Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7558
  • 23

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Resident Evil Code: Veronica X Belgeleri
« Yanıtla #20 : 17 Ekim 2010, 13:10:05 »
VİRÜS RAPORU

Kraliçe karıncadan sağladığım "T-veronica" Virüsü üzerindeki çalışma devam ediyor. Virüs üzerine araştırma yaptıkça, sahip olduğu potansiyelin oranından da o derece etkilendim.

En sonunda virüsü, kendi bedenime aşıladım ve gücünden bütünüyle nasıl istifade edeceğimi keşfettim. Babamda yaptığım hatayı tekrarlamamalıyım. Aşırı düşük bir sıcaklıkta, virüsün faaliyetini bastıracağım, ki böylece hücrelerim yavaşça değişim geçirecek.

Hesaplamalarım, vücudumun 15 yıldan önce bağışıklık kazanamayacağını ve virüsle bir olamayacağını gösteriyor.

O güne dek, beceriksiz; ama sadık bir asker karınca olan erkek kardeşimle içinde bulunacağım kapsüle güvenmekten başka çarem yok. Bana göre sınırsız güç kazanmak için, bazı risklerin alınması gerekir.

Uyandığım zaman kraliçe olacağım ve "T-Veronica" Virüsü, evlatlarım tarafından tüm dünyaya salıverilecek. Dünyadaki her bir canlı, bana hizmet etmek için var olacak.

O an dünya, noksansız bir ekosisteme kavuşacak, tıpkı bir karınca yuvası gibi; fakat çok daha büyük ölçeklisi.

Alexia Ashford

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #21 : 17 Ekim 2010, 13:10:13 »
GÜNCELLENECEK

GÜVENLİK DOSYASI

Bu labaratuvarda Ashford ailesinin en önemli sırrı yer alıyor. Güvenlik önlemi olarak, kontrol odasında kendi yıkım ünitesini kurdum. Ve aktivasyon kodunu bilgisayara yerleştirdim.
İlk etki olarak tüm kapalı kapılar kolay kaçış imkanı olsun diye açılacak.
Kullanılacak asansör direk olarak hangara birisi kolaylıkla labaratuvardan çıkabilsin diye yönlendirilecek
Lütfen aktivasyon kodunu benim güzel atamdan hatırlayarak kullanın.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #22 : 17 Ekim 2010, 13:10:19 »
VERONICA RAPORU

Araştırmayla geçen uzun yıllardan sonra, nihayet insan zekasını belirleyen kalıtım ögesini tespit ettim.

Ben bile, ögenin temel uyumunu yeniden düzenlemekle suni zekanın mutlak değerini işlemeye vakıf oldum.

Ardından bir vakitler azametli atamız olan şahsın genini örnekleyip kalıtım ögesini işledim, sonra da bir vekil anneye döllenmiş yumurtayı aşıladım.

İkizlerin, biri erkek diğeri kız olarak doğacaklarını hiç beklemiyordum doğrusu. Erkek olan, normalden daha yüksek bir zekaya sahipti; fakat bir dahi olarak kabul edilmesi için yeteri kadar yüksek değildi.

Buna karşın kız ise, kolayca bir dahi olarak sınıflandırılmasına olanak veren eşsiz bir zekaya sahipti. İşte tam olarak aradığım oydu, bizim yeniden hayat bulan azametli atamız.

Her ikisi için çoktan uygun isimler buldum bile; kızın adı Alexia olmalı, erkeğinkiyse Alfred.

Alexia'nın, Ashford Ailesi'nin adını, mutlak bir ihtişamla göklere çıkartacağından eminim.

Alexander Ashford

LW

• Site Kurucusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 17 Eylül 2011, 09:40:37 »
GÜNCELLENECEK

D.I.J. GÜNLÜĞÜ

27 Aralık

Bugün kırmızılı bir kadın Rockfort Island'da evime götürüldü, bu kaderi hakedecek ne yaptı merak ediyorum?burda çok uzun süre kaldım ve bir çok insanın bu hapishaneye getirilişini gördüm fakat nadiren canlı tutulan birisinin geldiğini görüyorum.
En dış bölgelerde bu garip askerler ellerindeki silahlarla beliriverdiler. Adanın efendisinin karşı güçler tarafından saldırıya uğradığını sandım. Bu kırmızılı kadın hakkında endişe duyduğumdan itibaren hapishaneye koştum, fakat o orda değildi. O kızın adadaki saldırılarla ilişkisi var mı merak ediyorum.
Askeri üsse ulaştığımda Rockfort Island'ın sahibi kırmızılı kadını kovalıyordu. Dikkatsizdim ve az kalsın kepenk altında kalıp geberecektim. Çevik yapıma sonsuz teşekkürler. Tehlikeden uzaklaşmayı başardım ve dışarıçıktım. Sanırım tüm doğal yeteneklerime teşekkür etmeliyim.
İmha sistemi anonsunu duyduğumda ve acil durum ışığını gördüğümde, adadan çıkmam gerktiğini biliyordum. Bunlar onun yaptığı şeylerden dolayı mı oluyor? Bunu düşünecek zamanım yok çünkü taşıma uçağı ile kaçmak için hangara doğru acele etmem gerekiyordu.
Yolumun üzerinde kırmızılı kadının önünde bir yaratık beliriverdi. Parmaklıkları bir kağıt gibi parçalıyordu. Bu kadına ne olacağını görmek istememe rağmen görev yerine koşmaya karar verdim.
Tüm bu patlamalar ve yangınlar olduğunda bile birlikte uçakla havalandık. Güvende olduğumuzu sanıyorduk. Fakat bir şekilde bu cüsseli yaratık uçağımıza sızdı. Yardımımla, kırmızılı kadın yaratığı uaktan aşağıya yuvarlayıverdi. O gerçekten saygı duyulması gereken biri.
Buna inanamıyorum. Uçağımız Antartic Taşıma ünitesine indi. Bizden önceki uçaklarla havalanan diğer personel bizden önce inmişti ve T-Virüsünü buraya yaymıştı. Şu an burası adadan farksız. Zombiler ve diğer yaratıklar etraftalar.
Bu yerde daha fazla hayatta kalamayacağız. Mümkün olduğunca çabuk kacacak bir yol bulmalıyız. Bu kırmızılı kadından ayrıldım ve tek başıma başka yol bumak için araştırmaya koyuldum.
Karanlıkta dinlenirken birinin yaklaştığını hissettim. Tam bana doğru geliyorlardı. Kapı kapandı ve kaçamadım, bu yüzden bir manyak gibi kapıya vurmaya başladım. Aniden kapı açıldı ve kaçtım. Fakat daha sonra farkına vardım ki korkulacak bir şey yokmuş, bu yüzden arkama baktım ve kendimi kırmızılı kadına bakarken gördüm.
En sonunda güneş gözlüklü kahverengi saçlı bir adam buldum. Denizaltıyla kaçacak gibi görünüyordu. Düşündüm ki bu benim bu çılgın yerden kaçmak için son şansımdı. Denizaltının kapağı kapanmadan önce, başarılı bir şekilde içeri sızmaya başladım.

Bu benim cehennem yerinden kaçışımın hikayesidir.