VİRÜS RAPORU
Kraliçe karıncadan sağladığım "T-veronica" Virüsü üzerindeki çalışma devam ediyor. Virüs üzerine araştırma yaptıkça, sahip olduğu potansiyelin oranından da o derece etkilendim.
En sonunda virüsü, kendi bedenime aşıladım ve gücünden bütünüyle nasıl istifade edeceğimi keşfettim. Babamda yaptığım hatayı tekrarlamamalıyım. Aşırı düşük bir sıcaklıkta, virüsün faaliyetini bastıracağım, ki böylece hücrelerim yavaşça değişim geçirecek.
Hesaplamalarım, vücudumun 15 yıldan önce bağışıklık kazanamayacağını ve virüsle bir olamayacağını gösteriyor.
O güne dek, beceriksiz; ama sadık bir asker karınca olan erkek kardeşimle içinde bulunacağım kapsüle güvenmekten başka çarem yok. Bana göre sınırsız güç kazanmak için, bazı risklerin alınması gerekir.
Uyandığım zaman kraliçe olacağım ve "T-Veronica" Virüsü, evlatlarım tarafından tüm dünyaya salıverilecek. Dünyadaki her bir canlı, bana hizmet etmek için var olacak.
O an dünya, noksansız bir ekosisteme kavuşacak, tıpkı bir karınca yuvası gibi; fakat çok daha büyük ölçeklisi.
Alexia Ashford