Forever
Ziyaretçi
Toggle navigation
Nekro Kelebek
Ana Sayfa
Forum
Ara
Üyeler
Üye listesini görüntüle
Üyelerde ara
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
GİRİŞ YAP
KAYIT OL
Bizler İnkâr Edilemeyiz!
-Forever Ekibi
Nekro Kelebek
//
Evrensel Gerilim Hareketi
//
The Evil Within Evreni
//
The Evil Within 2
//
The Evil Within 2 Belgeleri
30459
89
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
...
9
HammerHead
Site Yöneticisi
Ynt: The Evil Within 2 Belgeleri
«
Yanıtla #20 :
04 Şubat 2023, 23:10:57 »
ARTA KALAN ANI #6: SONU ÖLÜM OLAN TANIK
Vatandaş: Ted? Neredesin? Her yerde seni aradım.
Mobius Operatörü: Kahretsin, John. Burada ne arıyorsun? Bunu görmemen gerekiyordu.
Vatandaş: Anlamıyorum. Ned--? Dur! O şeyi bana doğrultma! Biz iyi arkadaştık, dostum! Hadi ama!
Mobius Operatörü: Biliyorum. Ve bu işi daha da zorlaştırıyor.
Vatandaş: Şaka yapmayı kes, dostum.
Mobius Operatörü: Üzgünüm, John. Ama bunu yapmam gerekiyor. Mobius hata affetmiyor.
Vatandaş: Mobius? Mobius da n--
DWG22
Site Denetmeni
«
Yanıtla #21 :
04 Şubat 2023, 23:17:52 »
RAPOR #00122: YENİ ÜYELER
KONU: ÜYE ALIMI VE MU MERKEZLERİ
Mu Merkezleri üzerinen yapılan başvuru sayısı, belirlenen tıbbi test kotasını aştı.
Mu Merkezleri'ni vergiden muaf dini bir kurum olarak tescil ettirmek, yeni üye akınını karşılamak üzere planlarımız dahilindeki yapısal büyütmeler için köşeye ayırdığımız geliri artırmış oldu.
Bay Wallace'ın nöro-linguistik programlamayı kullanıyor oluşu; önceki STEM'e göre zihinsel olarak çok daha uyumlu ve istikrarlı yeni üyeler meydana getiriyor.
Mu Merkezi üyeleri aile bağlarını gönüllü olarak kesmeye ayrıca istekliler; haliyle bu da, artık dosyalanacak sinir bozucu kayıp şahıs evraklarıyla uğraşmaları gerekmediğinden kolluk kuvvetlerinde çalışan Mobius Operatörleri üzerindeki baskıyı hafifletmekte.
Naçizane tavsiyem; Mu Merkezi üye kabul usulünün, olası yeni Union vatandaşları için Mobius'un standardı haline gelmesidir. Yöntemlerim, yadsınamayacak bir başarı göstermiştir.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #22 :
04 Şubat 2023, 23:24:13 »
PSİKOLOJİK DEĞERLENDİRME İÇİN KCPD TALEBİ
Tarih: 17 Kasım 2014
Dedektif Çavuş Castellanos,
Ekim 2014'teki Beacon Akıl Hastanesi olaylarının ardından, departman polisinin zorunlu psikolojik değerlendirmeden geçmeye ihtiyacı vardır.
Lütfen program çizelgesinin ayarlanabilmesi için Standartlar ve Eğitim Bölümü'ne Görev için Uyumluluk değerlendirmenizi ulaştrın.
Dwayne Wright
Polis Psikolojik Hizmetleri
(El yazısıyla düşülmüş not)
Sebastian,
Bu, endişelenecek bir şey değil. Sadece birkaç kutuyu işaretle, birkaç soruya cevap ver. Standart prosedür.
-Jim
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #23 :
05 Şubat 2023, 00:00:28 »
ORTADAN YIRTILMIŞ PSİKOLOJİK DEĞERLENDİRME RAPORU (ÜST YARISI)
Dosya #15, Dedektif Sebastian Castellanos'un Psikolojik Değerlendirme Raporu
Dedektif Oda ve Çaylak Dedektif Kidman'ın ortadan kaybolmalarında kendisinde kusur bulunmadığına hükmedilmesine karşın, Dedektif Castellanos'un Beacon Akıl Hastanesi'ndeki olaylarla ilgili yaptığı açıklamalar belirsizlik oluşturmaktadır.
Başlangıçta bir akıl sağlığı uzmanıyla konuşmaya isteksiz olan Dedektif Castellanos, en sonunda o gün olanlar hakkında konuşmaya razı oldu. Uzman görüşüm; onun paranoya sanrılardan muzdarip olduğudur. Kızının yakın zamandaki ölümü, Beacon'da olanlarla birleşince onun gerçekliğe olan hakimiyetini kırmış gibi görünüyor.
Dedektif Castellanos hakkındaki tavsiyem...
(Kağıdın alt yarısı yırtılmış.)
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #24 :
05 Şubat 2023, 00:27:07 »
FOTOĞRAF SLAYTI #2: BEACON HASTANESİ
Sebastian: Hey, Kidman.
Kidman: Senin için ne yapabilirim, Sebastian?
Sebastian: Beacon'dan kurtulduktan sonra bir daha eskisi gibi hissedemedim.
Kidman: Umarım STEM'deki ikinci tecrübeni atlatman daha kolay olur.
