Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 30445
  • 89

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
Ynt: The Evil Within 2 Belgeleri
« Yanıtla #40 : 06 Şubat 2023, 09:17:22 »
FOTOĞRAF SLAYTI #4: SEBASTIAN VE MYRA

Sebastian: Cevap ver, Kidman.

Kidman: Buradayım.

Sebastian: Myra en başından beri haklıymış. Onu dinlemeliydim. Ama tıeorisi çok gerçek dışı gelmişti.

Kidman: İnanması güç, ama gerçek.

Sebastian: Evet. Hayal edebileceğimden bile delice. Gerçeğin seni özgür kılması gerekir. Niye daha çok kapana kısılmış gibi hissediyorum?

Kidman: Çünkü cehalet mutluluktur, bir kere perdenin arkasında ne olduğunu gördün mü, bir daha asla geri dönemezsin.

Sebastian: Myra'ya da bu oldu. Çok başarılı bir dedektifti. Benden bile iyi. Gerçeği aramaya koyuldu, ama o da kapana kısıldı.

Kidman: Bu, kendini özgür bırakman için bir şans. Hepiniz için.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #41 : 06 Şubat 2023, 09:17:40 »
RAPOR #00532: YER DEĞİŞİM PROTOKOLLERİ

KONU: ÇEKİRDEK'İK YER DEĞİŞTİRMESİNE İLİŞKİN ACİL DURUM PROTOKOLLERİ

Kayıp Çekirdek'in mümkün olabildiğince çabuk değiştirilmesi zorunludur. Birkaç saatliğine bile kayıp olan bir Çekirdek, STEM programını aksatabilir.

Çekirdek 36 saatten fazla kayıp ise, acil durum protokolleri Çekirdeki'in kaçmasını engellemek için başlatılmış olmalıdır.

Acil durum protokolleri sadece Alfa güvenlik geçiş izni olan Mobius Birimleri için erişilebilirdir ve sadece İlik sunucularında görüntülenebilir.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 06 Şubat 2023, 09:17:44 »
E-POSTA: ÇEKİRDEK ADAYLARI

ALICI: İlgililer
GÖNDEREN: Operatör Grisham

KONU: Lily Castellanos, İlk Bulgular

İdeal çekirdek adayının birden fazla zihne bağlanması için sınırsız bir benliğe sahip olması gereklidir.

Bu parametrelere bakılarak iki muhtemel aday tipi vardır: Psikopatlık eğilimi olan egomanyaklar... ya da masum çocuklar. STEM'de en son psikopatlık eğilimleri olan egomanyakla neler olduğunu biliyoruz. Bu yüzden aday olarak bir çocuğun belirlenmesi en iyisidir.

Standart okul testi sonuçlarına erişimimizin olması sayesinde, seçenekleri indirgeme şansımız oldu. Çekirdek adayı olarak Lily Castellanos'u bulduk.

Testleri gösteriyor ki sadece saf bir egosu yok, ayrıca yaşına göre gelişmiş bir empatisi var. İleri seviye testler için Dr. Hoffman'a gönderiyoruz.

HammerHead

• Site Yöneticisi
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 06 Şubat 2023, 09:17:48 »
ARTA KALAN ANI #10: STEVENS'I BEKLERKEN

Mobius Operatörü: Ahh... Canım yanıyor... O şey nereye gitti...? Kahretsin. Elimi hissetmiyorum. O şey neredeyse kolumu kopartacaktı... Onu, bu su tabancası ile öldüremem. Daha büyük bir şeye ihtiyacım var. Güvenli Ev'in dışarısında bulunan depoya gitmem gerekiyor... ama anahtarlar Stevens'ta... Anahtar ve zırhlı araç ile buraya gelecek. Sadece hayatta kalmam gerekiyor. Çok yoruldum. Burada dinlenip, Stevens'ı bekleyeceğim...

