Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7124
  • 31

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
Ynt: Silent Hill: The Short Message Belgeleri
« Yanıtla #10 : 17 Nisan 2024, 18:31:03 »
KETTENSTADT'TAKİ CADI İNANIŞI

Kettenstadt Cadısı'na inananlar; bereketli bir hasat için dua etmek ya da tanrıça hareketi* gibi modern Vika** mensupları tarafından benimsen birçok uygulamayı paylaşıyor.

Kettenstadt'taki inanışını farklı kılan şey; hem Batı hem de Doğu geleneklerinin hafif bir karışımı olmasıdır.

Geleneklerin karışmasına neyin yol açtığına gelince, oldukça enteresan bir teori var:

1930'larda Japon ve Alman girişimciler ile işçi sınıfı, gerek ekonomik büyümeyi gerekse de refahı artırmaya yönelik ortak bir çaba verirken, kültürel inançlar arasında bir değişim yaşandı ve bu da cadılara olan inancın doğmasına neden oldu.

Belge Dışı Not: * 1970'li yıllarda ağırlıklı olarak Kuzey Amerika, Batı Avrupa, Avustralya ve Yeni Zelanda'da ortaya çıkan ruhanî inançları ya da uygulamaları içeren Neopagan bir dini harekettir. Laikliğe ve özellikle de İbrahimî dinlerde yaratıcının eril zamirlerle ifade edilmesine tepki gösterdi. Tanrıça Hareketi genel olarak; "Bir yaratıcı söz konusuysa o eril olamaz, dişil olmak zorundadır," felsefesine bağlıdır. Dayanak noktaları arasında çok ilahlı eski çağlarda bile tanrı yerine tanrıçaların çoğunlukta olduğu yer alır. Türk mitolojisindeki evrenin ruhu olan Doğa Ana (Toprak Ana) ya da Yunan mitolojisindeki tüm yaşamın ata-anası olan Gaia gibi.

Silent Hill evreninde de bu görüşün etkileri görülür. Sessiz Tepe'yi elinde bulunduran Order (Tarikat), bir tanrıça inancına sahiptir. Her ne kadar ondan eril olarak "God" diye bahsetseler de her zaman kırmızı elbiseli ve turuncu saçlı bir kadın olarak tasvir edilmiştir ve kimi zaman da ondan "Kutsal Anne" diye bahsedilir. Bunlardan farklı olarak Order'ın kilisesindeki vitraylarda da kadın görünümündedir.

Belge Dışı Not: **Kendi içinde çeşitli kollara ayrılan, doğa tabanlı, dogmatik olmayan modern bir pagan dinidir. Vika inanışına sahip olanlar, kendilerini Vikan olarak adlandırır.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 17 Nisan 2024, 18:31:46 »
ÜNİVERSİTE ORYANTASYONU

Almanya Medikal Üniversitesi Tıp Bilimyurdu: Oryantasyon

Sevgili Yeni Başlayan Birinci Sınıf Öğrencileri,
Almanya Medikal Üniversitesi'ne hoş geldiniz.

1709 yılında kurulan AMÜ, Avrupa'nın en eski ve en saygı değer enstitülerinden birisidir. Modern araştırma tesisleri sabırsızlıkla sizlerin gelmesini bekliyor!

Oryantasyon Detayları

Zaman: 24 Eylül 2021 11.30-13.00
Yer: Tıp Bilimyurdu Ana Konferans Salonu
(Lütfen katılırken bir takın)

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 17 Nisan 2024, 18:32:13 »
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK GÜNLÜĞÜ: EKİM 2020'DEN KASIM 2020'YE KADAR

17 Ekim 2020

Sonunda derslerime odaklandım, bu yüzden sanırım bütün gece çalışabilirim. Cildim için iyi olmayacak (insanların bana "trol" ve "inek öğrenci" olarak seslendiğini duyabiliyorum), ama umurumda değil. Şehirdeki üniversiteyi kazanmak zorundayım.

Annem ve babam iyi iş çıkartacağıma güveniyorlar. İlk tercihime ulaşarak onları gururlandıracağım.

