Forever Ziyaretçi Nihai Biyo-Organik Silah Evriliş Diriliş Çöküş Kuruluş Başlangıç
Bizler İnkâr Edilemeyiz! -Forever Ekibi
  • 26621
  • 85

Jill_61

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
Ynt: Dino Crisis
« Yanıtla #80 : 20 Şubat 2011, 21:40:12 »
Dino Crisis 2'yi başından kalkmadan bitirdim.Ama 1. oyunu bitiremedim gerçekten güzel bi oyun ama 3. oyun sanki saçma olmuş :H

BySeLaMeT

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 21 Şubat 2011, 00:12:16 »
3 oyunu izledim videoları ile oynamaya bile değmez 2 gibi olsa ne ala ama :D

DeSPeRaDo

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 24 Haziran 2011, 00:32:18 »
vaybe dıno crısıs 2 çok guzeldı neden 3 bole kotu yaptılar anlayamıyorum ya berbat otesı olmuş marıo daha iyi onun yanında acaba 4 çıkacakmı bılgınız varmı

DWG22

• Site Denetmeni
  • *
    • Profili Görüntüle
    • YouTube
« Yanıtla #83 : 24 Haziran 2011, 00:50:04 »
Capcom'un devam oyunu şeklinde bir oylaması vardı ve Dino Crisis, orada liderliğe oynuyordu; ancak ne oldu bilmiyorum.

Bu arada Mario, gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biridir :H

lagunaloire

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 24 Haziran 2011, 00:55:54 »

Bu arada Mario, gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biridir :H

Bu sözün altına imzamı atarım. :D

devil_80

• Eski Üye
  • *
  • Default Avatar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 05 Ağustos 2011, 12:52:41 »
ps1 de oynamadığım başka Resident Evil serisi kalmadığı zamanlarımda, bana re tadı verebilecek bir oyun ararken keşfettiğim Dino crisis 1, çok zorlanmama rağmen günlerce kafaya takıp bitirdiğim en güzel oyunlardan biridir, ardından dino crisis 2 yi heyecanla açıp bakınca ilk başta bir hayalkırıklığı yaşamadım değil, ancak hem kendine has tarzı, hemde senaryonun nmuhteşemliği telafisi oldu. Aradan geçen yıllar boyunca belirli dönemlerde açar açar bitiririm her ikisinide. 3. oyunu xboxım olmadığı için hiç oynamadım, zaten xbox almaya bahane arıyordum iyi bir fırsat oldu bu, deneyimlerimi oynadıktan sonra da paylaşırım. Bu arada ps2 ye çıkan oyunu açıp biraz oynadım, ama eski seriyle alakasız olmasından dolayı yarıda kestim. Ya ben bu oyun yapımcılarını hiç anlamıyorum, tüm dünyada başarı yakalayan oyunların tarzını vs. niye değiştirirler, batırırlar? O oyunların beğenilme sebebi belliki değişitirlmemesi gereken ana özellikleri. Uzay ne alaka? resmen oyuna final yapmışlar, tarihe gömmüşler.