, günlük yazıp sağlık kontrolünden geçmek zorundaydı ve tek başımıza da dışarı çıkmamıza izin yoktu. Okula gitmek zorunda olmamamız iyi. Gidip de eski kıyafetlerim yüzünden eleştirilmek istemiyorum. Özellikle de onları eskiden giyenler tarafından.
16 Ocak
Yetimhane müdürü bugün geliyor, bu yüzden de en çok sevdiğim ekoseli mavi kıyafetimi giyeceğim.
Müdür uzun.
Müdürün bir bıyığı var.
Müdür bir polis memuru.
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5