Pekalâ, sabaha kadar kitaplara gömülme zamanı!

9 Kasım 2020

Babam bugün kasabanın yeniden inşa edilme şekli hakkında konuşuyordu. Kasabayı daha iyi bir yer hâline getirmek için Çin'den bir miktar fonlama alacaklardı, ama KOVİD sebebiyle her şey iptal edildi.

Eğer kabul edilseydi, kesinlikle hoş olacaktı; fakat olaylar çözülse bile gerçekleşmesini göremeyecektim. Burada olmayacağım. Küçüklüğümden beri buranın özel bir yanı yok. Yapılacak bir şey yok, binalar çok eski, burası bir çöplük!

Geleceğim burada değil; üniversite hayatının beni beklediği şehirde. Her şey önümüzdeki sene yapılacak giriş sınavına dayanıyor. Ağabeyim gelmeden önce buradan kaçmam lazım.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Nisan 2024, 18:32:50 »
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK GÜNLÜĞÜ: ARALIK 2020'DEN MAYIS 2021'E KADAR

23 Aralık 2020

Ağabeyim, Noel tatili için geri döndüğünden bu yana ders çalışamamıştım. Bana karşı nazik ve ders çalışmalarımı bölmüyor, ama bana bakmasını kaldıramıyorum.

Muhtemelen sadece dalga geçiyordu, ama o zamandan beri ondan korkar oldum.

Bana bakan her erkekten nefret etmemi sağladı. Diğer kızların okul ve kasaba civarında oraları buraları açık dolaştıklarına inanamıyorum.

21 Şubat 2021

Sanırım sonunda ders çalışma rutinimi buldum. Test sonuçlarım gerçekten iyi.

Gerçi ebeveynlerimin fazlaca tartışmalarından dolayı endişeliyim. Bugün birbirlerini yine azarladılar. Anneme nedenini sordum, ama bir şey demedi.

11 Mayıs 2021

Önemli an geldi çattı. Yarın sınav günü. Annem çok sıkı çalıştığım için kendimle gurur duymam gerektiğini söyledi, bu yüzden iyi hissediyorum.

Gerçek annem değil, ama beni sevdiğini biliyorum ve ben de onu seviyorum.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 17 Nisan 2024, 18:33:13 »
ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK GÜNLÜĞÜ: AĞUSTOS 2021'DEN EYLÜL 2021'E KADAR

24 AĞUSTOS 2021

Bugün ilk tercihimle ilgili bazı evrakların bulunduğu bir posta geldi! Üniversite birinci sınıf öğrencisi olacağım! Öylesine, ÖYLESİNE MUTLUYUM Kİ! Halen buna inanamıyorum!

Anne, baba, çok çalışacak ve en iyi kız olacağım! Her şey için çok teşekkür ediyorum!!!

22 Eylül 2021

Annem ve babam birbirlerine bağırıyorlar. İflas hakkında konuşuyorlar. Her şeyin, yeniden inşaa planı dahi olmadan çözülmüş olması gerekmiyor muydu?

Yani bu, paralarının bittiği anlamına mı geliyor? Üniversiteye gidemeyeceğim anlamına mı geliyor? Tüm o sıkı çalışma bir hiç uğruna mıydı?

Olamaz! Beni bırakma, anne! Burada kalamam! Burada ağabeyimle yaşayamam!

23 Eylül 2021

Annem gitti.

Bana kenara çekilmemi söyledi...

Buradan çıkmalıyım. Ortadan kaybolmak istiyorum.

Ama nereye gideceğim?

Bu kötü bir rüya. Her şey kötü bir rüya. Her şey kötü bir rüya.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 17 Nisan 2024, 18:35:16 »
İNTİHARLARA İLİŞKİN YENİ HABER

Genç Öğrenci Ölü Bulundu, Muhtemel İntihar
25 Şubat 2021

Ayın 24'ü saat 10.00 sularında yerel bir vatandaş, 18 yaşındaki lise öğrencisi bir kızın Kettenstadt muhitindeki bir apartmanın çatısından düştüğünü gördü. Kız acilen hastaneye kaldırıldı, ama iki saat sonra öldüğü söylendi.