Sebastian: Bundan pek emin değilim. Geçen seferkinde bunların hepsinin bir kabus olduğunu söyleyebiliyordum. Bu sefer o mümkün değil. O küvete girdiğimde neye bulaştığımı gayet iyi biliyordum.
Kidman: En azından bu sefer buradan çıktığında seni deli olduğuna ikna etmek için çabalamayacaklar.
Sebastian: "Eğer çıkabilirsem" demek istedin sanırım?
Kidman: Çıktın varsayalım.
Sebastian: Çıksam bile, STEM bir şekilde zihnini oyup yerini almayı başarıyor.
Kidman: Bu sefer hazırlıklı olsan iyi olur. Gözünü hedefinde tut.
Sebastian: Evet... Tamam, haklısın. Teşekkürler Kidman.
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #25 :
05 Şubat 2023, 00:39:03 »
KADIN'IN GÜNLÜĞÜ
Günlüğe titrek bir el yazısıyla son kez şunlar yazılmış:
"Bu evin içinde bir şey var. Göremiyorum, ama varlığını hissedebiliyorum. Görmek istiyor muyum, ondan da emin değilim.
Dışarıdaki o korkunç şeylerin seslerini duyabiliyorum. Her yerdeler. Evden çıkmaya korkuyorum... Ama burada kalmaktan da korkuyorum...
Titriyorum, ama korkudan değil... Neden birden bu kadar soğuk oldu ki?
HammerHead
Site Yöneticisi
«
Yanıtla #26 :
05 Şubat 2023, 06:55:06 »
FOTOĞRAF SLAYTI #3: YANGIN YAZISI
Sebastian: Hâlâ burada mısın, Kidman?
Kidman: Kötüye huzur yok. Neler oluyor?
Sebastian: Yangını düşünüyorum. Ondan sonrasında inandığım her şey yalanmış. Lily ölmemiş. Myra da deli değilmiş.
Kidman: Travmatik olduğunu biliyorum. Ama bunu bir şans olarak düşün. Sevdiklerini kaybeden insanlar, bu şekilde ikinci bir şansı elde edemiyor.
Sebastian: Mobius hayatıma sıçmasaydı ikinci bir şansa da ihtiyacım olmayacaktı.
Kidman: Geçmişi değiştiremezsin, ama bu sefer tekrar başlayabilirsin. Bundan pay çıkarmaya bak.
Sebastian: Öyle yapacağım. Onları kurtarıp buradan canlı çıkabilirsem.
ilsirya
Forever Emektarı
«
Yanıtla #27 :
05 Şubat 2023, 06:58:17 »
ARTA KALAN ANI #7: GÜVENCEYE ALMA ÇALIŞMALARI
Mobius Operatörü: Tamamdır. Kapılar kilitlendi. Pencerelerin güvenliği sağlandı. Elektrik kesildi... Hiçbir şey buraya giremez. Sen bile giremezsin, Hayes! Git kendine başka bir Güvenli Ev bul! Burası sıkıca kilitlendi, anladın mı?! Siktir. Durum çok boktan. Bunun için imza atmamıştım... Sorun yok. Her şey iyi olacak. İçeride kilitlisin, dostum. Sadece beklemen gerek... Bu ses de ne lan? Nasıl... Buraya nasıl girdi? Bu ne lan böyle?... Hayır!
ilsirya
Forever Emektarı
«
Yanıtla #28 :
05 Şubat 2023, 06:59:46 »
TURNER'IN İLETİŞİMCİ KAYDI
İletişimci tarafından kaydedilen son girdi:
TURNER: Union çip sinyallerini alabilmek için İletişimci'mi kodladım. Diğer Güvenlik Ekibi üyelerinin yerini saptamayı başardım... Daha doğrusu onlardan geriye ne kaldıysa işte. Kesin erzakları vardır. Eh, artık ihtiyaçları olmayacak. Tüm bu çipler ölü beyinlerden yayın yapıyorlar.
Orcuncharted
Forever Emektarı
«
Yanıtla #29 :
05 Şubat 2023, 07:02:38 »
RAPOR #00654: ÇEKİRDEK'İN YER DEĞİŞTİRMESİ
KONU: Altyapı Raporu
15.01 - Bu öğleden sonra sismik bir hareketlilik yaşandı. Sistem kontrolü Çekirdek'in serbest kaldığını ortaya çıkarttı. Ön keşif için geri alma ekibi gönderildi. Rapor, dış irtibatın kesilmesinden kısa bir süre önce Mobius Kontrol Merkezi'ne sunuldu.
16.32 - Çekirdek takibi başarısız oldu. Yer değişiminden kaynaklı küçük bir zamansal sapma var; ama yapısal büyük hasar yok. Vatandaşlar çağrı merkezi aramaları yapmaya başladılar.
18.03 - Çekirdek halen çevrimdışı. Belediye Binası bölgesinde küçük yarıklar oluşuyor. Vatandaşlar sakinliklerini koruyorlar, ama huzursuzluk artıyor. Atmosferik kontrol kaybediliyor. Isı çift haneli olarak düşüyor.
23.00 - Başka bir sismik tetikleyici. Belediye Binası yarıkları kritik olmaya başladı. Çekirdek onarılmazsa, parçalanmanın eli kulağında. Mobius Alfa Ekibi, Çekirdek aramasına yardım etmek için geldi.
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
...
9
« önceki