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #44 : 06 Şubat 2023, 09:17:52 »
STEFANO VALENTINI DOSYASI

AD: Stefano Valentini
DOĞUM: 12/22/1985
DOĞUM YERİ: Floransa, İtalya
İKAMET: Krimson Şehri
MESLEK: Sanatçı

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #45 : 06 Şubat 2023, 09:17:56 »
STEFANO VALENTINI'NIN MOBIUS PROFİLİ

KONU: STEM ADAYI #10045
AD: Stefano Valentini

STEM'de gerçek hayatı yaşatmak için yaratıcı tiplerin bulunması gerekiyor. Aday #10045; hafif benmerkezci eğilimler sergilemesine karşın bu tavrı, psikolojik sorunlardan çok sanatsal eğiliminden kaynaklanıyor olabilir. Geride kalan ailesi olmadığından hiç kimse nereye kaybolduğunu düşünmez. Üye Alım Bölümü, Aday #10045'in STEM'e dahil edilmesini öneriyor.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #46 : 06 Şubat 2023, 09:17:59 »
KRIMSON POST GAZETE KÜPÜRÜ

AMA... BU SANAT MIDIR?
Yazar Susan Phi
13 Ocak 2015
Krimson Şehri

Şok. İğrenme. Öfke. Krimson Şehri Galerisi'nde sanatçı Stefano Valentini'nin yaptığı tek kişilik şova toplumdan gelen tepkiler bu şekilde. Tepkiler epey ciddiydi, ama nedeni de vardı. Valentini kendini açıkça bir provokatör olarak görmesine karşın, ben onda sadece basit tarzıyla zıtlık yaratmak isteyen bir zanaatkar görüyorum.

Kadın bedeninde cinsel birleştirmeler, toplumdaki kadın algısını göstermek adına, sanat için işe yarayabilir; fakat Valentini, bu grotesk tarzdan nahoşça bir zevk alıyor gibi...

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #47 : 06 Şubat 2023, 09:18:03 »
DERGİ MAKALESİ

S: Bu fotoğrafta sana önemli gelen nedir?

Y: Savaş fotoğrafçısı olarak bu benim son fotoğrafımdı. Neredeyse hayatıma mal oluyordu... Ama ayrıca bu benim yaratıcılığımın da doğum noktasıydı. Bana bu sefil korkuda bir güzellik olabileceğini gösterdi. Bir daha böyle anlamlı bir fotoğraf çekemem...

S: Neredeyse hayatına mal olacağını söyledin. Biraz detaylandırır mısın?

Y: Gözüm dikkatini çekmiştir tabii (güler). Hâlâ doktorların çıkaramadığı şarapneller var. Doktorlar, beynime girmediklerine epey şaşırdı. Bazen hâlâ ağrıyor, ama önemli değil; asıl önemli olan şeye odaklanmamı sağlıyor: Hayatın güzelliği ve acı çekme. Sanatımın temeli.

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
« Yanıtla #48 : 06 Şubat 2023, 09:18:07 »
ARTA KALAN ANI #11: BAŞARISIZ KURTARMA

Mobius Operatörü: Eğer zırhlı araca erişirsem... her şey düzelecek... Lanet olsun! Kapana kısıldım! Buradan çıkmam lazım. Tek istediğim zırhlı aracı bulmak ve buradan defolup gitmek! Yardım edin! Beni duyan var mı? Lanet olsun! STEM'de öleceğim! Sanki hiç var olmamışım gibi olacak... Üzgünüm, Lawson. Görünüşe göre seni zırhlı araçla almak için geri dönemeyeceğim...

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #49 : 06 Şubat 2023, 09:18:11 »
ARTA KALAN ANI #12: PARÇALAR VE UZUVLAR

Mobius Operatörü: Şunları dönüşmeden önce yok etmeliyim. Yani, başka işim mi var... Vücut parçaları, canavar olarak bir araya geliyor. Tabii ya. Neden olmasın ki? Artık burada ne görsem şaşırmam... Ben dersimi aldım. Hiçbiri dönüşemeden hepsini yakacağım... Bekle. Az önce kolum mu seğirdi benim? Kahretsin! Hayır... Tanrım, hayır! ĞIHAAAAA!