Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 7125
  • 31

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
Ynt: Silent Hill: The Short Message Belgeleri
« Yanıtla #30 : 01 Mayıs 2024, 13:32:28 »
MAYA'NIN GÜNLÜĞÜ 3

21 Şubat

Bu aralar işe çok daldım. Villa'nın çatısından atlayan kızı çizmeye karar verdim. Burayı daha güzel bir şey için bıraktığını düşünüyorum.

Galiba nihayet çaresizliğimden kurtulmuş olabilirim, hiç bu kadar ilhamlı hissetmemiştim. Bütün çabamı bu çalışmaya adayacağım!   

4 Mart

Çatı çalışmam neredeyse bitti. Bu benim en büyük eserim olabilir.

Ama bu bittiğinde... o zaman ne olacak? Daha güzel bir şey mi bulmam gerekecek?

Aldığım alkış ve tebriklerden ne kadar hoşnut olacağım? Çaresizlik ve hayal kırıklığı köşeye geçmiş beni mi bekliyor olacak...?

Bir süre öncesine kadar beni esir eden üzüntü tekrar zihnime dadandı. Sanırım hep oradaydı...

Ne zamanlar ortaya çıkacağını kim bilir...? Bu düşünce içimin çekilmesine neden oluyor.

Belki de hazır mutluyken her şeyi bitirmeliyim... iyi bir sonla bitmeli.

Keşke bunları birisine anlatabilsem...

ilsirya

• Forever Emektarı
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Oyun Kanalım
Ynt: Silent Hill: The Short Message Belgeleri
« Yanıtla #31 : 01 Mayıs 2024, 13:45:07 »
POPÜLER ARTİST ÖLÜ BULUNDU, ÖLÜM NEDENİ BİLİNMİYOR

13 Mart 2022

Ayın 12'si, öğlen 1 sularında popüler grafiti sanatçısı C.B., Maya Aco Hindenburg, Kettenstadt'taki bir apartmanın önünde baygın hâlde bulundu. Kaldırıldığı hastanedeyse öldüğü açıklandı.

18 yaşındaki kızın ölümü sadece yerel halkta değil, işiyle tanıyanlar tarafından da şaşkınlıkla karşılandı.

Yetkililer ölümünün intihar olabileceğini dile getirse de, popülerliğine ve yaşıtlarının durumlarına bakılırsa, bunun mümkünatı varmış gibi görünmüyor; bu yüzden de detaylı soruşturma devam ediyor.