Okul personeline göre kız, evdeki sorunlar sebebiyle üniversiteye gidemediği için çılgına dönmüş. Not veya günlük bulunamadı, ama polis hâlihazırda ölümünün bir intihar olduğuna inanıyor.

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 17 Nisan 2024, 18:44:45 »
NEFRET DOLU NOT DEFTER

Hepsi senin hatan. Her şey. Seni kalpsiz kaltak. Tek arkadaşımı, bu dünyadaki yerimi, HEPSİNİ ÇALDIN.

Ve umursamıyorsun bile. Senin için görünmezim. Senden NEFRET EDİYORUM lan.

Yetenekli değilsin! Özel değilsin! O bok lekelerine sanat mi diyorsun?!

Birdenbire ortaya çıktın ve HER ŞEYİ mahvettin! SİKTİR GİT SİKTİR GİT SİKTİR GİT SİKTİR GİT SİKTİR GİT SİKTİR GİT SİKTİR GIT!!!!!

Hayatımdan defol, seni işe yaramaz UCUBE!!!

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #17 : 17 Nisan 2024, 18:45:15 »
UYARI YAZISI

DİKKAT

GİRMEK YASAKTIR
Grafiti, izinsiz yerleşme ve benzeri diğer eylemler yerel yetkililere bildirilecektir.

-Villa Yönetimi-

Orcuncharted

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 17 Nisan 2024, 18:47:15 »
MAYA'NIN GÜNLÜĞÜ 1

31 Ocak

Sabahtan beri gerçekten havamda değilim. Kendimi duvar resminde kaybetmeyi denedim, ama o da olmadı.

Belki de bu sabah annemle tartıştığım içindir?

Belki de değildir. Daha önceden de kavga ettik. Farklı şeylere değer verdiğimizi uzun zamandır biliyordum.

Sınıf arkadaşlarım benimle alay ettiği için olabilir mi?

Şüpheliyim.
Beni tanımıyorlar.
Sorunlu olmalarının acısını başkasından çıkarıyorlar.

O özel kişiyi ve bana verdiği umudu kaybettiğim için olmalı, değil mi?

Niye böyle hissediyorum? Önceden böyle hissetmemiştim.

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #19 : 17 Nisan 2024, 18:48:02 »
CADI AVI

Kettenstadt Cadı Avı

1930'larda Almanya'nın Kettenstadt Kasabası, zengin girişimcilerin ilgisini çekmeyi başarı ve bir ekonomik refah dönemi yaşadı. Ancak bu başarının arkasında, girişimcilere rehberlik etmek için falcılığı ve mistik güçleri kullanmayı bilen bir Japon kadının olduğu iddia edilmekte.

Kendisi daha sonra "Uzak Doğu'nun Cadısı" olarak anıldı ve Alman halkı tarafından büyük saygı gördü.

Ancak 1947 yılında girişimciler ciddi kayıplara uğradı. Büyük bir yangın sanayi parklarına yayıldı ve fabrikalarının çoğu mahvoldu. Hastaneye kaldırılan Uzak Doğu'nun Cadısı ise, hastanenin çatısından atlayarak intihar etti.

Cadıya bilinmeyen bir hastalık teşhisi konmuştu ve çoğu kişi çıkan yangının, onun aklî melekelerini hepten götürdüğüne inandı.

Ancak bazı vatandaşlar, yaşanan olayın aslında bir "cadı avı" olduğunu ileri sürerek cadının şöhretlenmesinin, belediye başkanının partisini kızdırdığını, cinayete kılıf olarak da çıkan yangını kullanıldıklarını söylediler.

Bu söylevi destekleyecek hiçbir kanıt yok ve ekser kesim artık bunu yalnızca bir komplo teorisi olarak görüyor; fakat belediye başkanının partisi, cadının ölümünden sonra kasabadaki nüfuzunu hiç şüphesiz yeniden kazanmayı başardı.

O zamandan beri vatandaşlar; herhangi bir talihsizliğin, cadının laneti sonucu olduğuna inanmaya başladı.